If you need a hero 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 If you need a hero

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
If you need a hero XQXA7Xt
Sean
2113
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: If you need a hero    If you need a hero Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 21:10


Met snelle sprongen liep de slanke poes verder, haar ogen stonden vurig, gespannen, zelfzeker. Ze was zeker van haar stuk deze keer. Ja, dit wilde ze zeker klaarspelen. Ze zou haar vriendin niet achterlaten, nooit niet. Waar Rout ging, daar ging Burnet en als je de twee van elkaar probeerde te scheiden dan kreeg je een klap tegen je bek aan van de flame point. Ze mocht dan wel een prachtig ding zijn die fijn was en helemaal niet op een vechter leek... ALs er klappen moesten vallen dan zorgde ze er maar al te graag voor dat er vuisten vlogen. Even snoof de jonge poes.. Wacht... De laatste keer dat ze hier was geweest... UHm, waren er altijd zoveel twoleg nesten bij de mothermouth geweest? Even slikte ze en zwiepte de jonge poes met haar pluizige staart. Kort scanden haar ogen het gebied af. Wow, waar kwamen al die thunderpaths plots vandaan. Kort krulde de jonge kattin haar pluizige staart even. Dit was helemaal niet het plan geweest... maar, was ze nu helemaal de andere kant op gelopen...? En zo in de twoleg place binnen gewandeld. Met een kort gegrom sloeg ze even haar nagels in de grond en haalde ze even rillend adem. Oh, niet van koude of van angst. Nope, het was van pure woede. Ze kookte om haar eigen fouten. Kijk. Dit is waarom je dus geen instructies gaf op landmarks op het hoogland. Dat was gewoon belachelijk! GRommend sprong ze naar voren waarbij ze met een korte gil een steentje de lucht in schopte. Hoe moest ze nu ooit bij de highstones komen! Het was inmiddels al eventjes nacht geworden! EN ze had ook nog eens superveel honger! Boos grommend zakte ze dan ook al snel door haar poten om even haar pootjes tegen haar neusje te plaatsen. Ah, ditw as zo dom en stom. Waarom mocht ze gewoon niet mee met Rout?

-Open voor Bloodclan, Kittypets, Rogues, liefst geen windclan tenzij toestemming, Vervolg op dit topic


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
If you need a hero 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: If you need a hero    If you need a hero Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 22:11

As per usual wandelde de zwarte kater tussen de huizen door. Misschien moest hij maar eens met Thora in overleg of ze een leegstaand huis in konden nemen of zo. Het leek hem geweldig om zo'n grote plek in te nemen, zodat ze het kamp konden uitbreiden. Zijn gifgroene ogen gleden door de straat heen, totdat de geur van iets onbekends hem bereikte. Met zijn oortjes nieuwsgierig naar voren gedraaid, sprong de zwarte kater op een van de vuilnisbakken. Zo snel kon hij niet vinden waar de geur vandaan kwam, maar het was wel duidelijk genoeg om te volgen. Dus dat was dan ook direct wat de Elite leader ging doen. Met flexibele sprongen, sprong hij door de lucht heen, van vuilnisbak naar kartonnen doos, terug op de grond en keek in 't rond. In de verte merkte hij een lichte bolletje vacht op, niet veel groter dan een young-one. Wat moest dat hier? Met een nieuwsgierige uitdrukking op zijn gezicht, maar zijn houding trots en zelfzeker, wandelde hij in de richting van het bolletje. Cobra sprong op een doos in de buurt van de kat en zwiepte met zijn staart. "Wat moet een hazeneter hier?"


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
If you need a hero XQXA7Xt
Sean
2113
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: If you need a hero    If you need a hero Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 22:25


Ok... Ok! Het was niet het einde van de wereld. Natuurlijk was het niet het einde van de wereld, ze was Burnet en ze wist verdomd goed wat ze aan het doen was. Dat wist ze altijd wel. Haar staart krulde zich even op, waarbij het tipje van haar staart even kort heen en weer wipte. Er waren hier heel veel nieuwe en overweldigende geuren. Het was best gaaf om deze nieuwe informatie binnen te krijgen, maar het was allemaal nutteloos als het niet binnen haar plannen paste. Ze wilde naar Routpaw en dit was eigenlijk compleet de andere kant, een waste of time dus. Het enigste dat ze dus moest doen was omdraaien en teruglopen. Maar aan de andere kant, was het wel nog nuttig om dat te doen? Kort snoof de jonge poes even, maar voordat ze haar lijf in beweging kon brengen... Ving ze iets op. Snel schoten haar ogen naar het geluid toe. Een nachtzwarte kater was iets verderop op een doos gaan zitten. Hij was gevaarlijk dichtbij, goed voor hem dan maar. "Wat moet een hazeneter hier?" Classic, natuurlijk, zoals in elke verhalen. Even drukte de rossige poes zich wat overeind waarbij ze even een wenkbrauw optrok. "Serieus?" bracht ze even uit, duidelijk helemaal niet onder de indruk van zijn opmerking. "De classic zin én de classic insult naar windclanners?" ah... WHYYYY. Even zuchtte ze diep waarbij ze haar ogen kort sloot. Ze had haarzelf er even van moeten weerhouden om niet even haar poot in haar gezicht te zetten. Nja, ergens was het anders, maar het kwam erop neer dat het gewoon hetzelfde was. Voorspelbaar. "Hoe voel jij je vandaag?" vloog er dan ook plots redelijk kalm uit haar mond. Ze mocht dan wel pissed off zijn maar niet suïcidaal. En even pijlen hoe meneer evil zich voelde was dan ook altijd handig om te zien of ze moest rennen of verder gaan.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
If you need a hero 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: If you need a hero    If you need a hero Icon_minitimema 7 jan 2019 - 17:33

En de kattin zetten hem direct op zijn plek. Oké dan, poesje was niet op dr mondje gevallen. Ergens was het jammer dat hij niet meer van dit soort kattinnen in de Elite had zitten. De meeste katten waar hij zich mee bemoeide waren van die katers die dachten dat spieren en bloedvergiet de enige manier was om groot te worden in de Elite. Shade was waarschijnlijk de enige die er niet zo overdacht en leek dan ook meer op haar moeder. Hij werd uit zijn gedachten gehaald toen er aan hem werd gevraagd hoe hij zich voelde vandaag. Een vraag die hem, moest hij toegeven, een beetje overviel. "De dag begon rustig, totdat ik een clankat vond op mijn territorium," bromde hij lichtelijk geïrriteerd. "Dus, vertel eens, wat moet je hier?" Zijn groene ogen keken neer op de flame point kattin, hoe sneller hij haar weg kon jagen, hoe beter.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Deceased
If you need a hero Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shade
BerichtOnderwerp: Re: If you need a hero    If you need a hero Icon_minitimema 7 jan 2019 - 17:46

Over een schutting liep de zwarte poes, rustig te kijken of er nog iets te doen viel bij de twoleg nesten. Misschien kon ze nog een ruzie schoppen met iemand, een kater zijn hoofd gek maken of gewoon kijken of er nog iets te eten viel. Tot haar oog viel op een bekende, Cobra stond iets verder op. Met een poes. Alweer. Haar nekharen schoten overeind. Hij stond elke keer met vreemde poezen te kletsen, straks werd deze ook nog het kamp mee in gesleept. Het leek wel alsof die kerel een harem begon sinds hij haar gehad had. Pissig balanceerde ze sneller over de schutting en sprong ze bij het tweetal neer. "Zo, zo. Ik zie dat een clankat zich weer mengt in zaken waar ze niet in thuis horen?" haar ogen gingen van de poes terug naar Cobra, waar ze eventjes blijven hangen. Ze had geen idee of hij de hint zou snappen, dat deden katers namelijk wel vaker niet. "Ga je deze ook meenemen voor bij je harem?" vroeg ze toen op droge toon.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
If you need a hero XQXA7Xt
Sean
2113
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: If you need a hero    If you need a hero Icon_minitimedi 15 jan 2019 - 14:10


Bloodclanners. Ze had meer van hen verwacht en was licht verbaasd over zijn manier van doen en spreken. Was hij geen gek monster dat haar keel zou overhalen? Een tienertje met daddy issues ofzo die nodig een uitlaatklep nodig had. Het kon nog altijd, alleen dacht deze vast dat hij slim was door zo te spelen. Of niet en hij was een redelijke kater. "De dag begon rustig, totdat ik een clankat vond op mijn territorium," Klonk er waarbij Burnet hem even strak aankeek. "Dus, vertel eens, wat moet je hier?" Wat ze hier moest hm? Even keek ze schuin op toen ze beweging zag, waarna ze even haar mond wat opende om antwoord te geven... maar dit al snel staakte toen een tweede zwarte kat erbij kwam. Ah... Wow. Die bloodclanners hielden echt wel van donkere kleuren. "Zo, zo. Ik zie dat een clankat zich weer mengt in zaken waar ze niet in thuis horen?" Hm... Even snoof de licht gekleurde windclanner even waarna ze de ander strak in de gaten hield. Iets in haar zei dat ze meer op haar hoede moest zijn voor deze vrouw dan de kater die haar eerst had aangesproken. "Ga je deze ook meenemen voor bij je harem?" Oh? Well, het leek erop dat ze niet meteen uit was op haar, maar eerder commentaar had op de andere kater. "Ik was opzoek naar mijn vriendin, maar ben haar spoor kwijt gespeeld een beetje verderop," klonk er even kalm van de point af, wetende dat ze een excuus moest zoeken om hieruit te geraken. "Ik zal mijn passen terugnemen en een andere route nemen langs het rogue gebied, misschien vind ik daar wel nog iets," zei even waarna ze strak bleef kijken naar de twee bloodclanners. Als ze immers haar rug naar de twee draaide zou ze open staan voor een aanval. Ze was slimmer dan dat.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
If you need a hero
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: