Marigold. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Marigold.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
Marigold. BXcdW76
Kip
3156
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Marigold.   Marigold. Icon_minitimema 17 dec 2018 - 20:47

Hoewel ze eerder vaak er in haar eentje of met haar mentor erop uit ging om kruiden te halen, had ze door de Bloodclan geuren die aan de Shadowclan grens geroken waren toch maar een warrior meegevraagd. Hoewel ze Pollenpuff ondanks haar schattige naam lichtelijk intimiderend vond, had ze haar toch maar meegevraagd. Ze hoopte dat ze daarmee de poes niet al te erg tot last was. Eenmaal zoals gepland aangekomen bij het meertje richtte ze zich wat ongemakkelijk op naar de iets oudere warrior. "I-ik, uhm, we zijn voornamelijk opzoek naar Goudsbloem," Zoals merkbaar was Rout geen held in anderen vertellen wat ze moesten doen, al helemaal niet aan een knappe, licht intimiderende poes zoals Pollen. "Zou je willen zoeken naar, eh, goud/oranje bloemetjes? Het liefst alleen de grotere, de kleintjes mogen blijven staan," de kou hing in de lucht en als haar weersvoorspellingen het goed zouden hebben, zou het nog best wel eens een koude winter kunnen worden. Daarom moesten ze er nu op uit, voordat alle bloemen onder het wit zouden zijn verdwenen. "Bedankt voor het helpen,"

[&Pollenpuff & voor de rest open!]


It is both a blessing and a curse
Marigold. Routnoseonderschrift
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marigold. DPKsfdL
Babs
146
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Pollenpuff
BerichtOnderwerp: Re: Marigold.   Marigold. Icon_minitimedo 27 dec 2018 - 21:59

Pollenpuff was meegevraagd door de medicine cat apprentice om mee te gaan kruiden zoeken. Een nobele taak, die Pollenpuff zou uitvoeren als je het haar vroeg, maar ze had zich nooit heel erg verdiept in kruiden en zou echt over de kruiden heen struikelen al wees je ze aan. Toen ze eenmaal samen over de heide liepen en Routpaw begon te praten dat ze op zoek waren naar Goudsbloem, trok Pollenpuff dan ook iets met haar oren. Goudsbloem. Specifiek. Overal waren bloemen. Het konden deze paarse zijn, ondanks dat het goudsbloemen waren, want wie vertrouwde nou namen. Was zij zo schattig als haar naam? Nee. Lag Routpaw altijd in de modder te wroeten? Nou oké ze was een medicine cat. Maar was Oceanstar de starclan vergeten oceaan? Nee. Dus waarom zou een goudsbloem niet paars mogen zi-. Routpaw legde uit dat het gouden bloemetjes zijn. Helaas. Picture shattered. Pollenpuff knikte, enigszins bedeesd. Ze had zo gehoopt dat ze paars waren. "Geen probleem, al moet ik toegeven dat een regenworm waarschijnlijk nog meer kennis heeft van bloemen dan ik. Dus check alsjeblieft of ik de juiste bloemen geplukt heb."


Marigold. NPemDCDb_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Marigold. BXcdW76
Kip
3156
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Marigold.   Marigold. Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 21:10

Het moment dat ze iets liet vallen over het uiterlijk van de plantjes leek Pollenpuff teleurgesteld te zijn. Wat daar precies de reden van leek te zijn wist Routpaw niet, maar ze voelde zich een beetje schuldig. Was ze zo saai dan? Goudsbloemen waren toch best wel mooi..? "O-oh, je mag ook altijd andere, eh, bloemetjes plukken, als je dat liever wilt?" struikelde ze over haar woorden die absoluut nergens op sloegen. Routpaw kon zichzelf wel voor de kop slaan, maar goed, ze kon haar uitspraak niet meer in slikken. "Geen probleem, al moet ik toegeven dat een regenworm waarschijnlijk nog meer kennis heeft van bloemen dan ik. Dus check alsjeblieft of ik de juiste bloemen geplukt heb. ze lachte zachtjes en wat ongemakkelijk. "Oh, ehm, ze zijn makkelijk te herkennen, echt waar," drukte ze de ander op het hart, zonder dat ze oogcontact durfde te maken. Yikes, het ging weer goed. Routpaw zuchtte en focuste zich dan maar op de bloemetjes.


It is both a blessing and a curse
Marigold. Routnoseonderschrift
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marigold. DPKsfdL
Babs
146
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Pollenpuff
BerichtOnderwerp: Re: Marigold.   Marigold. Icon_minitimeza 5 jan 2019 - 21:52

Pollenpuff was zo erg verdiept geweest in het feit dat ze zich had proberen voor te stellen hoe de bloemen eruit zagen, dat ze er helemaal niet over nagedacht had hoe het eruit zou zien voor Routpaw. Pas toen ze ze de teleurgestelde en schuldige reactie van de medicine cat apprentice zag, begonnen de tandwielen in haar kop een beetje te draaien. Huh? Wat was er aan de hand? Waarom wilde Routpaw haar plotseling iets anders laten... Oh. Pollenpuff knipperde even met haar ogen. Oh. Kwam dat zo over. Oeps. Wat schaapachtig draaide Pollenpuff één van haar oren naar achteren. "Nou uhm.. Ik.." bracht ze uit, zich prompt ook schuldig voelend. "Ik.. had gehoopt dat ze paars waren. Aangezien ze.. Goud heten." Oh grote Starclan, Pollen, wat klonk dat achterlijk. Pollenpuff voelde zich ietwat heet onder haar vacht worden. Goed bezig. Ze wist zeker dat ze nu waarschijnlijk niet de mist in ging qua vinden, want ze zou nooit meer vergeten dat ze goud waren. Maar alsnog.


Marigold. NPemDCDb_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Marigold.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: