I have to! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I have to!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Barksound
Member
I have to! JSBCQyy
Yanthe
695
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barksound
BerichtOnderwerp: I have to!   I have to! Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 17:46

De nacht was aangebroken, de last wacht werd bij de doden gehouden. Na zijn laatste groet aan Bronzemask, de zus van Brindleleaf, had hij zich uit de voeten gemaakt. Iedereen was bezig met iets en keek niet naar hem om. De donkere kater verdween vastberaden uit het kamp. Zijn plan stond vast, hij zou haar gaan opzoeken. Hij zou naar de Tribe trekken om Brindleleaf persoonlijk mee te delen dat haar zus zich bij Starclan had gevoegd. In stilte stapte hij verder. De grens kwam al dichter bij. Als hij de grens over zou stappen, zou hij voor langere tijd afwezig zijn. De Tribe lag dan ook niet bij de deur. Hij had niemand op de hoogte gebracht van zijn vertrek, laat staan afscheid genomen. Moest hij onderweg sterven, zou niemand het geweten hebben, zou niemand zijn lichaam ooit gaan zoeken. Maar afscheid nemen was iets dat pijn deed. Hij zou geen afscheid nemen, wetende dat hij terug ging komen.

Open


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
I have to! 29puumf
~Butter(fly)~
3420
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: I have to!   I have to! Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 19:19

CALM AS THE STORM ON SEA
------------------------------------------------------ oceanstar, windclan leader --------------------

tags Barksound word count 404


Het was niet bepaald verrassend dat andere katten net zoals de jonge Leader nog wakker waren. Natuurlijk was de grijze kattin zich bewust van het feit dat ze af en toe naast het lichaam van haar overleden Deputy in slaap viel. Wanneer ze sliep, deed ze dit niet diep. Het minste en geringste geluid maakte haar wakker. Zo ook de passen van een bekende kater die de Apprentice van haar broer was geweest. Barksound, hoewel ze hem niet vaak sprak trainde hij samen met haar een jonge Apprentice en had hij haar behoorlijk wat problemen gekost. Hij was het begin geweest van het tijdperk met problemen, immers had hij een oorlog tussen Riverclan en Windclan gestart. De vraag was of Butterstar dat ooit zou vergeten, net zoals de opmerkingen die ze had gemaakt om haar Clan te verdedigen. Ze hadden bestaansrecht, dat was een ding dat zeker was.

Voorzichtig en een tikkeltje aan de zwakke kant was ze de donkerharige kater gevolgd. Ze kende het gebied waarschijnlijk evengoed waardoor het niet al te veel moeite koste hem te volgen en op een gepaste afstand te blijven. Haar blauwe ogen blonken in het donker, iets dat de kater op zou vallen als hij schuin achter zich keek. Hoewel het lange gras veel kon verbergen, bleef het mogelijk de kleine tekenen van levende wezens op te merken. Barksound was geen Warrior om zomaar zonder reden zo geheimzinnig te vertrekken. In de buurt van de grens met het rogue gebied stapte ze ineens naar voren toe waarna ze zich voor hem neer zette. "Barksound," Klonk er kalm en helder door de stilte van de nacht. Haar staart zwiepte ze kort heen en weer waarna ze hem onderzoekend aan keek. "Ik dacht dat je trouw was aan onze Clan. Wat doe je dan zo dicht bij de grens zonder mij of Stallionheart in te lichten?" Haar oren drukte ze lichtjes in haar nek. Ze zat niet te wachtten op problemen veroorzaakt door een kat die zich niet aan de regels kon houden. Alsof Wolfsbane al niet voldoende was geweest. Een kitten en Medicine Cat aanvallen, ze werd er niet vrolijk van als haar Clan moest vechtten omdat een lid zich niet aan de regels wilde houden. Ze had hem vertrouwd, ging hij haar Clan verraden of zat er meer achter... Ze wist het niet, het enige dat duidelijk was dat ze antwoorden wilde voordat ze hem verder liet gaan.

notes:


I have to! Oceano10
I have to! LcrIgCQI have to! JwNO92gI have to! EjrsROFI have to! UK1ajoII have to! 3qCkg2fp_oI have to! 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member
I have to! JSBCQyy
Yanthe
695
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: I have to!   I have to! Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 0:16

I have to! Tumblr_nq7wjudKmy1tfz0tao1_500

Hij had het moeten weten, dat hij gevolgd was. De laatste tijd kon hij ook nergens naartoe gaan zonder dat iemand het gezien had. "Barksound," De donkere kater hield halt, maar bleef met zijn rug naar zijn leader staan. "Ik dacht dat je trouw was aan onze Clan. Wat doe je dan zo dicht bij de grens zonder mij of Stallionheart in te lichten?" Hij draaide zich met een ruk om naar de poes en vernauwde even zijn ogen. "Je moet me niet vertellen wat trouw is," mauwde hij kortaf, op zijn lip bijtend om niet verder te gaan. Hij was altijd trouw geweest aan Windclan en alle katten die zich in de clan bevonden. Hij was ook trouw geweest aan zijn toenmalige deputy, mentor en beste vriend en had geheimen achter gehouden voor hem. Hij was gewoon té trouw geweest en daarvoor werd hij nu nog, na vele moons, voor gestraft. Hij moest zelfs een apprentice delen, zijn eerste apprentice die hij dan ook mocht trainen, delen met de leader. En dat terwijl de kater ondertussen de 50 moons was gepasseerd. De kater had zo zijn frustraties, maar deze waren momenteel niet van belang. "Ik moet Brindleleaf vertellen dat haar zus zich bij Starclan heeft gevoegd." mauwde de kater dan ook direct, zonder rond de pot te draaien. "Ze was haar alles en ze moet dit gewoon te horen krijgen van iemand die haar dicht bij staat." Hij snoof zachtjes. "Ik blijf trouw aan Windclan, of je het nu wil of niet en zal terugkeren, maar niet voordat ik het nieuws tot bij de Tribe heb gebracht." Nu was de kater stil. Het puntje van zijn staart wiebelde heen en weer, wachtend op een antwoord.


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
I have to! 29puumf
~Butter(fly)~
3420
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: I have to!   I have to! Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 10:46

CALM AS THE STORM ON SEA
------------------------------------------------------ oceanstar, windclan leader --------------------

tags Barksound word count 535


De donkere kater hield halt zodra de jongere kattin zijn naam uitsprak. Waarschijnlijk was het geen verrassing dat ze hem gevolgd was. Immers hield ze hem gedeeltelijk bewust in de gaten, al vertrouwde ze de Warrior toch beter dan hij zou verwachtten. Hij had zich vele Moons goed gedragen en de enige reden waarom ze samen met hem een Apprenticr had was omdat ze zichzelf niet vertrouwde. De druk van het Leaderschap was af en toe heftig op haar onervaren schouders. Ze had natuurlijk de Clan al door vele heftige ervaringen heen geloodst maar dat betekende niet dat ze perfect was en altijd het juiste antwoord had voor moeilijkheden. Als zo iets als het juiste antwoord al bestond. Hij draaide zich met een ruk naar haar om waarna hij zijn blinkende gele ogen op haar richtte. "Je moet me niet vertellen wat trouw is," mauwde hij kortaf, waardoor ze kalm knikte. De kater was te trouw geweest aan haar broer waardoor hij de Clan in gevaar had gebracht. Iets dat geen enkele kat vergeten was, zeker omdat pas zeer laat de onschuld van Lionroar bekend was gemaakt. "Ik moet Brindleleaf vertellen dat haar zus zich bij Starclan heeft gevoegd." Mauwde hij toen ze vroeg wat hij hier deed; hij draaide er in ieder geval niet omheen. Iets dat de jongere grijze kattin waardeerde, het was zoveel makkelijker als iedereen zo eerlijk was geweest. "Ze was haar alles en ze moet dit gewoon te horen krijgen van iemand die haar dicht bij staat." De kater snoof zachtjes, hij dacht waarschijnlijk dat ze dit niet toe zou laten. Niets was minder waar, haar blauwe ogen hield ze zonder iets te zeggen op hem gericht. Terwijl deze in die van hem priemden om alles te kunnen lezen sprak Barksound weer. "Ik blijf trouw aan Windclan, of je het nu wil of niet en zal terugkeren, maar niet voordat ik het nieuws tot bij de Tribe heb gebracht." Vervolgde de kater waarna ze hem gebood te gaan zitten.  

"Brindleleaf was mijn mentor," begon ze op een zachte, rustige toon. "Dus ik weet hoeveel Bronzemask voor haar betekend. Echter heeft ze een keuze gemaakt waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn." Ze had er zelf op gestaan de Clan te verlaten; daar hadden enkel haar kittens en Sparrowfeather mee te maken gehad. Niemand had haar gedwongen deze stap te zetten; ook al was het ergens wel duidelijk dat ze het had gedaan om haar kittens een toekomst zonder haar fouten te geven. Niet dat dit had gewerkt, in tegenstelling; ze had een veel grotere fout gemaakt. "Windclan heeft elke gezonde Warrior nodig om deze Leafbare door te komen. Toch kan dit ook niet lang wachten. Wees snel en voorzichtig, Barksound." Mauwde ze zacht waarna haar kop boog tranen drupten op haar poten voordat ze snel haar kop in zijn dikke vacht drukte. "Wat... wat moet ik de Clan vertellen? Niemand zal het begrijpen." Murmelde ze zacht, immers was hij een van de weinige die niet ernstig gewond waren geraakt. Het leek anders alsof hij haar mentor boven de Clan stelde. Hoeveel Moons zou hij verdwijnen, en zal hij zich aan zijn belofte houden. Dat was de vraag die ze niet kon beantwoorden.

notes:


I have to! Oceano10
I have to! LcrIgCQI have to! JwNO92gI have to! EjrsROFI have to! UK1ajoII have to! 3qCkg2fp_oI have to! 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member
I have to! JSBCQyy
Yanthe
695
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: I have to!   I have to! Icon_minitimedo 31 jan 2019 - 0:54

I have to! Tumblr_nq7wjudKmy1tfz0tao1_500

In eerste instantie leek het de verkeerde kant op te gaan en ging hij er bijna vanuit dat ze hem terug het kamp in zou sturen. Maar hoe langer hij luisterde, hoe meer deze betekenis veranderde. Ze liet hem gaan. "Wat... wat moet ik de Clan vertellen? Niemand zal het begrijpen." Even liet hij zijn blik naar de grond gaan, nadenkend over haar vraag. Dit was geen gemakkelijke vraag, omdat ze beide niet verkeerd bekeken mochten worden na het meedelen van zijn 'reis'. Even trok hij zijn mondhoek op in een kleine glimlach. "Zegmaar dat ik undercover ga bij Bloodclan." grapte hij en schudde snel mijn zijn kop. "Vertel de clan maar iets waar jij je goed bij voelt. Voor mij is het eender, ik ben namelijk een tijdje weg en zal niet rechtstreeks in contact komen met de gevolgen van mijn tocht." mauwde hij met een knikje om haar gerust te stellen. De poes had het de laatste tijd zwaar gehad en had nood aan wat minder drama. Barksound daarentegen was al heel wat gewoon. De drama bleef in zijn vacht hangen en daar zou ook geen einde aan komen, daar had hij zich al bij neer gelegd, zeker nu Riverclan en Windclan hun band terug zo zwak was.


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
I have to! 29puumf
~Butter(fly)~
3420
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: I have to!   I have to! Icon_minitimevr 1 feb 2019 - 11:52

CALM AS THE STORM ON SEA
------------------------------------------------------ oceanstar, windclan leader --------------------

tags ❋ word count


Waarschijnlijk had de donkere kater dit niet verwacht. Het was iets dat wellicht weinig voor de Clan zou betekenen, al waren beide Brindleleaf en Bronzemask belangrijke katten geweest. Zeker ook voor Oceanstar, de ene kattin had haar opgeleid en de andere had Moons naast haar gestaan aan het hoofd van de Clan. Ze hadden haar gemaakt tot wie ze was en daardoor leefde beide katten nog in haar hart voort. Ze had haar mentor gemist, de gestreepte kattin had de Clan verlaten toen ze nog niet eens Deputy was geweest. Het was al lang geleden, toch was ze het niet vergeten. Uiteindelijk besloot ze de oudere Warrior te vragen wat ze de Clan moest vertellen. Immers was het lastig om te beslissen; ze wilde niet liegen maar wist wel zeker dat er katten zouden zijn die dit niet goed zouden keuren. De amberkleurige blik van de kater gleed even naar de grond, het was duidelijk dat hij hierover nog niet had nagedacht. Even trok zijn mondhoek op in een kleine glimlach. "Zegmaar dat ik undercover ga bij Bloodclan." Grapte de kater waarna hij snel met zijn kop schudde. Een klein, waterig glimlachje verscheen op het slanke gezicht van de jonge kattin waarna ze zuchtte. "Vertel de clan maar iets waar jij je goed bij voelt. Voor mij is het eender, ik ben namelijk een tijdje weg en zal niet rechtstreeks in contact komen met de gevolgen van mijn tocht." Mauwde hij met een knikje, waarschijnlijk in een poging om haar gerust te stellen. Haar blauwe ogen gleden naar haar poten terwijk ze haar staart liet hangen, bijna als een ongemakkelijke Apprentice, waarna ze haar oren in haar nek drukte. "Ik kan niet tegen de Clan liegen, niemand zal dit goedkeuren Barksound. Misschien wel als de Clan al niet zoveel katten verloren was. We zijn ernstig verzwakt Barksound. Je bent een van de weinige die er goed vanaf is gekomen, en dan besluiten we dat je Brindleleaf gaat bezoeken om dit nieuws mede te delen. Aan de andere kant heb ik een redelijke band met Teller of the Endless Skies. Hij zou nog best eens een goede tip kunnen hebben voor ons. Ervaren als hij is en gehard door de moeizame seizoenen in de bergen." Mauwde ze zacht terwijl ze hem bedenkelijk aan keek. Wat als ze hem had weg gestuurd naar de Tribe om extra informatie in te winnen, daar zou de Clan vast minder problemen mee hebben. Er waren gevechtstechnieken die ze wel konden gebruiken en Barksound was een logische keuze omdat hij trouw was, sterk genoeg en Riverclan hem niet goed lag. Ze betwijfelde het niet dat als Butterstar of een ander de kans had hem om te leggen ze dit wellicht wel zouden doen.

notes:I have to! Oceano10
I have to! LcrIgCQI have to! JwNO92gI have to! EjrsROFI have to! UK1ajoII have to! 3qCkg2fp_oI have to! 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I have to!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: