Just a walk by moonlight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Just a walk by moonlight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thora
Member
Just a walk by moonlight QpGMJml
Nath
1159
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Thora
BerichtOnderwerp: Just a walk by moonlight   Just a walk by moonlight Icon_minitimema 10 dec 2018 - 22:35

Het was koud en Thora kon geen slaap vatten. Er heerste onrust in haar kop en het zorgde er voor dat ze maar bleef woelen in haar nest van lappen stof, veren en andere zachte materialen die je in het tweebeengebied kon vinden. De maan die deels vol was scheen fel de schuur naar binnen, wat ook niet hielp, dus stond de kleine poes op en liep naar buiten. De werd ontvangen door een koude bries en het geluid van een uil een heel stuk verder op. Ze knipperde met haar blauwe ogen en besloot het kamp van de Elite voor een moment te verlaten.

Haar poten brachten haar naar het Linwood Park. Het was nu rustig in het park, verlaten zelfs. Ze voelde de onrust knagen in haar brein en ze merkte dat het er uit zijn niet bepaald hielp. Sins de Chawl zo had moeten toetakelen dealde ze hier mee. Deze onrust was er altijd wel een beetje geweest, maar sindsdien was het heftiger. Ze wilde eigenlijk gewoon dingen slopen, anderen slopen en doorgaan tot ze er bij neerviel. Toch hield iets in zich haar tegen, waardoor ze gewoon bleef lopen. Bij de Elite zitten betekende niet dat je je constant met zinloos geweld bezig moest houden. Het was juist haar kracht dat ze enigszins beheerst was en nog een soort van moralen bezat. Thora stak haar nagels diep in de grond en haalde eens diep adem, waarna ze haar blik op de maan richtte. Ze wist niet hoe katten er bij kwamen dat een wandeling bij maanlicht voor rust kon creëren, want haar hielp het nu niet, waardoor ze een aantal keer fel met haar staart sloeg.


Just a walk by moonlight E8v3o2
Just a walk by moonlight 2hs5g9iJust a walk by moonlight 2gxnp75Just a walk by moonlight 2hqc5lxJust a walk by moonlight 10pvxmwJust a walk by moonlight 10pvxmwJust a walk by moonlight 34nodx3
Just a walk by moonlight Ax4OE70
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shifa
Member
Just a walk by moonlight 4a518198917af5f1e28fb59d6e6e945a
Puddin M
93
Actief
People change after being hurt.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Shifa
BerichtOnderwerp: Re: Just a walk by moonlight   Just a walk by moonlight Icon_minitimema 10 dec 2018 - 22:53


Ze had het haar mentor vaak zien doen, hoog slapend op een dak of op een tak in een boom. Zelf had ze het eens uitgeprobeerd en sindsdien was ze zelf vaak ook te vinden op de hoge vlaktes. Het gaf de rust die ze soms nodig had in haar hoofd. Hoewel het leek dat de she-cat gewoon doorging met het leven alsof er niks aan de poot was was dit allemaal schijn. Sinds dat Shark van zijn positie afgestoten was had ze geen dag rust genomen met het bedenken van een wraakplan. Ze trainde hard. Zo hard dat Chawl haar soms niet kon bijstaan met zijn verwonding die Thora hem aangebracht had. Eerst had ze de ander gezien als voorbeeld maar nu kon ze haar nek wel omdraaien. Het was een sluwe vos. Een giftige slang. Een kat die niet voor je neus een gevecht zou aangaan, nee zij was iemand die je stiekem in je rug stak wanneer je dit niet verwachte. Je zou vermoorden in je slaap wanneer je haar vertrouwde. Dat had ze allang gezien. Ze had Shark verraden door haar eigen kraagje te redden maar lang zou ze niet genieten van haar leven want wanneer ze ooit de kans kreeg.. oh dan zou ze haar peetvader wreken. Nu ze over de duivel sprak, daar liep het mormel. Shifa lag op een tak van een boom dat midden in het park stond. Zo kon ze zowat het hele lidwood park overzien. De commandant leek echter niet in haar hum. Wat waarschijnlijk wel verklaarde waarom ze op dit tijdstip haar poten kwam streken. Een normaal iemand lag nu te dromen in zijn of haar nest inplaats van zo ver weg van het kamp verwijderd met deze kou. Waarom was Shifa hier dan vraag je je af? Al een tijdje sliep de roodbruine she-cat niet meer in het kamp. Ze was te druk met trainen dat ze soms gewoonweg de tijd / zin niet had om het hele stuk terug te lopen naar het kamp. Vandaag was dit ook het geval en daardoor lag ze met deze vollemaan in de boom te rusten. Haar bloedrode ogen volgde de flame-point onder haar die fel met haar staart zwiepte. Het zou de perfecte kans geweest zijn maar ze wist beter. De young one was nog jong en nog lange na niet zo sterk om een Commandant om te leggen maar haar geduld zou het waard zijn. Shifa likte haar lippen en liet een half opgegeten vogel naar beneden vallen om zo de aandacht te trekken van Thora. Nu ze hier toch was kon ze net zo goed de ander proberen te leren kennen en zo hopelijk haar zwakte te kunnen vinden.


Just a walk by moonlight AyyDRpb  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Just a walk by moonlight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: