So amusing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 So amusing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nevermind
Member
So amusing KnAKe1D
Sean
3436
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Nevermind
BerichtOnderwerp: So amusing   So amusing Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 22:35

Hij had die ochtend al wat kunnen vangen om te eten en dit had hem wel goed gevuld. Nu... Hij had even staan staren naar een nest twolegs, die zo af en toe naar binnen en buiten liepen. Het was juist dat het hier zo druk was dat hij hier zat. Hij had immers eerder die week wat lekkers uit een van de grote stalen dingen kunnen halen. Het was veel beter dan het taaie vlees dat de ratten en muizen nu droegen. Dus vandaag ook was hij geduldig aan het wachten op een van de twolegs. Het duurde dan ook niet lang voordat een van die beesten naar buiten kwam en het grote zwarte ding dat op zijn rug lag, in de grote blauwachtige doos gooide. Een kleine grijns verscheen op zijn gelaat, waarna hij kalm toekeek hoe het beest terug verdween in zijn nest. Rustig wachtte hij af, waarna hij na enkele tellen in beweging kwam. Snel sprong hij van het muurtje af, waarna hij met snelle passen naar het blauwe ding liep en met een grote hop zo in de bak was. Snel trok hij het zwarte ding open met zijn klauwen... In vergelijking met het ding waar hij nu in zat, was het een eitje om deze open te halen. Snel begon te graven in het stapel eten dat uit de donkere mond kwam gerold... Oh.. ah. Hij zette al snel zijn tanden om iets dat er nog redelijk heel uitzag. Hij wist immers niet dat het een halfgare kwartel was die niet goed genoeg was geweest voor een klant... Maar ok, niet zijn probleem. Snel sprong hij uit de gigabak, waarna hij met snelle passen het steegje uitliep.
Het was nu dicht bij de schemmeravond aan... En Nevermind had een goede maaltijd bij de hand. Met een brede grijns liet hij zijn tanden zakken in het sappige vlees. Gulzig werkte hij het eten naar binnen. Overheerlijk. Kort likte hij even zijn lippen af... Dit leven was nog niet half zo slecht.

- Satsui


and as he was the black canvas
So amusing MiQen3rW_o
they drew stars and a moon to make him a glorious night

Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
So amusing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: