Try not to worry 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Try not to worry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
Rascal
Member
Try not to worry DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 0:01


Een grote gaap ontsnapte uit de bek van de grote kater, gevolgd door een uitgebreide demonstratie van hoe ver Rascal zijn spieren uit kon strekken. Hij was nog verassend soepel, over nagaand dat hij meer in de kou buiten sliep dan dat hij de luttele warmte van het BloodClan kamp opzocht. Vandaag was weer zo’n dag. Een waterig zonnetje streek aan de hemel, maar schijn bedroog, want ijzige wind streek door zijn vacht. Hij had vannacht geslapen als een Rogue, zoals hij de laatste tijd steeds vaker deed. Onder een heerlijke bak met kraaienvoer van de tweebenen, verstopt tussen het karton wat de tweebenen naast de weg verzamelde. Niet verkeerd. De reden waarom hij dit deed was omdat hij zich te oud voelde om tussen de jongste bende van de elite te slapen en niet toegelaten werd in de schuren waren de volwassen katten in vertoefden. Alleen omdat hij het met enkele standvastigheid vertikte om mee te doen aan de member rituelen van de clan. Rascal was altijd tegendraads geweest, maar dit deed hij nu puur om Cobra te stangen. Hij wilde zien hoe lang hij dit gedrag vol kon houden voordat hij uit z’n slof schoot. Want zeg nou zelf, een leeuw verwerpt ook uiteindelijk de kroost van de oude leider van de troep.
Dus Rascal leefde op kraaienvoer en zo nu een dan vond hij een dikke muis die verdwaald was uit een tweebeen nest. Hij leverde enkel aan zichzelf. Familie had hij niet meer. Nou ja, op Shallow na. Maar die had het te druk met… andere dingen. Veel maakte het hem niet uit, hij vermaakte zichzelf wel. Al ging zo nu en dan een verloren gedachte naar zijn vader. Zou hij nog leven? Zou hij teleurgesteld in hem zijn? Wilde Rascal dat wel? Hij haatte hem, toch? Net als hij zo vaak deed, schudde de kater de gedachte weg. Shark was zwak en Cobra was een lafaard. Zo was het nu eenmaal.
Rascal sprong op een muur en balanceerde zo enkele meters voort, voordat hij op een goot van een tweebeen nest sprong. Er lag een bevroren laag water in, waar hij handig op voort glibberde. Uiteindelijk vond hij wat hij zocht, een beetje warmte dat onder het dak van het tweebeen nest vandaan kwam en de kater nestelde zich stevig voor het plekje. Hij wierp een paar nonchalante likken over zijn witte vacht, voordat hem dat weer verveelde. Slaperig vouwde hij zijn klauwen onder zijn lichaam. Hmm, het leven was misschien nog niet zo zwaar.

- Eerst Cypress


Try not to worry Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 12:07

Try not to worry Ayz27mdk1y9.54.15
_______________________

Cypress sloop door de struiken van een twoleg-park heen. Haar vacht was dof en je kon haar ribben zien zitten, wat naast haar hongerige blik duidelijk maakte hoe wanhopig ze was. Het was koud en Cypress kon met haar korte vacht zich maar amper warm houden. Toch dwong ze zichzelf om geduldig te zijn. Er moest toch wel érgens een prooi te vinden zijn? Terwijl ze tijden in een sluiphouding stil stond, voelde ze hoe haar spieren begonnen te branden en haar lichaam langzaam begon te rillen. Ze pijn en de kou maakte dat ze besloot door te sluipen en direct hoorde ze vogeltjes weg vliegen. Zachtjes mompelde de poes wat scheldwoorden, voor ze de struiken uit kroop.
Hoewel ze een hekel had aan alles wat Twoleg was, kon ze er nu niet meer omheen; ze zou toch echt bij hen op zoek moeten voor eten. De bruin-tabby kat trippelde een straat over en kroop een struik in. Voor haar lag een voortuin en Cypress was al bijna de tuin ingelopen, totdat ze iets raars opmerkte. Er zat wat in de goot van de tuin naast haar. Ze tuurde en kneep haar ogen even samen, totdat ze merkte dat ze duizelig werd. Eigenlijk wilde Cypress gewoon doorlopen en het negeren, maar het knagende gevoel van onrust overmande haar en ze besloot dus naar de regenpijp te sluipen en eens polshoogte te nemen. En daar maakte ze een fout.
Toen ze doelgericht op de regenpijp af liep, vergat ze waar ze liep. Ze struikelde over enkele sierstenen en voor ze het doorhad, belandde ze op een ijskoude, gladde vijver. Ijs. Onder het ijs zwommen enkele vissen, maar Cypress had geen tijd zich daar over te verbazen. Ze gleed steeds verder van de kant, maar durfde niet haar nagels in het ijs te zetten, bang het te breken. In paniek probeerde ze van het ijs te rennen, maar ook dat lukte niet. Door haar wilde beweging ontstond een scheur in het ijs.
[Tag: Rascal] [Words: 330]


Try not to worry Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 22:22


Rascal was bijna in een comfortabele dut gezakt, totdat hij het onmiskenbare geluid hoorde van een slechte jager. Stommelend geluid in losse stenen deed de kater zijn ogen openen. Oh jee, wat was hier aan de hand? Met pretlichtjes in zijn ogen keek hij naar het vermakelijke schouwspel waar hij voor op de eerste rang zat. Met enige knullige elegantie gleed een gestreepte poes over een kleine vijver. Er was geen stoppen aan en de poes leek compleet van haar stuk te zijn gebracht, ze deed geen enkele moeite om van het ijs te komen. Muts, ze had toch klauwen voor een rede? Rascal gniffelde toen de poes wild begon te spartelen. Zelfs hij was verrast toen er een barst in het ijs ontstond. Hij kon vanaf hier zien dat de poes broodmager was, dus het ijs kon zeker niet dik zijn. Maar het leedvermaak was magnifiek. Oh jee, de kater zou met plezier haar door het ijs willen zien zakken. Och, de poes was vel over been, zou ze onderkoeling dan ook nog overleven? Waarschijnlijk niet.
Zuchtend besloot Rascal toch het heldenpad te kiezen en kwam overeind. Hij sprong soepel weer op de muur waar die hij eerder had gebruikt om in de goot te klimmen en daalde daarna af om in de tuin terecht te komen. Hij naderde ongegeneerd de poes. ‘Hulp nodig?’ vroeg hij poeslief, waarna hij aan de rand van de vijver stil bleef staan. Zijn ogen gingen naar de scheur in het ijs. Hmm, waarschijnlijk zou die de poes wel houden, maar je kon nooit nooit zeggen. Ze moest nu wel in beweging komen, anders werd het risico steeds groter. Rascal twijfelde of hij haar bij haar nekvel moest pakken. Ze woog waarschijnlijk niets. Maar oh hij wilde haar voor het vermaak nog even zien werken op het ijs. Gewoon, heel even nog.  


Try not to worry Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimema 4 feb 2019 - 8:10

Try not to worry Ayz27mdk1y9.54.15
_______________________

Cypress verstijfde van schrik toen ze Rascal uit de dakgoot zag springen, totdat haar sarcastische ik weer kwam boven drijven. Terwijl zij langzaam achteruit gleed, kwam hij dichterbij. Ze snoof minachtend, terwijl ze zachtjes haar ogen dicht kneep. Eigenlijk zat ze best wel goed. De kater, waarschijnlijk Bloodclan, zag er zwaar uit en met een voldaan gevoel besefte ze dat hij het waarschijnlijk niet op het ijs zou wagen. Voor het eerst vond ze het eigenlijk wel prima om op het ijs te zitten, alsof ze een vogel was die op haar jager neerkeek, maar dan op het zelfde niveau.
Plots schoten haar ogen opzij. Door de warmte die haar lichaam naar het ijs uitstraalde, werd de scheur langzaam groter. "Nice." Siste ze sarcastisch, terwijl ze naar de scheur keek en daarna naar de kater. "Hulp nodig?" Vroeg hij op een manier die Cypress de rillingen gaf. Ze haatte het als anderen op een sarcastische manier aardig probeerden te zijn. "Zie ik eruit alsof ik hulp nodig heb? Het sta ook echt niet op het punt door het ijs te zakken en honderden jaren later gevonden te worden door archeologen." Haar ogen keken hem strak aan. Tot er een idee begon te vormen in haar hoofd. Terwijl ze langzaam in een jachthouding zakte, schatte ze de afstand naar de kater voor haar in. Tevreden grijnsde ze even, voor ze haar nagels in het ijs zette en omhoog sprong, recht op de kater af. Ze sloeg haar nagels uit in de vacht van de kater toen ze die bereikt had, alsof hij een boom is die ze kon beklimmen. Stilletjes dankte ze alle goden die ze kende, terwijl ze van Rascal af sprong, dankbaar voor het feit dat hij een aardig lange vacht had zodat ze niet weer op de vijver terecht was gekomen. Ze liet zich daarna op haar zij vallen, totaal uit geput dat ze was en even vergetend dat er een Bloodclanner in haar buurt was.
[Tag: Rascal] [Words: 328]


Try not to worry Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimema 4 feb 2019 - 20:18


Rascal kon een veraste blik op zijn gezicht niet onderdrukken toen de poes naar hem snoof. Dit katje had ook nog klauwen. Een mondhoek trok omhoog, maar verder verroerde hij geen spier. Het was een heerlijk spel. Oké, als ze door het ijs zou zakken zou hij haar nog wel eruit grijpen, maar nu was het eerst nog te komisch. Beide ogen schoten naar het ijs toen ze het vervaarlijk hoorden kraken. Oké, misschien werd de situatie nu kritiek, maar alsnog bleef Rascal aan de grond genageld terwijl de poes hulpeloos over het ijs gleed. Hij herkende de poes niet, maar ze rook niet naar een clan. Clanloos. Rogue dus. Hmm, dat leventje leek hem stiekem ook nog wel eens wat. Maar dat was onmogelijk. Rogue worden betekende volgelvrij verklaard worden en dat zou spoedig volgen op zijn dood. Nee, hij koesterde zijn leven nog iets te veel.
Rascal lachte hartelijk om de sarcastische opmerking van de poes. Haar paniek had blijkbaar plaats gemaakt voor woede. ‘Hmm, een interessante vondst zou dat-’ zijn zin werd abrupt afgekapt toen de poes onverwachts de lucht door vloog. Richting niemand minder dan de kater hemzelf. Gewaagde zet, maar hij kon het waarderen. Maar waar ze opeens de grip vandaan had gekregen, was ook bijzonder. Had ze dan eindelijk haar klauwen gevonden? Hij voelde ze in elk geval zeker in zijn rug. Gelukkig woog de poes niets, dus op een kleine wankeling na, bleef Rascal stevig op zijn poten staan. Hij grinnikte toen de poes praktisch van hem af rolde. Hij was niet kwaad noch boos, best slim dat ze hem als anker had  gebruikt. Hij ging naast de bevroren vijver zitten en keek naar de uitgeputte poes. De actie had haar wel wat gekost. Ze was zo bijna aantrekkelijk kwetsbaar, maar Rascal wist zich in te houden, voor nu. ‘Goed out-of-the-box gedacht, poesje,’ sprak hij vrolijk, waarna hij zijn kop kantelende. ‘Minder slim was de actie die je op het ijs had gebracht.’ Hij boog zich daarna voorover en bracht zijn kop dichtbij de hare. Tijd om een klein beetje lol te hebben. Hij had dan niets voor niets Bloodclan bloed door zijn aderen lopen. ‘En oerdom om je zo kwetsbaar op te stellen,’ sprak hij een tikkeltje onheilspellend, doch verraden de pretlichtjes in zijn ogen dat hij toch niet zó serieus was.


Try not to worry Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimedi 5 feb 2019 - 16:06

Try not to worry Ayz27mdk1y9.54.15
_______________________

Cypress adem piepte even. De winter had zeker zijn tol geëist over haar lichaam. Ze voelde hoe de spieren in haar lichaam pijn deden, alsof ze een heel eind gerend had. Daarnaast merkte ze hoe ze een beetje duizelig werd. De honger had haar de afgelopen weken actief gehouden, maar nu was ze aan het eind van haar latijn. Zelfs haast stekende pijn in haar maag hielp niet haar weer terug in de trans te brengen en ze schoof langzaam haar poten weer terug onder haar lijf, zodat ze op een normale manier lag. Ze kon haast alleen maar een beetje grijnzen om de opmerking van de Bloodclankater. Cypress vond het verrassend hoe vrolijk hij klonk, met dit weer en het feit dat hij Bloodclanner was. Hoewel de poes niet echt van vooroordelen was en meer een eerst-zien,dan-geloven-type was, had ze ergens toch wel verwacht dat katten uit de Bloodclan van die donkere, onheilspellende types waren.
Toen hij de volgende opmerking maakte, kon ze niks anders dan sarcastisch;"Je bent een genie." antwoordden. De kater die voor haar stond had duidelijk een hoge dunk van zichzelf.
Ze kon niet ontkennen dat de manier waarop de Bloodclanner van arrogant en neutraal over ging op kwaadaardig creepy vond. En dan niet dát hij kwaadaardig was, maar vooral de plotse wending die hun gesprek had. Over kwetsbaar opstellen moest ze hem helemaal gelijk geven, maar het was ook niet haar bedoeling om aangevallen te worden. Als ze nu een verdedigende of aanvallende houding zou aannemen, zou hij dat als een uitnodiging zien. En hoewel ze dat vaak genoeg had gedaan, wist Cypress dat ze momenteel niet sterk genoeg was om iemand zoals hij te verslaan. Ze keek hem daarom rustig aan, wachtend op een reactie. "Je kunt me dom noemen, maar jij ziet er ook niet uit alsof je zo slim bent. Waar zijn je vriendjes?" Met 'vriendjes' duidde ze op de laffe manier waarop ze veel katten had zien vechten, met meerdere tegen een. Daarnaast kon ze het niet laten hem een beetje te vernederen, gewoon omdat hij een bloodclanner was.
[Tag: Rascal] [Words: 348]


Try not to worry Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimewo 6 feb 2019 - 19:28


Rascal was het piepje niet ontgaan. Och, deze poes was echt vel over been. Meteen werd hij geconfronteerd hoe zwaar het leven van een rogue was. Had hij nou medelijden met haar? Ja, deels wel. Toch was de drang er ook dat ze beter voor zichzelf moest zorgen. Ze moest echt meer de stad in gaan, hier was het voer voor oprapen. Al was het niet altijd even smakelijk. Maar hij ging ervanuit dat deze poes daar niet meer haar neus voor zou optrekken.
De poes kwam echter niet meteen overeind en scheen moeite te hebben met overeind te komen. Had die sprong nou echt zoveel energie gekost? Rascal had wel honger geleid als de prooi schaars was, maar zelf in Leaf-bare zag hij er nog goed gevoed uit, maar wel onverzorgd. De witte vlekken op zijn vacht leken permanent belaagd door een laagje stof en zijn poten waren inmiddels bijna zwart van het over de smerige straten lopen. Tweebeners hadden de vervelend gewoonte om de sneeuw te vervuilen. Rascal gniffelde toen ze hem een genie noemde. ‘Vanzelfsprekend,’ zei hij plagend.
Rascal trok zijn kop terug toen de poes antwoordde. Duidelijk te zwak om ook maar een andere manier van weerstand te bieden dan woorden. Rascal lachte opnieuw. ‘Je kwetst me met je vooroordelen,’ sprak hij, quasi-aangeslagen. Hij had geen vrienden in BloodClan en mocht hij uitgenodigd worden om kittypets of rogues te pesten, sloeg hij het aanbod vriendelijk af. ‘Een geheimpje tussen ons, maar ik ben niet zoals de rest in BloodClan. In tegendeel, ik doe mijn best om tegendraads te zijn.’ Een grijns sierde zijn lippen. Niet dat deze poes dat ooit zou begrijpen. ‘En ik ga zomaar van genie naar niet slim, je kwets me dubbel.’ Een kort pruillipje kon hij niet onderdrukken, voordat hij grijzend weer op keek.
Rascals ogen gleden door de tuin. Ze hadden hier al lang genoeg rondgehangen. De vissen in de vijver waren hem niet ontgaan. Ze moesten snel weg voordat de eigenaar van het tweebeennest dacht dat ze aan het azen waarom op zijn vissen. Echt niet, Rascal ging niet voor een paar miezerige visjes het ijs proberen te breken. Hij drukte met zijn poot tegen de poes aan. ‘Kom, laten we wat eten voor je zoeken,’ sprak hij nu op een kalme, bemoedigende toon. Rascal kon het toch niet aan om haar hier te laten liggen. Rascal stond op, schudde zijn vacht en maakte aanstalten om de muur weer op te springen.


Try not to worry Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimewo 6 feb 2019 - 20:32

Try not to worry Ayz27mdk1y9.54.15
_______________________

Toen de kater begon te lachen, besefte Cypress pas dat het niet serieus bedoelt was. Het leek wel alsof haast níks serieus bedoelt was. Ze kon zich niet herinneren dat er ooit z'n clown in de Bloodclan rond gelopen had. Of misschien waren die er wel geweest, maar hielden ze het daar niet lang genoeg uit om op te vallen. Daarnaast leek het deze kater trouwens ook niet te deren wat ze tegen hem zei en dat maakte haar enig sinds verward. Waarom reageerde hij niet zoals een normale Bloodclankat zou doen? Wat was er mis met hem? Niet lang hoefde de poes te wachten op het antwoord. Oké, dus de kater was een soort outsider in een clan. Daar had ze eigenlijk nooit van gehoord, maar het was ook tijden geleden dat ze voor het laatst een clankat had gesproken. Of misschien had ze dat ook wel nooit. Momenteel vertrouwde ze haar lichaam en gedachten niet helemaal. In ieder geval had de kat dus last van een puber probleem, hoewel hij daar nu toch wel ongeveer te oud voor zou zijn. Dat maakte ook direct duidelijk waarom hij haar niet serieus nam.
Toen de kater zijn aandacht op iets anders vestigde, liet Cypress haar kop op haar poten zakken. De poes was zo moe, dat ze wel dagen kon slapen. Toch wist ze dat ze waarschijnlijk niet in slaap zou komen in deze kou en zonder een gevulde maag. Wat zou ze toch veel over hebben voor een muis, of konijn. Of eigenlijk alles waar vlees aan zat. Het water droop haar in de mond terwijl ze zich mee liet slepen door de wildste gedachten over eten. De zachte stomp die de Bloodclankat haar gaf trok haar door de donkere gang van haar gedachten, weer terug naar de realiteit.
De kater had zojuist het codewoord gezegd en Cypress was nog meer confused dan eerst. Why on earth zou hij haar helpen met het zoeken naar eten? Was dit weer een poging om zijn eigen clan dwars te zitten of verveelde de gevlekte kat zich gewoon? Een paar seconden lang over weegde ze zijn voorstel. Het idee aan eten weegde ongeveer even zwaar als het gevaar. Want de poes was niet zo dom of naïef om te denken dat hun gesprek en misschien wel maaltijd onopgemerkt zouden blijven. En als ook maar één rogue zou kunnen denken dat er een Bloodclankat was die ook maar iéts om haar zou geven, kon dat een heel groot gevaar vormen. Het idee dat ze vermoord werd omdat ze met een Bloodclankat gepraat had, stond haar niet aan. Maar toen kwam de honger weer opspelen en het idee alleen al dat ze de smaak van vlees zou proeven zorgde ervoor dat de poes opstond. Het werd langzaam steeds duidelijker hoe wanhopig Cypress kon worden als ze honger had.
[Tag: Rascal] [Words: 474]


Try not to worry Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimevr 8 feb 2019 - 21:31


Rascal keek eens achterom en zag dat het zakje botten langzaam overeind kwam. Hij glimlachte. ‘Ah, daar komt ze al,’ grapte hij. Met een soepele sprong kwam Rascal op de muur en zonder nogmaals om te kijken sprong hij aan de andere kant er weer vanaf. Als de poes eten van hem wilde krijgen, moest ze er tenminste nog een beetje voor werken. De wereld was hard en hij zou het haar niet komen brengen. Hij was al vriendelijk dat hij haar wilde helpen, maar ze ging het niet voor haar voorkauwen. Toch merkte Rascal dat hij zijn tred vertraagde, gewoon, om ervoor te zorgen dat de poes hem bij zou kunnen houden.
Al snel had Rascal naar enkele afslagen in het doolhof van de tweebeennesten, die hij inmiddels op zijn duimpje kende, gevonden wat hij wilde. Hij ging niet naar de plekken toe waar normaal het voer echt voor het oprapen lach, want daar was meestal toch nog competitie van enkele rogues. En deze poes zou dat zeker niet overleven. Maar ergens meer afgelegen van de drukste wirwar van tweebenen en monsters in het midden van de stad. Hij sprong op een bak en rook al snel de geur van kraaienvoer. Ach, ja het stonk, maar soms was er nog iets smakelijks in te vinden. Tenminste, als het nog redelijk vers was. En boy oh boy, de poes had geluk. Vers restafval van een paar vriendelijke tweebenen. Vlees met een smaakje, maar ja. De poes moest maar dolgelukkig met hem zijn. Met zijn poot graaide hij de bak in en wipte hij het eruit, voor de klauwen van de poes. Hij moest toevoegen, het was geen sappige muis, maar een simpel hapje zou ze nu ook niet kunnen weerstaan, hopelijk. Rascal was in elk geval zeker dat hij haar niet verder zou helpen. ‘Bon appetit,’ sprak hij haar aan met een knipoog. De kater sprong de bak weer af en ging op een afstandje zitten. Nieuwsgierig de poes aan het observeren.


Try not to worry Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 13:59

Try not to worry Ayz27mdk1y9.54.15
_______________________

Cypress zuchtte zachtjes toen hij de muur opklom en ze schatte ongeveer de hoogte in. De poes zou kunnen proberen het muurtje over te komen, maar om eerlijk te zijn wist ze niet of ze er toe in staat was. En al zou ze dat zijn, zou niks vernederender zijn dan half bungelend het gevaarte op te klimmen om er daarna niet meer af te durven springen. Ze had hoogtevrees. En het idee dat deze kater, die nog wel een bloodclanner was, haar dan trillend van angst zou zien zitten stond haar niet aan. Totaal niet. Dus zocht ze voorzichtig een scheur in de muur en toen ze die gevonden had, wrong de poes zich erdoorheen. Was haar magere lichaam toch nog ergens goed voor.
Toen ze nog maar net aan de andere kant was, zag ze al hoe hij begon te lopen. Half waggelend omdat haar pootkussentjes pijn deden van het ijs, probeerde ze achter hem aan te komen. Hoewel Cypress dacht dat ze wel aardig de weg kende, was ze versteld van het richtingsgevoel van de kater. Terwijl zij naar de eerste straat al de weg kwijt was, en hem ook heel even totdat ze zijn bonte vacht weer vond, leek hij straat naar straat precies te weten waar ze waren. Het verbaasde haar hoe weinig andere katten ze tegen kwam. Plots stopte hij bij een kleine steeg die haar nooit eerder opgevallen was. Voor een seconde bleef ze stilstaan, waarna ze daarna gewoon achter hem aan liep. De kater was tenslotte de enige die ook maar voor een klein beetje wist waar ze waren.
Zonder enige aankondiging stortte de bonte kat zich opeens in een vuilnisbak. Cypress had nooit iemand zo goed zien twoleg-afval-vissen, als dat al een woord was. Binnen een paar seconden lag er een stuk vlees voor haar, die de sterke geur van Twolegs bij zich droeg.
Ze herkende de uitspraak van de bloodclanner niet en de knipoog verwarde haar. Was er iets mis met het vlees ofzo? Hield hij haar voor de gek? Ze boog voorover en snuffelde even aan het vlees, terwijl ze haar ogen op de kater gericht hield. Het rook naar twolegs, ja, maar het rook niet rot of bedorven. Niet dat Cypress haar zintuigen nu zo goed kon vertrouwen, aangezien ze eigenlijk vooral haar tanden in het vlees wilde zetten, als was het zo giftig als de hel. En dat deed ze ook. Eerst probeerde ze haar best te doen om niet al te gulzig over te komen, maar al snel schrokte ze alles naar binnen. O wat was dat lekker. De poes likte haar lippen af en keek daarna weer op naar haar engel. Of eigenlijk duivel, als je de Bloodclan niet wilde beledigen.
De situatie was voor haar nogal ongemakkelijk, maar ze voelde zich vaker ongemakkelijk. Ze was daarnaast ook niet de meest gemakkelijke gesprekspartner en dat had nu al vaak geleid tot immens ongemakkelijke conversaties. Bovendien had ze het idee dat de kater haar uitermate goed in de gaten hield. Terwijl er een rilling langs haar rug gleed, wist ze niet wat ze moest doen. De poes zou met alle plezier nog honderden muizen eten, maar ze durfde niet de vuilnisbak in te gaan om opzoek te gaan naar iets soortgelijks. Wat als je eraf viel en je nek brak? Hoe konden er eigenlijk katten bestaan die daar geen rillingen van kregen?
Om de stilte te breken stelde ze maar de vraag die ze eigenlijk al eerder had willen stellen. "Waar is je halsband eigenlijk?" Ze prijsde elke God die er bestond om het feit dat zij er geen droeg. Nu hoefde ze in ieder geval niet bang te zijn dat hij haar nek zou doorbijten. "Die dragen jullie toch altijd?"
[Tag: Rascal] [Words: 623]


Try not to worry Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimezo 10 feb 2019 - 22:15

Rascal keek toe hoe de poes eerst argwanend naar het vlees keek, maar vervolgens naar binnen begon te werken alsof ze een halve maan geen eten had gezien. Rascal kon een glimlach op zijn gezicht niet onderdrukken. Wat was hij weer galant. Een dame in nood gered door de wildeling, de ketter, de kortzichtige, en alle talloze vooroordelen die je kon hebben over een elitekat of rogue. En hij deed precies het tegenovergestelde dan wat je zou verwachtten van hem. Toch had hij geen dubbele agenda, wat een echte paranoïde kon bedenken. Maar wat zou het makkelijk kunnen zijn, haar vertrouwen te winnen, om zijn poot te draaien en mee te nemen naar het kamp als een prijs. Zijn gedachten gingen naar de poes die gevangene was in het kamp. Dat wenste hij niemand toe. Nou, achteraf gezien kon hij wel een paar hufters verzinnen. Maar dan ook weer, die verdienden meer onheil dan slechts eenzame opsluiting.
Rascal kantelde zijn kop toen hij de poes weer naar hem keek. Hopelijk had hij haar even een zetje in de goeie richting kunnen geven. Met een volle maag sliep je tien keer beter. Totdat de rogue opeens met een gemene vraag kwam en hij duidelijk met zijn ogen rolde. ‘Je hebt een slecht geheugen, poes,’ mauwde hij lichtelijk geïrriteerd. ‘Ons geheimpje, weet je nog? Ik doe mijn best om tegendraads te zijn.’ Toch zei Rascal het nonchalant of het de normaalste zaak van de wereld was. Maar hij hoorde Jinx zijn waarschuwingen nog in zijn kop echoën, maar hij schudde ze snel weg. ‘Je weet toch hoe het werkt? Je moet een kittypet of hond doden en zijn halsband als trofee meenemen, en pas dan ben je een volwaardig lid van de elite.’ Nogmaals het nonchalante. Voor hem was het de normaalste zaak om over moord en verderf te spreken, te denken. Hij was er niet bang voor, hij was bereid om het in bepaalde situaties te doen, maar alleen als het het waard was. En de elite was het niet waard. Ja, het was het enige thuis dat hij kende. Maar hij voelde zich steeds meer een alien. Toch had hij zijn best gedaan om zijn afgunst naar zijn vader te tonen. Hij nam het hem nog altijd kwaad dat hij er niet voor hem was toen hij een kit was en pas zijn interesse begon te wekken toen hij een young one was. Hij had hem, zijn zusjes en zijn moeder laten stikken. Dat was onvergeeflijk. En die opvatting had hij niet alleen geassocieerd met zijn vader, maar met de hele elite. De grote kater schudde de gedachte weg, terug naar de rogue in zijn netvlies. ‘Technisch gezien ben ik nog steeds een leerling.’ Een lach sierde zijn lippen toen hij dat zei. Het was ook wel komisch. Gelukkig zagen Jinx noch hij de moeite om er elke dag op uit te gaan om zijn vechtkunsten te verbeteren. Dat was trekken aan een dood paard. Een onbesproken overeenkomst. Hij had een loophole gevonden in het systeem. Noch leerling zijn noch lid, perfecte balans van niets doen voor de clan en voor zichzelf zorgen, plus de paar voordelen van de clan die er waren meepikken. Rascal was een freerider en hij zou het exploiteren zolang hij kon.


Try not to worry Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimema 11 feb 2019 - 8:34

C Y P R E S S

notes None - tag Rascal - words 220 -merci

Ok. Dit was dus ook niet de bedoeling. Het was Cypress' al eerder opgevallen hoe de Bloodclanner, of wat hij ook beweerde te zijn, snel van een op een vage manier aardig, naar uiterst creepy. En toen de kater ook nog eens iets wilde uitleggen wat elke rogue wel wist, kapte ze hem af. "Ja, no sh*t sherlock. Ik weet wel wat een gevaar ik hier buiten loop." Van de uitspraak die ze gebruikte om haar irritatie uit te spreken wist ze eigenlijk niet echt de betekenis, maar ze had Kittypets het vaak genoeg horen gebruiken. Misschien was het wel een twoleg-ding.
De arrogante uitstraling van de kater maakte dat Cypress haar uiterste best moest doen om niet op hem af te vliegen en zijn kop eraf te bijten. Dat het haar eerst niet boeide op welke sneaky manier deze kater alles deed, betekende niet dat, nu ze gegeten had, het nog steeds goedkeurde. En wat was er mis met deze kater dat hij dacht dat heel het leven een grap was. Waarom nam hij niks serieus? "Je praat graag over jezelf, neem ik aan?" Vroeg ze verveeld, terwijl ze haar ogen even dichtkneep. "Weetje, I don't care, dus zoek maar een andere steen om de hele dag tegen aan te praten, want ik geloof dat ik anders flauw val."


Try not to worry Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimema 11 feb 2019 - 22:23

Rascal voelde zich ergens beledigd door de poes. Hij had verdomme haar avondmaal geregeld. Ze mocht op zijn minst even dankjewel zeggen. Ging ze bitchy zijn, dan kon ze een hork terug verwachten. Rascal rolde duidelijk zijn ogen en zwiepte geïrriteerd met zijn staart. Volgens mij had hij aan de overhand. ‘Dan zou ik voorzichtiger doen, poes.’ Zijn stemgeluid werd versterkt door een diep, zacht gegrom van onderuit zijn buik. ‘Je daden laten zien alsof je geen idee hebt wat je doet.’ Rascal kwam overeind en liet weten dat hij het zacht gezegd niet tof vond. Een hapje op, en het bekje werd opeens tien keer zo groot.
Rascal rolde opnieuw met zijn ogen toen ze vond dat hij teveel over zichzelf praatte. ‘Om weer je geheugen op te frissen: jíj vroeg. Ik heb de manieren om vriendelijk te antwoorden.’ Rascal kwam weer dichterbij en keek het scharminkel aan. Ze moest echt op haar passen letten. Hij was groter, sterker, sneller en had de energie voor een gevecht, in tegendeel tot haar. ‘Weet je, dat mijn vriendelijkheid niet gewaardeerd wordt met een simpel dankjewel, laat ook weer zien dat de vooroordelen over rogues terecht zijn,’ grauwde hij naar de poes. ‘Maar sinds ik je zó verveel, je hebt nu nog de kans om weg te lopen.’ Rascal werd niet snel pissig, maar zijn oordeel was nu gevestigd. Hij dacht eerst dat de poes nog wel komisch was, met haar vertoon op het ijs en haar snelle inzicht om hem te verassen. Ze nam haar eigen geluk voor lief, er waren telbare momenten geweest dat hij haar permanent had kunnen verminken, maar ervoor koos om het niet te doen. ‘Tenzij je weer een bron van vermaak wil zijn,’ voegde hij uiteindelijk aan zijn vorige voorstel toe. De rogue kon zelf wel invullen wat die bron zou zijn.


Try not to worry Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimedi 12 feb 2019 - 20:26

C Y P R E S S

notes None - tag Rascal - words 200 -merci

Ze grijnsde. Het was Cypress zowaar gelukt om van de clown een duivel te maken. Nu was het haar beurt om de erfenis van haar vader, een heel slecht gevoel voor humor en een rare obsessie voor discussies, te gebruiken. Of eigenlijk nam het haar over. Maar dat was ongeveer hetzelfde. "Oké, oké, bossy batman. Maar als ik dan toch moet gaan, kun je dan even die container om duwen? Dat zou heel aardig van je zijn." Ze kon het haast niet laten om haar 'badman' grap te maken, maar hield zich nog net in. Dat ze onvoorspelbaar kon zijn, wist ze zelf. Dat ze zoveel op haar beide ouders leek, was haar ook al wel opgevallen. Het was alleen nu dat ze het ook echt besefte. "O, great hell. Ik lijk echt veel op ze." Siste ze zachtjes tegen zichzelf, terwijl ze half bezorgd over haar gezondheid, half nog in haar rare-gevoel-voor-humorVibe. De poes wist niet wat ze er van moest denken en schudde dus haar hoofd om de gedachte weg te krijgen.
"Maar, hé. Ik wist niet dat je boos zou worden." Zei ze, op een kinderachtige manier, terwijl ze hem aankeek alsof hij iets komisch was.


Try not to worry Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimewo 13 feb 2019 - 18:29


Rascal keek de poes nog even pissig aan, totdat ze opeens hem bossy batman noemde en hij een grijns op zijn smoel niet tegen kon houden. Oké, zo vond hij haar wel weer leuk. Zij moest ook niet zo wispelturig zijn, hij had alles nu zo’n beetje van haar gezien. Zwak, bitchy en gevat. Maar dat betekende niet dat hij ook bitchy kon worden. Zijn ogen gleden de bak kraaienvoer weer op en hij schudde zijn hoofd. Dat ding was veel te zwaar voor hem om “even” om te gooien. ‘Wat denk je wel niet, dat ik superkat ben?! Ik ga dat echt niet opgooien, spring er gewoon in, muts.’  Rascal rolde zijn ogen. Nonchalant likte hij een keer over zijn borst, waarna hij haar weer aankeek met pretlichtjes in zijn ogen. ‘Of ben je bang je klauwen vies te maken, poessie,’ miauwde hij plagerig naar de poes.
Even kantelde de brede kater zijn kop toen de poes iets leek te zeggen. Wat was dat, een belediging? Hij besloot er niet verder op in te gaan, want beledigen was blijkbaar één van haar hobby’s. Totdat ze opeens op een kinderachting toontje iets tegen hem zei. ‘Mimimimimi,’ imiteerde hij haar stomme toontje. ‘Ik ben altijd boos,’ sprak hij vervolgens terwijl hij een kwade blik op zijn gezicht probeerde te forceren.


Try not to worry Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimewo 13 feb 2019 - 20:28

C Y P R E S S

notes None - tag Rascal - words 173 -merci
Cypress' wenkbrauwen schoten omhoog. Dit was waarschijnlijk de enige kat waar ze ooit de snelle overgangen van emoties in had terug gezien, naast haarzelf. En dan dacht ze dat zíj gestoord was. "Ja, dat zie ik duidelijk. Jij bent echt áltijd boos, zo te zien." Zei ze sarcastisch, terwijl er kort een glimlach over haar gezicht gleed. Even snel als die gekomen was, verdween die weer. Zachtjes trippelde ze naar de container en met haar hele gewicht, nogal weinig dus, probeerde ze hem om te duwen. De bak week geen centimeter. Toen ze besefte dat er geen enkele hoop was dat ze hem óoit om zou krijgen, zuchtte ze en keek ze hem lang aan. Wilde hij nu écht beweren dat hij niet sterk genoeg was om een bak om te duwen? "Aangezien het waarschijnlijk nog wel even duurt voordat ik je overgehaald heb me een gunst te doen, kun je net zo goed even beleefd vertellen hoe je heet, niet?" De poes hield haar hoofd schuin en keek hem strak aan.


Try not to worry Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimedi 19 feb 2019 - 12:25

Een brede grijns sierde het gezicht van de grove kater toen de poes een grap over zijn overduidelijk kwade gedrag. Toch verdween het humoristische kantje van de poes die hij toch wel begon te waarderen weer als sneeuw voor de zon. Hij rolde zijn ogen toen de poes tegen de bak kraaienvoer begon te duwen. Rascal stond uiteindelijk toch op en rekte zich zeer charmant uit. Kom op, hij kreeg hier oprecht een koude kont van. ‘Ik zei toch dat het niet mogelijk was,’ bromde hij licht geïrriteerd. Waarom wouden poezen nooit gewoon luisteren. Soms had hij gewoon echt gelijk. De kater richtte zijn blik weer op de poes toen ze weer begon te kakelen. ‘Je wil wel erg veel gunsten, ik ben geen onuitputbare bron, dotje,’ mopperde hij opnieuw. Eerst moest hij haar van het ijs halen, toen een routebegeleider worden door de stad, dan nog vlees voor haar halen en nu wilde ze dat hij de container omgooide en zijn naam vertelde. Veeleisend, dat zeker. ‘Rascal.’
Rascal richtte zijn ogen weer op de bak kraaienvoer en met een lichte afzet sprong hij er weer bovenop. Deze poes snakte duidelijk naar meer voer. ‘Kijk, dit is makkelijker,’ zei hij op licht mopperende toon. Hij graaide weer in de bak en vond wat muffer vlees, toch nog steeds eetbaar. Nu danste hij verdomme weer naar haar pijpen. Dit keer viste hij het omhoog uit de container en nam zelf een hap van hem vlees, waarna hij zijn lippen likte. ‘Kom maar halen.’ Met uitdagende ogen keek hij naar de poes onder hem. Inmiddels begonnen ook voor hem wel de puzzelstukjes op zijn plek te vallen, hij was niet achterlijk. Ondanks dat de poes een grote bek had en geen greintje angst scheen te tonen naar hem, noch BloodClan geur, was ze op één of andere manier bang om te springen. Vandaar de verschrikkelijke moeite om de bak om te willen gooien in plaats van omhoog te springen. Ze wilde niet omhoog. Bang voor hoogte of bang om te vallen?


Try not to worry Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimedi 19 feb 2019 - 18:32

C Y P R E S S

notes None - tag Rascal - words 214 -merci
Hoewel Cypress een gloeiende hekel had aan anderen gelijk geven, kon ze er deze keer niet veel tegen doen. Ze had inderdaad wel erg veel van hem gevraagd en de poes kende zeker twintig katten die haar nu al de grond in geboord hadden. Heel kort vroeg ze zich af waarom hij anders was, tot hij zijn bek weer open rukte.
Nu had ze geen tijd meer om daar over na te denken, want hij had al heel veel andere vragen opgeroepen. Ondanks dat ze erg nieuwsgierig van aard was, moest ze ook deze even weg duwen in haar gedachte. De honger was weer op komen spelen. "No sh*t sherlock." Herhaalde ze haar eerdere woorden weer, toen ze hem op de bak zag springen. Deze keer klonk het niet vijandig of geïrriteerd, maar meer een beetje twijfelend. Zijn uitnodiging om mee te eten, kwam niet geheel onverwachts. Alleen al omdat de kater waarschijnlijk wel wist dat ze het nooit zou accepteren. Langzaam maar zeker kreeg ze het idee dat hij haar angst had ontdekt. Het maakte haar misselijk van binnen. Zwak lijken was wel het laatste wat ze wilde. En dus ging ze zitten, met haar staart over haar voorpoten en staarde ze naar boven, van het stuk vlees naar Rascal en terug.


Try not to worry Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimedi 19 feb 2019 - 20:37


Rascal grinnikte opnieuw terwijl hij al bovenop de bak kraaienvoer zat. Deze poes was toch wel intens koppig. Het kon een waardevolle eigenschap zijn, echt op je eigen mening en verhaal vasthouden en niet van jezelf wijken, of ontzettend hinderlijk en kortzichtig en dom. In dit geval was het zeker het tweede. De poes ging uiteindelijk zitten en hij keek kauwend op het vlees weer naar beneden, waarna hij zijn tong rond zijn lippen deed glijden. Vervolgens kon hij haar stomme blik niet meer aanzien en zuchtte dramatisch. Waarom deed hij dit nog voor de poes. Hij nam nog een hap en werkte het naar binnen, waarna hij het overige vlees naar boven hengelde en voor de klauwen van de poes dumpte. ‘Laatste keer, juffie,’ mopperde hij, waarna hij nog een blik wierp in de bak en concludeerde dat als er nog wat in lag, het wel zeker een kwaadaardige geur bij zich moest dragen. Rascal sprong weer de bak af en ging tegenover de poes zitten, waarna hij een poot op haar maaltje legde. ‘Dan wil ik alleen nog even jóuw naam.’


Try not to worry Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry Icon_minitimeza 23 feb 2019 - 10:58

C Y P R E S S

notes None - tag Rascal - words 196 -merci
Het doffe geluid van het vlees op de stenen, klonk Cypress als muziek in de oren. Haar neusgaten opende zich wijd, terwijl ze de lucht in snoof die nu gevuld was met de geur van vlees. Ze negeerde Rascal, geheel geobsedeerd door het eten en haar honger. Net toen ze op het punt stond om het stuk vlees op te schrokken, sprong de kater naar beneden en belemmerde hij haar laatste kans op het stuk vlees door zijn poot in de weg te zetten. Cypress wist ook eigenlijk wel dat het te mooi was om waar te zijn en wantrouwig ging ze weer zitten. Haar dichtgeknepen ogen keken hem aan, afvragend wat hij van haar wilde hebben. Of weten.
En daar kwam het dan, de vraag. Alsof hij een formulier aan het invullen was, vroeg de bloodclanner naar haar naam. "Waar denk je dat voor nodig te hebben?" Vroeg ze hem nonchalant, terwijl Cypress merkte dat haar ogen steeds weer naar het eten gleden. Ze moest haar blik bijna letterlijk van het vlees afscheuren, voor ze hem weer aan kon kijken. Het eerdere hapje had eerder eetlust opgeroepen dan gestild, dat was nu wel duidelijk.  


Try not to worry Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Try not to worry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: