{Lionroar} Familiar Faces 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Lionroar} Familiar Faces

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peppermint
Medicine cat
{Lionroar} Familiar Faces 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: {Lionroar} Familiar Faces   {Lionroar} Familiar Faces Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 14:42


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit legde één van haar oortjes wat achteruit. Ze kende hier niemand in deze clan en het maakte haar verlegen en bang. Haar papa zag ze nergens en Burninglove durfde ze nog niet heel erg goed te storen. Het idee van een nieuwe mama was toch wel relatief eng, ondanks dat ze Burninglove wel lief vond. Het was allemaa gewoon gek.. Alle katten hier roken raar en het was ook gek om een dak boven haar hoofd te hebben. Het Windclan kamp was veel opener en daar hadden ze geen bomen. En de prooi op de stapel zag er ook heel anders uit.. Pepperkit at dan nog wel niet echt vast voedsel, niet veel althans, maar hazen zagen er veel smakelijker uit dan.. dit. De kitten legde haar andere oor achteruit. Wat moest ze nu doen? Ze durfde ook nog niet heel erg goed naar de andere kittens toe. En toen spotte ze haar redder in nood, de kater die zo ontzettend op mama leek, de kater die haar opa zou zijn. Pepperkit spurtte er meteen op af. “Opa!”

{Eerste post voor Lionroar}

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
{Lionroar} Familiar Faces V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: {Lionroar} Familiar Faces   {Lionroar} Familiar Faces Icon_minitimevr 8 feb 2019 - 15:49


Met rustige passen betrad Lionroar het Shadowclan kamp, een rat tussen zijn tanden. Hij had zijn plicht voor vandaag alweer gedaan, en zou waarschijnlijk nog een paar keer terug het gebied intreden om nog meer prooi te vangen. Vooral omdat ze een vrij groot aantal kittens hadden deze leafbare - waarvan één heel erg belangrijk voor de grote flame point was. Toen hij de prooi bij de prooistapel liet vallen, hoorde hij een stem opa roepen. Wie, wat, waar? De term was nog vrij nieuw voor hem, en de kater keek er dan van op dat het zijn kleinkind was die het had geroepen. Een glimlach rolde rond zijn lippen, terwijl hij zich naar de kitten draaide die snel op hem afrende. Ze kon goed rennen. Zoals een Windclanner. Zacht slikte hij. Hopelijk zou ze het goed hebben, hier in Shadowclan. "Hey daar, kleine." Sprak hij liefhebbend, zich voorover buigend om zijn neus kort tegen haar kopje aan te tikken. "Bevalt het je al een beetje hier?" Hopelijk wel. Had ze al nieuwe vrienden gemaakt? De andere kittens waren maar beter ook aardig voor haar, anders zou hij wel even een kijkje komen nemen in de Nursery..


{Lionroar} Familiar Faces DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
{Lionroar} Familiar Faces Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
{Lionroar} Familiar Faces 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Lionroar} Familiar Faces   {Lionroar} Familiar Faces Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 23:19


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit danste om haar opa heen, af en toe spinnend langs zijn poten strijkende met haar lichaam en met haar kop tegen zijn poten stotende om haar affectie naar hem te tonen. Zo nu en dan keek de kitten met hoopvolle, smekende ogen omhoog dat hij tijd voor haar zou hebben. De kitten begon nog veel harder te spinnen toen Lionroar zijn kop tegen de hare drukte en zette haar voorpootjes eventjes tegen zijn neus aan om hem recht aan te kijken en hem te dwingen laag te blijven met haar kop. "Ja! Ik heb veren gevonden!" informeerde de kitten haar opa enthousiast. "En al sterren gekeken! En bij papa geslapen!" De kitten plofte vervolgens wel met een fronsje neer op haar achterwerk. Haar gevlamde pootjes weer op de grond neerzettende. "Maar ikke mis mama wel.. Is ze bijna thuis?" De kitten hield nog steeds vol dat haar mama weer terug zou komen. Ze was alleen naar de Starclan gereisd om daar iemand te helpen en dan zou ze weer terugkomen. Want zo was mama en mama had beloofd altijd weer terug te komen. Dus Pepperkit bleef geduldig wachten.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Lionroar} Familiar Faces
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: