[Event] One of us 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] One of us

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
[Event] One of us 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 13:59

De kater stond haast stijf van de spanning, niet omdat hij bang was voor wat zijn clan ervan zou denken - hij wist wat ze ervan zouden denken en het zou niet goed zijn - maar meer om de kittens. Wat als ze uiteindelijk toch weer terug wilde? Ocean had haar een grote range gegeven om te kiezen, nog tot haar apprentice-tijd zo ongeveer. De kater was niet egoïstisch genoeg om haar tegen te houden als ze écht weg wilde, maar het zou niet goed zijn voor zijn hart.

Een zucht verliet zijn mond terwijl hij zijn kop schudde en naar het bolletje op de rug van zijn vriend keek. Sinds ze haar ontmoet hadden waren Lion en Ace meer met haar bezig geweest dan hij. Was dat erg? Dat hij het diplomatieke deel meer voor zijn rekening nam? Had hij in plaats daarvan degene moeten zijn die haar had getroost? Ugh, het was nog best moeilijk, een kitten hebben. Aan de andere kant bleef er maar een glimlach op zijn gezicht komen elke keer dat hij haar mini-pootjes zag en het kleine snoetje wat zo op die van haar moeder leek. Zijn borstkas trok haast samen bij de gedachte aan Tinder, maar de kater hief zijn hoofd en zette door. Hij zou het eerst Acorn vertellen, daarna de clan. Zijn deputy een hartaanval geven zou niet goed vallen.

Vandaar dat hij ook afseinde naar Ace en Lion toen ze in het kamp waren, resoluut doorlopend naar zijn den. Zijn vriend zou weten wat de kitten nodig had, en Tall moest nog even aan de slag met er zeker van zijn dat ze een huis had. ”Acorn.” Mauwde hij toen hij binnenkwam, en keek de ander standvastig aan. ”Ik heb een kitten meegenomen uit Windclan, ze is Shadowclanner, ze heet Pepperkit,” There you go. Hij zou wel een preek krijgen, maar die kitten terugsturen? Nee, zelfs Acorn had daar het hart niet voor.

Note:Tall vertelt het op 't moment alleen aan Acorn, de rest kan al wel de groep binnen zien komen lopen, hij zal nog een algemene mededeling doen


[Event] One of us Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Event] One of us 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 14:39

In eerste instantie had Pepperkit stijf van de spanning gestaan toen het Windclan kamp verlaten werd en de heide plaatsmaakte voor donkere dennenbomen. Ze had nog nooit de wereld buiten het Windclan kamp gezien en in eerste instantie had ze het hyper spannend gevonden, maar daarna begonnen de kruiden van Lizardpath hun werk te doen. Ze had onder andere papaverzaadjes gehad en naar mate ze langer heen en weer geschommeld werd op Acefray's rug, hoe erger de kitten wegdommelde. Het was erg warm tussen de vacht van de kater en ze had een heel erg vermoeiende nacht gehad. Toen de katten eenmaal het Shadowclan kamp waren, had de kitten nauwelijks door wat er nu eigenlijk gebeurde en dat ze al in het kamp waren. Ze had zich opgekruld in de vacht van Acefray en haar flank ging gestaag op en neer. In principe voelde het wel veilig op de rug van Acefray. Hij kon immers heel hard wegrennen voor vossen en honden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] One of us DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 15:02

Hij had geen idee wanneer Tallstar, Acefray, Bloodpaw en Lionroar terug zouden komen van Windclan. Het was waarschijnlijk afhankelijk van wat er allemaal gaande was daar en hoe erg ze nodig waren. Toch had Acorndust gehoopt dat ze aardig snel weer terug zouden komen. Een clan zonder medicine cat hebben, was namelijk niet echt wenselijk en hij had ook geen zin om Smokebreath te moeten vragen als er echt wat was. In de hoop dat ze in de vroege ochtend of misschien tijdens de nacht terug zouden komen had hij zelf de taak op zich genomen om wacht te houden bij de kampingang. De nacht was echter voorbij gegaan en hij was ondertussen stijf en moe geworden. Een andere warrior was al gekomen om hem af te wisselen en even had hij willen protesteren, maar hij wist dat het het beste was als hij wat slaap zou krijgen. Hij had de warrior dan ook met een korte instructie achtergelaten bij de kampingang. Hij wilde namelijk wel gewekt worden als de katten terug zouden zijn. Hij had zijn weg gemaakt naar de leaders den die hij nu had ingenomen als slaapplek. Tallstar was hier tenslotte nooit te vinden. Die sliep altijd bij Acefray, dus ze hadden besloten dat het beter was als hij in de den zou gaan slapen. Niet dat je hem hoorde klagen, want hier kon hij vaak meer rust krijgen dan in de warriors den. Hij had zich dan ook net in zijn nest opgekruld toen er commotie buiten te horen was. Licht geërgerd hees hij zichzelf overeind, maar voor hij de den uit kon stappen kwam Tallstar naar binnen. De woorden die uit de leider kwamen deden hem even twijfelen of dit niet gewoon een droom was en hij in slaap was gevallen. Maar dit was overduidelijk geen droom. Had hij het dan echt goed gehoord dat ze een kitten van Windclan mee terug hadden genomen? "Je hebt een kitten van Windclan meegenomen?" Vroeg hij ter bevestiging, zijn stem ijzig kalm. Dat ze Pepperkit heette was voor nu niet van belang. Hij had ze nog zo gevraagd om zich te gedragen en dan namen ze een kitten mee? Was dit überhaupt vrijwillig gegaan of hadden ze de kitten gewoon meegenomen? Hij schudde zijn kop, eerst een bevestiging voor zijn vermoeide brein en dan zou de preek wel komen. Hij had antwoorden nodig namelijk.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] One of us 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Event] One of us 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 20:01

Hij keek een beetje beledigd toen Acorn het, punt één: niet leek te geloven. En punt twee: Tall verkeerd herhaalde. De kater rolde even met zijn ogen, zijn enthousiasme af te lezen aan het voorzichtig op en neer Wipwap op zijn poten. ”Nehee,” Mauwde hij lichtjes gefrustreerd, zijn deputatie even goed aankijkend of deze überhaupt wel wakker was. ”Technisch gezien is ze dus een Shadowclankitten, maar Tinder..” Zijn energie viel even weg en Tall viel even stil. ”Haar moeder is overleden dus nu komt ze logischerwijs bij mij wonen,” Want dat was de enige logische gang van zaken. Dat zou Acorn ook wel doorhebben. ”Oh, en Riverclan heeft zo goed als oorlog verklaard tegen Windclan en ik vermoed dat we van beide een vraag om hulp kunnen verwachten,” vervolgde hij bedenkelijk? Overstappend op zijn andere favoriete onderwerp anders dan onderwerpen die Acorn deden schrikken: tactiek.


[Event] One of us Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] One of us DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 20:25

Het klopte dus dat de kitten wel bij Windclan vandaan kwam, maar hoe kwam het dan dat de kitten van Shadowclan was? Zijn brein wilde dat op dit moment nog niet snappen, maar eerst maar beginnen over de het feit dat ze een kitten hadden meegenomen van Windclan. "Het maakt niet uit dat de kitten een Shadowclanner is of niet. Je hebt haar dus meegenomen van Windclan?" Niet dat hij bevestiging nodig had over of de kitten daar vandaan kwam of niet. "Ik zei je te gedragen en nu kom je terug met een kitten van Windclan? Weet Oceanstar hier überhaupt vanaf of hebben jullie die kitten gewoon meegenomen?" Hij nam even een diepe teug lucht, terwijl zijn hoofd probeerde alle informatie logisch te plaatsen, want hij snapte nog niet waarom de kitten überhaupt meegenomen was naar Shadowclan. "En waarom hebben jullie een kitten meegenomen? Als haar moeder dood is gegaan kan Windclan toch voor haar zorgen?" Op dat moment zag hij de reactie van de kater en een grom ontsnapte uit zijn keel bij het besef. "Die kitten is beter niet van jou hoop ik." Zijn stem laag en streng. Hij wist het antwoord al, dat kon niet missen, maar hij wilde het eerst van de kater zelf horen.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] One of us 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Event] One of us 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 22:01

De ander deed moeilijk, waarom verbaasde hem dat niet. Tall rolde bijna met zijn ogen maar besloot het niet te doen en keek in plaats daarvan een beetje ongeduldig naar zijn deputy, deed hij nu gewoon alsof ie dom was? "Oke dan zeg ik niets," Besloot hij bij de laatste zin van de deputy, en keek hem even flauw aan. "Maar ze blijft wel," Zo, hij hield niet vaak voet bij stuk maar nu was de kater duidelijk niet van zijn standpunt af te brengen. "Also, vergeleken met Butterstar héb ik me gedragen," Voegde hij er een beetje beledigd aan toe. Want dat was echt waar, waar was Ace als je hem nodig had je te bevestigen?


[Event] One of us Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] One of us DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 22:54

Hij wist zelf ook wel dat hij de kitten moeilijk terug kon sturen naar Windclan. Het was tenslotte niet haar fout dat haar ouders van verschillende clans waren en een daarvan dan ook nog eens Tallstar. Zolang ze maar niet zou worden als Tallstar was ze welkom. "Ik ga een kitten in nood niet wegsturen, ongeacht wie de ouders zijn." Begon hij dan ook. Dat nam niet weg dat een leider een voorbeeld moest zijn en wie wilde een leider volgen die een kitten had gehad met een Windclanner? "Maar dat neemt niet weg dat je geen fout bent begaan. Je bent een leider. Hoe kon je een kitten krijgen met een Windclankat?" Wat moest hij als de clan nu volledig het vertrouwen in Tallstar ging verliezen? "Hoe denk je dat de clan zal reageren? Straks verliezen ze al het vertrouwen dat ze nog hebben in je." Hij kon niet alles blijven fixen en zeker niet dit. "Dit is niet iets dat ik kan fixen en je zult de gevolgen zelf moeten aanvaarden." Een zucht verliet zijn bek en hij keek vermoeid naar Tallstar toe toen deze weer over Riverclan begon. "Wat heeft Riverclan gedaan?" Ze zouden Windclan toch helpen dus wat was er gebeurd?


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] One of us 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Event] One of us 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimema 4 feb 2019 - 20:38

Bij de eerste zin van Acorn ontspande hij zich weer een beetje, de frustratie weg en een glimlach op zijn gezicht. De rest van de woorden konden hem ook weinig deren, een fout. Tss. Hoe was zoiets wolligs een fout? En op de vraag 'hoe' hij een kitten kon krijgen met een Windclankat trok hij even zijn wenkbrauwen op naar Acorn, wilde hij nu echt dat Tall dat ging vertellen of was dit retorisch? Wist de deputy wel dat katten van Windclan geen andere anatomie hadden dan die van Shadowclan? Een beetje besluiteloos keek hij hem dan ook aan, tot ze zich weer op bekend terrein begaven en het weer ging over hoe de clan teleurgesteld was in Tall. Awee, the sweet scent of home. Hij maakte zich niet al teveel zorgen, en vond bovendien het Riverclan deel veel interessanter. "Zo goed als oorlog verklaard aan Windclan," Mauwde hij dan ook, met een serieuze blik in zijn ogen. "Het wordt tijd dat we kiezen waar we staan denk ik," Want Butterstar had wel duidelijk gemaakt dat dit niet tussen deze twee clans zou blijven. Helaas.

Hij keek zijn deputy even vragend aan. "Maar zal ik daar meer over vertellen nadat ik de clan heb ingelicht over hun nieuwe clanlid?" Want ehm, wuppie bleef dus.


[Event] One of us Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] One of us DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimema 4 feb 2019 - 21:07

Luisterde Tallstar überhaupt naar wat hij zei? De kater moest dit serieus nemen, want een clan had vertrouwen nodig in hun leider. Zijn staart ging dan ook wat geagiteerd heen en weer. Hij kon begrijpen dat Tallstar het veel liever over Riverclan had dan over de kitten die hij per ongeluk had gekregen met een Windclanner. Hij luisterde naar de woorden over Riverclan en zijn ogen werden voor een moment groot. Blijkbaar had Riverclan de oorlog verklaard, ze zouden dan inderdaad moeten kijken wat ze zouden doen. Hij hief zichzelf overeind uit het nest en stapte naar Tallstar toe. "Je kunt de clan over je kitten vertellen en dan hebben we het daarna over Riverclan en Windclan." Sprak hij. Hij had eerlijk waar geen zin om nu naar buiten te gaan en te zien hoe de clan zou reageren, maar hij wist dat hij wel zou moeten. Hij liet zijn blik serieus worden en draaide zich naar Tallstar om deze een knal om de oren te geven. Het was aan de kater of deze bukte of niet om het te ontwijken. "Je moet niet negeren wat ik je heb verteld." Zei hij licht geïrriteerd. "Dit is jouw clan net zozeer als het de mijne is en ik kan het niet bij elkaar houden als niemand in zijn of haar leider geloofd." Dat zou een keer misgaan en dat wist hij ook. Een deputy kon niet in zijn of haar eentje een clan bij elkaar houden.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] One of us 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Event] One of us 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 19:33

Toen hij toestemming kreeg eindelijk naar buiten te gaan en het te melden, kwam er een grijns op zijn gezicht. Deze werd er letterlijk twee seconden later alweer afgeslagen, waardoor niet alleen zijn haar verschrikkelijk zat maar hij ook nog een vuiltje in zijn oog had gekregen! Op zich geen drama, als het niet altijd voelde alsof je dan nooit meer normaal kon zien, en ogen bovendien gigantisch konden overreageren, zoals nu, aangezien het oog veel begon te knipperen en Tall verontschuldigend naar zijn deputy keek. "Ik weet het," Mauwde hij, niet zacht of zwak, maar meer alsof hij het écht wist. "Er zal een clan voor je blijven om over te nemen," Vervolgde hij droogjes, niet humoristisch maar meer vermoeid. Iedereen deed soms echt moeilijk, en hij snapte het aan de ene kant, maar aan de andere kant was leiderschap gewoon heel erg slecht voor je algemene vertrouwen en zou het allemaal toch echt makkelijker gaan als katten minder moeilijk zouden doen. Wat voor invloed had dit precies op hen? Precies, nul.

"Clangenoten," Begon hij, voor Acorn ook maar iets terug kon zeggen. "Het gaat niet goed met Windclan, er zijn katten overleden waaronder de moeder van de flamepoint die net bij Acefray naar binnen is gebracht. Zij is de kleindochter van Lionroar, vanwege de dood van haar moeder is de zorg op mij gevallen, zij is vanaf nu een shadowclanner," Hij liet het even kort inzinken en keek toen de clan rond. "Ik begrijp dat dit even in moet zinken en dat iedereen hier het zijne van vindt, Starclan en ik hebben hierover gesproken en ik ben nog niet te licht bevonden, mocht een van jullie hier wel persoonlijke problemen mee hebben en er graag over willen praten dan ben ik daar altijd voor bereikbaar," Hij keek even serieus rond, dat ze dat wisten. "Maar we gaan er geen open clandiscussie van maken," Punt. Dat dat duidelijk was.

"Verder heeft Riverclan zo goed als oorlog verklaard aan Windclan, en verwachten beide clans onze steun," Ging hij verder. "Dit plaatst Shadowclan in een luxepositie, ik vraag jullie voor jezelf te bedenken welke actie jullie voorkeur heeft, Riverclan steunen, Windclan steunen, geen van beide steunen of beide steunen, of nog iets anders mocht je nog wat bedenken," Hierbij glimlachte hij kort, leve democratie. "Acorndust en ik gaan het hier nog verder over hebben, maar vanwege de impact die een gevecht kan hebben, zeker omdat het niet een gebied van ons betreft, hoor ik graag jullie mening hierover," En met die woorden knikte hij afsluitend en liep weer terug de leaders den in naar Acorndust.

"Duss, Riverclan en Windclan."


[Event] One of us Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] One of us DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimezo 10 feb 2019 - 15:32

Dat hoopte hij ook, dat er een clan over zou blijven, maar daar ging hij wel vanuit. Ook al zou dat hopelijk nog een tijd duren, gezien Tallstar nog veel levens over had. Hij volgde de kater naar buiten, maar bleef in de ingang naar de den zitten, wachtende wat de leider te zeggen zou hebben naar de clan. Acorndust wachtte tot Tallstar klaar was voor hij zelf de den weer in ging en Tallstar niet veel later volgde. De kater kwam meteen met het punt waar ze het over moesten hebben, maar eerst had hij daarover meer informatie nodig. "Wat is er precies gebeurd?" Besloot hij dan ook te vragen. Wat had Riverclan gezegd en wat had Windclan gezegd? Hij kon geen antwoord geven zonder alle feiten te weten.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] One of us 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Event] One of us 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimeza 16 feb 2019 - 10:59

De ander leek meteen to the point te willen komen, allesbehalve onlogisch aangezien Tall er steeds subtiel op zat te pushen. Hij keek vrolijk op toen Acorn deze keer ook echt wilde weten wat er gebeurd was. ”Nou,” Begon hij, zijn schouders rechtend en zijn ‘vertellersblik’ opzettend. ”Windclan had problemen, Riverclan kwam helpen, katten gingen dood, Riverclan wilde land in ruil voor de levens van de warriors, Ocean wilde het niet geven -“ Hoe vreemd was het trouwens dat de leider van windclan Ocean heette? ”dus toen verklaarde Butter zo goed als oorlog,” En dat was het wel zo’n beetje.


[Event] One of us Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] One of us DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimema 18 feb 2019 - 22:02

Er kwam dus mogelijk oorlog tussen Riverclan en Windclan was de conclusie. Maar of het rechtvaardig was waarom Riverclan dit zou doen was lastig te beoordelen. "Willen wij daar iets mee te maken hebben?" Ze konden tenslotte gewoon niks doen en zien hoe het af zou lopen. Maar ze konden er natuurlijk ook een kant bij kiezen, alleen dan was het de vraag welke verstandiger was en of ze er mogelijk iets voor terug zouden krijgen.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] One of us 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Event] One of us 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimeza 9 maa 2019 - 11:06

Zijn deputy sloeg de spijker op z'n kop, stelde de hamvraag, wist de kern eruit te pakken. Tall had alleen geen idee nog. Vandaar dat hij even langs Acorn heen keek, naar zijn clan en de rondlopende warriors. Allemaal nu al zo druk met hun eigen zaken. Het zou goed voor het imago zijn om deel te nemen waarschijnlijk, maar of het in de long run ook goed was voor clan kon de kater nog niet zeggen. Zijn blik ging weer naar Acorn. "Ik dacht dat we daar de volgende senior warrior meeting over konden houden," Mauwde hij en hield zijn kop schuin om aan te geven dat hij open stond voor suggesties.


[Event] One of us Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] One of us DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimema 11 maa 2019 - 19:19

Het was duidelijk dat Tallstar daar ook nog geen antwoord op had, maar hijzelf ook niet. Ze zouden moeten kijken wat het handigste was voor de clan en daarmee ook wat voor hun de meeste voordelen had. Ze hadden tenslotte ook nog Bloodclan om aan te denken, want die konden ook elk moment besluiten aan te vallen en om dan gewond te zijn door een gevecht dat eigenlijk ook zonder hun had plaats kunnen vinden was misschien niet de meest verstandige beslissing. "Dat kunnen we het beste bespreken met de senior warriors denk ik inderdaad." Sprak hij dan ook. Dan zouden ze meer inbreng kunnen krijgen dan hun eigen.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] One of us 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Event] One of us 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] One of us   [Event] One of us Icon_minitimema 18 maa 2019 - 15:12

Zijn deputy leek het met hem eens te zijn, waardoor Tall nog eens knikte en toen omkeek. Het leek tot nu toe rustig ontvangen te worden dat hij een kitten mee had gebracht, en dus noemde hij het maar een geslaagde missie. Verder had hij bovendien niets te zeggen, dus keek hij nog even wachtend naar zijn deputy, maar knikte toen groetend. Om het gesprek af te sluiten mauwde hij nog een "Afgesproken," En liep toen in de richting waarin de kitten verdwenen was. Hoogste tijd om eens te kijken wat die wuppie waard was.


[Event] One of us Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] One of us
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: