Lions with wings 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lions with wings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lee
Member
Lions with wings Tumblr_pawh4aqXL41shq0b0o1_500
ded ♥
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lee
BerichtOnderwerp: Lions with wings   Lions with wings Icon_minitimewo 30 jan 2019 - 19:08

De jonge kater was nu al enkele weken bij zijn huismensen. Hij verstnd hun en hun vreemde wereld niet, maar Pip was tevreden met hoe dingen waren. Er was nog een kat in dit huis, haar naam was Ana en ze was heel lief. Ze leek echter al redelijk oud en dus... Hielp de jonge kater op alle manieren dat hij kon. Ze vertelde hem dat ze moeite had met van bepaalde dingen springen en dus had de jonge kittypet haar de laatste tijd ermee geholpen. De twee katten waren dan ook elke avond samen gaan tongen, zoals een moeder en zoon eigenlijk tijd moesten spenderen. Maar voor de jonge tabby kater was dit ook het geval. Ze had hem verteld dat het huisvolk hier hem Lee noemden. En ergens vond Pip dat helemaal niet erg. Het was een stoere en sterke naam die ergens wel beter klonk dan de naam die zijn bloedeigen moeder had gegeven. Trots had hij dan ook even geknikt naar haar. En zo waren de twee verder gegaan. Week in en uit. Lerende over elkaar; het wilde leven en dat van de kittypets die hier leefden. Lee vond het een aangename ervaring waar hij zich kon aan aanpassen... En Ana, die oude poes die hem elke avond verhaaltjes vertelde, zei hem dat hij een held kon zijn in deze wereld. Ze vertelde hem dat het jonkie van de twolegs problemen had... Iets dat de jonge kater nog niet zo goed snapte, maar binnenkort zou hij het verschil wel gaan zien.
Na nog eens een paar weken hadden zijn huisvolk besloten de jonge kater even in de tuin te laten en even schudde het blinde katertje even met zijn kopje. Ana had hem gezegd dat ze liever binnen in het twoleg nest bleef, waar het warm en cozy was... En met een lik over haar oren had hij toegestemd. Een laatste neusje was een teken dat ze naar haar nest zou gaan om te slapen... En niet veel later stond Lee buiten. Even wipte hij heen en weer met zijn staart, zijn huisvolk deden dit af en toe met hem... En wanneer dit gebeurde stapte hij rustig rond. Hij kende de tuin nu al wat beter en herkende wat geuren van andere katten die hier soms voorbij kwamen. Er was zo eens een oudere kittypet die langs was gekomen en hem had verteld dat hij er eng uitzag. De kat zonder ogen had het even raar gevonden. Niemand had hem ooit eng gevonden, dus waarom wel deze? Kort trok de kittypet even met zijn oortje voordat hij kort glimlachte en even zijn poot streek langs zijn halsband. Een teken dat hij een deel uitmaakte van deze familie.

-Sandflower
. little blind prince .

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lions with wings Tumblr_inline_ngjq30zVkW1qm2hh5
• Daanz
576
Actief
"There's always gonna be some canyon in the way. There's always gonna be a river I cannot cross. Somewhere along this path that's chosen me. I know I'm gonna fall down, feel lost, feel weak."

CAT'S PROFILE
Age: • 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sandflower
BerichtOnderwerp: Re: Lions with wings   Lions with wings Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 17:47

Ze was steeds vaker afgedwaald naar de grenzen van het ThunderClan territorium. Sandflower had het idee dat ze de geur van haar zoon had gevonden, maar zeker was ze niet omdat het omringd was door die van andere dingen. Dingen die ze niet kende. Nu zat de zandkleurige kattin verscholen in de bosjes, toekijkende naar hoe een gestreept katertje door de tuin stapte. Het was haar zoon, het was Pipheart, daar was geen twijfel over mogelijk. Haar hartje begon sneller te kloppen, maar ze was nog wel op haar hoedde. De warrior slikte en kwam in beweging, stapte out in the open. "Pipheart!" klonk haar stem, om de aandacht van de kater te krijgen. Onzeker legde ze haar oren wat naar achter en trippelde naar hem toe.


Lions with wings JIUfQEV
Hє ℓινєѕ ιη уσυ, нє ℓινєѕ ιη мє
Hє ωαтcнєѕ σνєя єνєяутнιηg ωє ѕєє
Iηтσ тнє ωαтєяѕ, ιηтσ тнє тяυтн
Iη уσυя яєƒℓєcтιση, нє ℓινєѕ ιη уσυ
Mother of Dragons:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lions with wings
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: