[Clan-Event] Nightmare Before Christmas - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clan-Event] Nightmare Before Christmas

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Tallshadow
Catministrator
[Clan-Event] Nightmare Before Christmas  - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Clan-Event] Nightmare Before Christmas    [Clan-Event] Nightmare Before Christmas  - Pagina 2 Icon_minitimema 24 dec 2018 - 10:05

De ander leek zijn verbazing te merken, al liet ze hem wel spartelen en kwamen er geen bemoedigende woorden. Bovendien leek ze niet zwaar onder de indruk te zijn van hem, al vond hij dat een beetje flauw omdat hij er ook weinig aan kon doen dat hij dit nog niet zo goed begreep. Zeker toen ze een facepalm deed. Nou zeg. Een beetje beteuterd keek hij haar aan, maar klaarde op toen ze hem niet achterliet. Dat was zo nietszeggend geweest. Al was deze vraag niet veel beter. Tall schuifelde even met zijn poten, ehm. Was het zo duidelijk?
"Met wel meer volgens mij," Murmelde hij een beetje schuldbewust, zuchtte toen en keek de poes aan. "Slate," Mauwde hij wat duidelijker, met een soort algemeen pootgebaar. Hij wist oprecht niet wat hij moest doen om dat weer beter te maken. Wie weet had Russet een idee. Een beetje hoopvol keek hij de rossige poes aan. Go on, ze was hier om advies te geven, geef advies.


[Clan-Event] Nightmare Before Christmas  - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Russetfur
StarClan
[Clan-Event] Nightmare Before Christmas  - Pagina 2 DPKsfdL
Nath
311
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: [Clan-Event] Nightmare Before Christmas    [Clan-Event] Nightmare Before Christmas  - Pagina 2 Icon_minitimedo 27 dec 2018 - 23:45

Intussen was Russetfur alweer zo lang wakker dat ze als het ware over haar vermoeidheid heen ging. Ze besloot dan ook gewoon nog bij Tallstar te blijven zitten. Hopelijk kwamen Acorndust en zijn patrouille snel weer terug. Russetfur had aan Tallstar gevraagd of hij ruzie had met een poes, waarop hij antwoordde dat hij waarschijnlijk wel met meerdere poezen ruzie had. Russetfur vernauwde haar ogen en probeerde niet te lachen toen hij de naam van de grijsgekleurde jonge Elder uitsprak. "Ah," kwam er uit haar bek. Ze hield haar gezicht in plooi. Ze wist wel dat er vaker dingen tussen Slatefur en Tallstar waren geweest. "Wat heb je nu weer gedaan?" Vroeg ze toen aan de kater. Ze had zo het een en ander meegekregen in het kamp, maar een echt duidelijk verhaal was het niet. Dat soort drama boeide haar dan ook niet, maar nu ze toch in gesprek waren hierover, kon ze net zo goed naar verduidelijking vragen. Ondertussen hield ze haar oren gespitst om geluiden buiten het kamp op te kunnen pikken.

@Tallstar


[Clan-Event] Nightmare Before Christmas  - Pagina 2 BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Clan-Event] Nightmare Before Christmas  - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Clan-Event] Nightmare Before Christmas    [Clan-Event] Nightmare Before Christmas  - Pagina 2 Icon_minitimezo 6 jan 2019 - 16:29

Dat de poes meteen aannam dat hij degene was die iets had gedaan deed hem even verontwaardigt opkijken, tot hij zich bedacht dat de poes ergens een punt had en hij zijn schouders weer even liet hangen, een beetje hulpeloos richtte hij zijn blik tot de rode poes en schudde langzaam zijn hoofd. "Ik zou het oprecht niet weten," Mauwde hij, verloren. Duidelijk dat dit niet zijn sterke kant was, en dat hij van de ander hoopte dat die het wel zou weten. "Het ene moment was alles goed, toen wat minder, toen weer goed, maar nu toch weer niet goed?" Zelfs als hij het zo uitsprak snapte de kater er geen snars van, man, poezen waren moeilijk.


[Clan-Event] Nightmare Before Christmas  - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clan-Event] Nightmare Before Christmas
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: