FleFleFleFleFleFleX! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 FleFleFleFleFleFleX!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Member
FleFleFleFleFleFleX! 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: FleFleFleFleFleFleX!   FleFleFleFleFleFleX! Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 22:48

Een deuntje in zijn hoofd, alweer. Deze keer nog irritanter dan anders aangezien het hem volledig sloopte dat het deuntje op repeat stond, maar dat terwijl het op zich maar één seconde duurde! Alsof je vastgelopen was, en het beviel voor geen centimeter. Vandaar dat de kater acuut ging antihummen. Alles neuriede hij, van vals tot geweldig, van hoog tot laag. Killing voor de jacht maar hij was toch zijn les van vanmiddag aan het voorbereiden dus hij kon het zichzelf vergeven. Reken maar dat Russet het verschrikkelijk zou vinden. Bij die gedachte rolde hij even grinnikend met zijn ogen en ging acuut harder hummen. Ja hij was kinderachtig, nee het maakte hem niks uit. Sterker nog, sinds hij de deal was aangegaan leken veel meer problemen zichzelf op te lossen. Natuurlijk, je had nog steeds Bloodclan en het kon vaak genoeg botsen tussen hem en anderen, maar inmiddels was het een paar dagen en hij had de rode poes nog niet vermoord dus dat was winst als je het hem vroeg.

@Farai (&open)


FleFleFleFleFleFleX! Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Farai
Member
FleFleFleFleFleFleX! Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
285
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Farai
BerichtOnderwerp: Re: FleFleFleFleFleFleX!   FleFleFleFleFleFleX! Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 1:45

Ongemak straalde duidelijk van haar lichaam af terwijl ze door het gebied heen banjerde. Hoewel ze haar vacht liever een beetje proper hield, had ze zich eerder door het mos en aarde gewreven. Zo zou iniedergeval haar geur een beetje gemarkeerd zijn en had ze allicht iets meer tijd gecreëerd voor zichzelf. De poes wist normaal gezien beter dan de clangebieden te betreden. Hoewel ze niet bang was voor de boskatjes, had ze geen zin in hun agressieve manier van doen. Bovendien was er normaal gezien genoeg prooi te vinden in het rogue gebied. Helaas voor de rode poes, echter, hadden een stel Twolegs besloten zich te settelen om de plekken waar zij normaal gesproken altijd joeg. Daarbij hielp het vallen van de winter ook niet mee en deze omstandigheden hadden haar er dan ook toe gedreven om dit gebied te betreden. De boskatten waren selfish, met hun gebieden vol prooidieren. Een meer of een minder zou hen niet uitmaken, als je het haar vroeg. Farai schrokte dan ook zonder een greintje spijt haar mus naar binnen, blij dat ze haar lege maag had kunnen vullen. Haar maaltijd werd echter onderbroken door een vreemd geluid en et duurde even voordat de rogue besefte dat het van een neuriënde kat afkomstig was. De mooie poes drukte zich tegen de grond en spande haar spieren aan, hopend dat hij langs haar heen zou passeren, maar bereid om zichzelf te beschermen als dat niet het geval was.


You thought I was a pet,
FleFleFleFleFleFleX! Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
FleFleFleFleFleFleX! 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: FleFleFleFleFleFleX!   FleFleFleFleFleFleX! Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 12:27

Voor hij goed en wel het liedje afgeneuried had stokte het in zijn keel en werden zijn ogen groot. Hoe kon ze hier zo snel gekomen zijn? En hoe kon ze gekrompen zijn? Hij had rustig rondgelopen, en was op Russet gestuit die een mus naar binnenwerkte. Tenminste, zo leek het, tot de ander dus een stuk kleiner bleek en bovendien wit had. Even draaide de hersenen van de kater op volle toeren, de kans dat dit Russet was, was erg klein. De kans dat het iemand anders was, erg groot. Vandaar- "Russet?" Verraderlijke tong! Hij was er nog niet over uit welke kant hij zou kiezen en dat ding sprak al. Verschrikkelijk gewoon.


FleFleFleFleFleFleX! Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Russetfur
StarClan
FleFleFleFleFleFleX! DPKsfdL
Nath
311
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: FleFleFleFleFleFleX!   FleFleFleFleFleFleX! Icon_minitimedo 27 dec 2018 - 23:59

Geen spoor van Sunvoice en nog niks was duidelijk. Wel leek de Clan weer een beetje tot zichzelf te komen na alle heisa. Russetfur, daarentegen, bleef enorm alert en hield Tallstar inderdaad nauwlettend in de gaten. Zeker als hij zonder duidelijke reden het kamp verliet. Russetfur volgde hem dan ook, waarbij ze er voor zorgde dat de wind in haar richting waaide, waardoor Tallstar haar niet zou opmerken door haar geur. Het irriteerde haar dat de leider gewoon een liedje aan het neuriën was terwijl Leafbare voor prooischaarste zorgde. Het was nutteloos en complete tijdverspilling. Er waren Queens in het kamp die prooi nodig hadden, katten die genoeg moesten eten om sterk te blijven en ziektes te voorkomen, maar nee, Tallstar ging er op uit terwijl hij een maf melodietje neuriede. Het melodietje wat vals uit Tallstar's bek kwam stokte en daarmee stond Russetfur meteen op alert. Ze stak haar neus in de lucht en draaide met haar oren. Rogue. Sluipend ging ze er op af terwijl ze er voor zorgde dat ze zowel uit het zicht van de leider als de rogue bleef. Tot haar grote afschuw rook ze ook het bloed van een meus en toen zag ze hoe een rood met witte rogue die muis naar binnen werkte. Nog net hoorde ze hoe Tallstar deze rogue verwarde met haar. By Starclan! Met uitgeslagen klauwen, oren naar achteren gedraaid en een kwade grauw wierrp ze zichzelf op de rogue. "Prooidief!" Grauwde ze kwaad. Het was Leafbare, by Starclan! Ze deed een poging goed en stevig uit te halen met alle kracht die er in haar lijf zat zie stats om deze rogue eens goed aan te pakken. Dit is hoe je met indringers omgaat, Tall.


FleFleFleFleFleFleX! BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Farai
Member
FleFleFleFleFleFleX! Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
285
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Farai
BerichtOnderwerp: Re: FleFleFleFleFleFleX!   FleFleFleFleFleFleX! Icon_minitimevr 28 dec 2018 - 16:25

Helaas, helaas. Hoewel haar geur redelijk gemaskeerd was door de aarde en dode bladeren, mocht het niet baten. De andere kater had haar opgemerkt. Farai was nooit eerder in aanraking gekomen met deze donkere boskatjes, maar naar aanleiding van haar ervaringen met Windclanners, kon ze wel opmaken dat ze hier niet bepaald welkom was. Ze was dan ook enigszins verbaasd toen de ander haar slechts verward aan keek. "Russet?" Onbegrijpend keek ze hem aan, totdat ze zich besefte dat hij iemand z'n naam uitsprak. Iemand waarvan hij dacht dat zij het was. "Uhh-" wat het ook was dat ze wilde zeggen, ze zou haar zin nooit afmaken. Een geritsel in de bosjes waarschuwde haar net op tijd toen een monster tevoorschijn sprong. "Prooidief!" jep, dat was de reactie die ze had kunnen verwachten. Gelukkig was ze vrij snel en sowieso al op haar hoede, waardoor ze een pijnlijke klap kon ontwijken. Slechts het uiteinde van haar scherpe nagels raakten haar schouders, waar ze pijnlijke strepen trokken. Farai zette haar haren overeind en blies vijandig, maar zorgde er tactisch voor dat ze buiten bereik was van die krachtige poten. Voorzichtig woog ze haar kansen af; vechten met deze katten had geen zin, twee zou ze niet aan kunnen en ze had haar maaltje toch al gehaald. Alleen vluchten zou niet alleen haar eer de grond in werken, de kans was ook nog eens dat ze de weg uit dit gebied niet meteen wist te vinden. Dan maar iets anders proberen. "Ik ben Russet, val me niet aan!" probeerde ze zo overtuigend mogelijk te snauwen, waarna ze vluchtig naar de gestreepte kater keek, hopend op support. Was hij dom genoeg om erin te trappen?


You thought I was a pet,
FleFleFleFleFleFleX! Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
FleFleFleFleFleFleX! 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: FleFleFleFleFleFleX!   FleFleFleFleFleFleX! Icon_minitimezo 6 jan 2019 - 16:38

Nog voor Russet kon antwoorden, sprong Russet bovenop Russet en schreeuwde iets in de trant van dief. Tall keek even met grote ogen naar het schouwspel, schudde toen zijn hoofd omdat hij blijkbaar dubbel zag, en ontdekte toen dat Russet de eerste wel erg veel wit had voor een kat die hij doorgaans de rode furie noemde. Bovendien droeg Russet de tweede een blik die hij maar al te goed kende - die haar moeder ook al had gedragen - waardoor Tall doorkreeg dat hij weer eens iets fout had gedaan. Bekend gevoel.

Russet de eerste wendde zich tot hem voor hij iets kon zeggen, en verkondigde zonder blikken of blozen dat ze Russet was. De kater was inmiddels wel zover dat hij wist dat dit niet het geval was, maar kon het niet laten toch in de lach te schieten en even goedgemutst naar de Russets te kijken. "A+ voor effort en originaliteit?" Mauwde hij, de andere Russet aankijkend met twinkeling in zijn ogen. Natuurlijk, deze 'prooidief' moest weg van het territorium, maar het was ergens ook wel grappig right?


FleFleFleFleFleFleX! Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Russetfur
StarClan
FleFleFleFleFleFleX! DPKsfdL
Nath
311
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: FleFleFleFleFleFleX!   FleFleFleFleFleFleX! Icon_minitimezo 13 jan 2019 - 3:06

Nee, het was totaal niet grappig. Russetfur was er niet in geslaagd deze rogue een goede klap uit te delen, in plaats daarvan hadden haar angels over de schouder van de ander heen geschraapt. Beter iets dan niets. De rogue blies naar haar en zette haar vacht vijandig op. Russetfur's eigen dikke, roodbruine vacht stond ook overeind, haar blauwe ogen gevaarlijk op de rogue gericht. Ze wilde net spreken, maar toen begon de rogue te spreken. Wat een onnozele gebeuren dit! Dit maakte haar alleen maar kwader en Starclan zijn dank was Tallstar niet een complete idioot. De opmerking die hij maakte, daarentegen, kon ze alsnog niet waarderen. "Je bevindt je op Shadowclan territorium, rogue! Ik zal dus maar snel maken dat je vertrekt. Green grapjes meer," blies ze, verder geen acht gevend aan de grap van Tallstar. Hij moest hier eens mee kappen en er voorzorgen dat Shadowclan de reputatie behield, nee, terug kreeg die ze behoorden te hebben. Russetfur had haar nagels dreigend uitgeslagen en haar tanden fel ontbloot, klaar om eventueel nog een keer uit te halen.


FleFleFleFleFleFleX! BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Farai
Member
FleFleFleFleFleFleX! Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
285
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Farai
BerichtOnderwerp: Re: FleFleFleFleFleFleX!   FleFleFleFleFleFleX! Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 0:48

Zoals verwacht trapte hij niet in haar plannetje. Jammer, kennelijk waren deze clankatten minder achterlijk dan haar hatelijke windclan familie. "A+ voor effort en originaliteit?" Farai schoot hem een vurige blik toe. Wat. Hoe was dit een grapje voor deze kater, en waarom was die rode poes nog niet naar hem uitgevallen in plaats van zij. Hij lachte slechts, waar de ander eruit zag alsof ze Farai zelf wel op kon eten. Ze blies de ander vijandig toe, voorzichtig om genoeg afstand tussen haarzelf en deze twee schaduwmuizen te bewaren. "Je bevindt je op Shadowclan territorium, rogue! Ik zal dus maar snel maken dat je vertrekt. Green grapjes meer," Als er iets was wat Farai niet kon hebben, was het wel dat anderen haar dingen op gingen leggen. Allicht kenmerkend voor een rogue, bevelen gingen er niet in bij haar. "Goh, je meent het," snoof ze en een zwiep van haar staart zette haar woorden kracht bij. Hoewel haar woorden fel waren, was aan haar houding te zien dat ze uiterst op haar woede was. Ze wilde geen gevecht met deze katten, ze wilde hier weg, maar no way dat ze dat als een mak lammetje zou doen. "Ik heb geen behoefte om me met een snotjong en diens huisdier bezig te houden," De poes haar ogen schoten van hot naar her, op zoek naar een uitweg. Ze had haar muis al op, alleen waar de uitgang was, was haar nog een raadsel.


You thought I was a pet,
FleFleFleFleFleFleX! Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
FleFleFleFleFleFleX! 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: FleFleFleFleFleFleX!   FleFleFleFleFleFleX! Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 14:03

Oke, Russet was not amused, en dat was dan nog voorzichtig uitgedrukt. Tall moest zijn best doen niet met zijn ogen te rollen om haar irritante serieusheid. Wat was precies haar probleem? De muis was op, die kregen ze niet meer terug, en als ze een beetje boos deden zou die Rogue ook wel doorhebben dat het not done was om hier te komen. Aan de andere kant leek de boos-manier niet echt te werken, waardoor hij weer terugkwam op zijn manier van doen. "We brengen je wel terug naar de grens, dan weet je meteen waar je niet dient te komen," Mauwde hij rustig, haar meewuifend. Russet aankijkend met een 'goed plan toch?' blik. Al was dat misschien wat veel gevraagd want, tsja, het bleef Russet.


FleFleFleFleFleFleX! Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Russetfur
StarClan
FleFleFleFleFleFleX! DPKsfdL
Nath
311
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: FleFleFleFleFleFleX!   FleFleFleFleFleFleX! Icon_minitimedo 14 feb 2019 - 23:54

Aan de behoedde houding van de rogue kon ze merken dat haar aanpak wel degelijk effect had gehad. Met Shadowclan katten viel niet te sollen. Waarom Tallstar hier nou zo nuchter overdeed begreep ze niet. Deze rogue had prooi gestolen, prooi die Shadowclan juist nodig had. Viel het hem dan niet op dat katten mager begonnen te worden? Dat leafbare aan hun kracht vrat? Wat maakte het uit, Tallstar leefde in een fantasy wereld waarin peace bestond. Met zijn maffe Yoga lessen. Rot op. Zweef teef. Maar goed. Ze volgde Tallstar's manier van doen, omdat haar boodschap duidelijk was geweest en het er op leek dat de rogue ook echt weg wilde. Misschien zou ze bij de grens nog een klap uitdelen. Voor nu negeerde ze de woorden van de rogue en liet ze alleen een dreigende houding zien, terwijl ze Tallstar zijn werk liet doen, zijn blik niet beantwoordend.


FleFleFleFleFleFleX! BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: FleFleFleFleFleFleX!   FleFleFleFleFleFleX! Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
FleFleFleFleFleFleX!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: