Ceremonie 22-1-'19 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 22-1-'19

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cobra
Deceased
Ceremonie 22-1-'19 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Ceremonie 22-1-'19   Ceremonie 22-1-'19 Icon_minitimedi 22 jan 2019 - 17:51

CEREMONIE 22-1-'19
De kater keek om zich heen. De laatste tijd was het rustig binnen de Elite, de clans daar in tegen leken wat akkefietjes te hebben met elkaar. Daar zou hij op moeten gaan inspelen, maar voor nu had hij een belangrijkere taak om te doen. Dit zou de eerste keer zijn dat hij op het muurtje zou staan, het muurtje waar zijn vader voorheen voor lange tijd op had gestaan als hij een mededeling moest maken. Hij keek een beetje schichtig om zich heen. Natuurlijk wist hij ook wel dat er nog steeds katten waren die hem niet vertrouwde, nadat hij Shark van zijn troon had gestoten en de kroon had opgepakt. Maar zo zat het leven in de Elite nou eenmaal in elkaar. Nu moest hij gewoon een stevige grip
houden op de kroon en niemand 'm laten afpakken. De zwarte kater geeuwde eventjes en rekte zich uit. Ondertussen ging hij in zijn hoofd over de dingen die verteld moesten worden. Vooral het nieuws rondom hun nieuwste member zouden andere kunnen verrassen. Niet veel katten wisten van zijn projectje immers. Zonder echt veel moeite, sprong de zwarte kater op het muurtje en keek neer op de katten die in het midden van het kamp zaten. Zijn groene ogen gleden over het groepje katten heen, voordat hij diep adem haalde en zijn brommende stem over het kamp liet glijden. "Laat alle katten oud genoeg om te doden zich verzamelen." Hij wachtte eventjes terwijl de katten zich verzamelde, zijn gifgroene blik over ze allemaal laten glijden. Dit zou zijn eerste ceremonie zijn als Leader van dit zooitje ongeregeld, dus hij moest dit wel goed doen. "Met het vertrek van Shark zijn er een aantal Young-Ones die zonder mentor zitten. Ara en Joan, stap naar voren." Het had geen zin om meer woorden hier aan vuil te maken. Immers wist iedereen wat er gebeurd was. "Ara, Jinx zal jouw training hervatten." Hij keek naar de oudere zwarte kater, ondanks dat hij nog steeds niet wist wat hij van hem moest denken, had hij wel het idee dat dit goed zou komen. "Joan, jouw training zal hervat worden door Thora." Cobra knikte naar zijn Commander, dit moest ze wel aankunnen.
Hij keek naar de katten voor hem zaten. "Verder nog een paar belangrijke dingen. Zoals jullie hebben gezien hebben we een Shadowclan warrior in ons midden. Deze warrior heb ik meegenomen nadat ik haar tegen kwam bij de grenzen. Thora en Zahida hebben goed werk gedaan om haar motivatie en levenslust te breken. Nu zal ze door het leven gaan als een Elite Young-One. Haar nieuwe naam zal Peril zijn en ik zal haar training persoonlijk op mij nemen. Het doel is om haar te laten zien hoe slecht de clans zijn en hoeveel beter het is om te leven zonder al hun regeltjes." Hij liet het verhaal even doordringen bij de katten, immers wist bijna niet wat hij van plan was met Sunvoice. Nadat hij de Elite hun momentje had gegund, bromde hij eventjes om de aandacht weer te krijgen. "Als laatste wil ik jullie laten weten dat Shade en ik officieel partners zijn en dat zij momenteel mijn kittens draagt. Ze zal binnenkort haar intrek maken in Barn Two." Zijn blik gleed naar Shade en een kleine glimlach gleed over zijn gezicht heen. "Dat was de ceremonie," eindigde hij daarna, voordat hij van het muurtje afsprong en in de richting van Shade liep, zodadelijk zou hij wel naar zijn nieuwe Young-One gaan.

TLDR;
- Jinx > Ara
- Thora > Joah
- Sunvoice becomes Peril, gets trained by Cobra
- Shade & Cobra are partners, Shade carries his kits


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Deceased
Ceremonie 22-1-'19 Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shade
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 22-1-'19   Ceremonie 22-1-'19 Icon_minitimedi 22 jan 2019 - 19:48

Legends never die
they become a part of you
De stem van haar partner had over het Bloodclan terrein geklonken. De poes was langzaam met de meute meegesjokt naar de plek om samen te komen. Rustig keek de poes naar voren toe terwijl Cobra zijn officiële leider-business deed. Afwezig staarde ze voor haar uit, totdat iets haar oren bereikte en ze ging luisteren. "Haar nieuwe naam zal Peril zijn en ik zal haar training persoonlijk op mij nemen. Het doel is om haar te laten zien hoe slecht de clans zijn en hoeveel beter het is om te leven zonder al hun regeltjes." alle haren op haar lichaam kwamen in opstand. De rest van de ceremonie viel in dovemans oren voor haar. Cobra vertelde nog over dat ze samen waren. Trots stond hij daar te vertellen dat hij haar vol had gepropt met zijn kittens. De poes haar staart verdikte zich toen hij naar haar toe kwam.

"Wat denk jij wel niet?" siste ze toen, de achterdochtigheid hoorde je doorklinken in haar stem. "Je scheept mij af naar barn two nu je me volgepropt hebt? En dan ga je lekker buiten tussen de twolegnesten liggen flikvlooien met je nieuwe Shadowclan-poesje?" haar stem was beheerst, maar woest. "Denk je dat ik blind ben? Dat ik niet zie wat je doet? Nadat je haar volgepropt hebt met kittens is het zeker de beurt aan de volgende, of niet? Sinds je weet hoe dat ding van je werkt denk je zeker niet anders?" oh Shade was boos. Heel boos. Ze werd zo vervangen door een ander. 'Dit model is te dik, tijd voor de volgende?'. Dat liet ze niet gebeuren.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Ceremonie 22-1-'19 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 22-1-'19   Ceremonie 22-1-'19 Icon_minitimedi 22 jan 2019 - 20:38

Waarbij hij dacht eventjes een rustig gesprek te kunnen houden met zijn partner, kreeg hij direct de wind van voren toen hij de zwarte kattin had gevonden. Ergens had hij dit moeten zien aankomen, immers had ze al eens duidelijk gemaakt dat ze niemand anders in zijn buurt zou laten. Hij slikte moeizaam, maar hielt zijn trots postuur, immers kon hij niet aan de Elite laten zien dat de kattin hem zo onder de duim kon houden. "Moet dit nu?" probeerde hij de kattin een beetje tot bedaren te krijgen, maar wist al dat dat een verloren zaak was. "Nee, dat is niet de bedoeling," zuchtte hij daarna. "Shade, kalm aan. For Scourge' sake, relax." Zijn gifgroene ogen staarde in haar helder blauwe. Hij hielt er van als ze zo kwaad deed, ze was prachtig dan, zolang het maar niet naar hem gericht was, dat maakte 'm bang. "Ik ga d'r niet volproppen met kittens. Ik hou van jou, Shade. Ik heb d'r nodig om de clans te laten zien dat de Elite niet mee te sollen valt." Hij probeerde het zo rustig mogelijk uit te leggen, maar voelde woede opborrelen in zijn lichaam. Dit was echt het soort gedrag waar hij niet tegen kon.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Deceased
Ceremonie 22-1-'19 Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shade
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 22-1-'19   Ceremonie 22-1-'19 Icon_minitimema 4 feb 2019 - 15:24

Legends never die
they become a part of you
Ze snoof toen hij met zijn uitleg begon. Daar had ze helemaal geen tijd voor. "Ik ga d'r niet volproppen met kittens. Ik hou van jou, Shade. Ik heb d'r nodig om de clans te laten zien dat de Elite niet mee te sollen valt." hij hield van haar? Het was de laatste tijd niet te merken. Hij was nog drukker met dat nieuwe speelding van hem dan met haar of überhaupt enige andere levensbehoefte. Haar dikke staart zwiepte langzaam heen en weer. Ze dacht haar woorden zorgvuldig uit nu. "Prima, ik zie het dan wel." was wat er toen uit kwam voordat de poes zich omdraaide en richting Barn one liep, om daar verder te gaan mokken. Nu was ze dik en lelijk aan het worden en vervangen door een clanpoes. Well played leven, well played.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peril
Member
Ceremonie 22-1-'19 DPKsfdL
Babs
220
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 22-1-'19   Ceremonie 22-1-'19 Icon_minitimeza 23 feb 2019 - 12:46

Sunvoice was in een slechte staat. De wonden die haar toegebracht waren, waren aan het etteren en ontsteken geraakt zonder behandelingen van een medicine cat. Koorts had haar dagen omvangen in combinatie met haar slechte weerstand door het gebrek aan voedsel en water. Enkel als ze iets deed wat goed geacht werd, kreeg ze wat. De kattin was eigenwijs, maar niet zo eigenwijs na zo lang deze behandeling gehad te hebben. Ze had geijld, gesmeekt om genade, om voedsel en water, als een lage hond die het vuil van de straat nog niet waard was. En toen.. toen was daar licht. De schuurdeur was op een kiertje gezet. Was ze vrij om te gaan? Sunvoice hief zichzelf wiebelend op haar poten en zette een paar wiebelige stappen in de richting van het licht. Het licht van de vrijheid. Maar met elke stap die ze nader zette, groeide haar angst. Straks was het een valstrik, straks zouden ze haar doodmaken. De kattin haar adem werd gejaagd en ze zette een stapje naarachteren. Tot ze de naam Shadowclan hoorde. Haar mond werd gortdroog. "Verder nog een paar belangrijke dingen. Zoals jullie hebben gezien hebben we een Shadowclan warrior in ons midden. Deze warrior heb ik meegenomen nadat ik haar tegen kwam bij de grenzen. Thora en Zahida hebben goed werk gedaan om haar motivatie en levenslust te breken. Nu zal ze door het leven gaan als een Elite Young-One. Haar nieuwe naam zal Peril zijn en ik zal haar training persoonlijk op mij nemen. Het doel is om haar te laten zien hoe slecht de clans zijn en hoeveel beter het is om te leven zonder al hun regeltjes." Ze begon langzaam met haar kop te schudden en zette weer passen naar achteren, om zich angstig tegen de wand aan te drukken, zo ver mogelijk weg van de deur. Nee.. Nee.. Ze wilde hier weg. Maar ze durfde niet weg. Haar hoofd was nog steeds wazig door de koorts. Shadowclan kwam haar redden.. Ze was Sunvoice... Shadowclan kwam haar redden..

Shadowclan kwam haar redden?Ceremonie 22-1-'19 GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
Ceremonie 22-1-'19 CtVqjS4
L O I S
267
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 22-1-'19   Ceremonie 22-1-'19 Icon_minitimeza 23 feb 2019 - 21:49

Het was weer 's tijd voor een vergadering in de elite en rustig ging Zahida zitten. Ze had gister een relax dagje voor zichzelf genomen, en het was heerlijk geweest. Gewoon een beetje liggen luieren in de late winterzon, waarbij ze haar maag vulde met luie muizen die haast haar poten in renden. Het leven was goed geweest die ene dag, maar niet iedere dag kon zo mooi zijn en vandaag was het weer terug in het modderige kamp van de elite. Ah well. In ieder geval had ze hoge verwachtingen van Cobra, ze had immers haar opdracht met het ShadowClan ratje goed uitgevoerd en ze hoopte nu mentor te worden. Echter ging de vergadering voorbij zonder haar naam erin en geërgerd drukte ze haar klauwen in de grond. Wat een onzin, ze deed niet voor niks zo haar best. En nog wel naast Thora nota bene, had die geen goed woordje voor haar gedaan? Haar blik viel op een gillende Shade die plots de leider uitmaakte voor alles en nog wat. Een klein, geamuseerd grinnikje rolde van haar lippen af. Ze snapte sowieso niet waarom Shade ervoor gekozen had om zwanger te worden, echt, het was het niet waard om je leven voor x aantal maanden op te offeren alleen om voor de rest van je leven voor kleintjes te zorgen. Ja, zelf hield ze zielsveel van haar pleegdochter, maar die had ze niet zelf moeten uitpersen. Dat had nogal verschil. Wat paniekerig geadem trok haar aandacht en Zahida keek achterom. Sunvoice, of nu Peril, wat een naam, was uit haar barn ontsnapt. Was dat.. De bedoeling? "Cobra," miauwde ze waarbij ze de zwarte kater aankeek, en vervolgens richting 'Peril' wenkte. Was dit oké of moest ze haar weer naar binnen smijten?
@Cobra @Peril


Ceremonie 22-1-'19 10pvxmwCeremonie 22-1-'19 2gxnp75Ceremonie 22-1-'19 2hqc5lxCeremonie 22-1-'19 2iha58wCeremonie 22-1-'19 34nodx3Ceremonie 22-1-'19 VmwrhyCeremonie 22-1-'19 89lmSOJCeremonie 22-1-'19 23mrb6wCeremonie 22-1-'19 COxUkZtCeremonie 22-1-'19 Okd2lwCeremonie 22-1-'19 10pvxmwCeremonie 22-1-'19 10pvxmw
Ceremonie 22-1-'19 Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Ceremonie 22-1-'19 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 22-1-'19   Ceremonie 22-1-'19 Icon_minitimeza 9 maa 2019 - 13:36

Cobra's oren stonden geïrriteerd achteruit toen Shade door ging met haar tantrum tegenover hem. Het liefst wilde hij haar gewoon een snauw geven zodat ze door zou hebben dat hij niets verkeerds had gedaan, maar zijn aandacht werd afgeleid door een beweging in zijn ooghoek. Shade had haar tirade afgebroken en weggelopen, dus nu hoefde hij zich niet schuldig te voelen over wat hij ging doen. Zahida had het zo te zien ook al door, aangezien ze naar hem toe kwam en waarschuwde over zijn speeltje die een poging deed om naar buiten te gaan. "Laat d'r. Ze mag naar buiten en de rest van het kamp ontdekken. Niemand laat d'r buiten het kamp, anders mogen ze haar volgen en niet meer terug komen," miauwde hij op een rustige toon, maar wel op zo'n toon dat het duidelijk was dat hij geen tegenspraak wilde. Zijn groene ogen volgde de kattin, maar zo te zien wilde ze niet verder naar buiten komen. "Peril!" riep hij in de richting van zijn nieuwe leerling. "Kom hier." Geen vraag, geen bevel, gewoon een statement.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 22-1-'19
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Playground-
Ga naar: