A choice to make 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A choice to make

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sugarcane
Member
A choice to make Giphy
Julia
28
Actief
If a man has not discovered something that he will die for, he isn't fit to live

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Sugarcane
BerichtOnderwerp: A choice to make   A choice to make Icon_minitimedo 31 jan 2019 - 10:21

Hij was er redelijk goed vanaf gekomen met het gevecht die de vos en de twolegs hadden veroorzaakt. Hij had wel wat verwondingen, maar hij kon nog wel functioneren. In tegenstelling tot veel andere warriors. Dus was het ook zijn verantwoordelijkheid om ten minste wel iets van prooi binnen te halen. Hij was naar achter hun territorium in getrokken in de hoop dat er wat ganzen of meeuwen waren neergestreken op de maïsvelden van de twolegs. Dan kon hij als alles volgens plan verliep een vogel op de prooistapel leggen. Hij wist dat het niet het veiligste gebied was, helemaal niet na de aanval bij hun kamp. Alleen prooi was nu eenmaal schaars, dus je moest wat. Hij wachtte aan de rand van één van de maïsvelden van de twolegs, waarop nu enkel nog stoppels te zien waren. De maïs was al een tijd geoogst. De twolegs hadden er wel gras tussen gezaaid, maar op dat moment werd dat verborgen door de sneeuw. Toch waren er inderdaad wat ganzen en meeuwen die het gras en de maïs die was blijven liggen onder de sneeuw vandaan probeerden te pikken. Zijn helderblauwe ogen scanden de omgeving op twolegs. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij er hier eentje zag en ook niet de eerste keer dat hij een twoleg met een geweer zag zwaaien. Hun velden leken voor hun heilig en in tegenstelling dat Sugarcane er blij mee was dat de vogels er zaten waren de twolegs dat niet. Toen hij zeker wist dat er geen twoleg was kwam hij overeind. De vogels zaten aan de rand van het veld, waardoor hij eerst nog iets wat beschutting had tussen de bosjes. Als ze midden op het veld hadden gezeten had hij het ook wel kunnen vergeten. Het zwart van zijn vacht viel te veel op in de sneeuw. Toen hij dicht genoeg bij een meeuw in de buurt was sprong hij uit de bosjes. Zijn nagels boorden zich in de vleugels van de meeuw en met zijn kaken brak hij zijn nek.

[Open]


A choice to make KLIStX8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
A choice to make 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make   A choice to make Icon_minitimezo 10 feb 2019 - 11:27

Oceanstar

LeaderHet was een lastige periode voor de meeste katten. Niet in het minste voor Oceanstar, immers had de jonge Leader haar Clangenoten niet kunnen beschermen. Ze was de enige met negen levens, niet dat ze deze zomaar op zou geven; en daarmee in staat terug te keren naar haar Clangenoten in tijden van nood. Haar rang was er een die een behoorlijke druk op haar schouders legde, en ook al raakte ze er aan gewend, het bleef lastig. Haar poten droegen haar vermoeide lichaam in de richting van de Maize Field, een relatief nieuwe plek op hun territorium dat vaak vogels aantrok. Het was de plek om in Leafbare te jagen, naast het tunnelsysteem dan. De meeste katten waren echter geen Tunneler, en die het waren hadden hun poten al vol. Haar blauwe ogen stonden helder terwijl ze in stilte en op een afstandje de bewegingen van een wat oudere kater volgde. Sugarcane, een zwarte Senior Warrior die een apart wit patroon op zijn vacht had liggen waardoor hij vanuit de verte al te herkennen was. Zelf was ze niet echt met hem opgegroeid waardoor ze zijn verleden niet in het geheel kende, ze herinnerde hem zoals hij nu was. Als een Warrior en Apprentice van Windclan. Zodra hij terug kwam na een gewaagde vangst, stapte ze met een warme glimlach op hem af en plofte ze vermoeid anast hem neer. Zelf was ze de dag ervoor pas gezond genoeg verklaard om lichtjes de jacht op te pakken. "Mooie vangst, Sugarcane." Mauwde ze voorzichtig waarna ze haar blik afwende en met samengeknepen ogen het gebied in zich opnam. De Clan moest risico's nemen om te overleven, echter wilde ze geen van haar Warriors de dood in jagen. Toch moest er prooi gevangen worden voor de zwakkere van de Clan. Zelfs als dit betekende dat ze op een Twoleg gebied kwamen dat aan hun grensde.NOTES:None

&
A choice to make Oceano10
A choice to make LcrIgCQA choice to make JwNO92gA choice to make EjrsROFA choice to make UK1ajoIA choice to make 3qCkg2fp_oA choice to make 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sugarcane
Member
A choice to make Giphy
Julia
28
Actief
If a man has not discovered something that he will die for, he isn't fit to live

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Sugarcane
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make   A choice to make Icon_minitimema 11 feb 2019 - 14:06

Hij had niet doorgehad dat Oceanstar had zitten kijken. Hij legde de dode meeuw voor haar neer en neeg even respectvol zijn kop, voor zijn leader. Daarna tilde hij zijn kop weer op en volgde haar blik over de kale velden. “Dankjewel Oceanstar.” Miauwde hij rustig. De meeste vogels waren opgevlogen toen hij de meeuw greep. Toch kwamen enkele alweer terug en streken neer. Vogels waren maar hardleers. Dat hij daarnet één van hun soortgenoten had gegrepen leek alweer vergeten. “Elke prooi die ik te pakken krijg is mooi meegenomen.” Vervolgde hij toen, alsof hij haar gedachten kon lezen. “Hoe gaat het met je?” Hij wende zijn blik van de velden af en richtte zijn blauwe kijkers op de WindClan leader. Het was de eerste keer dat hij haar weer buiten het kamp zag, maar dat betekende niet dat ze al meteen weer 100% fit was. Daar ging hij eigenlijk ook niet vanuit, iedereen moest dan aansterken. Het was ook niet niks.


A choice to make KLIStX8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
A choice to make 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make   A choice to make Icon_minitimeza 16 feb 2019 - 20:12

Oceanstar

LeaderSugarcane had duidelijk niet door gehad dat een grijzige kattin haar blik op hem gefocust had gehouden terwijl hij zich volledig voor de Clan inzette. Het deed haar ergens goed om te merken dat ze niet de enige was die risico's wilde nemen om de Clan te voedden. Al was het duidelijk dat hij zijn leven niet meteen op zou geven. Niet zoals zijzelf bijna had gedaan tijdens de ruzie die ze met Tigergaze had gehad. Haar poten voelden koud aan, niet alleen door de vele emoties die zich in haar hart en ziel hadden verstrengeld maar ook door de helse leafbare die haar Clan had verzwakt en vaak de vlakten onder een laag sneeuw bedorf. De zwarte kater legde de meeuw vooe haar neer terwijl hij respectvol zijn kop voor haar neeg. Een waterig, klein glimlachje verscheen op haar gezicht terwijl ze hem warm aan keek. Een warmte die ze vaak verborgen hield, aangezien er katten waren geweest die daarvan op een negatieve manier gebruik hadden willen maken. "Dankjewel Oceanstar." Mauwde hij rustig nadat ze zijn vangsg had gecomplimenteerd. De kater was net zoals haar al redelijk ervaren. Ook al was ze zelf niet als Moor Runner opgeleid, het enkel geworden toen Everstar haar tot Deputy had benoemd. In haar hoofd was het beter dat een hoge rang zijn of haar gezicht liet zien rond de grenzen. Zodat de andere Clans niet op zoek gingen naar het mogelijke geheim van Windclan. De meeste vogels waren opgevlogen toen de kater de meeuw had gegrepen, al leken ze dom genoeg om weer terig te keren naar de koude, kale velden. Vogels waren gelukkig hardleers, tenminste een positief iets voor een hongerige Clan. Ze likte voorzichtig haar lippen af, terwijl ze met een gefocuste blik de vliegende wezens in de gaten hield. Wellicht dat ze er nog een te pakken kon nemen. “Elke prooi die ik te pakken krijg is mooi meegenomen.” Vervolgde de kater toen, alsof hij de gedachten van zijn Leader kon lezen. Wellicht hadden ze gewoon hetzelfde doel, er voor de Clan zijn en de zwakke voedden. "Hoe gaat het met je?" Vroeg de kater terwijl hij zijn blauwe kijkers op haar richtte. Een waterig glimlachje perste ze op haar lippen terwijl ze met een oor wiebelde. "Niet fantastisch, er is zoveel dat mij angst inboezemd. Ik weet bij Starclan niet of ik ooit Windclan weer op de poot krijg. De Clan lijkt geen rust te krijgen." Haar stem klonk zacht terwijl ze haar staart om haar lichaam heen sloeg en de vogels die rondhupste volgde met haar ogen. Haar snorharen trilden iets van de spanning.NOTES:None

&


A choice to make Oceano10
A choice to make LcrIgCQA choice to make JwNO92gA choice to make EjrsROFA choice to make UK1ajoIA choice to make 3qCkg2fp_oA choice to make 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sugarcane
Member
A choice to make Giphy
Julia
28
Actief
If a man has not discovered something that he will die for, he isn't fit to live

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Sugarcane
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make   A choice to make Icon_minitimema 4 maa 2019 - 11:38

Hij glimlachte naar haar en knikte toen. “Het is ook beangstigend allemaal. Angst is niet perse slecht, dat houdt je scherp. Zolang het niet je hele leven over gaat nemen, want dan moet je er over gaan praten. Het moet niet te extreem worden, dat is voor niemand goed. Ook niet voor een leader van een Clan.” De blik in zijn helderblauwe ogen keek haar even onderzoekend aan. “En je moet niet vergeten dat de Clan best wat kan hebben. Soms gebeuren er verdrietige of onverwacht dingen, maar daar is WindClan altijd weer bovenop gekrabbeld. Zolang je de hoop niet verliest is er een toekomst.” Ook hij keek weer naar de vogels die inmiddels al best in wat getale terug waren gekomen. “Ik zal er zo nog eentje proberen te vangen.” Miauwde hij dan ook.


A choice to make KLIStX8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
A choice to make 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make   A choice to make Icon_minitimedi 5 maa 2019 - 19:46

Oceanstar

LeaderSugarcane glimlachte naar de jonge Leader waarna hij knikte. “Het is ook beangstigend allemaal. Angst is niet perse slecht, dat houdt je scherp. Zolang het niet je hele leven over gaat nemen, want dan moet je er over gaan praten. Het moet niet te extreem worden, dat is voor niemand goed. Ook niet voor een leader van een Clan.” Verklaarde de kater wijs waarop ze langzaam knikte. Het was een zware last op de schouders van een kattin die zoveel had meegemaakt. Waarschijnlijk wisten haar Clangenoten nog niet de helft van de dingen die ze had doorgemaakt en overleefd. Het verliezen van twee kittens, een partner en een moeder relatief snel naar elkaar was heftig voor elke kat. Zeker een die ook nog voor een Clan zorgde en haar best deed iedereen te beschermen. Met een onderzoekende blik keek hij haar aan, ze vertrouwde op de Clan. Op een toekomst, immers bestond Windclsn vele Moons langer dan ze ooit op de wereld kon zijn. Ze zouden niet ophouden met bestaan simpelweg door een zware Leafbare. “En je moet niet vergeten dat de Clan best wat kan hebben. Soms gebeuren er verdrietige of onverwacht dingen, maar daar is WindClan altijd weer bovenop gekrabbeld. Zolang je de hoop niet verliest is er een toekomst.” Vervolgde de kater waardoor ze met haar staart zwiepte en een oortje trok. "Windclan komt wellicht door alles heen, maar hoeveel levens kost dat? De Journey heeft veel van ons verzwakt en daarna de aanval van de vos, het heeft zelfs de Deputy gedood en Barksound heeft de Clan tijdelijk verlaten om naar Brindleleaf te trekken en wellicht wat wijsheid van Skyteller te krijgen." In sommige opzichten van Skyteller bijna een mentor voor haar geweest. Dat iver Barksound had ze de Clan nog niet verteld. Immers had ze de juiste woorden nog niet kunnen vinden. De vogels leken ondertussen in grote aantallen weer terug te komen naar het veld. Een perfecte kans om er nog een paar weg te halen. Voedsel voor de Clan te verkrijgen. Zelf wist ze niet zeker of ze sterk genoeg was er een neer te halen, al kon ze het altijd proberen. “Ik zal er zo nog eentje proberen te vangen.” Miauwde hij alsof hij haar gedachten las. "Wellicht dat als mijn lichaam mee werkt ik er ook een te pakken kan krijgen. Ik kan in ieder geval uit de wind blijven en mij stil genoeg verplaatsen." Als ze tegelijk toeslagen zouden de vogels niet snel genoeg zijn.NOTES:None

&


A choice to make Oceano10
A choice to make LcrIgCQA choice to make JwNO92gA choice to make EjrsROFA choice to make UK1ajoIA choice to make 3qCkg2fp_oA choice to make 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sugarcane
Member
A choice to make Giphy
Julia
28
Actief
If a man has not discovered something that he will die for, he isn't fit to live

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Sugarcane
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make   A choice to make Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 10:33

Oceanstar begon over het aantal levens die het zou kosten. Ja, dat was altijd de vraag. Zijn mentor had hem altijd verteld dat als het jou tijd was om naar StarClan te gaan, dat dat toch niet tegen te houden was. Dat had hij ook altijd in zijn achterhoofd proberen te houden. Ook toen zijn mentor in het gevecht met een das het leven liet en zich bij StarClan voegde. Het was zijn tijd geweest, maar daardoor niet minder verdrietig. Het zou altijd verdrietig en pijnlijk blijven voor diegenen die achterbleven. “Tegenslagen kosten vaak levens, soms kun je niet anders dan dat accepteren. Hoe verdrietig dat ook is.” Bronzemask was een goede vriendin van Oceanstar geweest, dat wist hij. Toch wilde hij dit gezegd hebben. “Ik hoop dat Barksound met wat extra wijsheid terugkomt, dat is altijd mooi meegenomen.” Zei hij vervolgens met een vriendelijke glimlach rond zijn lippen. Toen stond hij op en gaf zij aan te willen helpen. “Ga je gang.” Hij dook in sluiphouding en keek of Oceanstar hetzelfde deed, dan konden ze tegelijk aan hun jacht beginnen en hadden ze meer kans op slagen.


A choice to make KLIStX8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
A choice to make 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make   A choice to make Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 14:33

Oceanstar

LeaderHet was altijd iets waarmee een Leader bezig was, de levens van haar Clangenoten. Het maakte niet uit of ze haar Apprentices, kittens of Elders waren. Geen van allen wilde ze verliezen ook al hoorde het bij het leven en kon ze niet alles voorkomen. De kans was groot dat ze haar broer zou overleven zeker met haar negen levens. “Tegenslagen kosten vaak levens, soms kun je niet anders dan dat accepteren. Hoe verdrietig dat ook is.” Meteen knikte de kattin terwijl ze Sugarcane een zachte glimlach gunde. "Soms is het de tijd voor die kat om te gaan. Toch wil ik mijn Clan beschermen waar ik dat kan." Mauwde ze haar stem zacht en warm. Een warmte die af en toe verborgen raakte in de zware tijden maar die ze nog steeds voelde. “Ik hoop dat Barksound met wat extra wijsheid terugkomt, dat is altijd mooi meegenomen.” Meteen knikte de kattin terwijl ze met een oortje wiebelde. "Ik hoop vooral dat hij gezond en wel terug komt. De reis naar de Tribe is niet zonder gevaren." Mauwde ze zacht, niet alleen wilde dieren die krachtiger waren dan misschien zelfs een vos of das maar ook de Thunderpaths die ze hadden moeten oversteken. Toen de gevlekte kater opstond stelde ze voor om mee te gaan jagen. Zelfs al voelde haar lichaam wat stijf, een vogel vangen zou haar wel moeten lukken. "Ga je gang." Klonk er waardoor ze haar lichaam liet zakken in de bekende sluiphouding en voorzichtig de groep met vogels naderde. Als ze samen begonnen hadden ze een grotere kans dan wanneer een te snel reageerde en de andere vogels weg jaagde.NOTES:None

&


A choice to make Oceano10
A choice to make LcrIgCQA choice to make JwNO92gA choice to make EjrsROFA choice to make UK1ajoIA choice to make 3qCkg2fp_oA choice to make 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A choice to make
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: