[KS] DIXIE BOY 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] DIXIE BOY

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Roseburn
Dark forest
[KS] DIXIE BOY VXFylUl
Loïs ❁
259
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: D E A D [25] ❁
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roseburn
BerichtOnderwerp: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimeza 5 jan 2019 - 19:20

Als er één iemand op deze rpg zit die geen kittens wilt, is het Roseburn.
Helaas voor haar groeien ze nu wel in haar buik. En wij zoeken spelers! c:

De verhaallijn rondom de kittens
Roseburn is zwanger van een onbekende kater. Wie dit is, gaan jullie nog niet achter komen op dit moment in tijd. Ze is totaal niet blij met de kittens. Ze zal uiteindelijk een nestje krijgen van vier, waarvan er drie te bespelen zijn. Iedere kit heeft een eigen rol! Naast deze rol is alles vrij in te vullen (dus naam/geslacht/karakter en zo staan helemaal open).
Kitten 1 heeft een slechte band met zijn/haar moeder. Zo slecht, dat hij zijn moeder gaat verklikken als hij haar iets ziet doen wat niet mag.. Wat dit is, zal je later achter komen. Deze kit zal wel in RiverClan blijven.
Kitten 2 heeft een redelijk normale band met zijn/haar moeder. Deze kit heeft in zijn jonge jaren geen specifieke taak, maar zal in zijn jaren als apprentice belangrijker worden (voor de verhaallijn). Deze kit zal niet in RiverClan blijven.
Kitten 3 heeft een slechte band met zijn/haar moeder. Deze kit gaat dood als hij rond de 4/5 manen is. Als niemand zich wilt opgeven voor deze kit snappen wij dat natuurlijk, dan wordt het een NPC!


Zo, nu we dat uit de weg hebben, gaan we het hebben over genetica!
Mogelijke vachtkleuren en oogkleuren
Mogelijke vachtkleuren zijn; Tortie (point), rood, wit, flame point, tabby, chocolate point, lilac point, grijs
Mogelijke oogkleuren zijn; Blauw, groen

Dan als allerlaatste, iets over de namen.
Omtrent namen
Zoals vermeld wilt Rose totaal geen kittens. Er gaan dus ook geen leuke, zoetsappige namen vanaf haar komen. Al helemaal geen vernamingen naar familie van haar. Behalve één persoon; Criedwolves. Hier wilt ze heel graag sowieso 1 kitten naar vernoemen! Als je iets met cry of wolf nou helemaal niks vindt, zijn dit soort namen goed mogelijk als namen die Rose zou verzinnen; Corpsekit, Neverkit, Tearkit, Strugglekit, Ashkit, Veilkit, Spiritkit, Darkkit. Voel je vrij om deze te gebruiken of zelf wat te verzinnen, deze zijn er om je de weg te wijzen welke kant Rose ongeveer op zou gaan met namen!

Dat is het ongeveer! Heb je nu nog vragen over bepaalde dingen in de verhaallijn, schiet mij even een pb'tje en dan probeer ik het zo duidelijk mogelijk te beantwoorden zonder al te veel vrij te geven <3

Kusjes,
Loïs en Onbekend x


roseburn

Terug naar boven Ga naar beneden
Redpetal
StarClan
[KS] DIXIE BOY BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimeza 5 jan 2019 - 19:47

Muttkit

\\ the basics \\

FULL NAME: Muttkit
REASON NAME: Mutt - naar een monster, een wolf..
AGE: Unborn
CLAN: Riverclan
GENDER: Male
RANK: Kitten
SEXUALITY: Heterosexual
ROLE: You choose

\\ inside \\

Muttkit is iemand die heel snel van het ene uiterste in het andere overgaat. Het ene moment is hij heel vrolijk, het andere staat hij op het randje van depressie. Dit maakt hem een heel verwarrend persoon om mee om te gaan. Desondanks is hij wel heel sociaal, alles behalve verlegen en heeft hij een grote mond. Muttkit is niet goed in dingen verzwijgen en heeft niet echt het vermogen om zijn gedrag aan te passen aan de situatie. Hij zegt en doet wat hij wil, wanneer hij dat wil. Wanneer iemand hem terechtwijst, voelt dat voor hem meteen als een aanval op hem persoonlijk. Hij ka heel slecht om met kritiek en heeft ook de neiging om altijd te denken dat hij juist is en de rest van de wereld fout. Hij voelt zich snel aangevallen, is snel op zijn teentjes getrapt en schiet daarom ook zeer snel in de verdediging. Ondanks dit alles is hij ook iemand die altijd zijn best doet om anderen te helpen en zou hij door het vuur gaan voor de dingen die belangrijk zijn voor hem.  

\\ outside \\

Muttkit is een zeer groot gebouwde kater. Hij heeft een halflange witte vacht. Zijn ogen zijn speciaal: hij heeft namelijk één blauw en één groen oog. Muttkit mag dan wel groot zijn, hij is zeer slank gebouwd. Je kan zijn ribben met gemak tellen. Zijn slanke bouw heeft echter niets te maken met zijn eetlust; hij heeft gewoon een zeer snel metabolisme, waardoor hij veel eet maar niet veel aankomt.

BUNNY

18

REDPETAL

AMBERSTORM

››MONTY‹‹


[KS] DIXIE BOY BEqxnb


Laatst aangepast door Redpetal op zo 20 jan 2019 - 15:16; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Glowstick
Member
[KS] DIXIE BOY GR68RHg
iro!!
2092
Actief
"Time doesn't heal anything, it just teaches us how to live with the pain."

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Glowstick
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimeza 5 jan 2019 - 20:13

TAG: xx

WORDS:xx

NOTES:aw
GLOWPAW

Name: Veilkit
Gender: Male
Siblings: Unknown
Parents: Roseburn x Unknown
Clan: Riverclan
Looks: Langharige torbie kat, als apprentice dus ook wat forser dmv de dikke vacht
Personality: Veil is eigenlijk van kleins af aan al een manipulatief, onsociaal mannetje. Wanneer jij aan zijn goede kant staat zal hij nog best gezellig zijn maar nooit extreem extrovert. Wanneer jij aan zijn slechte kant staat, waarvoor je eigenlijk niet eens veel hoeft te doen, zal hij alles doen om je te irriteren. Zijn keuze daarin is geheel willekeurig. Hij zal dan anderen tot je keren en leugens over je verspreiden.

Nou vraag je je misschien af, waarom kitten 3?
Het geeft mij sowieso meer motivatie om dan vaker te posten, omdat de tijd dan beperkt is. Ook weet ik natuurlijk niet hoe lang ik mijn activiteit op het forum ga volhouden, dus dan raakt de kitten ook niet als warrior inactief. Het geeft iets spannends en unieks om te weten dat hij zal overlijden en toch zoveel nog niet te weten. I guess dat mijn nieuwsgierigheid dit gewonnen heeft!

Kussies, ik weet niet wie de vader bespeelt maar Loïs jij kent me wel dus ga mezelf niet meer voorstellen want ben lui. Xxx

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ K   I  T   3 ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡


It's okay to be a Glowstick, sometimes we have to break before we shine.[KS] DIXIE BOY 8yZbSjz
Spoiler:


Laatst aangepast door Glowstick op ma 7 jan 2019 - 15:10; in totaal 12 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
[KS] DIXIE BOY 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimeza 5 jan 2019 - 20:22


The Basics
FULL NAME: Corpsekit
AGE: Unborn
CLAN: Riverclan
GENDER: Female
RANK: Kitten
SEXUALITY: Heterosexual
ROLE: Kitten 1 of Kitten 2

Some how I am nothing more, than dark matter, endlessly slipping away from this world..
WARRIOR NAME Corpseflower
MEANING Corpse - betekend lijk, kadaver of kreng. Meteen bij de geboorte is al duidelijk dat ze de vachtkleur van haar moeder heeft geërfd, zwart en rood met af en toe wellicht een hele lichte tint dat bijna wit lijkt. Haar moeder heeft dan ook al een hekel aan haar, omdat ze door de gelijkenis niet kan ontkennen dat dit wel haar kitten moet zijn. Elke keer dat ze haar ziet, is duidelijk dat de kitten een deel van haar is. Aangezien ze de eerste paar minuten niet aanhankelijk is naar haar moeder toe en direct naar de geboorte eerst stil op haar plek blijft liggen, de koude lucht van Leafbare inademend, is het duidelijk dat de kitten niet bepaald levendig overkomt. Wel is ze kerngezond. Het lijkt wellicht bijna alsof ze tegen het leven opziet, net zo erg als haar moeder tegen de kittens.
Flower - betekend bloem, bloei of bloesem. Dit kan verwijzen naar de naam van haar moeder Roseburn, of naar de plant Corpseflower, dat een grote bloem is. Ook naar het feit dat ze uitgroeit tot iets levend en iets breekbaars.
PARENTS: Roseburn & Onbekend
SIBLINGS: Cryingkit, Onbekend
GRANDPARENTS Mother's side - Butterstar & Secretvoice

The night arrives with my death hanging above me, and like every sunrise before this, I know I am doomed..
APPEARANCE Corpsekit is een slanke, smalle en kleine Tortie (point) kattin. Haar ogen dragen de zelfde blauwe kleur als haar moeder en haar oma voor haar. Net zoals Butterstar is ze kortharig, en staat ze redelijk hoog op haar poten. Het patroon van haar vacht, zorgt ervoor dat ze aan de ene kant rood is en aan de andere kant zwart, op haar gezichtje. Ook al lijkt het rode soms ook over te gaan naar een hele lichte kleur, die bijna wit genoemd kan worden. Haar oren lijken in het begin ietwat buiten proportie, al trekt dit later bij. Haar staart is lang en dun, waardoor ze er als een scharminkel uit kan zien. Hierdoor past haar naam nog beter.

Sometimes the light I see before my demise is the same light that I wake up to; sometimes the memories are my death and sometimes they are what breathe me back to life..
CHARACTER Conflicted, Intense, Sharp, Controlled, Snappy, Calm, Reserved
Corpsekit is in het bezit van een heel tweezijdig karakter. Welke kant deze op zal gaan in haar latere leven ligt aan de manier waarop ze op zal groeien. Aan de ene kant is ze behoorlijk in tweestrijd, en draagt ze dit ook uit door aan de ene kant sterk op de Warrior Code te vertrouwen en de andere kant ook regels te overtreden. Ze weet niet zo goed wat er van haar verwacht word, waardoor ze terughoudend kan zijn en niet zo snel een keuze maakt of zelfs vaak op keuzes terug komt. De ene keer doet ze dit, de andere keer dat. Net zoals Roseburn kan ze behoorlijk intens zijn. Ze durft haar mond wel open te trekken, maar tegelijk is ze ook bang anderen pijn te doen. Ze is scherp in haar woordgebruik en erg intelligent, wellicht wel een beetje te. Waardoor ze snel verveeld raakt, en nieuwe uitdagingen zoekt of die uitdagingen positief of negatief zullen zijn; dat ligt aan de rpg. De jonge kitten is in staat zichzelf onder controle te houden, en zal niet snel uit barsten in woede of verdriet, ze is erg beheerst. Soms lijkt het wel alsof haar emoties niet geheel duidelijk zijn voor haar, waardoor ze rustig kan reageren op situaties die dreigend zijn en misschien zelfs fel op situaties die dat niet nodig hebben. Ze is een pittig katje, dat zeker met handschoenen opgepakt moet worden als ze het idee heeft dat iets niet klopt, maar wat ze vind kloppen of niet; is weer een heel breed begrip. Ze leeft wellicht naar haar eigen normen en waarden die nogal veranderlijk zijn omdat ze niet goed weet wat ze moet kiezen. Ze kan beschreven worden als de kalmte voor de storm.

Gold slants of the sun, break through the forest, yet it is never enough to chase away the darkness beneath my eyes..
Dit is geen super lange aanmelding, maar hopelijk wel een erg duidelijke. Zoals ik al in de aanmelding heb staan is het mogelijk dat deze kitten twee rollen gaat spelen, juist doordat haar karakter afhankelijk is van de katten om haar heen. Ik hoop dat ik gekozen ga worden, aangezien ik erg van ingewikkelde familieverhalen houd; zoals bij Oceanstar ook wel te zien is. Toch snap ik het ook wel als dit niet het geval is, aangezien er zoveel goede aanmeldingen zijn. Hoe dan ook ga ik die op de voet volgen.

Butter

♥ Isa


[KS] DIXIE BOY Oceano10
[KS] DIXIE BOY LcrIgCQ[KS] DIXIE BOY JwNO92g[KS] DIXIE BOY EjrsROF[KS] DIXIE BOY UK1ajoI[KS] DIXIE BOY 3qCkg2fp_o[KS] DIXIE BOY 0V0T0ZLL_o


Laatst aangepast door Oceanstar op zo 6 jan 2019 - 16:57; in totaal 9 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Honeyspots
StarClan
[KS] DIXIE BOY RMyJq5TR_o
Lianne
1597
Actief
Everyone knows what I look like
Not even one of them knows me

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 67 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Honeyspots
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimeza 5 jan 2019 - 21:39

[KS] DIXIE BOY DDzyQoo4_o
SKEWKIT SKEWKIT SKEWKIT SKEWKIT SKEWKIT

INTRO
Skewkit is een rossige katertje. Skew betekent scheef, wat een vernoeming is naar de lelijke knik die hij in zijn staartje heeft.

PERSOONLIJKHEID
Skewkit is een pienter ventje. Hij heeft snel dingen door, en ziet veel. Een bittere persoonlijkheid gaat er schuil onder die heldere ogen van hem. Hij heeft een diepgewortelde wrok jegens zijn moeder omdat hij hem en zijn nestgenootjes zulke wrede namen heeft gegeven. Hij is enorm beschermend tegenover zijn broertjes en zusjes, en houdt enorm van ze. De liefde die hij bij Roseburn niet krijgen kan zoekt hij bij hen, en in ruil daarvoor geeft hij hen ook alle liefde die hij uit zijn kleine hartje geven kan. Voor de rest van de clan is hij een stuk milder dan dat hij tegen Rose is. Hun band is vanaf het moment dat hij in staat is die te vormen erg slecht. Hij heeft de grootste ambitie om snel een sterke krijger te worden, zelf leider te worden en haar uit de clan te verbannen, omdat hij zo'n wrok tegen haar koestert.

UITERLIJK  
Skewkit heeft een opvallend rossige vacht, die zo rood is dat het lijkt alsof hij een vlam is als de zon op zijn vachtje schijnt. Zijn ogen zijn het zelfde helderblauw als die van zijn moeder en zijn grootmoeder. In zijn staartje heeft hij een lelijke knik waardoor die altijd scheef en vervormt  staat. Hier is hij mee geboren en is het merkteken waarom hij Skew genoemd is.

MOTIVATIE
Oeh, ik vind deze verhaallijn zo leuk! Very Happy
Het lijkt mij fantastisch om een kitten te bespelen die zo heftig is als Skewkit. Ik heb nog nooit een account gespeeld die vanaf het begin als lot heeft om dood te gaan aan het einde van de verhaallijn, maar het lijkt mij prachtig! Ik ben wel erg benieuwd wat die verhaallijn nu wel niet is..  ik ben er helemaal excited voor en ik hoop dat jullie mijn aanmelding uitgebreid genoeg vonden.. Laughing

- Lianne
[KS] DIXIE BOY Flashing_star_divider_f2u_by_nerdy_pixel_girl-da3j2kp
Kitten 3


The many miles we walked, the many things we learned. The building of a shrine, only just to burn[KS] DIXIE BOY Honeypaw1sig
That's the way it is______That's the way it is
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
[KS] DIXIE BOY 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimezo 6 jan 2019 - 17:02

Mijn aanmelding is af!


[KS] DIXIE BOY Oceano10
[KS] DIXIE BOY LcrIgCQ[KS] DIXIE BOY JwNO92g[KS] DIXIE BOY EjrsROF[KS] DIXIE BOY UK1ajoI[KS] DIXIE BOY 3qCkg2fp_o[KS] DIXIE BOY 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherstar
StarClan
[KS] DIXIE BOY Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimema 21 jan 2019 - 18:37

Zijn er nog mensen die zich willen opgeven? <3


[KS] DIXIE BOY EHnbxOu        0        [KS] DIXIE BOY 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Mudpuddle
StarClan
[KS] DIXIE BOY Tenor
Daniëlle
257
Actief
Be proud of all the scars, they make you who you are

CAT'S PROFILE
Age: Forever young, I want to be forever young (32 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mudpuddle
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimema 21 jan 2019 - 18:55

Misschien geef ik me nog op... heb vandaag geen tijd om een aanmelding te schrijven


Be proud of all the scars, they make you who you are
Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
:::
Terug naar boven Ga naar beneden
Chivysniff
StarClan
[KS] DIXIE BOY Beertjeava
Beertje
1585
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: Full of stars (33 moons) ♡
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimewo 23 jan 2019 - 22:45

WILTEDKIT
DEAD ROSES FOR DEAD SOULS
Dit meisje is geboren met een pure, zuiver witte vacht. Ze is een van de kleinere kittens van het nest. Door haar kleur en haar zwakte krijgt ze de naam Wiltedkit. Wanneer haar kittenblauwe oogjes veranderen krijgen ze een diepblauwe kleur. Dit zorgt er wel voor dat ze niet zo goed hoort als anderen, maar nog capabel is om warrior te worden. Wiltedkit heeft in het begin een kittenachtige stem, deze zal naarmate ze ouder wordt meer lager, maar nog wel vrouwelijk. Ze lijkt erg hard op die van haar moeder Roseburn. Wat haar bouw betreft staat ze erg hoog op haar poten, maar Wilted heeft wel het gestel van een Riverclanner, compact en gespierd. Het is geen leugen dat ze later tot een prachtige poes zal uitgroeien.

Haar karakter is nogal wild en onlogisch. Ze is in het begin een echt meisje. Heel erg speels en iemand die zich graag mooi maakt. Naarmate ze ouder wordt en er meer dingen gebeuren met haar moeder en haar siblings krijgt haar karakter een donker kantje. Ze moet snel opgroeien. Het speelse gaat er langzaamaan uit en ze ontwikkeld een ijdel en hoogachtend kantje. Dit om haar zelfbeeld te beschermen van haar destructieve moeder. Ze probeert goed te doen voor haar clan, maar Wilted voelt zich soms verscheurd. Het feit dat haar stem op Roseburn lijkt kan wel op leuke dingen uitkomen.

Kitten uno


[KS] DIXIE BOY 9UZX2E2
Terug naar boven Ga naar beneden
Roseburn
Dark forest
[KS] DIXIE BOY VXFylUl
Loïs ❁
259
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: D E A D [25] ❁
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roseburn
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimema 28 jan 2019 - 20:21

Er is een deadline bekend!
Jullie kunnen je nog opgeven tot en met vrijdag 1 februari, hierna gaan de aanmeldingen dicht en zullen ik en onbekend gaan overleggen over welke kittens het worden ~


roseburn

Terug naar boven Ga naar beneden
Coyotespirit
Member
[KS] DIXIE BOY Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1336
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Pop star
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimema 28 jan 2019 - 22:47

Hou je vast, want deze kitten is niet bepaald... perfect. Dat wordt al vanaf de geboorte duidelijk. Vandaar gaat Rose hem ook Uglykit noemen. Nu is het natuurlijk ontzettend gemeen om iemand lelijk te noemen, maar hij is echt lelijk!! Geloof me nu maar. Anders zou ik het echt niet zeggen hoor!

Dus, dit is Uglykit, een zoon van Roseburn en Unknown. Hij zal kitten twee zijn in de verhaallijn, wat betekend dat hij later Rogue zal worden. Hij zal daarmee ook een goede band hebben met Roseburn, maar dat zal waarschijnlijk later pas komen, aangezien Rose hem Uglykit heeft genoemd?!?! (RUDE.) Maar goed, hij trekt zich niet zo veel aan van wat anderen van hem vinden. Hij is vrolijk en onschuldig, en houdt veel van spelen. Hij is erg enthousiast, lief en eigenlijk gewoon een smol bean. Wantttt, hij is gebaseerd op Eric van Sex Education. Hij is daarom ook gay-oriented en houdt later erg van experimenteren met relaties enzovoorts. Hij is erg aanwezig in een groep, soms een beetje té aanwezig. Hierdoor wordt hij soms niet altijd even goed gewaardeerd, maar dat heeft hij niet zo door. Vanwege dat hij in iedereen eigenlijk enkel het positieve ziet, ziet hij in zijn moeder ook alleen maar het goede. Ook al is ze soms gemeen tegen hem en tegen anderen. Hij houdt ook echt ontzettend van roddelen, en is dé fangirlboy van Riverclan. Verder wil ik hem graag uitwerken in de RPG   <3

Nu gaan we naar zijn uiterlijk, aangezien jullie vast nieuwsgierig zijn of hij nou echt zó lelijk is of dat ik gewoon een beetje aan het overdrijven ben. Nou... hou je vast, want in de spoiler is hij.

Tadum:
Later groeit ie op tot een mooie man

Overtuigd dat ie lelijk is? Dat is ook mijn hele motivatie waarom ik me hier aanmeld. B) Nee jk ik wil meedoen met deze verhaallijn want Loïs maakt me hyped.
kitten dos
ytn


[KS] DIXIE BOY Coyode10

Allemaal Kunst.:
Laatst aangepast door Coyotepaw. op vr 1 feb 2019 - 17:42; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
[KS] DIXIE BOY 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimedi 29 jan 2019 - 12:42Rosekit

[KS] DIXIE BOY Ava312

GENERAL

Future names:
Rosepaw - Rose? (Mask/Blaze/Petal/Bud/Thorn/?)
Meaning warrior name: Roos - ?
Reason name:
Prefix Rose: Deze kitten kreeg de naam Rosekit omdat haar moeder deze fout nooit meer wilde maken. Het wordt eigenlijk meer gegeven als een soort straf aan de kitten.

Suffix ? : -
Nicknames: -
Gender: Female
Season born: Newleaf
Birth time:
Birth place: RiverClan nursery


FAMILY

Bloodline: 100% RiverClan

Mother: Roseburn
Grandparents mothers side: Butterstar x Secretvoice
Father: Unknown
Grandparents fathers side: Unknown x Unknown
Sisters: x
Brothers: x
Partner: x
Crush: x
Kittens: x

Extra: x

CLAN

Clan Leader: Butterstar
Clan Deputy: Panthergrowl
Clan medicine cat: Chivysniff
Clan medicine cat Apprentice: Coyotepaw

Current rank: Kitten
Future ranks: Apprentice - Young Warrior - Warrior - Elder - Deputy (?) - Leader (?)
Previous ranks: x

Mentoring: x
Mentored: x
Mentored by: x


OUTSIDE

Height: x
Weight: x
Coat color: Wit | Oranje
Coat Length: Lange zijdeachtige vacht
Pattern: Red point
Eyes: Blue
Nose Color: Roze
Paw pads: Roze
Built: Lang, fijn en gespierd. Rechte borst waarbij haar schouders even breed zijn als haar heupen. De achterhand staat iets hoger dan haar schouders. Ze heeft een fijn beendergestel.
Extraordinary Things: X


INSIDE

Favorite season: x
Favorite weather: x
Favorite time: x
Good traits: Praktisch | Sensueel | Diva | Creatief | Stabiel
Bad traits: Onvriendelijk | Uit de hoogte | Gesloten naar andere | Sadistisch
Likes: Zwemmen
Dislikes: Mama en papa
Fears: Een boze Butterstar of Panthergrowl


Description:
Rosekit is een vurige tante. Ze is praktisch in haar denken en ook creatief om problemen op te lossen. Naar nieuwe katten is ze zeer onvriendelijk en uit de hoogte. Waar ze de kans krijgt zal ze ook zeker een sadistische opmerking naar de desbetreffende kat gooien.
Haar Clan is haar houvast omdat ze het verschrikkelijk vind hoe maar moeder tegen haar doet, daarnaast weet ze ook niet eens wie haar vader is dus voelt ze zich eigenlijk eerder alleen waardoor al haar gedrag niet eens zo'n grote puzzel is.
Als een kat eenmaal dicht met haar bevriend is zal ze er alles aan doen die vriend te behouden, zelfs een soort bezitterig gevoel zou hier naar boven kunnen komen. Ze eist alle aandacht op van haar vrienden en zal proberen een kring van vrienden op te bouwen om haar moeder zo veel mogelijk buiten te sluiten.


History

|| KITTEN ||

.~ Will follow in RPG.

TAG: @[FIRST LAST] WORD COUNT: ###[KS] DIXIE BOY Templa10


[KS] DIXIE BOY JXidV8r
[KS] DIXIE BOY Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a


Laatst aangepast door Stallionheart op wo 30 jan 2019 - 11:16; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
[KS] DIXIE BOY XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimedi 29 jan 2019 - 13:57

-


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love


Laatst aangepast door Burnetbliss op vr 1 feb 2019 - 21:21; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Roseburn
Dark forest
[KS] DIXIE BOY VXFylUl
Loïs ❁
259
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: D E A D [25] ❁
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roseburn
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimevr 1 feb 2019 - 21:00

Every rose has it's thorns
S T A G E 1

Roseburn is erachter gekomen dat de belangrijkste persoon in haar leven is omgekomen. Haar opa, Criedwolves, was alles voor haar, en nu is hij dood. Door de klauwen van Oceanstar. Een intense haat voor de WindClan leidster ontwikkelt zich in haar. Ze zweert haar wraak op iedereen die de dood van Criedwolves op zich afgeschoven kan krijgen. Ook haar eigen moeder, Butterstar, valt onder deze criteria. Rose kon haar eerder al niet uitstaan maar nu wilt ze haar echt dood hebben. Met haar ontzettende intelligentie gaat ze plannetjes maken, tot in alle details, om Butterstar te breken. De kittens worden geboren en Roseburn zwijgt over wie de vader is. Ze verteld dat hij in RiverClan zit, maar niet wie het is.
Naast de haat die zich in haar gevestigd heeft, is er nog iets anders wat zich in haar ontwikkeld. Kittens. Naast Cryingkit van Marlie, die al vast stond, zijn dit de gekozen kittens;
Kitten 1:
Kitten 2:
Kitten 3:
Kitten 4:


roseburn

Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
[KS] DIXIE BOY Tenor
Mark
522
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimevr 1 feb 2019 - 21:11

Congrats<33 Cryingkit gaat jullie pesten, sorry alvast daarvoor hihi


[KS] DIXIE BOY Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Cobradusk
Member
[KS] DIXIE BOY DToZYXtE_o
Lianne
108
Actief
Every wound will shape me
Every scar will build my throne!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobradusk
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimevr 1 feb 2019 - 21:21

Yeet, super bedankt! Very Happy <3


[KS] DIXIE BOY 2Kg1M0q
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
[KS] DIXIE BOY 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimevr 1 feb 2019 - 21:27

Ah iedereen die gekozen is gefeliciteerd!


[KS] DIXIE BOY Oceano10
[KS] DIXIE BOY LcrIgCQ[KS] DIXIE BOY JwNO92g[KS] DIXIE BOY EjrsROF[KS] DIXIE BOY UK1ajoI[KS] DIXIE BOY 3qCkg2fp_o[KS] DIXIE BOY 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
[KS] DIXIE BOY 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimevr 1 feb 2019 - 21:30

Congratz mensen !
Ik ga de verhaallijn zeker volgen Smile


[KS] DIXIE BOY JXidV8r
[KS] DIXIE BOY Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Wiltedpaw
Member
[KS] DIXIE BOY CyehpED
Beertje
9
Actief
dead roses for
dead souls

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wiltedpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimeza 2 feb 2019 - 21:37

:3


WILTEDPAW ♡
[KS] DIXIE BOY EvbLzqg
Terug naar boven Ga naar beneden
Sealkit
Member
[KS] DIXIE BOY BBTakD
Bunny
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sealkit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] DIXIE BOY   [KS] DIXIE BOY Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 12:13

Omg, heel erg bedankt!!
Hier is Muttie <3


[KS] DIXIE BOY SoudM1
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] DIXIE BOY
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: