Hiraeth: Longing for a home that never was 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hiraeth: Longing for a home that never was

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hiraeth: Longing for a home that never was GcauQtf
Esmee
1925
Actief
One by one they slipped and fell into the deep. Now all that's left for me is grief.

CAT'S PROFILE
Age: 9 years
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Kestrelwing
BerichtOnderwerp: Hiraeth: Longing for a home that never was   Hiraeth: Longing for a home that never was Icon_minitimedi 22 jan 2019 - 19:08

Hiraeth: Longing for a home that never was Lkn0WbP
Hij was moe, moe van alles. Het bestaan was zo energy draining, hij kon het al nauwelijks meer opbrengen om zijn warrior taakjes te vervullen. Prooien vangen? Wat een gedoe. Niet dat hij het niet meer kon - je zou al snel kunnen denken dat het aan zijn leeftijd lag, terwijl dit toch echt niet het geval was - maar hij kon soms de zin van het leven niet meer zien. Hij miste anderen om zich heen. Zijn familie had hij al lang verloren, vrienden waren eveneens uit zijn leven verdwenen. Waar deed hij het dan nog voor? Misschien voor zijn clan... nee, er was een andere reden. Zijn laatste dochter. Sorreltail was niet het leven gegund, het voelde verkeerd om zijn eigen leven weg te gooien. En dus was hij er nog, in een poging iets van het leven te maken. Maar het was lastig, en niemand kon hem erbij helpen. Gelukkig was het vandaag een mooie zonnige dag en was zijn humeur vrij goed. Zodra hij wat prooien had gevangen voor de clan was hij stiekem er tussen uit geknepen en richting wat nu Blooming Woods heette gelopen. Hij was er vrij zeker van dat de natuur hem wel op zou vrolijken, al bleef er door leafbare niet zoveel over van de mooie bomen. En brrr, wat was het koud! Hij zette zijn vacht op en stapte nog even rustig door zodat hij ergens tegen het einde van de middag bij Blooming Woods kon zijn. Als hij er te lang over deed moest hij daar overnachten, en dat was hem toch wat te koud. Hij was niet bepaald dol op die vrieskou. Toen hij eindelijk bij het nieuw aangelegde bos aankwam ging hij rustig zitten naast een redelijk grote boom, zoveel mogelijk uit de wind. Puh, hij was toch best afgemat door de wandeling. Misschien was het ThunderClan territorium groter dan hij zich herinnerde van voor de reis. Hij liet zijn blik langs de bomen dwalen, zoekend naar iets interessants. Toen hij dat niet direct vond, begon hij rustig zijn rechterpoot te wassen. Wat vreemd dat er niemand anders was.

Open


Hiraeth: Longing for a home that never was PwEHdsS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windblade
Member
Hiraeth: Longing for a home that never was MLZqLrz
San
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▽18 Moons▽
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Windblade
BerichtOnderwerp: Re: Hiraeth: Longing for a home that never was   Hiraeth: Longing for a home that never was Icon_minitimewo 23 jan 2019 - 16:27

Windblade was de laatste tijd erg afwezig geweest, fysiek maar ook zeker mentaal. Hoe kon het zover komen? een antwoord was er niet; of die had ze in ieder geval nog niet gevonden. Maar ze zou liegen als ze zou zeggen dat het niet beter met haar ging. Langzaam maar zeker kroop de kleine calico kattin uit een gat- waar ze zo lang in vast zat. De licht aan het einde werd steeds groter. En het gaf haar hoop; dat ze weer haar oude zelf kon worden. En niet overschaduwt bleef met duisterde gedachtes. En zo ook haar kracht terug zou kunnen vinden. Verdwaald in haar eigen hoofd, was de reden waarom de poes het helemaal niet door had dat haar poten haar naar 'The blooming woods' brachten. Voordat; natuurlijk ze er dat werkelijk was. De poes snorde toen z het uitzicht goed in haar nam. Leafbare had deze plek flink aangetast, en had veel van zijn schoonheid verloren. Maar dat was haar mening. De poes liep nog even een stukje door- de kou probeerde ze te negeren maar dat werd steeds moeilijker. Misschien was het beter als ze zou terug keren naar het kamp? Voordat ze een kouvat. Die gedachtes verdwenen echter toen een geur haar neus binnen stroomde- how curious! Ze was dus niet alleen. De poes liep met snelle stappen naar de bron van de geur en al snel kwam er een kat in haar gezichtsveld. Kestrelwing, een kat die ze eigenlijk niet zo goed kende. Maar daar kon verandering in komen niet waar? 'Het mag van mij wel wat warmer worden' sprak ze vriendelijk gevolgd met een respect vol knikje- hij was immers zo veel ouder dan zij. En haar was altijd geleerd om oudere met respect te behandelen.


Hiraeth: Longing for a home that never was J2uTo5j

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hiraeth: Longing for a home that never was
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: