With the fire that you started in me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 With the fire that you started in me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Roseburn
Dark forest
With the fire that you started in me VXFylUl
Loïs ❁
255
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: D E A D [25] ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Roseburn
BerichtOnderwerp: With the fire that you started in me   With the fire that you started in me Icon_minitimevr 1 feb 2019 - 17:53

Ze moest nu werkelijk constant in het kamp blijven. De medicine cat had het geconstateerd, anders zou ze dalijk buiten het kamp bevallen. Nu moest Rose toegeven dat ze dat liever had, in plaats van hier met een stel pottenkijkers. Dit betekende echter wel dat ze niet langer meer geheim kon houden wat er allemaal in haar baarmoeder gebeurde. Ze zou morgen naar haar moeder gaan en het vertellen. Ergens waar ze flink tegenop zag. Dit omdat Butterstar waarschijnlijk enthousiast zou zijn, en als er iets was waar Rose nu geen behoefte aan had, dan waren het gelukswensen en felicitaties. Met een zucht tikte ze een aantal vissengraten weg. Dat was het enige voordeel; nu ze onofficieel tot queen benoemd was, kreeg ze het leeuwendeel qua voedsel.
- Coyotepaw


roseburn

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
With the fire that you started in me Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1335
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons young ✘
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: With the fire that you started in me   With the fire that you started in me Icon_minitimeza 23 maa 2019 - 20:32


Na een heerlijk gesprek met Littlepaw -lekker roddelen over de andere apprentices en warriors- was het voor haar weer tijd om op een patrouille te gaan. Ze had nog aan de patrolleader gevraagd of ze mee mocht, maar die had gezegd dat dat niet mocht. En dat was stom. Maar ja, wat kon Coyo er aan doen? Zielig kijken, pruillipje? Dat werkte niet meer. Iedereen wist dat Littlepaw en Coyotepaw zo min mogelijk samen op patrouille moesten, daar kreeg je immers problemen van. Dat was heel, heel stom van die saaie warriors. Maar gelukkig had ze Chivysniff nog! Die was ook in gesprek. Coyo zuchtte geïrriteerd, met wie moest ze dán gaan kletsen? Haar blik viel op Roseburn, haar grote zus die nota bene zwanger was. Ze had gehoord dat Roseburn een slecht humeur had, en sommige apprentices vonden haar een oude zeur. Nou, eens kijken of dat echt zo was. Ze stapte op de poes af, en ging naast deze zitten. Jaloers keek ze naar de vissengraten. Oh ja, als je zwanger was mocht je heel veel eten. Nou, dan wilde Coyo ook zwanger zijn! Zij wilde ook veel eten. "Hee Roseburn." miauwde Coyo vriendelijk, waarna ze naast de ander ging zitten. De poes zou vast wel wat gezelschap waarderen, niet waar?


With the fire that you started in me Coyode10

Allemaal Kunst.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
With the fire that you started in me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: