Prison break [kitten-event] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Prison break [kitten-event]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Prison break [kitten-event] Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Prison break [kitten-event]   Prison break [kitten-event] Icon_minitimeza 1 dec 2018 - 17:50

Het was dé perfecte plan al zei hij het zelf. Vandaag had de zwart met rood bevlekte tom Beechkit opgezocht en samen hadden ze een meesterplan gesneden. Nu dat de Leader én Deputy spoorloos verdwenen waren, waren de warriors minder oplettend dan altijd. Ze waren druk bezig om alles draaiende te houden en op de kittens letten viel daardoor weg. Vandaag zou hij dan samen met Beech en een stel andere kits uit het kamp proberen te ontsnappen zodat ze met ze alle alvast de buiten wereld konden proeven voor ze apprentice werden, want even eerlijk gezegd duurde dat nog suuuuper lang, en hij, als 5 moon kitten kon niet meer wachten om het territorium te ontdekken samen met de rest. Bloodkit keek naar het uitgang van het kamp waar hij zonet nog een patrouille zag vertrekken. Nu de meeste katten druk waren met hun taken konden hij en de rest gemakkelijker ontsnappen. De maine coon kit draaide zich om, zijn ogen op groep kitten gericht die lagen te luieren in de nursury. “Hey! Luister eens allemaal!” Sprak hij boven uit de andere stemmen. Nog een keer rondkijkend als niet een van de moederkatten terugkeerde naar de Nursury maar dat leek niet het geval. “Beechkit en ik hebben vandaag een super gaaf plan bedacht. We gaan namelijk uit het kamp ontsnappen!” Zijn dikke vacht zette op uit enthousiasme. “En wie net zo dapper en stoer is als ons, kunnen ons ontsnapping’s team joinen. Maar wees vlug want we moeten snel zijn, voor dat straks een queen of warrior ons snapt.” Einde speech. Nu kijken welke andere den-genootjes met hem en Beechkit mee wouden.
- OPEN voor alle kittens van Shadowclan die mee willen ontsnappen uit het kamp! Have fun~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clearpaw,
Member
Prison break [kitten-event] DPKsfdL
Babs
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Clearpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Prison break [kitten-event]   Prison break [kitten-event] Icon_minitimeza 1 dec 2018 - 18:01

Het was maar een luie middag. In het kamp was flinke paniek omdat zowel Tallstar als Acorndust hadden besloten om te vertrekken. Gelukkig had Acefray nog wel geprobeerd hier iets aan te doen, maar dat ging ook nog niet van harte. Clearkit had besloten zich hier niet al teveel mee te bemoeien behalve dan te luisteren naar wat er allemaal gebeurde. Wolfpaw had ook nog een gooi naar de macht gedaan, maar Clearkit vroeg zich af hoe dat überhaupt werkte. Ze wilde niet veel zeggen, maar Wolfpaw was gewoon een apprentice toch? Die had de kennis toch niet om een leider te kunnen zijn? Ze werd losgetrokken door een speech van Bloodkit. Uiteraard was dit Bloodkit. Clearkit was echter nog niet heel erg overtuigd. De kitten keek met grote ogen om zich heen om te kijken of anderen dit plan zouden volgen. Wat als ze gesnapt werden? Wat als ze iets overkwam? Er was toch een reden dat ze het kamp niet uitmochten?


Prison break [kitten-event] 5M14qj7h_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prison break [kitten-event] OuyEXxt
James
204
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: Prison break [kitten-event]   Prison break [kitten-event] Icon_minitimeza 1 dec 2018 - 18:34

I admire you...


De witte kitten kwam aangewandeld toen hij hoorde dat er iets aan de hand was, wat precies wist hij nog niet. Hij klom hiervoor onhandig zijn nest uit en ging zitten, zijn pigmentloze ogen gericht op Bloodkit die blijkbaar had besloten het woord te nemen. Zelf was het hem nog niet opgevallen dat de moederkatten weg waren en ze dus op zichzelf stonden. Eerlijk gezegd maakte het hem ook vrij weinig uit. De jonge kit wist wel hoe hij voor zichzelf moest zorgen en hoewel hij wel aandacht nodig had, was er niks was hij absoluut niet kon missen. Toch was er verder weinig te doen en had hij besloten dat Bloodkit niet zo erg was als hij misschien eerst had geleken, waardoor hij zijn aandacht op de tortie legde. Deze had samen met iemand anders het idee gekregen om het kamp uit te gaan, zonder dat er iemand bij was. Kort legde hij zijn blik naar buiten, waar het gelukkig bewolkt was en dus haalbaar voor hem... Uit zichzelf zou hij dit nooit doen. Hij was loyaal en braaf aangelegd... maar een ontzettende meeloper. Als iedereen ging wilde hij natuurlijk ook. Anders bleef hij hier maar zo stom achter. "Als er meerdere meegaan ga ik ook wel" kwam er daardoor wat onzeker uit, terwijl hij naar voren stapte richting Bloodkit, die wist immers wat hij deed en leek super zeker over zichzelf. Zijn blik gleed ondertussen rond en viel uiteindelijk op zijn grote zus. Zou ze ook mee willen? Hij hoopte het, als ze allemaal gingen konden ze ook niet in de problemen komen.WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prison break [kitten-event] DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Prison break [kitten-event]   Prison break [kitten-event] Icon_minitimeza 1 dec 2018 - 18:41

Haar vader had besloten een vakantie te nemen samen met Tallstar. Ze was blij genoeg dat ze voor even van haar vader verlost was, want dit betekende dat ze kon doen wat ze wilde. Niet dat ze het ook niet zou proberen als Acorndust er wel was, maar dit maakte het wel makkelijker. Ze was dan ook blij toen Bloodkit naar haar toe was gekomen met een idee om het kamp uit te gaan. Ze wist dat nu het ideale moment was om dit te gaan doen en dus hadden ze samen een plan bedacht van hoe ze dit gingen aanpakken. Ze luisterde naar de speech die de oudere kitten gaf en knikte kort instemmend. Ze zouden inderdaad snel moeten zijn als ze niet op wilden vallen. "Dit is het beste moment om dit te doen, gezien mijn vader en Tallstar hebben besloten weg te gaan en het kamp in chaos verkeert nu." Voegde ze er nog aan toe voor de kittens die eventueel twijfelden of ze wel mee wilden doen.


Prison break [kitten-event] 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stagpaw
Member
Prison break [kitten-event] NecessaryAppropriateAsianwaterbuffalo-max-1mb
Kippetje
109
Actief
When you kill a king, you don't stab him in the dark.
You kill him where the whole court can watch him die

CAT'S PROFILE
Age: ▸ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stagpaw
BerichtOnderwerp: Re: Prison break [kitten-event]   Prison break [kitten-event] Icon_minitimeza 1 dec 2018 - 20:14

Prison break [kitten-event] Prey_by_8_bitspider-dcjxzni

Wat loom kwam de kater overeind, verward omdat hij niet meer de warme vacht van zijn moeder kon voelen. Kennelijk was ze de nursery uit gegaan, de laatste tijd deed ze dat wel vaker. Stagkit vond het jammer, maar hij wist beter dan haar te vragen te blijven. Daarom stond de kater maar rustig op likte zijn vacht weer recht, zodat hij niet op een bolletje pluis leek. Minder, iniedergeval. Net op dat moment kwam er leven in de nursery, Bloodkit had het woord genomen en deed samen met Beechkit zijn uiterste best om de rest van de kittens op te zwepen. Stagkit trok lichtelijk geïrriteerd met zijn oor, hoewel hij Bloodkit mocht, hield hij er niet echt van als andere katten de leidersrol op zich namen. Daarbij snapte hij niet helemaal waarom dit nu zo'n meesterplan zou zijn. De jonge kit was niet zo onwijs nieuwsgierig aangelegd. Natuurlijk wilde hij wel weten wat er buiten het kamp lag , maar liever wachtte hij dan nog een moon in plaats van dat ze de regels braken door zelfs weg te gaan, straks zouden ze allemaal verlaat apprentice worden. Er waren echter twee gezichten tussen de kittens die hem ervan weerhielden om zich om te draaien en verder te slapen, ook Whitekit en Clearkit waren te zien. Twijfelend maakte Stagkit zijn weg naar de andere kittens. "Waarom zouden we?" vroeg hij niet onvriendelijk, maar wel duidelijk. "Straks worden we allemaal later pas apprentice," Als Whitekit mee zou gaan, zou hij ook wel mee gaan. Maar hij snapte het hele motief erachter niet zo.

STAG
trot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prison break [kitten-event] Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Prison break [kitten-event]   Prison break [kitten-event] Icon_minitimema 3 dec 2018 - 12:45


De andere kittens leken niet zo overtuigd net als Beechkit was geweest toen hij dit hele ontsnapping plan voorgesteld had. Van Clearkit had hij het wel verwacht, die was niet z’n superheld. Whitekit leek wel mee te willen maar enkel als er meedere meegingen. De zwart met rode maine coon glimlachte overtuigend naar het witte pluizenbol. Die zal hij wel overhalen om mee te gaan. Stagkit kwam ook tevoorschijn maar zelfs hij, iemand van wie hij juist verwacht had om te joinen, trippelde tegen. “Kom op jongens. We worden niet gepakt. Wie wilt ons gaan zien dan? Tallstar? Great news: hij is er niet. Laten we gaan. Jullie zullen geen spijt krijgen, de wereld staat nu voor ons open laten we er van genieten!” De oudere kitten keek naar Beechkit terwijl hij naar Whitwkit liep. Hopelijk had zij ook nog iets overtuigends te zeggen. “Jij gaat toch wel mee?” Sprak hij, nu wat minder luid zodat alleen zijn vriend Witje het kon horen.


Laatst aangepast door Bloodkit, op vr 7 dec 2018 - 11:40; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marshpaw
Member
Prison break [kitten-event] DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Marshpaw
BerichtOnderwerp: Re: Prison break [kitten-event]   Prison break [kitten-event] Icon_minitimevr 7 dec 2018 - 2:22

Uiteraard was de commotie de jonge Marshkit niet ontgaan. Er was een groepje kitten bij elkaar gekomen en Bloodkit had het idee naar buiten gebracht om het kamp te verlaten. Marshkit wilde deelnemen, zonder twijfel, toch voelde hij bij dit plan een soort ongemak. Zijn vader was streng en zijn moeder ook en als hij gepakt werd, zou hij flink op zijn donder krijgen. Daarnaast wilde hij niet minder zijn dan de andere kittens en al helemaal niet Bloodkit, die altijd een grote bek leek te hebben. Zijn trots stond hem te boven, dus stapte hij op de andere kittens af en zette een grote grijns op. "Waar wachten we nog op? Laten we de grote buitenwereld eens bekijken!" Klonk zijn jonge stem vol enthousiasme, al kon hij het niet laten een vlugge blik over zijn schouder te werpen om te kijken of zijn ouders hem in die smiezen hadden.


Prison break [kitten-event] JhaJskNH_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Prison break [kitten-event]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: