Surging 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Surging

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Satsui
Member
Surging  YDcgicx
Jamie
511
Actief
"What a shame, what a shame. Beautiful scars on critical veins"

CAT'S PROFILE
Age: Definitely more then 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Satsui
BerichtOnderwerp: Surging    Surging  Icon_minitimezo 16 dec 2018 - 0:26

De blonde kater had met enige moeite het kamp verlaten. Hij begon langzaam beter te worden in dingen zoals jagen en vechten, al was zijn mentale blokkade nog altijd het grootste probleem hierin. Fysiek was hij perfect voor deze clan, hij was sterk en droeg een goede bloedlijn. Maar meerdere lijntjes leken kapot te zijn in zijn kop. Hij hoorde stemmen, en deze stemmen waren allesbehalve behulpzaam. Want zelfs wanneer hij niet direct aangesproken werd was het alsof er een fluistering door zijn kop schoot en ze constant bezig waren. En een van die stemmen was de baas, het had nog geen naam maar die stem… die stem kon hem dingen laten doen. Die stem was zijn grootste kwelgeest. En het was verassend moeilijk om je te focussen op dingen zoals jagen, sociale contacten zoeken of helder nadenken als je grootste pestkop nog meer aanwezig was dan je eigen ademhaling. Zo ook nu, hij had zichzelf in een goede jachtpositie gezet en sloop richting een verloren huisdier konijn af. Alles in zijn houding en techniek perfect, hij bracht zijn lichaam dichter op elkaar en sprong. Het geluid van een harde klap die enkel in zijn kop bestond onderbrak hem in zijn jacht, waardoor hij zijn prooi compleet miste. Met een paniek en angst in zijn ogen draaide hij zich om, maar in plaats van een vijand te zien zag hij een bekende kat. You’re in trouble. Nee hij had niks verkeerds gedaan. Of wel? He will throw you out of the clan. Nee hij was hier geboren en opgegroeid, hij kende niks anders… Do you think he cares? You’re a failure, a weakpoint of the group. Maybe you should prove yourself. Hoe dan? What about fighting him, you either win or die with some pride. Zijn ambere ogen gleden over de andere kater heen. Absoluut niet. Suit it yourself. Terwijl dit gesprek in zijn kop afspeelde had hij enkel naar de ander gestaard op een niet al te vriendelijke manier, maar nu hij eruit leek te vallen ging hij meteen weer terug in zijn angstige en onderdanige positie.

+ Cobra


I saw the future in a dream, there was nothing in it. Somebody’s gonna get hurt and I hope it’s not me but
I suspect it’ll have to be
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
Surging  20f8kWD
»Quinty«
689
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Surging    Surging  Icon_minitimezo 16 dec 2018 - 21:24

Rustig hielt hij de jongere kater in het oog. Satsui was een ... geval apart. Er zaten meer vreemde gevallen in de Elite, natuurlijk. De hele clan bestond uit katten die verstoten waren, verminkt waren of gewoon een thuis zochten en hier het beste bij paste. Maar de blonde kater had echt gewoon meerdere draadjes los in dat koppie van hem. Ergens was het jammer, aangezien het geen slechte jongen was. Hij had gewoon iets te veel aan zn hoofd, letterlijk. Ook nu weer, toen hij in het gezichtsveld van de kater opdoemde, kroop de kater in elkaar alsof Cobra hem een lijfstraf zou geven. Hij trok een wenkbrauw op en ging zitten, met zijn staart over zijn poten heen. "Jammer van je prooi," begon hij rustig, om een gesprek aan te knopen. Cobra had zichzelf voor genomen dat hij meer moest gaan leren van zijn leden, in ieder geval iedereen bij naam kennen en een beetje inzicht krijgen over hun persoonlijke leven. "Hoe is het er verder mee, Satsui?"


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Surging
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: