City girl 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 City girl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
City girl Original
Bob
50
Actief
“I don’t know... Everything? Is that an answer? ...Everything.”


CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crickethill
BerichtOnderwerp: City girl   City girl Icon_minitimema 3 dec 2018 - 17:08Kalm richtte de jonge Cricket zich op. Ze was sinds kort een apprentice geworden, maar veel had de jonge kattin nog niet mogen doen. Zo had ze het kamp nog niet mogen verlaten en leek haar mentor zich enkel te focussen op een soort theorielessen. Dan kon hij haar op z'n minst meedoen naar het bos of naar het o zo coole thunderpath waar elke leder het vroeger over had. Cricket was helemaal niet bang van de monsters die ze in hun verhalen had gehoord. Allemaal maar praat om de kittens in het kamp te houden, dacht ze bij haarzelf. Het was allemaal maar natuurlijk dat ze zo dacht.. Want als er echt monsters waren, waarom zouden ze dan bij dat grote pad blijven en er niet van gaan? Als ze zo moordlustig waren, waarom kwamen ze dan nooit richting het kamp? Het was een natuurlijk iets om bij stil te staan. Kalm likte ze even haar liegrijze pootje met haar zachtrooskleurige tong. Vandaag zou ze het echt doen, vandaag zou de kersverse apprentice het riskeren om een stap buiten het kamp te zetten en dat helemaal alleen! Ja, niemand zou haar tegenhouden, niemand zou haar kunnen tegenhouden! Waarom zouden ze ook? Ze was een jonge kat die erop uitging om te zien wat hun terrein aan te bieden had. Ze wilde avontuur, verandering, spanning! Het was enkel natuurlijk dat ze met haar jonge krijgershart ernaar snakte. En hoe vroeger ze kon beginnen met deze dingen, des te beter. Geduld had ze dan ook niet en erg vond ze het helemaal niet. De apprentice strekte even haar pootjes uit en schudde hierna haar donzige pels even uit. Haar heldere grasgroene ogen scanden het gebied even af voordat ze een lach op haar gezicht kreeg en kalm naar voren trippelde. De poes was nog vrij klein en het zou niet de eerste keer zijn dat clangenoten haar nog aanspraken als Cricketkit. Maar ze was al een even een apprentice hoor! Binnenkort zou ze groot genoeg zijn en dan zou ze al die katten die aan haar twijfelden aantonen hoe sterk kleintjes wel niet konden worden. Ze zou groot en sterk worden, aantonen hoe het was om groots te worden. En wat als dat alles niet waar zou kunnen gemaakt worden? Wel... Dat zou jammer zijn, maar nog steeds geen reden om haar kopje te laten hangen, niet?

- Stagkit. w e b e l i e v e & h o p e .

for unicorns & stardust to be real
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stagpaw
Member
City girl NecessaryAppropriateAsianwaterbuffalo-max-1mb
Kippetje
109
Actief
When you kill a king, you don't stab him in the dark.
You kill him where the whole court can watch him die

CAT'S PROFILE
Age: ▸ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stagpaw
BerichtOnderwerp: Re: City girl   City girl Icon_minitimema 3 dec 2018 - 20:41

City girl Prey_by_8_bitspider-dcjxzni

Voor het eerst in een goed aantal dagen waren de wolken weer opgeklaard en scheen er een zacht, herfstzonnetje tussen de donkere bomen door. Kleine vlekken zonlicht dansten rond in het kamp en waren veelal bezet door tevreden warriors, die kort hun rust pakten in het kleine beetje warmte dat dat licht bracht. Vreemd, vond het katertje het, dat ieder z'n humeur zo af liet hangen van het weer. Zon of wolken, het was hem om het even. Ofwel de nursery ofwel zijn eigen vacht bood toch wel genoeg bescherming tegen de kou die dit seizoen met zich mee bracht. Daarom had hij er niet genoeg aan om enkel een beetje te liggen luieren in het zonnetje, het verveelde hem slechts. Daarbij zou hij binnenkort apprentice worden en hoewel hij niet het overenthousiaste van vele andere kits deelde, voelde ook hij zijn poten tintelen bij het idee om eindelijk meer vrijheid te krijgen. Met een inspecterende blik keek hij dan ook het kamp uit, vanaf het plekje aan de ingang waar hij zichzelf neer gezet had. Stagkit was geen deugniet, dus de queens hadden er geen problemen mee dat hij zo dicht bij de uit/ingang zat. Hij hield van kijken, ieder in zich opnemen. Zo ook Cricketpaw, een grijze poes die zojuist haar nieuwe den was uitgestapt. Enkele weken geleden had ze nog in de nursery geslapen, net als hij. Ze scheelden immers weinig qua leeftijd. Met een heldere blik keek Stagkit haar aan, zich afvragend waar de grijze kit naar op pad was.  STAG
trot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
City girl Original
Bob
50
Actief
“I don’t know... Everything? Is that an answer? ...Everything.”


CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crickethill
BerichtOnderwerp: Re: City girl   City girl Icon_minitimema 10 dec 2018 - 22:17


Met een ietwat opgetogen blik staarde ze naar de uitgang van het kamp. Maar ergens was ze ook gewoon heel erg onzeker om naar daar te gaan. Ze wist dat er zoveel gevaren waren. Misschien geen goede opvoeding techniek ouders. Nja... het waren niet eens haar ouders geweest en dat hadden ze altijd er goed in gewreven. Kalm gleden haar ogen van de uitgang naar de andere delen van het kamp waar ze al snel de uitgang van de nursery zag. Haar blik ving echter al snel die van een andere kit waarmee ze de den nog had gedeeld; STagkit. Binnenkort zou hij ook naar de apprentice den komen. Momenteel waren er niet zo heel veel apprentices, maar het was duidelijk dat er wel veel zouden komen aangezien er best een kittenbom was geweest de afgelopen moons. Zij was ook in die periode geboren, maar zij was de enige van haar nest. En ook de enige van haar bloedlijn die nog leefde. Kort zuchtte even, waarna een glimlach op haar gezicht werd getoverd en ze naar voren sprong om zich bij de kater te voegen. "Hey Stag! Hoe gaat ie?" klonk er op een zachte maar redelijk opgewonden toon. Rustig keek ze hem aan, een glimlach op haar gezicht. hopende, in the back of her mind, dat hij niet zou beginnen over het feit dat ze nog steeds niet het kamp was uitgegaan of prooi had terug gebracht als ze dat wel had gedaan. Nja, ze ging naar buiten. Maar het was dezelfde route. Ze durfde gewoon nog niet veel alleen.... w e b e l i e v e & h o p e .

for unicorns & stardust to be real
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stagpaw
Member
City girl NecessaryAppropriateAsianwaterbuffalo-max-1mb
Kippetje
109
Actief
When you kill a king, you don't stab him in the dark.
You kill him where the whole court can watch him die

CAT'S PROFILE
Age: ▸ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stagpaw
BerichtOnderwerp: Re: City girl   City girl Icon_minitimevr 28 dec 2018 - 21:31

City girl Prey_by_8_bitspider-dcjxzni

De ander had hem ook opgemerkt, want de poes met wie hij kort geleden nog zijn den had gedeeld stapte vrolijk zijn kant op. "Hey Stag! Hoe gaat ie?" klonk er enthousiast. Stagkit gunde haar een kleine glimlach. Hoewel hij zich niet kon vinden in haar grote enthousiasme, waardeerde hij haar zachte karakter. "Hoi Cricket," begroette hij haar en zijn ogen gingen even vragend naar de uitgang van het kamp. De kater besloot er echter geen opmerkingen over te maken, Cricketpaw was altijd al een beetje timide geweest en hij wilde haar niet op de staart trappen. "Hoe is het in de apprentice den?" deed hij een poging om een gesprek op te laten bloeien. "Houd je wel een plek voor mij vrij?" hij gunde haar een vaag grijnsje. Niet lang zou het meer duren of hij mocht eindelijk zijn -kit achtervoegsel inwisselen voor iets dat hem meer waardig was.


STAG
trot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
City girl
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: