[TS] Life so reckless, tragedy endless: welcome to the family 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leabare, -20 °C - 5°C
Het is guur en koud. Het wordt een wit wonderland. Kerstlichtjes in de bomen en een bevroren rivier. Een strenge Leabare.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [TS] Life so reckless, tragedy endless: welcome to the family

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mudpuddle
StarClan
[TS] Life so reckless, tragedy endless: welcome to the family Tenor
Daniëlle
257
Actief
Be proud of all the scars, they make you who you are

CAT'S PROFILE
Age: Forever young, I want to be forever young (32 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mudpuddle
BerichtOnderwerp: [TS] Life so reckless, tragedy endless: welcome to the family   [TS] Life so reckless, tragedy endless: welcome to the family Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 20:29

Hey kid, do I have your attention?:
 

Hi!
Ik ben op zoek naar topics en eventueel plotjes voor mijn katten, maar in verband met school wel maar 5 topics tegelijk.

Mudpuddle
Misschien wel mijn bekendste account. Mudpuddle is een Riverclan she-cat die op dit moment kittens verzorgd maar het nestje is niet actief oeps en een relatie heeft met Otterbrook. Ze is nogal verlegen, maar probeert meer open te staan voor nieuwe vriendschappen.

Topics in RiverClan camp en eventueel RiverClan Territory

Moraine Carried By A Glacier
Moraine is een Tribe kitten van 6 moons, en het zusje van Sun. Ze is vrolijk, maar ook een beetje schuw en is erg bang om iets fout te doen. Bijzonder aan haar is dat ze halfdoof is, waardoor het soms moeilijk is om met haar in contact te komen.

Topics in de cave van de Tribe Of Rushing Water

Lilise
Lilise is een vreedzame loner die aan de rand van het rogue territorium woont. Ze heeft bijna geen contact met andere katten en is daarom niet goed in lange gesprekken. Ook is ze zorgzaam, dromerig en gastvrij, dus kom gewoon een keertje langs! Zolang je geen kwade bedoelingen hebt, zal ze je met open armen poten? ontvangen!

Topics vooral in rogue territory of eventueel aan de rand van Clanterritory

Dogkit
Dogkit is een ThunderClan kitten, en tevens mijn enige Clankat die niet in RiverClan zit. Ze is een van de pleegkinderen van Blacktear, en voelt zich soms nogal onbegrepen. Ze trekt zich dan terug, maar als je het aan haar vraagt zal ze altijd blijven volhouden dat het goed met haar gaat.

Topics in het ThunderClan camp

Marshfire
Marshfire is een RiverClan she-cat, en een warrior. Ik heb het karakter nog niet uitgeschreven, dus dat kan nog alle kanten op. Marsh staat helemaal open voor plotjes, (bijna) alles mag!

Topics in RiverClan camp, RiverClan Territory, Borders en Fourtrees

Stonekit
Stonekit is een RiverClan kitten, en maakt deel uit van de RiverClan Kittenbom (het Nightstorm X Owlbeak nestje). De beschrijving in de kittenbom is een perfecte beschrijving van haar karakter, dus die zet ik er hier bij.
Deze kitten is helemaal niet zoals de meeste kittens. Ze houdt niet van contact leggen met anderen en sluit zich volledig af van iedereen. Hierin lijkt ze erg op haar moeder, die het dan ook helemaal geen probleem vind. Haar vader probeert haar hier echter uit te trekken, door haar aan veel van zijn vrienden voor te stellen. Zou dit haar wat meer uit haar schelpje trekken of helemaal niet?

Topics in RiverClan Camp


1.
2.
3.
4.
5.


Be proud of all the scars, they make you who you are
Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[TS] Life so reckless, tragedy endless: welcome to the family
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: