Ice-cats 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ice-cats

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lunarbite
Member
Ice-cats Yh0DRKAh_o
L
26
Actief
the sun watches what I do,
but the moon knows all my secrets

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 20 moons ✿
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Lunarbite
BerichtOnderwerp: Ice-cats   Ice-cats Icon_minitimeza 22 dec 2018 - 17:22Lunar haar ochtend was goed begonnen. Ze was voor de verandering een andere kant op getrokken dan ze normaal deed, waardoor ze op een grondvogel stuitte die ze nog nooit eerder gezien had. Een klein, gezet dier met een grijze buik en borst en bruin gevlekte vleugels. Het diertje paradeerde verward langs de kant van het kleine meertje waar nu een laagje ijs overheen lag. Er was niet veel beschutting dus had Lunar moeten vertrouwen op haar snelheid, en haar technieken. Uiteindelijk had ze het beestje kunnen vangen, en vertelde een krijger dat ze een ‘waterral’ gevangen had. Zowel gister als de dag daarop had ze minimaal geluk gehad met jagen, en zelfs één keer helemaal niets kunnen vinden. Haar vangst van vandaag maakte haar daarom destemeer goed geluimd. En dus draafde Lunar weer terug naar het kleine meertje om het ijs eens van dichtbij te bekijken. Bij de rand bleef ze staan en bestudeerde ze het oppervlak. Ze zette één weifelend pootje er op en zette wat druk. Er klonk geen gekraak dus waagde ze er nog eentje, en tenslotte al haar pootjes toen er nog steeds geen gekraak klonk. Het scheelde dat onder haar dikke vacht een vrij klein postuur verscholen zat. Ze was al niet erg hoog of erg groot, maar ze kon dat goed verbergen door haar dikke vacht. Lunar voelde hoe haar pootjes onhandig weg gleden, en haar evenwicht houden was al even moeilijk. Ze zakte door haar poten heen en kwam met haar buik tegen het ijs aan, dat letterlijk en figuurlijk ijskoud aanvoelde. Giechelend alsof ze een klein meisje was zette ze zich af met haar achterpoten en schoof ze daarna als een zeehond het ijs over. Een grote glimlach verscheen op haar gelaat, en ze begon harder te lachen toen ze merkte hoe leuk dit eigenlijk was. Ze duwde haar kont in de lucht voor extra evenwicht en gleed verder. Heel gracieus en professioneel natuurlijk ..

Ice-cats V9y2R1j
MADE BY VEL OF GS


L U N A R B I T E
Ice-cats Daq1ez5-ab3cdf6c-1b31-43f6-af04-b874225c41af
- Arguing with a fool proves there are two.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ice-cats
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: