Proud 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Proud

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honeypaw-
Member
Proud 30f302b4-77f2-46fc-a4e2-0d81559f8a7e
Bob
36
Actief
She may be sweet honey, but she's always ready to sting

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons baby!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honeypaw-
BerichtOnderwerp: Proud   Proud Icon_minitimedo 31 jan 2019 - 14:46

Met grote ogen keek ze even naar de veer die een van de warriors mee had genomen. De kater had haar verteld dat ze het speciaal voor haar terug had gebracht... En dat had zowat haar dag gemaakt. Nu liep de grijze kitten dus rond met een grijs veertje in haar bek, haar kopje hoog houdende om aan te tonen hoe trots ze wel niet was op het cadeautje dat ze had gekregen. Het was immers zo dat in leafbare er niet veel vogels waren, maar dat wist Honey niet zo goed. Ze kon zich niet zo goed voorhalen wanneer ze voor het eerst een vogel of zelfs een veer van dichtbij had gezien... Het was vast ook opdat alles nog wat aan het herstellen was van die... Journey? Vast wel, Honey kende er immers niet het fijne van en zou zich er dan ook niet mee bemoeien. Het was immers in het verleden en dat betekende dus dat het niet langer iets was waar ze zich zorgen om moest maken. Men had haar zelfs verteld dat het nog van voor haar geboorte was... Des te beter voor haar hm.

- Rainkit


IN MY LITTLE PERFECT WORLD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainpaw-
Member
Proud LZ9ajdK
Wolf
80
Actief
if you wanna
follow • me • back
TO THE HIGH LAND

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Rainpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Proud   Proud Icon_minitimema 4 feb 2019 - 23:24


Met een gaap werd de kitten wakker. Hoewel hij nu een stuk ouder was, had hij nog steeds van tijd tot tijd een dutje nodig. Vooral als hij intensief spelletjes ging spelen. Die werden nu ook een stuk interessanter, gezien zijn zintuigen in volle ontwikkeling waren. Er ging niks boven een potje jagen op een mosballetje, al zei hij het zelf. De kitten spinde toen Silvercloud hem een warme lik over zijn kopje gaf. Het maakte hem ook goed wakker. Wakker genoeg alleszins om te zien hoe Honeykit binnen kwam gelopen met een veertje tussen d’r tanden.

Nieuwsgierig liep hij op zijn zusje af. ”Wat heb je daar?” Vroeg hij, terwijl hij met grote ogen naar de veer keek. Uiteraard wist hij wat een veer was. Dat hing vast aan vogels. Maar hij wilde vooral weten hoe ze er aan kwam, gezien ze zelf toch helemaal geen vogel kon vangen!I could see a stranger
she  •  told  •  me
A M E Nson, you'll be forsaken by anger
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Proud
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: