[KS] The man of my dreams is a girl



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT




Deel
 

 [KS] The man of my dreams is a girl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Abysshowl
Member
[KS] The man of my dreams is a girl 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimewo 16 jan 2019 - 18:06

[KS] The man of my dreams is a girl NB75AshD_o

Oceanstar en Abysshowl hebben een diepe geschiedenis met elkaar, ze hebben beiden veel meegemaakt en hebben elkaars leven meer dan eens gered.
Vele Moons geleden was het Windclan Territorium binnengedrongen door twee Rogue katers. Katers die de jonge Leader Oceanstar zouden beïnvloeden voor het leven. Cyber; een zwart-witte kater die de bijnaam Wolf of Territory droeg en Jeff. Beide katers hadden enkele kittens op het oog die in hun spel ontsnapt waren uit het kamp. Een goed beschermd kamp; waarin liefdevolle Queens hun kittens opvoedde. Weggerukt van de veiligheid van haar moeder; was Oceankit beschermd door de aanwezigheid van één enkele Apprentice die de naam Abysspaw droeg. Een Apprentice die de kits met al haar kracht probeerde te beschermen. Dit mocht niet baten. Oceankit, Lizardkit, Flowerkit en Firekit werden ontvoerd en Abysspaw werd gedwongen mee te werken. Oceankit was een van de oudere van het stel en beet de zwart-witte mislukkeling in zijn poot. Dit eindigde in het verkrijgen van een wond op haar kopje. Vanaf dat moment stribbelde de tabby kit niet meer tegen en werd ze het lot in gedragen door Abysspaw.
Veel dingen zijn veranderd sinds deze dagen. Beiden katten dragen een zwaar verleden maar hebben in elkaar iets gevonden wat nieuw is: liefde en vertrouwen. Na alle tegenslagen die ze hebben gekend besluiten de twee kattinnen tot rust te komen met elkaar en een gezin te starten. Toch denken ze hier goed over na. Oceanstar heeft al vele nesten gedragen en haar lichaam is moe van de druk die de clan leiden op haar schouders legt. Abysshowl draagt vele littekens op haar huid, maar wie weet wat voor schade er aan de binnenkant is aangedaan…


Nog een kittensearch, want hier kan je er toch nooit genoeg van hebben? Oceanstar en Abysshowl zitten al een flinke tijd met hun gevoelens in de knoop, na elkaar nogmaals bijna verloren te hebben besluiten ze de liefde en gezinsleven een kans te geven. Ze worden partners en hierbij hoort natuurlijk een nieuwe generatie. Samen nemen ze de beslissing dat Abysshowl de kittens draagt en de biologische vader Panthersoul wordt, zodat ze in Oceanstar haar bloedlijn horen. In dit nest zullen maar 1 of 2 kittens levend op de wereld komen. Enkele uit het nest worden doodgeboren en de kittens zullen opgroeien naast Fawnkit en Chasmkit, hun pleegsibs.

De kittens kunnen naar enkele dingen vernoemd worden. Dit is natuurlijk niet alles, voel je dus vrij goed de ouders hun geschiedenis te lezen en hier namen uit te plukken! Zelfs al wil je een andere naam dan eentje die naar hun leven refereert, probeer er een leuke reden voor te verzinnen waarom Abyss of Ocean deze kiezen.

Icecloud: Icecloud is Oceanstar haar moeder, iemand waar ze veel van hielt en vrij recent is overleden. Mogelijke namen die hiernaar kunnen verwijzen zijn Icekit, Iciclekit, Cloudkit, Stormkit, Snowkit, Sleetkit etc.
Abysshowl: Oceanstar zal graag een kit naar haar partner vernoemen, niet alleen voor het partnerschap maar ook voor wat ze samen hebben gemaakt. Mogelijke namen die hiernaar kunnen verwijzen zijn Cattlekit, Depthkit, Abysmkit, Ravinekit etc.
Big cats: Vele katten in Oceanstar haar leven hebben wat te maken met grote katten. Whitelion en Panthersoul. Vandaar dat namen die ook naar van deze dieren verwijzen goed in de smaak vallen, zoals Pantherkit, Leopardkit, Servalkit, Jaguarkit, Pumakit, Cougarkit etc
Rogue: Abysshowl heeft een flinke tijd van haar leven doorgebracht weg van de clan of zonder herinnering aan de clan. Dit zorgt ervoor dat ze op sommige dingen anders denkt dan de clan dat zal doen en zou graag een kit vernoemen dat dit buitenwereldje of juist naar de clan. Dit kunnen dingen zijn zoals Wildkit, Tenderkit, Outkit. Maar ook namen die verwijzen groepsdieren zoals Stagkit, Fawnkit, Doekit etc

Voor het uiterlijk zijn we redelijk vrij, al zijn er wel interessante punten om mee te nemen. Abysshowl is namelijk een kruising van een Neblung kat en een longhair Oriental, waar ze haar bouw ook van heeft met een blok snuit, grote oren en een zachte lange pels. In de gehele familie komen de kleuren grijs en wit veel voor. En voor het eventuele vachtpatronen bengal, tabby of points.

We hopen op leuke aanmeldingen voor dit kleine maar geliefde nestje <3
En thanks to babs voor de mooie art hierboven


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waterpaw
Member
[KS] The man of my dreams is a girl Tumblr_pns048FDOL1xmnzvpo1_400
Hannah :)
380
Actief
In a state of emergency
Who was I trying to be?

CAT'S PROFILE
Age: « 14 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Waterpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimedi 22 jan 2019 - 20:48


"Because
In the end,
I'm the one who goes out alive."

GENERAL
Name: Newtkit
Why?: Vernoemd naar Lizardpath, medicijn kat van WindClan
Future name(s): Newtpaw, Newtleap(?), Newttail(?)...
Future rank(s): Apprentice, Warrior
Gender: Male

FAMILY & OTHER
Mother: Abysshowl [&Oceanstar]
Father: Panthersoul
Foster-siblings: Fawnkit & Chasmkit
Aunt(s): Snowbird, Minkit, Cocoonkit, [Oceanstar], Lovepaw, Lostlife, Buzzardpaw, Pearleaf, Whispervoice, Fearpaw
Uncle(s): Whitelion, Darkpaw, Floodfire,
Grandmothers: Icecloud, Leafstorm
Grandfathers: Sparkshade, Techo
Half-siblings: Bearpaw, Safekit, Rosekit, Narrowpaw, Faithleap, Skykit, Fraypaw, Lionpaw, Homepaw, Spiderkit & Seakit
Bloodline: 75% WindClan, 25% Kittypet
Sexuality: Heterosexual
Based on: Newt Scamander [Fantastic Beasts]



APPEARANCE
Fur: Halflang en zacht
Fur color: Lichtgrijs
Fur patterns: Donkere bengale patronen
Build: Slank, lange benen, de bouw van een typische WindClanner
Eye color: Blauwgroen
Ears: Groot genoeg
Tail: Lang en dik

Description: Newt zal een mix zijn van beide Abyss als Ocean, maar hij zal de bengale patronen echter van zijn biologische vader erven. De kater zal gemakkelijk zijn balans vinden ondanks zijn lange poten, en zal naarmate hij ouder wordt steeds meer een gespierde bouw krijgen. Je zal bij de meeste kenmerken Abysshowl in vinden. Hij heeft dezelfde grote oren en de zelfde zachte vacht. Echter zal hij de ogen van Oceanstar erven en ook haar sterke poten.


PERSONALITY
Good traits: Helpful, caring, intelligent, persistent
Bad traits: Stubborn, mischievous, dare-devil

Description: Het moment dat Newt wakker wordt zal hij gelijk weten wat hij wilt en wat hij niet wilt. Hij is een rustige kater, maar zal ook niet twijfelen als hij vrienden wilt maken. Hij geeft nooit op en zal dat ook aantonen.
Naarmate hij ouder wordt zal hij steeds meer zorgzaam zijn over anderen, en staat paraat om zijn Clan te beschermen. Vooral met zijn familie zal hij zijn best doen om zichzelf waardevol te bewijzen.
Naast al dat zal hij soms koppig zijn en doen alsof hij iemand niet hoort als hij niet wilt luisteren. Hij zal van jongs af aan weten wat hij wel en niet wilt en zal dat ook duidelijk maken. Hij kan erg nieuwsgierig zijn tegenover dingen en zichzelf vaker in gevaar brengen omdat hij meer dingen durft te doen. Maar dat maakt hem niet dom. Hij is zeker intelligent en weet wat zijn limiet is.


ABOUT ME:
Name: Hannah
RPG ervaring: 5-6 jaar
Main cats: Waterkit, (Chickenpaw)

Ten eerste, ik kon het echt niet laten. Ik had deze kat al een tijdje in mijn hoofd en kon dus nooit het perfecte koppel vinden waar die ook echt in kon passen. Bovendien vind ik Oceanstar en Abysshowl twee katten waar ik echt spijt van zou krijgen als ik me niet hier aangemeld voor had. So, why not give it a shot, right?
Zoals je kan zien ben ik al behoorlijk actief, en vol met inspiratie en tijd. Ik heb al weleens een WindClankitten gespeeld, en vond dat al een behoorlijk makkelijke taak. Maar ik heb nog nooit een kitten bespeeld tijdens drama in de Clan, en wat er ook zal volgen. Tenminste is Newt er dan al klaar voor (:


"I'm the one
Who gets to tell the story."


They say, "how could he go if he's got everything?"
Computer Hope
I'll mourn for a kid, but won't cry for a king.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[KS] The man of my dreams is a girl BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimewo 23 jan 2019 - 15:10

Living might mean taking chances
But they're worth taking
Name | Freekit // Wildkit
Warriorname | Freespirit // Wildspirit
Reason prefix | Naar de grote wijde buitenwereld
Reason suffix | Naar haar ontembare geest
Gender | Female
Sexuality | Undecided
Age | Unborn
Clan | Windclan

Uiterlijk | Freekit is een slanke kattin die vrij hoog op haar poten staat. Ze heeft een grijze tabby vacht en lichtgroene, bijna grijze oogjes.

Innerlijk | Freekit is iemand die niet echt geeft om de status quo, om hoe het nu is. Ze volgt haar eigen systeem van waarden en normen, vormgegeven door ervaringen in haar leven. Wat haar ouders belangrijk vinden zal die in haar vroege kittentijd vooral vormgeven. Ze is iemand die heel eerlijk is en niet kan liegen en die eerlijkheid ook heel belangrijk vind. Freekit is ook iemand die niet goed tegen authoriteit kan. Ze volgt niet graag regels als ze niet weet waarom ze die regels moet volgen en ze wil altijd en overal het "waarom" van alles weten. Ze heeft ook last van claustrofobie, de angst om gevangen te zitten. Het is veruit haar grootste angst. Freekit's karakter zal nog veel veranderen naarmate ze ouder word en dingen meemaakt.


[KS] The man of my dreams is a girl BEqxnb


Laatst aangepast door Redpetal op zo 10 feb 2019 - 13:27; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
[KS] The man of my dreams is a girl 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 21:58

ASHBURY
KITTEN | WIND | ABYSS x OCEAN
ASHBURY

Name: Ashkit
Full Name: Ashbury
Name Reasoning: Together Oceanstar and Abysshowl can bury the ash of the past and start a new beginning on the better soil.
Name Meaning: As Begraven
Age: Unborn
Parents: Oceanstar x Abysshowl (x Panthersoul)
Siblings:From Oceanstar Bearpaw, Safekit, Rosekit †, Narrowpaw & Faithleap | Skykit †, Fraypaw, Lionpaw, Homepaw, Spiderkit & Seakit | Silverdew, Burnetbliss, Chasmkit and Fawnkit | Stonepaw, Amberstorm & Leopardpaw † and Harepaw, Mistpaw & Russetpaw | Swiftkit | Palekit, Wishpaw & Spottedpaw  
Grandparents: Icecloud x Sparkshade & Leafstorm x Techo

Bloodline: 75% Windclan x 25% Kittypet
Clan: Windclan
Rank: Kitten
Future Ranks: Apprentice, Warrior, Senior Warrior, Elder
Leader: Oceanstar
Deputy: Stallionheart
Medicine Cat: Lizardpath
Medicine Cat Apprentice: Routpaw

Relationship
[KS] The man of my dreams is a girl Bulletblack » Uncertainty
[KS] The man of my dreams is a girl Bulletgreen » Acquaintance/To be respected
[KS] The man of my dreams is a girl Bulletblue » Friend
[KS] The man of my dreams is a girl Bulletblue[KS] The man of my dreams is a girl Bulletblue » Good friend
[KS] The man of my dreams is a girl Bulletyellow » Crush
[KS] The man of my dreams is a girl Bulletwhite » Family
[KS] The man of my dreams is a girl Bulletpink » Love
[KS] The man of my dreams is a girl Bulletorange » Mate
[KS] The man of my dreams is a girl Bulletred » Discomfort/Dislike/Fear
[KS] The man of my dreams is a girl Bulletred[KS] The man of my dreams is a girl Bulletred » Hate
[KS] The man of my dreams is a girl Bulletpurple » Student/Mentor
Credits by Babs

Oceanstar » [KS] The man of my dreams is a girl Bulletwhite[KS] The man of my dreams is a girl Bulletgreen »Mom ánd leader, you're the best!
Abysshowl » [KS] The man of my dreams is a girl Bulletwhite » Mom! You looks cool, can you tell me stories?
Panthersoul » [KS] The man of my dreams is a girl Bulletwhite » You're like my dad, right? Others think it's weird, but it's totally normal for me!

Breed: Mixed
Coat: White with gray spots
Coat Length: Half long to long, depending on the season
Eyes: Big and round
Eye Color: Clear Blue just like Abysshowl
Nose & Pads: Dark Red/Black
Build: Feminine but very much like a Windclan cat. Her fluffy coat makes her look more broad.
Tail: Long and fluffy
Scars: None yet
Abnormalities: None yet

Character Traits: Learner | Curious | Lady-Like | Proud | Not Afraid To Get Dirty

Learner: Ashkit is a very good and very quick learner. She will be a very easy apprentice and always wants to learn more. This makes her also very prone for getting into trouble, if it means she can learn something new.

Curious: Her being a very studious makes her a very curious cat. She likes to just walk around an follow her eyes and nose to find other and new things.

Lady-Like: Being born with two mothers Ashkit will be very lady like. She thinks of herself as more of a high born lady and acts this way. This makes her a bit arrogant, even when it's not her intention.

Proud: Ashkit is a very proud kitten, also because she thinks herself higher than other kittens. Windclan is her clan and with her mother as its leader, she thinks it's the best clan of the forest.

Not Afraid To Get Dirty: Even with Ashkit being very lady-like and arrogant, she's not afraid to get dirty and get stuff done. She will and can fight and likes to hunt all day. If it's needed for her to dive in the swamp or something, she's not afraid to do so.

All Character Traits are just from around her kitten period, I want to be able to do some character development in the RPG.

Trivia:


 • Ashkit is loosely based around Lady Elizabeth Ashbury from Vampyr.
 • Ashkit is proud of her mother Oceanstar, but doesn't want to become like her.
 • Ashkit loves to listen to story told by Abysshowl.
 • As a kitten she'll probably not play with others.
 • As an apprentice Ashpaw will fall in the river and get scared of water.
 • Leafbare is Ashbury's favorite season.
 • Stories about Skyclan and the Tribe are her favorite.
 • Going to the Tribe is one of Ashburys goals.
 • Althought it will probably never happen, Ashbury wants to meet Starclan one day, when she's still alive that is.
 • She likes to stand in the wind and just let it blow through her fluffy coat, making her even bigger.
 • If you get her mad, you can see that she's family of Whitelion.
 • Break her trust and she'll never trust you again, unless you have a very good reason.  

››MONTY‹‹


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
[KS] The man of my dreams is a girl HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 23:35

ravinetuft

the sparrows jumped before they knew how to fly, and they learned to fly only because they had jumped

 

name

ravinekit - ravinepaw - ravinetuft

gender

male

age

unborn

rank

kitten

clan

windclan

parents

oceanstar x abysshowl
(xpanthersoul)

{ Name meaning }
Omdat dit katertje als twee druppels water op zijn moeder Abysshowl lijkt zal hij dan ook naar haar vernoemd worden. Ravinekit is een echte renner en zal later de naam Ravinetuft krijgen omdat zijn lange vacht vaak alle kanten op staat als hij weer eens bezig is geweest - en hij er normaal gezien ook weinig om geeft.

{ Outside }
Ravinekit zal als twee druppels water op Abysshowl gaan kijken. Hij heeft een lange, zachte pels in dezelfde grijzige kleur als zijn moeder. Zijn kittenblauwe ogen zullen altijd deze kleur blijven behouden. Hij zal niet al te groot worden, het formaat van een normale WindClan kater, en zal voornamelijk hoog op zijn poten staan zodat hij goed kan rennen. Door zijn bouw is hij dan ook heel snel en behendig.

{ Inside }
Traits: friendly, nervous, clumsy, quick to flee, affectionate, strong believer in StarClan, hesitantly

Ravinekit zal al vanaf jongs af aan een beetje een angsthaas zijn. Hij heeft het niet zo op nieuwe dingen en blijft het liefst veilig in zijn moeder's nest. Wanneer zijn siblings op onderzoek uitgaan, zal hij liever veilig alles vanaf een afstandje bekijken. Ook later, als hij wat meer van de wereld gaat zien, zal hij heel voorzichtig en op zijn hoedde zijn. Ravinekit is een held op sokken en zal altijd het hazenpad kiezen. Hij schrikt heel snel van dingen en zelfs het ritselen van een struik kan zijn haren al overeind laten komen.

{ Facts }
x His themesong is Comptine d'Un Autre Été
x His voice will sound like this

Daan

18. discord/pm.
#Fawnstep #Sparrowfeather #Sandflower #Tigergaze

application by nicole (i, ii, iii, iv).


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
[KS] The man of my dreams is a girl VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[KS] The man of my dreams is a girl BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimezo 10 feb 2019 - 13:28

Mijn aanmelding is af nu volgens mij ^^


[KS] The man of my dreams is a girl BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waterpaw
Member
[KS] The man of my dreams is a girl Tumblr_pns048FDOL1xmnzvpo1_400
Hannah :)
380
Actief
In a state of emergency
Who was I trying to be?

CAT'S PROFILE
Age: « 14 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Waterpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimezo 10 feb 2019 - 15:32

Ik meld Newtkit helaas af Sad Ik wens jullie toch veel plezier!


They say, "how could he go if he's got everything?"
Computer Hope
I'll mourn for a kid, but won't cry for a king.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[KS] The man of my dreams is a girl BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimezo 24 feb 2019 - 19:08

Wanneer is de deadline hiervoor? c:


[KS] The man of my dreams is a girl BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The man of my dreams is a girl DPKsfdL
Butter
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brightkit,
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimezo 24 feb 2019 - 19:23

Nog onbekend, we zijn in overleg daarover!


[KS] The man of my dreams is a girl Bright11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The man of my dreams is a girl Original
Bob
50
Actief
“I don’t know... Everything? Is that an answer? ...Everything.”


CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crickethill
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimezo 24 feb 2019 - 21:18


Name: Sunkit - Sunbird
Gender: Tom

Name reason
Prefix: Er zijn meerdere reden waarom deze kitten is vernoemd naar de zon. Ten eerste is dit indirect naar Icecloud verwijzend. Dit is wijzende op haar suffix, cloud. Sun is iets nieuws aan de hemel om naar uit te kijken, misschien niet een wolk, waar Ocean zoveel van hield, maar wel nog steeds iets geliefd. Verder hebben jullie vermeld dat Abyss een kitten zou vernoemen naar het rogue leven. Sun zou ook verwijzen naar het feit dat de zon overal te vinden is, elke dag kwam de zon op en bleef de tijd doorgaan tot ze uiteindelijk terug werd gebracht naar het hoogland. Over het hoogland gesproken, Sunkit kan ook indirect naar dit vernoemd worden. De zon strijkt zowat over het gehele gebied van Windclan uit aangezien er amper bomen of struiken is. Het is vernoemd naar de sterke grond onder hun voeten. En natuurlijk, de absolute klassieker en afsluiter; na regen komt zonneschijn. Vele tegenslagen zijn er inderdaad gekomen maar nu is het tijd om het geluk terug te brengen.
Suffix: Ten eerste is Sunbird gebaseerd op mijn papegaai (hij is jammer genoeg geen sunbird haha oof) en dus wilde ik echt wel een papegaaiensoort hebben als zijn naam. Het moest uiteraard wel passen in zijn karakter in de situatie. Nadat ik voor de prefix best een leuk iets had verzonnen kwam ik dat zijn suffix zal slaan op het feit dat hij erg picky is. Een vogel zie je erg voorzichtig en picky tewerk gaan, zo is hij ook. Daarbij zal Sunbird ook een vrij alleenstaand persoon zijn. Hij is niet echt een kuddiedier maar slaat zijn vleugels uit om zelf te werk te gaan. Daarbij heeft hij ook een vrouwelijk lichaam, wat hem zo elegant maakt als een vogel.

Personality
Possessive - Picky - Loud yet very silent - Happy - Tantrum - Energetic - Loner - Insecure - Big talks

Appearance
Okay, here goes.
Guys, ik weet dus niet welke kleur ik dit dropje moet geven. Sun zou mss het beste bruin zijn? maar verder heb ik dus geen definitieve kleur en patroon die ik hem wil geven. Persoonlijk zat ik te denken aan Flame point maar natuurlijk heb je nog Burnet dus mss beter niet. Ik sta open om Sun elke kleur te geven die jullie willen, het enigste dat ik vastleg is dat zijn ogen of amber of groen zullen zijn. (De oogkleur van mijn papegaai is amber/oranje, maar hij is zelf groen dusss ja haha) Ik zal zelf kijken wat het beste past bij de kleur die jullie uiteindelijk dan zouden kiezen.
De bouw van Sun staat echter wel al vast. Hij zal erg klein en fragiel lijken maar in feite zal Sun altijd een vrouwelijke en elegante bouw hebben. Hij zal net als Abyss, toen zij jong was, bleedschoon zijn... Wat een big oof is want hij is een stoere man is. Hij heeft daarbij ook heel veel dingen overgenomen van Abyss, waarbij hij ook mooie proporties in zijn gezicht heeft, wat hem opnieuw een vrouwelijke vorm zal geven. Zijn oren zullen wat groter zijn dan gewoonlijk en hij zal een hele lang staart hebben.

The person behind
Bo2, Bob, Jaz, Sean, I go by many names B)

- Wip



. w e b e l i e v e & h o p e .

for unicorns & stardust to be real




Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[KS] The man of my dreams is a girl 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimedo 28 feb 2019 - 22:38

17 Maart om 12:00 sluiten de aanmeldingen. Tot dan heb je de mogelijkheid een aanmelding te maken en te veranderen.



[KS] The man of my dreams is a girl Oceano10
[KS] The man of my dreams is a girl LcrIgCQ[KS] The man of my dreams is a girl JwNO92g[KS] The man of my dreams is a girl EjrsROF[KS] The man of my dreams is a girl UK1ajoI[KS] The man of my dreams is a girl 3qCkg2fp_o[KS] The man of my dreams is a girl 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[KS] The man of my dreams is a girl 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimezo 17 maa 2019 - 12:47

Na een kort overleg is er besloten dat er maar een kitten levend geboren gaat worden. Dit betekend dat de keuze behoorlijk lastig was; immers waren er meer kittens die we bij de twee dames vonden passen. Toch zijn we het eens geworden over de kitten die het leven van Abysshowl en Oceanstar mag gaan verrijken.

From the love of two you shall be born:

Gefeliciteerd en bedankt voor de aanmeldingen. Ze waren geweldig!

Jamie & Butter


[KS] The man of my dreams is a girl Oceano10
[KS] The man of my dreams is a girl LcrIgCQ[KS] The man of my dreams is a girl JwNO92g[KS] The man of my dreams is a girl EjrsROF[KS] The man of my dreams is a girl UK1ajoI[KS] The man of my dreams is a girl 3qCkg2fp_o[KS] The man of my dreams is a girl 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashbury
Member
[KS] The man of my dreams is a girl Nhg3cWl
Quinty
106
Actief
"Try another verse, try another dis. You get a shot at the Queen, but you better not miss!"

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashbury
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimezo 17 maa 2019 - 13:13

Ashkit staat tot uw dienst <3
Heel erg bedankt voor deze kans c:


Ashbury
"You get a shot at the Queen, but you better not miss!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[KS] The man of my dreams is a girl 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitimezo 17 maa 2019 - 13:39

Graag gedaan en ik heb je naam alvast gekleurd! Ze is zo schattig!


[KS] The man of my dreams is a girl Oceano10
[KS] The man of my dreams is a girl LcrIgCQ[KS] The man of my dreams is a girl JwNO92g[KS] The man of my dreams is a girl EjrsROF[KS] The man of my dreams is a girl UK1ajoI[KS] The man of my dreams is a girl 3qCkg2fp_o[KS] The man of my dreams is a girl 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The man of my dreams is a girl   [KS] The man of my dreams is a girl Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] The man of my dreams is a girl
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: