No glory 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 No glory

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nevermind
Member
No glory KnAKe1D
Sean
3460
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nevermind
BerichtOnderwerp: No glory   No glory Icon_minitimeza 29 dec 2018 - 0:33

KOrt zwiepte hij even met zijn staart toen hij met een doffe klap op een rat was geland. Zijn eten voor de dag. Even had hij zijn adem moeten inhouden toen het eerste gedacht was om dit naar de zwakkere van bloodclan te brengen... Was dat iets dat werd gedaan? Het klonk vrij logisch... maar aan de andere kant leek het ook niet iets dat de bloodclan leek te doen. Iedereen leek zo voor zijn eigen te jagen. Niet dat Nevermind het zo erg vond, hij was best een goede jager. Het was niet zijn sterkste punt, maar hij kwam rond. Even liet hij een zware zucht los, waarbij hij kalm door zijn voorhand zakte en even zijn ogen sloot om zijn stille woorden naar Starclan te sturen. Het was een gewoonte die hij maar niet kon verleren... Iets dat hem altijd bij zou blijven tot op zijn sterfbed zo te zien. Nadat hij het ritueel had uitgevoerd pakte hij de prooi vast en wandelde hij even naar een struik toe. Hier had hij wat meer beschutting om zijn prooi te verorberen. Hij had immers graag rust als hij at. De forse kater liet zijn massieve lijf zakken op de grond, waarna hij even zijn klauw in het vlees liet zakken en vervolgens zijn tanden in de achterhand van de prooi zette. Kort sloot hij zijn bek en trok hij een stuk los, om deze al snel naar binnen te werken. Het kwam nu pas binnen hoeveel honger hij wel niet had.

- Zahida


and as he was the black canvas
No glory MiQen3rW_o
they drew stars and a moon to make him a glorious night

Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
No glory CtVqjS4
L O I S
266
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: No glory   No glory Icon_minitimeza 29 dec 2018 - 0:57

De tengere she-cat had niet bedoeld om haar jacht te onderbreken om de nieuweling te achtervolgen, maar hier was ze toch, precies dat aan het doen. Eigenlijk was ze van plan geweest om wat voor Joan binnen te halen, omdat ze 't zo goed deed met haar trainingen, maar dit was ergens belangrijker voor haar en Joan kon net zo goed zelf jagen. Zahida trippelde stilletjes achter de zwarte kater aan, die duidelijk ook aan het jagen was, en ze zou zijn jacht niet willen verstoren. Dan kon ze hem niet observeren in zijn natuurlijke habitat. Toen hij zijn prooi eenmaal gevangen had, sprong ze geruisloos van de dichtstbijzijnde kliko op een schuurtje. Is kijken wat hij ermee zou doen. Het leek erop alsof hij er niks mee deed. Hm? Met gespitste oortjes volgde ze iedere beweging. Toen sloot hij zijn ogen en snapte ze wat hij deed. Aah, hij was aan het bidden. Clankatjes met hun geloof toch ook. Respect voor de kater -> gelijk weg. Eens een clankat, altijd een clankat, bleek maar weer. Al zou ze dat niet hardop zeggen want dan zou ze vermoord worden voor treason door hun geliefde Thora. Toen hij eindelijk begon met eten, sprong ze vanaf het schuurtje af waarna ze netjes op haar pootjes terecht kwam. Door haar lichte bouw was ze haast niet te horen, maar ze sprak al snel om aan te tonen dat ze er was. "Je kan je oude manier van leven niet laten gaan, hm?" miauwde ze Nevermind toe met samengeknepen ogen. Is zien wat hij daarop te zeggen had.


No glory 10pvxmwNo glory 2gxnp75No glory 2hqc5lxNo glory 2iha58wNo glory 34nodx3No glory VmwrhyNo glory 89lmSOJNo glory 23mrb6wNo glory COxUkZtNo glory Okd2lwNo glory 10pvxmwNo glory 10pvxmw
No glory Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member
No glory KnAKe1D
Sean
3460
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nevermind
BerichtOnderwerp: Re: No glory   No glory Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 15:31

In zijn ogen was er niks mis mee met zijn acties. Ergens hoopte hij stilletjes zijn geliefden nog terug te zien na de dood. Er was immers geen hoop meer in de wereld dat zij hun eigen noemden. Kort zuchtte hij even zachtjes, maar al snel schrokte hij het eten verder naar binnen. Hij had zoveel honger gehad dat hij gewoon nu niet wilde stoppen... Hoe dan ook leek het erop dat iemand van plan was zijn eten te storen. Kort wiebelden zijn oortjes. Opdat de zwarte kater helemaal geen geur had en daarbij ook geen tot weinig smaak, waren de rest van zijn zintuigen uitzonderlijk goed. Kort kantelde hij zijn kop op... Een bloodclan poes does. "Je kan je oude manier van leven niet laten gaan, hm?" Even snoof hij zachtjes, waarna hij nog even een stuk vlees van zijn prooi afscheurde om deze naar binnen te werken. Hij haalde enkel kort zijn schouders op in zijn half liggende houding. "Er is niks mis met een geloof hebben," klonk er resoluut van de oudere kat af. Zolang men immers iets had om naar uit te kijken verloor je het leven niet uit het oog. Dat was immers het probleem met vele katten in deze clan; ze hadden niks om naartoe te leven en liepen maar ene beetje doelloos rond in hun eigen mentaliteit... Eentje die vaak niet de meest stabiele was. Het verzwolg hun, maar niet hem. Hij was sterker dan dat.


and as he was the black canvas
No glory MiQen3rW_o
they drew stars and a moon to make him a glorious night

Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No glory
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: