The power of Hope [Survival Drill] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The power of Hope [Survival Drill]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
The power of Hope [Survival Drill] 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: The power of Hope [Survival Drill]   The power of Hope [Survival Drill] Icon_minitimevr 1 feb 2019 - 11:26

H

et ging steeds beter met de jonge Leader. Natuurlijk rouwde ze nog steeds om het verlies van haar goede vriendin en voorgaande Deputy, Bronzemask. Het was een verlies die ze nog Moons zou voelen, zeker omdat er meer doden waren gevallen dan ze ooit had willen geloven. Ondanks het feit dat Windclan er alles aan had gedaan het dodenaantal te beperken, waren er veel gewonden en vier doden gevallen. Het was duidelijk dat deze Leafbare zwaar zou worden, en de Clan ernstig verzwakt was. Zeker omdat zijzelf een poosje rustig aan had moeten doen. De dag ervoor was ze eindelijk weer gezond verklaard en had ze besloten een Drill op zich te nemen. Een survival drill, immers moest ze zichzelf en haar Warriors weer in vorm krijgen. Zeker als de dreiging van Riverclan of misschien zelfs Bloodclan uit zou komen, al wist ze niet of dit ook daadwerkelijk zou gebeuren.

Met rustige passen was ze de dag ervoor naar de Tall Rock gelopen om een drietal vrijwilligers te zoeken voor deze training. Uiteindelijk hadden Burnetbliss, Cavelion en Shatteredice zich hiervoor aangemeld. Twee pas benoemde Warriors en een Warrior die rond haar leeftijd was. Het klonk als een goede groep om mee te startten. Ze had hen opgedragen om bij zonopkomst zich bij haar te voegen. Wellicht was het extreem vroeg, maar dan zouden ze nog wat aan de dag hebben. Daarbij zou het haar niet verbazen als vijanden zich juist op dit tijdstip bij hen zouden voegen. Haar blauwe ogen stonden scherp terwijl ze haar blik af liet dwalen naar de kampuitgang. Een voor een voegden de andere Warriors zich bij haar. "Goede morgen," Groette ze hen met een rustige, warme stem terwijl ze hen een voor een kort aan keek. "Vandaag beginnen we met de eerste drill om onze Clan weer op krachten te helpen. Het is de bedoeling dat we onszelf uitdagen maar niet uitputten. Immers moeten we ook nog in staat zijn prooi binnen te brengen en gezond te blijven." Mauwde ze terwijl ze kort glimlachte. "Dan gaan we nu op pad." Met deze laatste woorden draaide ze zich om en wenkte ze de anderen met haar staart. Wellicht dat ze de tekens daarvan ook nog zou bespreken. Het was handig om stille signalen te hebben en af en toe door te nemen. Op die manier konden ze zich beter verdedigen.

Tag: Burnetbliss, Cavelion & ShatterediceThe power of Hope [Survival Drill] Oceano10
The power of Hope [Survival Drill] LcrIgCQThe power of Hope [Survival Drill] JwNO92gThe power of Hope [Survival Drill] EjrsROFThe power of Hope [Survival Drill] UK1ajoIThe power of Hope [Survival Drill] 3qCkg2fp_oThe power of Hope [Survival Drill] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The power of Hope [Survival Drill]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: