[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 18:04
Shadowclan's MED or DEAD!


De clan had een medicine cat-apprentice nodig maar Starclan was nogal sloom met het mededelen welke dit ging zijn. Tall was het inmiddels meer dan zat dat die overleden katten besloten dat hun clan wel kon functioneren met de huidige medicine cat en hoewel hij Ace vertrouwde met zijn leven was het ook wel handig om een sensible persoon te hebben voor de situaties waarin zijn vriend bezig was met andere zaken - zoals eten. Vandaar dat ze dit hadden opgezet. Alle apprentices en kittens werden opgetrommeld en stonden op een rij, verder hadden Tall en Ace wat kruiden gepakt en zou zijn bud daar een soort talentenjacht mee openen, ofzo. Tall liet dat maar aan hem over. "Welkom allemaal," Hij zat hier meer voor de show. "Welkom, bij Med, or Dead." Tam, tam, taaam.

Tag: Alle kittens en apprentices!
Note: Een talentenjacht voor de nieuwe medicine cat van Shadowclan, wie wil dat nou niet?
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 18:34

Een beetje verveeld lag Bloodkit-nee nu Bloodpaw in het kamp. Hij was wat aan het rommelen met de botjes van een musje. Hij had het de gevolgde als ontbijt gegeten zodat hij met zijn trainingen goed mee kon draaien maar zijn mentor had plots met een patrouille mee moeten lopen en dus werd zijn planning vandaag gewijzigd. Hopelijk zou Terrorflight niet al te moe zijn na zijn warrior taken zodat ze nog steeds konden trainen maar de maine coon leerling had er een beetje in hard hoofd in. Bloodpaw liet een verveelde zucht klinken en keek naar de Medicine cat den. Misschien kon hij Acefray opzoeken. Hij was namelijk erg onder de indruk van de grijze tom en misschien kon de medicine cat hem wel iets leren vandaag nu Terrorflight daar geen tijd voor had. Maar voordat de zwart rode tom naar de ander toe kon gaan kwam Tallstar met een tijddodend uhm-spel? Het zag er in ieder geval erg interessant uit dus besloot de gloednieuwe Apprentice om te gaan kijken. Snel begroef de tom zijn restjes eten en liep regelrecht op Tallstar af. Bij de poten van de ander lagen kruidens. Geïnteresseerd liet hij zijn verschillend gekleurde ogen over de verschillende soorten planten heen glijden. Sommige herkende hij, sommige niet. Enthousiast begon de tom met zijn staart te zwiepen. "Welkom allemaal," Klonk de ijsbreker van Tallstar. Bloodpaw ging ondertussen rustig zitten. "Welkom, bij Med, or Dead." Oohhh yey dit klonk veel belovend!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 18:55

Als je hem zou vragen of hij ooit nog medicine cat wilde worden, dan zou hij je vierkant in je gezicht uitlachen en zeggen dat hij nog liever dood gevonden zou worden. Hij had dat stokje vele manen geleden met alle liefde doorgegeven aan Littlestream en nooit meer omgekeken. Maar of hij blij was met de nieuwe medicine cat? Steeds meer eigenlijk. In Tallstar's absentie leek de kater éindelijk steeds meer in zijn rol te groeien. Of Smokebreath werd minder kritisch. Kittens maakten hem softer. Misschien dat hij daarom ook wel besloten had om te gaan dollen met de leider en zijn trouwe medicine cat. De grote, rookkleurige kater zette zijn gezicht dan ook in een chagrijnige plooi, ondanks dat hij ergens van binnen wel moest grinniken, en ging bloed serieus tussen de jonge apprentices en kittens zitten, hoog boven hen uittorenend. Met een strakke, koele blik keek hij Acefray aan, wachtende hoe de kater zou reageren. Zou hij een mental breakdown krijgen bij de gedachte om de den met Smoke te delen? Smokebreath zou zich kapot lachen.

NOTE: Smoke doet niet serieus mee, plz don't hurt me hahaha


[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! JtCOU2C
Fun stuff:
 


[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 18:59

Haar vader was weer terug van zijn vakantie met Tallstar en ze had er alles aan gedaan om hem maar te vermijden. Ook al wist ze dat ze dit niet vol kon blijven houden zolang ze nog een kitten was. Ze mocht het kamp tenslotte niet uit en dat vond ze maar niks. Het liefst wilde ze gewoon doen en laten wat ze zelf wilde, maar ze zou nu nog tegengehouden worden. Alsof iemand door had gehad dat ze zich verveelde kwamen Tallstar en Acefray met een of ander idee. Het was iets waar haar vader niks mee van doen had, dus het was alleen maar beter in haar ogen. Het was dan ook iets waar ze zeker aan mee wilde doen zolang haar vader niet meedeed. Ze liet haar blik over de verschillende kruiden gaan die voor hun lagen en ze had geen idee wat het allemaal was. Het was in ieder geval iets dat een medicine cat allemaal wel wist en dat dus niks te maken had met haar vader. Alleen maar beter. Ze liet haar blik omhoog gaan naar de medicine cat, afwachtende wat er zou gaan gebeuren.

Note: Beechkit doet natuurlijk alleen mee voor de funxD


[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Original
Bob
50
Actief
“I don’t know... Everything? Is that an answer? ...Everything.”


CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crickethill
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 19:24

Cricketpaw had die nacht een mooie steen van haar oude nest gaan halen om die bij Acefray te leggen. Ze had opgemerkt hoe de ander anders leek te zijn dan anders. Ze kon er haar poot er maar niet opleggen, maar ze wilde de ander een cadeau geven. Hopelijk zou de ander het mooi vinden, want dat had ze willen doen. Ze wilde de grijze kater blij maken... Ze wist dat ze niet de slimste was en haar cadeaus niet de mooiste... Maar het was iets right? En iets was beter dan niks! Dat was wat haar adoptiemama altijd had gezegd! Die ochtend was de jonge poes dan ook vrij moe, maar ze had de medicine cat en leader horen praten over iets. Nieuwsgierig had dan ook de overhand genomen bij haar vandaag... Maar toch had ze eerst toestemming gevraagd aan de ander. Yes! ze mocht de den uit hiervoor! Blij had ze de grijze kater even een knuffel gegeven, om snorrend een bedankje voor hem neer te leggen. En woosh! Daar ging ze.
Het was nog niet zo lang geleden dat Acefray had besloten om haar in zijn den op te sluiten en soms was ze wel eens sneaky naar buiten gegaan, maar ze wilde eigenlijk de ander zo weinig mogelijk zorgen laten maken. Stilletjes liep ze dan ook naar de plek waar Tallstar de medeling aan het maken was. Met grote sprongen benaderde ze de groep van katten die zich verzamelde rond de tabby. De kleine, grijze poes verloor even haar balans, maar viel nog net op haar vier pootje voordat ze tegen iemand aan knalde. Few, gelukkig maar. Ze moest even stoppen met zo enthousiast rond te springen, het hielp namelijk niemand. KOrt schudde ze even haar kopje, waarna ze met een brede glimlach ging zitten, om met grote ogen te kijken naar de leader.. w e b e l i e v e & h o p e .

for unicorns & stardust to be real
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! OuyEXxt
James
204
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 20:14

I admire you...


De jonge apprentice hoorde wat ophef richting de medicine cat den. Zelf ging hij deze plek het liefste uit de weg. Niet om de normale reden waarom andere deze plek uit de weg gingen, vaak omdat het stonk naar ziekte of sterk naar kruiden. Nee Whitepaw ging deze plek uit de weg omdat hij de medicine cat mild intimiderend vond. De kater was namelijk enorm en had veel te veel energie dan dat hij gewend was van iemand met dat formaat. Het was voor hem gewoon wat eng. Daarbij leek het beest groot genoeg te zijn hem met gemak omver te lopen. Whitepaw was ondanks zijn nieuwe titel enorm klein, nog altijd te verwarren met een kitten. Al geloofde hij er compleet in dat dit wel goed zou komen nu hij zijn eigen eten kon vangen. Als zijn mentor hem dit had geleerd natuurlijk... Maar goed. Hij had een tijdje naar de ophef gekeken en besloot uiteindelijk toch maar naar de groep te lopen, bang om wat te missen als hij zijn afstand zou houden. Stilletjes vond hij een weg naar de groep katten en keek wat angstig naar Smokebreath... Om zich hierna weg te zetten naast Bloodpaw en tegen de ander aan te leunen. Hopelijk vond Blood het niet erg, maar hij ging er vanuit van niet. Ze waren namelijk vrienden. Zijn vreemd gekleurde ogen gleden hierna naar de kruiden, iets wat voor hem zo interessant was als de aarde waar ze uit kwamen. Waarom moesten ze naar plantjes kijken? Wat konden ze hier uberhaupt van leren? Bloodpaw leek het wel leuk te vinden... vreemd zeg.

Fighting for my own job


WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 20:34

De tijd was gekomen, de tijd waarin hij alweer moest zoeken naar een apprentice. Hadden alle medicine cats hier zo'n probleem mee? Om een apprentice te vinden die werkelijk zin had in het beroep en vrijwillig zichzelf aanmeldde? Als hij naar Shadowclan hun geschiedenis keek wel. Smokebreath vond het niet leuk, Littlestream was ziek geweest en hij was ook gedwongen. Toen had je Canarypaw die besloot toch te stoppen en Bitterpaw had het nooit leuk gevonden. Die laatste had ook echt een hekel aan hem gehad. Allemaal leuk en aardig dat hun hem toch dumpte maar hij moest vervanging regelen. Het enige voordeel was dat ze hem niet van zijn rang af konden gooiden ondanks al zijn stunten met de simpele reden dat ze dan geen medicine cat meer hadden. Ha. En dan vonden ze hém dom, pft. Maar goed hij begreep zelf ook wel dat zijn werkdruk enorm groot was op het moment en het voor heel de clan veiliger was als hij ook een apprentice onder zijn hoede nam. Daarbij moest hij ooit eens over zijn apprentice angst heenkomen. Zijn beste vriend had ook besloten om mee te helpen, iets wat hij waardeerde. Al dacht Ace vooral dat Tall mee wilde doen om te zien wie er met hun samen de den zou delen. Ze sliepen namelijk nog altijd samen in de medicine den. Met een grinnik legde hij de kruiden weg en gaf Tall een duwtje op een plagende manier zoals van het duo verwacht kon worden. Beetje vrienden pesten hoorde erbij. Al snel doemde enkele apprentices op die nog maar net van rang waren veranderd, zijn adoptiedochter Cricketpaw..... en Smokebreath. WAT DEED SMOKEBREATH HIER. Om te zorgen dat hij niet spontaan in een paniekaanval schoot door het aanzicht van de ex-medicine cat die zijn nachtmerries vol afwijzing vulde duwde hij zich dichter tegen zijn leader aan. HELP. Hij haalde eens diep adem en keek de groep rond. Wat moest hij hiermee doen? Kon hij van die teleurstelling op pootjes afkomen? Ging hij zijn manier van apprentices zoeken afkeuren? Starclan sta hem bij. "Eh, ja. Ik ga er vanuit dat er nog meer komen maar ik zal alvast zeggen wat Med or dead betekend, behalve dat de naam enorm gaaf is. Alle warriors moeten namelijk basisinformatie weten over kruiden en hoe je ze toepast, zodat ze mij kunnen helpen met kruiden zoeken of andere kunnen helpen als je te ver weg bent van kamp. Zorgen dat niemand doodgaat enzo. Maar vandaag zullen ik en Tallstar ook kijken voor een nieuwe medicine cat apprentice" Hij duwde zijn oren even naar achteren en keek weer naar Smoke "Vandaar dat Smokebreath er ook bij zit, zoals jullie misschien weten was hij ooit, toen hij nog jong was, ook medicine cat. Maar dat is nu al heel lang geleden" Hij knikte even resoluut bij die ontdekking. "Maar we gaan het vooral leuk houden vandaag en er een spelletje van maken" Ace grijnsde even op zijn jongensachtige manier, een trek die hij nooit kwijt was geraakt. Je moest het immers leuk houden voor deze jeugd.

Note: Dit is ook open voor warriors of elders die een diepe passie voor kruiden hebben B)


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Southernwolf
StarClan
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! BBTakD
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 21:02

Southernkit keek wat verward om zich heen. Hij snapte niet goed wat hier allemaal het nut van was, en of hij het leuk vond of niet. Dus had hij een soort halve frons halve glimlach op zijn snuitje, terwijl de kitten probeerde uit te vogelen of hij nu moest glimlachen of moest fronsen. Het leek dat het heel veel te maken had met kruiden, dus natuurlijk was hij niet echt aandachtig aan het luisteren. De uitleg van de medicine kat ging het ene oor in, het andere oor uit. Maar toen Acefray zei dat ze er vooral een spelletje van zouden maken, werd zijn aandacht - en ook meteen zijn competitiviteit - aangewakkerd. Oh, Starclan best believe dat hij dit ding hier ging winnen want Southernkit wou altijd alles winnen!


[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 21:12

Bloodpaw bleef geduldig wachten al was zijn nieuwsgierigheid duidelijk van hem af te lezen. Het liefst begon hij nu meteen maar Tallstar wachtte rustig af tot meedere katten zich bij hen gevoegd hadden maar ook als Acefray klaar was om te beginnen. Whitekit kwam ook al snel aangetrippeld en met een grote glimlach keek hij toe hoe zijn witte maatje bij hem kwam zitten en zich tegen hem aanleunde. Bloodpaw grinnikte zachtjes maar kon niet klagen over Whitekit zijn grote liefde voor knuffelen want stiekem vond hij het ook erg fijn. De al best stevige Apprentice schoof wat dichter tegen zijn vriend aan en richtte toen zijn aandacht weer volop op de ‘Med or Dead’ gebeuren. Ondertussen was de groep namelijk al aardig gevuld en zelfs Smokebreath kwam koekeloeren. De kersverse leerling keek naar de enorme Warrior. Hij zag er cool uit al was die norse gezicht wel een beetje stom. Eh, ja. Ik ga er vanuit dat er nog meer komen maar ik zal alvast zeggen wat Med or dead betekend, behalve dat de naam enorm gaaf is. Alle warriors moeten namelijk basisinformatie weten over kruiden en hoe je ze toepast, zodat ze mij kunnen helpen met kruiden zoeken of andere kunnen helpen als je te ver weg bent van kamp. Zorgen dat niemand doodgaat enzo. Maar vandaag zullen ik en Tallstar ook kijken voor een nieuwe medicine cat apprentice" Bloodpaw luisterde met gespitste oren. Ze gingen leren over de basiskruidens en dat liet zijn verschillend gekleurde ogen twinkelen. De zwart rode tom was erg leergierig en wou eigenlijk zoveel mogelijk te weten komen over like van alles. Plus, Acefray was zijn idool en dat hij hem en de andere katten iets ging bijleren over het gene wat hij stiekem best interessant vond maakte hem opgetogen. Vandaar dat Smokebreath er ook bij zit, zoals jullie misschien weten was hij ooit, toen hij nog jong was, ook medicine cat. Maar dat is nu al heel lang geleden. Maar we gaan het vooral leuk houden vandaag en er een spelletje van maken" Sprak de grote Medicine cat zijn laatste woorden uit. Tof! Hij kon niet wachten om te beginnen, dat was wel duidelijk zichtbaar aan zijn dik opgezette staart.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 23:05

Oke, stap één was gezet, de kittens en apprentices en Smokebreath waren er en - oke, en Ace kroop heel dicht tegen hem aan vanwege de enge grote zoutpilaar in het midden van al die regenboogjes en zonnestraaltjes. Tall gaf hem wat klopjes op zijn poot om hem moed in te spreken en glimlachte veel te gelukkig terwijl de ander hun plan uitlegde. Dit was een van de gigantische voordelen van leader zijn, mee mogen doen met dit soort dingen. Bijna hadden ze ook yoga in het programma gekregen maar hij wist niet zeker of Ace dat wel of niet meenam in zijn talentenjacht..
Bij het noemen van het spelelement werd de kater al helemaal vrolijk en duwde zijn schouder even tegen die van Ace, klaar om te beginnen. Hij kon al wat katten spotten die hetzelfde leken te denken, maar hij wist zich in te houden en Ace het uit te laten leggen. Het was zijn apprentice die ze gingen zoeken tenslotte.


[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Original
Bob
50
Actief
“I don’t know... Everything? Is that an answer? ...Everything.”


CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crickethill
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 23:34

Al snel kwam Acefray erbij en even keek ze glimlachend naar de kater die nu al even voor haar zorgde en zich over haar had ontfermd als een vader. De jonge poes had haar echte pap nooit gekend, hij was namelijk als een held gestorven... Vechtende tegen de slechte katten van bloodclan. Het had haar eerst bang gemaakt, maar ze had geleerd dat ze niet bang hoefde te zijn als ze zichzelf sterk hield en aan de regels. Zolang ze luisterde naar de ouderen zou het goed komen met haar niet? Ergens leek dat haar wel logisch, maar aan de andere kant vroeg ze zich af of dat wel nuttig was. Aandachtig luisterde de grijze poes naar de woorden van de grote kater. Hm.. Okay dan. Een spelletje? Dat kon ze wel! En het klonk niet als een van die spelletjes dat de andere kittens altijd wilden spelen, zo fake vechten en alles. Het was alles behalve fijn. Ze vond al dat geweld maar een beetje overdreven. Waarom niet meer van dit? Gewoon rustig praten over dingen, leren en luisteren. Ja! waarom konden ze dat soort technieken niet naar het slagveld brengen? Okay, msschien dat niemand het dan zou overleven als men het alleen op praten zou houden... Maar... Stel je gewoon even voor... Met alle vier de clans zo. ja, dat zou ideaal zijn in haar ogen.. w e b e l i e v e & h o p e .

for unicorns & stardust to be real
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindred
Member
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Mini_a10
Anouk
182
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

119 IC

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Kindred
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!   [Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Icon_minitimema 24 dec 2018 - 18:33

Ze was door een of andere apprentice terug mee gesleurd naar het kamp. Haar jacht kon ze waarschijnlijk wel vergeten. De ander had haar echter geweigerd om te vertellen waar het over ging. Gelukkig waren ze niet heel ver van het kamp en liepen ze binnen de kortste keren door de ingang naar binnen. "Eh, ja. Ik ga er vanuit dat er nog meer komen maar ik zal alvast zeggen wat Med or dead betekend, behalve dat de naam enorm gaaf is. Alle warriors moeten namelijk basisinformatie weten over kruiden en hoe je ze toepast, zodat ze mij kunnen helpen met kruiden zoeken of andere kunnen helpen als je te ver weg bent van kamp. Zorgen dat niemand doodgaat enzo. Maar vandaag zullen ik en Tallstar ook kijken voor een nieuwe medicine cat apprentice", vertelde Acefray net op het moment dat ze bij de groep aansloten. Dus de bedoeling was dat alle kittens en apprentices nu informatie over kruiden gingen opdoen? Aangezien ze inmiddels al tien moons was vermoedde ze niet dat ze nog in aanmerking zou komen voor de medicine cat apprentice rang. Bovendien was ze waarschijnlijk niet de meest geschikte kat voor de rol. "Vandaar dat Smokebreath er ook bij zit, zoals jullie misschien weten was hij ooit, toen hij nog jong was, ook medicine cat. Maar dat is nu al heel lang geleden", vertelde haar vader de groep. Ook voor haar was dit nieuwe informatie. Ze kon zich niet echt voorstellen dat Smokebreath ooit de zelfde rang als Acefray had gedragen. De twee waren immers behoorlijk verschillend qua persoonlijkheid. "Maar we gaan het vooral leuk houden vandaag en er een spelletje van maken", vertelde de langharige kater tot slot. Kindpaw gaf enkel een kort knikje. Het kon nooit kwaad om extra kennis op te doen als die handig kon zijn voor toekomstige gebeurtenissen. Ze had er niets op tegen om wat meer over kruiden te leren.


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Lambs_11[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Signat10[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead! Wolfs_11
though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Kitten/Apprentice Event] Med or Dead!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: