Burglar 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Burglar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormsong
Member
Burglar CFQIrEs
Yanthe
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stormsong
BerichtOnderwerp: Burglar   Burglar Icon_minitimema 28 jan 2019 - 23:05

Ze zette haar poten op de rand van het nest. Het nest was van Burninglove, een andere queen die kittens had gekregen, met andere woorden speelkameraadjes. Haar moeder had haar vertelt dat de kittens nog te klein waren en ze hen best gerust kon laten. Toch kon Stormkit haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, zeker toen er een gekke geur in de den hing. Het was een geur die haar niet bekend voorkwam en ze kon dan ook niet plaatsen wat het was, of het gevaarlijk was of gewoon iets was dat stonk. Met één blik op het nest van Burninglove, kon ze al wel plaatsen waar de geur vandaan kwam. Er lag een kitten bij, die groter was, anders dan de andere kittens. Die had ze de vorige keer niet gezien. Wie was dat? Ze had niet haar best gedaan om stiekem te kijken. Ze stond opvallend voor iedereen naar de kitten te staren. Wel, deze kitten was wél groter en ouder, kon ze dan wel met haar spelen?

Eerst Pepperkit, daarna open!


Burglar NZ4DDSCN_o
Come sing the song of storms tonight
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Burglar 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Burglar   Burglar Icon_minitimedi 29 jan 2019 - 7:46

Ondanks dat ze nu langzaam maar zeker wat rustiger begon te slapen, was Pepperkit toch nog ten alle tijden vrij moe. De jonge kitten lag nu dan ook in het nest van haar nieuwe moeder uit te rusten, haar oogjes half gesloten. Shadowclan begon al iets meer als een thuis te voelen, maar dat nam niet weg dat de nieuwe indrukken die elke dag aanklopten niet doodvermoeiend waren. De kitten gaapte diep en opende haar oogjes weer half. Om ze vervolgens wijd open te sperren aangezien er iets veranderd was in haar omgeving. Er hing een kitten over haar nest heen! Met een geschrokken piep deinsde de kleine flamepoint iets weg, geschrokken kijkend naar de nieuwe, veel te fluffy kitten die haar aankeek. Wie was dat nou weer? Waarom had Shadowclan zo intens veel kittens?
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormsong
Member
Burglar CFQIrEs
Yanthe
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stormsong
BerichtOnderwerp: Re: Burglar   Burglar Icon_minitimema 4 feb 2019 - 22:31

Stormkit draaide haar kopje lichtjes bij de gekke reactie van de jongere kitten. "Hi!" mauwde de kitten enthousiast als begroeting, verder niet wachtend op haar antwoord. "Wat ruik je gek? Waar kom je vandaan? Wie ben je?" Stormkit kon goed praten en dat deed ze dan ook. De nieuwsgierige kitten was graag van alles op de hoogte. Ze zette één stapje naar voren, drong aan om antwoord te krijgen op haar vragen. Als één van de oudste kittens was het haar volste recht om dingen te weten, toch?


Burglar NZ4DDSCN_o
Come sing the song of storms tonight
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Burglar 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Burglar   Burglar Icon_minitimedi 5 feb 2019 - 10:35


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Het duurde eventjes voordat Pepperkit haar ademhaling weer in een normaal ritme had. De kitten keek met grote ogen naar de grote pluizebal die over haar nest heen hing en registreerde eindelijk dat het slechts een mede kitten was. Dat scheelde dan nog enigszins. De andere kitten begon meten vragen te stellen, een heleboel vragen. Voor een moment stond Pepper met haar mond vol tanden, nog steeds met wijd open gesperde ogen kijkende naar de pluizige kitten met de goudkleurige ogen. "Uh.." bracht de kitten uit, totaal overweldigd. "W-windclan..? P-pepperkit?" Ze zat ondertussen iets te beven, haar schrik nog niet eens te boven van de vorige ervaring.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Burglar   Burglar Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Burglar
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: