Crystals 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Crystals

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystals Original
Bob
49
Actief
“I don’t know... Everything? Is that an answer? ...Everything.”


CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Crickethill
BerichtOnderwerp: Crystals   Crystals Icon_minitimevr 14 dec 2018 - 14:52


Het was raar om de kleine apprentice uit het kamp te zien, zeker zonder haar mentor. En... Die kwam ook niet vaak buiten met haar. Ze was bang van alles dat nog maar bewoog en wilde eigenlijk liever in het veilige kamp blijven. Vooral na de verhalen van Bloodclan had ze weinig willen doen buiten de beschermende muren van het kamp. Het hele drama dat zich eerder ook had afgespeeld met hun leidende figuren had zeker ook niet geholpen en de kleine Cricketpaw had besloten om vaak te gaan schuilen bij de medicine cat van de clan. Acefray behandelde haar met zoveel liefde en zorg dat ze er gewoon gelukkig van werd... Maar op momenten als deze was ze gewoon niet moedig genoeg. Hier stond ze dan. Een plek die ze nog nooit had overschreden. Het was het einde van haar wereld. De stenen waar ze eerder op was gevallen. Verder dan dit was ze nog nooit gegaan en... Ze durfde dat ook helemaal niet alleen. Even slikte het grijze poesje bij de gedachte aan alle slechte katten die daarachter konden leven. Haar lichaam begon te rillen en even maakte ze zich kleiner, waarbij ze haar fijne staartje om haar poten legde en even voor zich uit staarde. Maar ooit zou ze verder moeten gaan. Alleen was ooit gewoon... Niet vandaag... Heh.

-Nightcurse. w e b e l i e v e & h o p e .

for unicorns & stardust to be real
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Crystals
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: