{Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunlight
Member
{Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter DPKsfdL
Marco borsato
127
Actief
Be strong, be vigilant, strike first.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Sunlight
BerichtOnderwerp: {Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter   {Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter Icon_minitimeza 19 jan 2019 - 21:32

Ze had eerst gewacht tot de rust weer wat weergekeerd was in het kamp en tot haar pootjes weer minder zeer deden. Ze waren in een ferme pas terug gekomen van Windclan, maar Sunlight kon niet ontkennen dat zowel een trip naar Shadowclan als naar Windclan vrij zwaar was geweest. Ze wilde Panthergrowl echter nog wel spreken voordat de volgende dag begon. Ze hief haar massieve kop en scande het kamp met haar lichte ogen, waarna ze de grijze kater spotte. De bruin met witte kattin hief zichzelf tot haar poten, welke nog steeds staken. Maar dat negeerde ze voor nu maar even. Met een serieuze blik liep ze naar de kater toe. "Panthergrowl, een momentje?" vroeg ze. Hij had op z'n minst het recht te weten wat er gebeurt was in Shadowclan. En ergens had ze het donkerbruine vermoeden dat Butterstar er op het moment niet heel veel oren naar had.


{Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter C3w4iqyz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
{Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: {Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter   {Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 0:26

Hoewel hij zich eigenlijk even wilde afzonderen van iedereen na dit gezeik en gezeur met WindClan, werd hij meteen aangesproken door één van zijn warriors. Ergens wilde hij haar afwimpelen, zeggen; nu even niet, maar hij was geen slechte deputy en was er voor zijn familie als ze hem nodig hadden. Hij nam geen vakanties zoals sommigen dat wel deden. Hij knikte naar Sunlight, hij zou er zo aankomen, en stapte eerst even langs zijn kleine dochter Rookkit omdat ze mokkend in een hoekje zat en dat kon hij even niet negeren.
Toen hij daar na een tijdje klaar was zocht hij Sunlight op en wenkte hij haar naar een rustig stukje van het kamp. "Wat kun je me vertellen over je uitstap naar ShadowClan? Ik denk nu dat we beter niets gezegd hadden kunnen hebben," miauwde hij, zijn irritatie weer terugkomend toen hij dacht aan hoe Tallstar opeens Oceanstar had bijgestaan.


{Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter EHnbxOu        0        {Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunlight
Member
{Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter DPKsfdL
Marco borsato
127
Actief
Be strong, be vigilant, strike first.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Sunlight
BerichtOnderwerp: Re: {Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter   {Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 0:31

Sunlight knikte kort naar Panthergrowl toen deze aangaf dat hij er zo aankwam. De kater was bezig geweest met zijn kittens en ergens snapte Sunlight wel dat dat voorrang had, ondanks dat ze niet zo goed met kittens om kon gaan. Ze boog haar kop eerbiedig naar de deputy, waarna ze een paar stappen achteruit zette en op een afstandje ging zitten, haar pootkussentjes stevig likkend. Misschien dat ze wel naar Chivysniff moest om er eens naar te laten kijken. Het leek alsof er eentje gebarsten was.
Ze hief haar goudkleurige blik op naar Panthergrowl toen deze meteen ter zake kwam. Dat scheelde. Daar had Sunlight immers ook niet veel zin in. "Shadowclan is een bende," miauwde ze naar de waarheid, met een snuif, "Het is dat Tallstar nog een relatief capabele deputy heeft zitten, anders vreesde ik voor het voortbestaan van die clan."


{Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter C3w4iqyz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Panthergrowl} You may think at first I'm as mad as a hatter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: