A little bird, for just the two of us 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A little bird, for just the two of us

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
A little bird, for just the two of us 8c8cd0f0146b1f1d39330dc75232e3052baede40_00
Sean
266
Actief
two to the one to the one to the three

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silvervine
BerichtOnderwerp: A little bird, for just the two of us   A little bird, for just the two of us Icon_minitimedo 24 jan 2019 - 22:54


Hi guys! <3

Beer en ik hebben besloten dat we Sil en Chiv een klein wondertje willen geven. Wat zal dit zijn? Een kitten natuurlijk!
Maar ho daar! Dit is geen kitten search. Beer en ik zoeken een weesje of iets in die trant die
in tc zit. Silver zal het kindje vinden en het als een papa grootbrengen. Hij zal ook, als de kitten groot genoeg is, deze meedoen naar de grens (en maybe ook ietsje vroeger dan dat het eig mag) zodat deze kleine zijn 'mama' kan zien.
Chivy zal dus een moederrol op zich nemen van deze kitten. Hoe dit kleintje dat op zich neemt is volledig aan de speler van deze kitten, of deze het gelooft of dat ie zich bewust is dat het niet zijn mama is en ga zo maar verder! :> (Oh en side note van Beer: Het is super secret dus ssssssh)

De enige eisen die we hebben is dat je actief bent, een kleine aanmelding zou zeker geapprecieerd worden, maar het hoeft niks fancy te zijn <3

Silver zou de kitten wel een naam willen geven (stel dat de moeder is overleden bij de geboorte), mocht dit het geval zijn, dan heb ik hier wat namen voor je:
- Shrikekit
- Evt namen gerelateerd aan Snowdrop
- Namen gerelateerd aan 'water, rivier'
- Sneakykit
- Whistlekit
- Snifflekit
- Snugglekit

Mocht je al een kitten hebben in tc die nog familie zoekt, is deze zeker welkom. We zouden echter wel een heel jonge kitten willen, dus onder de 1/2 moons zodat ze zeker quality bonding time kunnen hebben als een gezinnetje <3

Greets,
Beer & Bo2


I TRIED TO SMILE BACK AT YOU, BUT ALL I DID WAS CRY

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A little bird, for just the two of us
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: