An interesting place 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 An interesting place

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Seagull
Member
An interesting place DPKsfdL
Cynthia
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Seagull
BerichtOnderwerp: An interesting place   An interesting place Icon_minitimedo 27 dec 2018 - 17:58

Alle spanningen die er binnen de clan waren vanwege Bloodclan was niet iets waar hij zich echt druk over maakte. Het enige wat wel een nadeel was, was dat de grenzen goed bewaakt bleven en daarmee het dus lastiger was om het territorium uit te komen zonder dat iemand hem door had. Toch had hij het deze keer wel voor elkaar gekregen en niet zoals een andere keer waarbij iemand hem had proberen te stoppen. Hij liet zijn poten hem naar een nog onbekende plek voor hem brengen, namelijk de twoleg place. Waarom hij nou juist hier naartoe was gegaan? Misschien juist omdat hij wilde weten waar al die commotie om ging en of het wel echt nodig was. De twoleg place was wel een totaal ander gebied dan Shadowclan territorium. De bomen en het moeras waren hier vervangen door rijen met Twoleg dens en donderpaden. Hij vond het niet direct onprettig. Er was meer een soort interesse die bij hem opborrelde omdat dit nieuw was voor hem.

[Thora]


An interesting place F7dS0bY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Member
An interesting place QpGMJml
Nath
1161
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Thora
BerichtOnderwerp: Re: An interesting place   An interesting place Icon_minitimedo 27 dec 2018 - 22:40

Bij het oppikken van een sterke Shadowclan geur begonnen de haren op Thora's lijf direct te prikken. Zonder aarzelen volgde ze dan ook de geur. Eerst wilde ze weten waarmee ze te maken had: een patrouille? Of één kat. Naarmate ze dichterbij kwam wist ze vrijwel zeker dat ze met één kater te maken had en geen patrouille, het was dus niet nodig om meerdere Elite katten op te halen. Thora liep langs grote stenen muren van twoleg gebouwen terwijl ze de geur volgde. Ze sloeg een hoek om en hield zich schuil achter een container, tot ze de kater zag. De kater moest niet veel jonger zijn dan zij was. Hij was van normale grote en kwam niet over als een gevaar voor haar. Nog even wachtte ze, waarna ze langs de container schoot en met uitgeslagen klauwen op de kater afsprong. "En wat denk jij hier te doen, rat?" Grauwde ze. Als hij kwam op Sunvoice te 'redden' was het natuurlijk snel klaar met hem, maar misschien had hij andere redenen, uiteraard moest hij haar niet gaan onderschatten.


An interesting place E8v3o2
An interesting place 2hs5g9iAn interesting place 2gxnp75An interesting place 2hqc5lxAn interesting place 10pvxmwAn interesting place 10pvxmwAn interesting place 34nodx3
An interesting place Ax4OE70
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seagull
Member
An interesting place DPKsfdL
Cynthia
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Seagull
BerichtOnderwerp: Re: An interesting place   An interesting place Icon_minitimeza 29 dec 2018 - 21:54

Het feit dat het hier zo anders was dan op Shadowclan territorium zorgde ervoor dat hij hier wel vaker naar terug zou willen komen. Elke den die hij tegenkwam leek er wel weer anders uit te zien dan de volgende en voor nu leek er nog niet veel dreiging te zijn van iets of iemand die hem ervan zou weerhouden om verder te verkennen. Hier kwam al snel verandering in toen hij uit zijn ooghoeken iets op hem af zag springen. Voor de zekerheid sprong hij een stuk opzij, zodat hij hopelijk niet geraakt zou worden door de kat. Hij had namelijk ondertussen geconcludeerd dat het een kat was en een Bloodclanner ook nog aan de halsband te zien. "Gewoon de omgeving aan het verkennen." Zei hij rustig als antwoord op haar vraag. Hij had niet echt een andere reden om hier te zijn, maar als ze van plan was om hem tegen te houden zou hij daar nog een stokje voor steken. Hij had nog maar een klein deel gezien en hij was er vrij zeker van dat er nog veel meer was om van de omgeving te verkennen.


An interesting place F7dS0bY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
An interesting place
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: