Rise and fall 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Rise and fall

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Roseburn
Dark forest
Rise and fall VXFylUl
Loïs ❁
255
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: D E A D [25] ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Roseburn
BerichtOnderwerp: Rise and fall   Rise and fall Icon_minitimedi 25 dec 2018 - 0:33

Sneeuw viel in een hoog tempo neer op het RiverClan kamp. Al meerdere dagen achter elkaar vroor het hard en dit begon hun dagelijkse leven aan te tasten. De rivier begon te bevriezen aan de randen, dat had de patrouille die hun deputy erop uit had gestuurd bevestigd. Hierdoor werd vissen gevaarlijk. Nu was Rose geen warrior die terugdeinsde van gevaar, maar ze was erg intelligent en wist welke gevaren te veel waren. Door te dun ijs heen zakken was een dood die al teveel RiverClanners hadden meegemaakt. Er waren nog katten die het wel waagden, en die minimale prooi binnenbrachten, maar dat ging rechtstreeks naar de kittens, moederkatten en elders, wat ervoor zorgde dat warriors zoals haar met lege magen naar bed gingen. Haar gevlekte oortjes waren in haar nek gedrukt terwijl ze een verdwaalde vissengraat aan de kant tikte. Ze verschool van de sneeuwvlokken onder een afdakje voor de warriors den, met haar rug gekeerd richting de andere katten die hier ook zaten. Dit weer ergerde haar mateloos. Zo moest ze haar zoektocht naar Criedwolves namelijk staken. De afgelopen maanden dat ze weer thuis waren, had ze minstens één keer per week geprobeerd hem op te zoeken, maar nergens kon ze een spoor van hem vinden. Ze had geen idee wat er met hem gebeurd was tijdens de journey, maar ze wist wel dat ze hem moest vinden. Ze had nog zoveel om van hem te leren.
- Open


roseburn

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rise and fall Tumblr_o6vun6dNKP1vn0ci8o4_400
Bo~
928
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Chillybreath
BerichtOnderwerp: Re: Rise and fall   Rise and fall Icon_minitimewo 9 jan 2019 - 1:47

De sneeuw was verschrikkelijk, vachten konden vrijwel niet drogen en ze wilde al helemaal niet spreken over het feit dat het koud was. Welnu had ze wel een dikke vacht, maar dat betekende niet dat ze blij was met het feit dat er koude sneeuw lag, want daar kon zelfs haar dikke vacht niet tegen. Het was dan ook niet raar om de warriors die rust hadden in de warriorsden zaten of ergens anders waar ze beschermd waren van de sneeuw. Zo ook een andere warrior van rond haar leeftijd, Roseburn, die met haar rug naar hen toe zat gekeerd. Ze spitste even haar oortjes iets, waarna ze zichzelf overeind hees en richting de poes liep, om zonder pardon vlakbij haar te gaan zitten. ”Wat een weer, huh?” sprak ze met een ietwat scheve kop en een zachte glimlach. Ze kon er niks aan doen, het was een basic gesprek starter, maar het zou in ieder geval betekenen dat ze wat kon gaan praten. En praten met een andere warrior die aan het rusten was, was geen slecht iets. Vooral als het iemand van haar leeftijd was, dat was altijd goed om goed bekend mee te zijn. Logischer wijze zou zij namelijk ongeveer even lang in leven blijven als dat zij deed.

--ik doe ff dat dit nog voor hele smoke chilly gedoe is omdat dit topic eerder is gemaakt c:
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rise and fall
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: