oh shit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 oh shit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lethal
Member

oh shit Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1409
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: oh shit   oh shit Icon_minitimedi 15 jan 2019 - 21:59

Met trillende poten keek ze neer. Haar lijf pompte vol adrenaline. Haar ogen starend op het lichaam dat onder haar lag. Het was een poes. Een wat oudere al maar nog erg fit geweest. Jammer genoeg had ze echter nul kans gehad tegen een volledige getrainde moordenaar. Misschien stroomde er dan wel Windclan bloed door haar aderen heen, het killer instinct zat diep in haar. Dieper dan die angstige konijnen clan. Het bloed druppelde nog van haar kin af. Ze had haar tegenstander brut te pakken gekregen, dat was wel te zien door haar bloed doorweekte vacht. Of deel van het vacht dat ze nog had. Haar halve lichaam was zowat verbrand. Veel had ze niet meer over van haar eerst zo dikke pluizige ragdoll vacht. Het maakte haar wel een stuk angstaanjagender. Wat wel meezat als je een Elite kat was. Hoewel ze niet lang in Bloodclan zat was het alsof ze daar geboren was. Haar halsband was het enige ding geweest waar ze aan had moeten wenen, de manier van leven en de regels die daar waren was ze zo in gerold zonder problemen. Moorden? Kon ze doen wanneer ze wou, zonder daar een enkel probleem door te krijgen. Het was perfect, heerlijk, helemaal als ze haar frustratie soms eens kwijt wou... zoals vandaag. De kat had op haar zenuwen gezeten, lopen klagen en zeuren dat ze haar territory liet stinken. Dat ze überhaupt op haar territory was wezen staan. Ook al was het maar enkele pootstappen. Normaal geen biggie voor Lethal, ze draaide zich vaak om in zulke situaties maar och.. deze kat. Jezus. Ze had haar strot regelrecht door gehapt. Vervelende rot beest. Foxdung beest. Vieze bitch. Tering slet. Als ze haar nog een keer kon doden dan deed ze het met liefde. Op en op. Tien keer zelfs, twintig. Misschien wel meer. Ow wat had ze genoten toen eindelijk dat beest haar bek dicht had met haar gejank en gezeur. Het enige geluid wat ze wou horen van die Foxdung kat was het gorgelend geluid omdat ze in haar eigen bloed stikte. Maar zo snel had ze het niet gedaan. Lethal had haar laten lijden. Heel veel. Zo veel dacht ze zich wel afvroeg als ze überhaupt wel een kat was. Haar gekke brein was soms zo krankzinnig. Zo ver gaand om bloed te proeven, het liet haar soms letterlijk wel eens denken van: ben ik wel helemaal goed? Nee, was het antwoord. Maar dat wist ze al, en geen greintje haar (al had ze die nog weinig) die er aan dacht om te veranderen. Zo was ze, zo was haar karakter, zo was ze geworden na moons lang gedrild te worden door andere katten om gek te worden. En nu was ze het. Als een maniak, zo gek. Het was maar goed dat ze uit de clan gestapt was, anders had ze het hele boeltje daar uitgemoord. Of nouja, zonder strak plan. Ooit zou Windclan wel vallen, maar wel op een speciale manier. Niet vanwege het feit dat ze der zelf niet meer onder controle kon houden en een gevecht ging starten met tientallen katten midden in het kamp. Dan was ze er nu niet meer geweest. En dan kon ze nooit de clans van kanten maken.oh shit Sww10
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
oh shit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: