Nunchi 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nunchi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nunchi OuyEXxt
James
203
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Nunchi   Nunchi Icon_minitimevr 28 dec 2018 - 22:20

I admire you...


De witte kater was meegenomen door wat oudere apprentices naar buiten, enkel en alleen omdat hun erop aandrongen. Zelf hielt hij niet van uit het kamp gaan, het was nog zo onbekend en tegen zijn instincten in. Hij wilde het liefst veilig blijven in de plek die hij kende. Maar groepsdruk was iets waar hij heel vatbaar voor was. Gelukkig stopte de andere ook al snel, de pootafdrukken van vele katten nog altijd in de aarde gesleten, een van de herkenningspunten dat je dicht bij het kamp was. Whitepaw had zich maar stilletjes op de achtergrond gehouden, al leek de aandacht nu op hem gericht te worden. De oudere apprentices begonnen te kwallen en te duwen, aan zijn witte pels te trekken en over het algemeen het principe van 'anders is slecht' als hun motivatie te nemen. Ze meende het waarschijnlijk niet en deden dit enkel om hem wat te pesten, aangezien hij toch nog een kitten leek en zo een makkelijk doelwit. Tevens iemand die hun niet snel zou verraden... Iets waar ze ook gelijk in hadden. Terwijl ze door dramde over hoe nutteloos en hopeloos Whitepaw zou zijn in zijn nieuwe rang duwde de kleine kater zich tegen de grond aan. Nog niet goed een mening vormende over de hele situatie behalve dat dit absoluut niet leuk was.  

+ Bloodpaw


WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nunchi Tenor
Mark
492
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Nunchi   Nunchi Icon_minitimezo 30 dec 2018 - 13:59


Bloodpaw was net klaar met het verzorgen van zijn vacht. Het was een rommel geweest en had hierdoor op zijn kop kregen van zijn ouders. Het waren strikte warriors, zelf hoe je vacht er uit zag was belangrijk voor hun. Hij moest aan de buitenwereld tonen hoe ‘goed’ hij was. Hoe ‘knap’ hij wel niet is, zodat hij indruk kon maken op de vrouwen waardoor hij later een mooie poes als partner kon nemen en zijn stamboom kon voorzetten. Wat hij en zijn familie enkel nog niet wisten was dat Bloodpaw niet vruchtbaar was maar dat was iets wat later ontdekt zou worden. De tom makte zich niet druk om de toekomst, het lot zou wel bepalen hoe zijn leven zou worden. Nu leefde hij zoals hij dat wou. De maine coon tortie stond op. Zijn dikke pels kort uitschuddend voor hij met een rustig tempo het kamp uit liep. Hij zou maar eens gaan jagen. De tom liep dus door, zijn oren gespitst en zijn neus wiebelend om de verschillende geuren in de lucht op te nemen. Hij rook van alles maar geen prooi. Een beetje teleurgesteld zuchtte hij. Jagen was sowieso al lastig voor de tom en hij wou graag oefenen maar dat ging moeilijk wanneer er überhaupt niks te vinden was. Bloodpaw liep maar door. De geur van zijn vriend in zijn neus binnendringend toen hij wat dieper het dennenbos in wandelende. Hij hoorde stemmen in de verte. Wat Whitepaw op patrouille? De zwart met rood bevlekte Apprentice luisterde beter maar herkende geen stemmen van de Warriors in zijn clan. Het waren meerdere leerlingen. Misschien een gezamenlijke training? De tom liep er op af. Als dat zo was dan wou hij zich graag aansluiten, dan was hij toch nog nuttig voor vandaag. Enkel toen Bloodpaw bij het groepje leerlingen aankwam zag het er uit op alles behalve een leuke gezamenlijke training. De grote Apprentice drukte kwaad zijn pluizige oren in zijn nek en sprong met dik opgezette staart naast Whitepaw. Met een beuk stootte hij een andere tom aan met zijn schouder waardoor deze met zijn neus in de koude sneeuw flikkerde. De andere katten trokken aan de witte vacht van zijn vriend en scholden hem uit maar nu hij er tussen insprong deinsde ze achteruit. Woede vulde zijn lichaam. Hoe durfde ze zijn vriend zo te pesten! Bloodpaw gromde en drukte zich beschermend tegen zijn veel kleinere maatje aan. Sowieso was hij al best groot voor zijn leeftijd maar nu met een stuk kleinere kat naast hem leek hij nog groter. “Stoppen!” Sprak hij boos. Zijn ogen samen geknepen. “Anders dauw ik een hoop planten in jullie strot zodat jullie stikken!” Mauwde hij. Hij had goed opgelet bij ‘med or dead’ en wist nu van sommige verschillende kruiden’s af en oh hij zou zijn kennis over de planten tegen de pestkoppen gebruiken als dat moest. Ook al waren het maar nutteloze blaadjes. Het zou hun wel afschrikken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nunchi OuyEXxt
James
203
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: Nunchi   Nunchi Icon_minitimewo 6 feb 2019 - 21:17

I admire you...


Whitepaw had zichzelf als een klein balletje tegen de grond aan geduwd. Hij was van zichzelf alles behalve assertief, hij wilde juist iemand hebben om te volgen en was graag op de achtergrond. Maar hier? Hier wist hij niet wat hij moest doen. Tegen de andere apprentices kon hij niet ingaan en hij zag ook geen plek of moment om weg te glippen. De nare woorden bleven maar komen, net zoals het geduw en getrek. Hij voelde hoe iemand zijn staart vastgreep en er een ruk aan gaf, waardoor hij een jankend geluid maakte van schrik. Zijn plan was om alles gewoon uit te zitten, hopende dat ze het uiteindelijk zat zouden raken en weg zouden gaan. Maar toen kwam er ineens een nieuw geluid bij de mix. Nervous wachtte de kater af wat er ging gebeuren, niet zeker zijnde of dit een goede of slechte verandering was. Hij voelde een aanraking, iemand die tegen hem aan kwam maar niet om hem pijn te doen... Zijn roze ogen gleden omhoog toen hij de bekende stem hoorde. Bloodpaw... hij hielp? Natuurlijk wist hij dat de gevlekte kater een vriend van hem was maar hij wist ook niet dat deze dapper genoeg was om te helpen. Zelf had hij niet geholpen in zo'n situatie, te bang dat de haat dan naar hem gericht zou worden. Bloodpaw durfde ze zelfs te bedreigen, en hoewel ze heus wel wisten dat ze de ander aan konden, besloten ze dat het niet leuk meer was, waardoor ze hun kont draaide en wegliepen. Na nog een seconde gewacht te hebben duwde de witte kater zichzelf weer een beetje omhoog en dichter tegen de grotere apprentice aan. "...Dankje Bloodpaw" kwam er voorzichtig uit, zijn lichaam nog trillend van de spanning die nu uit zijn lichaam droop. Zijn stem klonk onstabiel. "Waarom kwam je helpen? Was je niet bang?" hij duwde zijn oren verder naar achteren in nervositeit, al hielp de dikke pels van de ander hem wel met kalmeren.WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nunchi
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: