Try not to worry - Pagina 2



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 Try not to worry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende
Rascal
Member
Try not to worry - Pagina 2 DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimedi 5 maa 2019 - 19:28

Pfft, wat een hypocriet geval. Hij rolde zijn ogen toen ze geheimzinnig deed over haar naam. ‘Gewoon,’ antwoordde hij vervolgens zelf kinderachtig. Nog steeds hield hij koppig zijn klauwen op het stuk vlees, waar de poes duidelijk om aan het watertanden was. Het begon nu zo langzaamaan irritant te worden wat hij wel niet voor haar deed en hij stond op het punt om gewoon om te draaien en haar gedag te wuiven, toen hij opeens nagels op steen hoorde. Zijn nekharen vlogen overeind toen hij twee grote honden de hoek om zag komen, blijkbaar gelokt door de geuren van muf vlees. Veelvraten die het ook waren. Met veel lawaai begonnen de honden te blaffen en Rascals ogen werden groot. Rennen. En al snel had hij besloten dat het ieder voor zich was en nam een rechtsomkeert en zijn ogen schoten meteen omhoog, kijkend naar muren of schuttingen waar hij omhoog kon springen om buiten bereik van de bekken van de honden te blijven.


Try not to worry - Pagina 2 Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry - Pagina 2 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimeza 9 maa 2019 - 8:08

C Y P R E S S

notes x - tag Rascal - words 259 -



merci
Cypress zag dat haar koppigheid er niet voor zorgde dat het vlees dichterbij haar buik kwam, waardoor ze haar uiterste best moest doen om hem niet in de haren te vliegen. Het was niet zo dat de poes boos was op hem, ze had alleen gewoon zoveel honger dat haar buik ervan pijn deed en ze kon het maar lastig verdragen dat er nu vlees voor haar lag. De rogue was helemaal afgeleid door de geur van vlees, waardoor ze de honden pas doorhad toen ze de kat tegenover haar zag verstijven. Het blaffen deed haar even ineenkrimpen, maar toen de kater begon te vluchten, voelde ze hoe de paniek in haar lichaam het over wilde nemen. Maar dat lukte niet. De honger en de boosheid hadden haar andere emoties afgevlakt, waardoor ze de angst haast niet voelde.
En zoals over het algemeen bekend is, is vechten met veel angst, oerdom. Maar vechten zonder angst, is misschien nog wel veel dommer. Zonder dat Cypress daar over na had gedacht, rende ze naar voren, maar toen ze bij de muur gekomen was, probeerde ze er niet op te springen. (Niet dat ze dat had gekund, want de stenen zagen er aardig glibberig uit.) In plaats daarvan, zette ze zich af tegen de muur en rende daarna terug naar de honden. Cypress bepaalde de afstand tot de grootste hond en zo sprong ze op zijn rug, waarna ze zich vast pinde en haar tanden in zijn nek beet. De poes proefde de metaalachtige smaak van bloed in haar mond sijpelen.


Try not to worry - Pagina 2 Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry - Pagina 2 DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 20:05

Rascal had al voor het hazenpad gekozen, maar voor de zekerheid keek hij nog een keer om. De poes ging met hem mee deze kant op en voor hij het wist had hij zich op een muur gekrabbeld, buiten het bereik van klappende kaken en scherpe tanden. Voor een moment dacht hij dat Cypress achter hem aan zou komen, totdat hij opeens een geweldige plot twist onder zijn ogen beleefde. De uitgemergelde poes ging de aanval in. Oh nee. Muts! Ze zou doodgaan. Haar kans op overleven van nihil. De poes wist zich wonder boven wonder nog op het mormel te werken. Rascal dácht dat hij had besloten dat het ieder voor zich was. Maar schuldgevoel begon in zijn maag op te borrelen. Hoe lang zou het nog duren voordat de poes van de rug van de hond werd geschud en ze klaar stonden om haar in stukken te scheuren. De andere hond die stond nu tegen de muur bij hem omhoog en blafte naar hem. Rascal zijn rug bolde op en zijn staart werd bijna drie keer zo dik. Hij blies eens naar het mormel, maar hij was duidelijk buiten bereik. Zijn ogen gingen weer naar de poes bij de andere hond en Rascal kneep zijn ogen dicht. Hij moest nu kiezen en snel ook. De brede kater nam een diepe zucht en in een snelle beweging ontblootte hij zijn klauwen en liet zich vallen precies op de kop van de hond bij de muur. Hij probeerde met zijn klauwen zoveel mogelijk verwarring en schade aan te richtten, waarna hij naar de andere hond en Cypress rende en snelle slagen naar de achterpoten en staart van de hond te slaan om hem proberen af te leiden.


Try not to worry - Pagina 2 Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry - Pagina 2 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 20:53

C Y P R E S S

notes x - tag Rascal - words 121 -



merci
Dat de vage, gestoorde Bloodclankater haar zou helpen, was wel het laatste wat ze verwacht had. Maar daar dacht ze nu niet aan. Het enige wat de kat nu wilde zien was bloed. Heel veel bloed. Ze beet zo hard als ze maar kon in de nek van de hond en kraste naar zijn ogen. Het was dat de poes als een psychopaat aan het vechten was, maar anders had ze wel een paar seconden gewalgd van het oog dat ze uit de schedel van de hond geschept had. De hond begon te janken, maar Cypress voelde hoe haar spieren opgaven. En nog voor de hond goed en wel gevlucht was, lag ze bewusteloos op de grond, als een hoop botten.


Try not to worry - Pagina 2 Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry - Pagina 2 DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 23:17



Rascal wist niet wat hem overkwam. Voor hij het wist racete de hond waar hij momenten samen met de poes nog mee had gevochten. De poes zakte op de grond, haar klauwen besmeurd met bloed. En niet veel verder lag wat leek op een oog. Rascal had echter geen moment op te walgen van de gruwen die hij zag. Want de tweede hond zag zijn kans schoon toen de poes onbeweeglijk bleef liggen. Rascal twijfelde deze keer niet en sprong tussen de twee in en ontmoette de bek van de hond met zijn klauwen. Eén van zijn poten werd gegrepen door de hond en Rascal zijn adem stokte toen een tand een gat in zijn vlees maakte. Maar hij moest zichzelf los weten te krijgen voordat hij in stukken werd gescheurd. Een goed geplaatste slag met zijn andere klauw over de neus van de hond deed hem piepen en Rascal was los. Hij blies hard naar de hond en sprong nog één keer op om de hond opnieuw over zijn snuit te slaan. Dat was genoeg om de hond met zijn staart tussen zijn poten achter zijn vriend aan te jagen, lang niet meer zo stoer nu hij alleen was. Rascal stond verstijft van de adrenaline naast het bewegingsloze lichaam van de poes. Het duurde even voordat hij weer kon ademhalen en een stekende pijn door zijn rechtervoorpoot voelde gaan. Zijn kop ging naar zijn poot, maar zijn oog bleef stoppen bij het lichaam van de poes en het bloederige oog niet ver weg. Die van een hond. Hij bleef enkele seconden walgend kijken, waarna hij zijn aandacht verplaatste. De poes had zich kranig staande weten te houden voor haar toestand, maar het was toch een grote tol op haar lichaam geweest. Leefde ze überhaupt nog wel? Rascal focuste zijn blik op de poes haar flanken en zag dat ze nog op en neer gingen. De grote kater haalde opgelucht adem. God, en nu?
Rascal wist één ding zeker: hij kon haar niet zomaar achterlaten. Deze poes bewees maar weer eens een pijn in zijn staart te zijn. Ze moest haar wegbrengen ergens veilig, maar ver genoeg van het BloodClan kamp. Rascal pakte de poes bij haar nekvel. Ze leek verder redelijk intact, dus lomp sleepte hij haar deels over de grond. Ze woog niet heel veel, maar het was wel een aanslag op zijn zielige pootje. Dus hinkte hij op drie poten met haar lichaam verder. Rascal wist dat hij dit niet heel ver zou kunnen volhouden. Hij wist dat twee hoeken verder een plek was waar de tweebenen kartonnen dozen verzamelden. Een grote container waar ze veilig onder konden kruipen. Dat moest dan maar even. Elke stap leek meer pijn te doen en wat een eeuwigheid leek te duren waren ze op Rascals gemiddeld veilige haventje. Hij sleepte haar onder de container en plofte vervolgens naast haar neer. Hij zou wel wachten. Of ze werd weer wakker, of niet. Dit was wel echt het toppunt wat hij kon doen. En met sterke lippen begon hij zijn wond op zijn poot te likken. Een perfect gaatje waar de hond zijn tand in had weten te zetten.


Try not to worry - Pagina 2 Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry - Pagina 2 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimema 29 apr 2019 - 9:06

C Y P R E S S

notes Please don't kill her, please don't kill her - tag Rascal - words 179 -



merci
Cypress schrok plots wakker. De paar minuten dat ze van de wereld was geweest leken voor haar nog maar een seconde te zijn, waardoor ze geschrokken om zich heen keek, tot haar oog op Rascal viel. Onzeker staarde ze hem aan, niet precies wetend wat te doen. Haar lichaam trilde als een skelet uit een spookhuis en de Rogue voelde overal kleine naaldjes in haar huid prikken, in de vorm van sneedjes. Daarnaast zat ze voor zeker meer dan de helft van haar lichaam onder bloed, maar van wie het bloed precies was kon waarschijnlijk niemand op maken. Zelfs Cypress niet.
Maar daar was haar aandacht niet op gevestigd. Nee, Cypress had een nieuw probleem. Ze was de kater dankbaar, zeer dankbaar, maar door haar koppigheid wist ze niet precies wat ze moest zeggen. De poes voelde er namelijk weinig voor om zijn ego te strelen. Even peinsde ze over een goed antwoord, maar toen hoestte de Rogue even om wat bloed uit haar mond te krijgen. "Dankjewel." Zei de poes schokkerig, door haar nog steeds trillende lichaam.


Try not to worry - Pagina 2 Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry - Pagina 2 DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 21:59


In zijn ooghoeken zag hij de poes bewegen. Zijn kop ging op en hij keek met vragende blik de poes aan. Ze rilde door heel haar lijf en ergens begon hij medelijden te voelen voor het arme ding. Zo zou ze de winter niet doorkomen. Hij keek de poes enkele seconden aan en ging vervolgens ging hij verder met zijn eigen poot te likken. Ze had waarschijnlijk even te tijd nodig om weer op aarde te landen.
Totdat tot zijn grote verbazing te poes hem bedankte. Rascal keek enkele seconden de poes met zijn lichtgele ogen aan. ‘Graag gedaan,’ ontving hij haar bedankje, waarna een grijns zijn lippen sierde. ‘Je hebt je kranig verweerd, juffie,’ grinnikte hij. Ja, er zat nog wat vechtlust in de poes, dat kon hij zeker niet ontkennen. ‘Het oog was misschien een beetje over de top, maar effectief.’ Kort zag hij het beeld weer op zijn netvlies en gal ontstond in zijn keel. Jakkes. Toch hadden ze met zijn tweeën twee volgroeide honden weten weg te jagen. Maar, dat had niet gehoeven. Rascal was veilig geweest, maar de poes had als een idioot te aanval ingezet. Ze waren door het oog van de naald gekropen, en hij durfde een gok te wagen waar het aan lag. ‘Weet je, katten komen op het algemeen op hun pootjes terecht als ze vallen.’ Een veelbetekenende blik lag in zijn ogen. Als ze gewoon was gesprongen was er geen probleem geweest. Maar kennelijk was een twee meter hoge schutting enger dan de kaken van een gestoorde hond. En kijk waar het haar had gebracht.


Try not to worry - Pagina 2 Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry - Pagina 2 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimedo 2 mei 2019 - 9:58

C Y P R E S S

notes x - tag Rascal - words 176 -



merci
Hoewel haar lichaam nog even hard trilde als daarvoor, ging ze comfortabeler liggen en likte even over haar vacht, rood van bloed. Haar tong proefde de bekende metalige smaak en met tegenzin ging ze verder met het schoonmaken van haar vacht.
Op de opmerking van de kater kon ze alleen maar antwoorden met een grijns. "Ik dacht dat je een Bloodclanner was. Kun je dan niet tegen wat bloed of ingewanden?" Het was als retorische vraag bedoelt en uit de lichtelijke spottende toon kon je de verdere bedoeling van de uitspraak wel opmaken. De poes was niet bang om een beetje te spotten met haar aartsvijand. Ze wist niet of ze morgen nog wel zou leven, dus dan kon ze maar beter genieten van vandaag en met tegenzin moest Cypress toegeven dat deze dag eigenlijk wel leuk was geweest, op het bloed en de pijn na. Maar dat was voor haar al dagelijks geworden.
Cypress staarde hem lang aan, terwijl ze nadacht over zijn nieuwe opmerking. Uiteindelijk besloot de poes te antwoorden. "Meestal. Niet altijd."


Try not to worry - Pagina 2 Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry - Pagina 2 DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 20:13

Rascal wiebelde zijn oren toen de poes een beetje een cynische vraag stelde en de kater rolde met zijn ogen, waarna hij zijn kop lachend schudde. ‘Maar ik dacht dat je inmiddels wel doorhad dat ik niet een doorsnee BloodClanner ben.’ Verder antwoordde hij niet op haar vraag. Ja, bloed kwam hij bijna dagelijks tegen, maar ogen uit een beest zijn kop, nee. En helemaal niet zo’n groot beest als een hond. Toch had mevrouw wel een goed verhaal om te vertellen, mocht ze deze dag doorkomen.
Toen kwam een lange stilte, alsof er even kortsluiting in de kop van de poes was. Toen kwam er een kort antwoord en Rascal lachte hartelijk. Ze was dus gewoon echt bang. ‘Geloof me maar,’ sprak hij nog steeds met een lach in zijn stem. Natuurlijk instinct zorgde er wel voor dat je draaide in de lucht. Daar had je ook een staart voor. Maar misschien had de kat iets meegemaakt dat ze niet meer van de grond af durfde. Wat een verschrikkelijk leven. Helemaal in de stad was dat absoluut niet handig. Rascal besloot er niet verder op in te gaan, waarna hij naar de poes keek. ‘Hoe gaat het?’ vroeg hij nu, eindelijk was hij serieus en kalm. Hij maakte zich echt wel een beetje zorgen om de poes. Waarom was hij anders mee gaan vechten en had hij haar bewusteloze lichaam naar veiligheid gesleept?


Try not to worry - Pagina 2 Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry - Pagina 2 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 20:35

C Y P R E S S

notes x - tag Rascal - words 137 -



merci
De halve geruststelling van de kater liet haar onwillekeurig snuiven. Ofcourse, dacht ze sarcastisch.  Haar angst was niet iets wat je kon sussen met drie woorden. Toch was haar angst niet veroorzaakt door een trauma of iets dergelijks. Nee, de poes was haar hele leven al bang geweest voor hoogtes. Ze hoefde maar een staart van de grond te staan en voelde haar spieren al verslappen. Cypress kon er simpelweg niks aan doen.
De bezorgde ondertoon van de vraag verraste Cypress een klein beetje en ze kneep haar ogen eventjes samen. "Nou, ik heb net chirurgisch een oog verwijderd, dus ik ben prima." Zei ze simpelweg. Er was geen subtiele sarcastisch ondertoon te horen. Alleen de branderige wonden hielden haar van een glimlach. "En jij?" Ze keek Rascal onverstoorbaar aan, met een lichtelijke grijns op haar lippen.


Try not to worry - Pagina 2 Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry - Pagina 2 DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 23:27

Rascal leek zelfs met zijn uitmuntende redenatie de poes niet weten te overtuigen. Haar gesnuif sprak boekdelen. Nou ja, haar probleem. Rascal zou haar niet nog een keer helpen. Na-ah, case closed. Als zei niet omhoog kwam, dan kwam Rascal niet meer omlaag. Geen lekkere hapjes meer delen, geen vechten tegen honden. Die privileges waren officieel voorbij. Nou ja, na vandaag dan.
Rascal lachte bij haar volgende woorden. Ze wilde gewoon niet zwak lijken tegenover hem. Nou ja, nieuwsflits, dat was ze al. Ze was mager, had hulp nodig met eten zoeken, had hulp nodig om naar veiligheid gebracht worden. Misschien was het leven als een rogue toch niet de geschiktste voor haar. Toen tot zijn grote verassing vroeg ze hoe het met hem was. Hij stak zijn gewonde pootje naar haar uit. ‘Ik ben gebeten,’ piepte hij met een pruillipje. ‘Kijk eens, wat erg!’ mauwde hij dramatisch, waarna een grijns zijn smoel sierde. Zijn gaatje was inmiddels al opgehouden met bloeden en ondanks een verstuiking zou hij het wel overleven. Rascal rolde op zijn zij en gaf nog een paar likken over zijn vreselijke wond, waarna hij met een schuin oog naar de poes keek. ‘Als je hulp nodig hebt,’ sprak hij, een blik werpend op de krassen op haar lichaam. Rascal bereidde zich al voor op een fel antwoord. Maar hé, het was goed voor z’n karma als hij het op zijn minst had aangeboden.


Try not to worry - Pagina 2 Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry - Pagina 2 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 9:21

C Y P R E S S

notes x - tag Rascal - words 174 -



merci
Cypress rolde met haar ogen, terwijl ze het niet kon laten even te glimlachen. "Over of je 'wond' nou zo erg is zijn de meningen verdeelt, maar dat je een dramaqueen bent staat vast." De kat grijnsde, maar niet op een onaardige manier. Toch kon Cypress niet toegeven dat ze hem een héél klein beetje aardig begon te vinden. Hij was tenslotte nog steeds in een betere conditie dan zij en al zou het haar óóit lukken om Rascal te overmeesteren, dan zou ze nog steeds een hele kudde gestoorde psychopaten achter haar aan krijgen. En daar zat de poes ook niet op te wachten.
Cypress was verrast door zijn volgende voorstel. Zonder met haar ogen te knipperen staarde ze hem lang aan. Als ze eerlijk was, snapte ze eigenlijk niet wat hij voorstelde. Maar als hij van plan was haar te doden of verwonden, dan had hij dat al veel eerder gedaan. Bijvoorbeeld voordat hij als een gek op de honden afgestormd was. "Ja," Enigszins onzeker keek ze hem aan,"Ik bedoel, oké."  


Try not to worry - Pagina 2 Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry - Pagina 2 DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimezo 5 mei 2019 - 20:11


Rascal trok een pruillipje toen de poes haar volgende woorden zei en gaf nog een paar voorzichtige likken aan zijn gewonde pootje. ‘Het doet heel zeer hoor!’ sprak hij quasi-verdrietig, waarna een lachje niet ontkwam over zijn lippen. Natuurlijk was hij vergeleken met de poes er met een miezerig schrammetje vanaf gekomen. Toen tot zijn grote verassing zei ze dat ze hulp nodig had en Rascal kantelde zijn kopje. Het was altijd moeilijk om jezelf kwetsbaar te stellen, om hulp te vragen. Helemaal voor een rogue die van zichzelf verwachtte dat die voor zichzelf kon zorgen. Rascal krabbelde overeind en hinkte lichtjes dichter naar de poes en bleef eerst kort op een afstandje staan. ‘Ik doe alleen die waar je moeilijk bij kan,’ opperde hij. Haar korte tocht slepend door het gruis van de straatstenen waren haar wondjes er niet beter op geworden. En het enige wat Rascal zeker wist over eerste hulp was dat de wonden schoon moesten zijn, anders konden ze geïnfecteerd worden. Dat had hij vaak genoeg gezien in de elite. Daarna boog hij zijn kop naar de poes en begon zachtjes de wondjes op haar rug schoon te likken. Op hoop van zegen dat hij geen nagels over zijn neus kreeg.


Try not to worry - Pagina 2 Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry - Pagina 2 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimema 6 mei 2019 - 8:11

C Y P R E S S

notes x - tag Rascal - words 320 -



merci

Cypress zag hoe de kater hinkelend op haar af kwam en ze wilde net een valse opmerking maken over zijn 'ouderdom en broze botjes' (die hij natuurlijk niet had), toen de poes besefte dat ze er zelf nog minder goed aan toe was. En ze wilde hem zéker niet op ideeën brengen voor rare bijnamen, zeker nu ze niet van de Bloodclanner weg kon lopen, na haar eerdere ervaringen met vreemdelingen.
Toch kon ze zich niet inhouden na zijn volgende voorstel. "Nou, elke beweging doet pijn, dus dat is z'n 80%." Zei Cypress met verbazingwekkend veel zelfspot. En er was ook niks van gelogen. Werkelijk elke nagel die ze een halve centimeter verplaatste, gaf haar al bijna zoveel pijn dat ze het zou uitschreeuwen. Bijna.
Elke keer als Rascal haar wonden aanraakte, voelde het alsof hij haar in een vuur stak. Het brandde intens en als kers op de taart was de poes nou ook niet perse een fan van lichamelijke aanraking, waardoor haar leven een letterlijke hel was op dat moment. En zoals iedereen doet wanneer je in hel komt, besloot ook deze poes er maar het beste van te maken en er zo snel mogelijk uit te komen.
Langzaam likte ze haar rechtervoorpoot. Al meteen vulde haar mond zich met de koperachtige smaak van bloed, zand en een ondefinieerbare substantie, waarschijnlijk een cheeseburger die al ruim twee weken over de straat zworf. Twee weken teveel. Het bloed en het zand waren zeker niet lekker, maar de pluizige blauwe brokkeltjes die waarschijnlijk niet blauw en pluizig hoorde te zijn maakte het teveel. Ze kokhalsde. En kokhalsde opnieuw. Cypress voelde zich misselijk worden en kokhalsde opnieuw. Gelukkig had ze zo onderhand alles wat niet eetbaar was uit haar mond verwijderd, waardoor ze beschaamd over bleef. "Die blauw pluizige brokken horen niet blauw en pluizig te zijn." Zei ze, in een poging de situatie uit te leggen.


Try not to worry - Pagina 2 Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry - Pagina 2 DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 21:04


Rascal grinnikte zachtjes bij haar volgende opmerking. ‘Och arme, wat ben je zielig!’ sprak hij tussen het likken door. Hij was gelukkig al blij genoeg dat zijn oren er niet af werden gekrabd. Rustig maakte hij verder haar wonden schoon. Een paar leken wat dieper te zijn. Maar hij was geen clankat, hij wist niet wat hij moest doen tegen wonden. In de elite was het ieder voor zichzelf. Je kwam erbovenop of niet. Totdat Rascal opeens schrok toen de poes begon te kokhalzen en meteen nam hij een sprong afstand, onbewust meteen op zijn zere pootje steunend. Auw. Meteen haalde hij zijn poot weer van de grond en keek de poes nu met grote ogen aan. Uhm.. pardon? Totdat de poes opeens uitlegde over blauwe pluizige brokken en hij lachte hardop. ‘Nou, dat wil je ook niet in je wonden hebben, schatje,’ sprak hij lachend. Gatver, schimmel in je wonden. Dat riep om infectie. Rascal kreeg een rilling over zijn rug. Nee, echt niet. ‘Dat mag je zelf oplossen, no way dat ik daarbij in de buurt kom.’ Rascal deed veel, maar het was tijd om een grens te trekken. Die had hij eigenlijk veel eerder moeten trekken, maar ze mocht blij zijn dat ze nog leefde. Settledpaw zuchtte en keek de poes vervolgens weer met een zachtere blik aan en hobbelde weer naar haar toe en vervolgde zijn voorzichtige werkje.


Try not to worry - Pagina 2 Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry - Pagina 2 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimedo 9 mei 2019 - 9:47

C Y P R E S S

notes x - tag Rascal - words 103 -



merci
Na Rascal's opmerking moest Cypress heel even haar nagels uit en in trekken. Schatje? Serieus? Cypress had een bloedhekel aan bijnamen. "Het is Cypress." Siste ze dus met een chagrijnige ondertoon.  Ze likte aan de wond en spuugde daarna de ranzigheid weer uit, tot het schoon was. De regelmaat van zowel haar eigen schoonmaakwerk en dat van de random kater die ze nog maar een dag kende, verwarde de poes. Ze had nooit gedacht dat ze dit ooit zou toelaten, laat staan door een Bloodclankat. En dan kende ze hem nog maar één dag ook. De wereld werd gekker met de seconde.


Try not to worry - Pagina 2 Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry - Pagina 2 DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimedo 9 mei 2019 - 23:20


Hihi, eindelijk had hij haar naam gekregen. Blijkbaar vond ze schatje niet grappig. Jammer, want ze was er stiekem wel eentje, als ze even eens niet gemeen tegen hem deed. ‘Cypress,’ herhaalde Rascal dan ook, de letters in zijn naam proevend. ‘Het past je, schatje,’ sprak hij vervolgens plagend. Rascal had het gevoel dat hij zijn werk redelijk netjes had gedaan toen al haar krassen schoon waren. Rascal probeerde vervolgens de smaak van bloed uit zijn bek te spugen, maar de smaak van ijzer was hardnekkig. De grote kater ging weer op passende afstand van de poes op zijn zij liggen, zijn zere pootje voorzichtig voor zich uit strekkend. Het zag er dan wel niet noemenswaardig uit, het stak en hij ging er ook niet beter van lopen. ‘Dus Cypress. Vandaag hebben we nogal een avontuurtje gehad, vind je niet,’ miauwde hij alsof het de normaalste zaak van de wereld was. ‘Ik heb je wel zeker drie keer af willen schieten.’ Een speelse grijns sierde rond zijn lippen, waarna hij de poes aankeek. ‘En kijk naar ons nu.’


Try not to worry - Pagina 2 Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry - Pagina 2 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimevr 10 mei 2019 - 13:36

C Y P R E S S

notes X - tag Rascal - words 128 -



merci
Met een sarcastische blik staarde ze hem aan. "Ja, dat is vaak zo met namen." Siste Cypress, geïrriteerd omdat hij haar nog steeds bij een bijnaam noemde. "Je mag dus wel Cypress gebruiken, in plaats van allemaal crappy namen." Het leek binnen te komen, want hij veranderde van onderwerp. Verbaasd over Rascals woordgebruik fronste ze. "Schieten? Ik heb nog nooit een dier zien schieten, laat staan een gestoorde aardappel." Zei ze gevat, terwijl haar irritatie nog niet weg leek te gaan. "En ik kan niet naar óns kijken, alleen naar jou." Toen de poes het uitsprak besefte ze dat het heel anders klonk dan haar bedoeling was en enigszins ongemakkelijk keek ze weg. "Het is niet alsof ik boven mijn lichaam zweef." Cypress probeerde de schade te herstellen.


Try not to worry - Pagina 2 Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Try not to worry - Pagina 2 DONWEST2
Renske
451
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 19:19

Rascal werd meteen weer op zijn plek gezet door de poes, maar niet voordat de grote kater met plagende pretlichtjes in zijn ogen haar had aangekeken. Oké, wat zij wilde. Wat was Rascal toch weer goedgezind. ‘Oké, Cypress,’ mauwde hij vervolgens ook weer gehoorzaam en een scheve grijns sierde zijn gezicht, voordat hij weer eens voorzichtig over zijn pootje likte. Het bloedde al lang niet meer, maar nog steeds kwam er een zeurende, kloppende pijn uit het wondje. Toch was de gestreepte poes nog niet klaar om hem uit de schelden. Aardappel? Rascal trok een quasi-beledigd gezicht, waarna hij lachte. ‘Dan wil ik ook geen bijnamen meer,’ sprak hij terwijl hij een pruillipje forceerde. Vervolgens kreeg hij een verhaal waardoor hij een wenkbrauw vragend deed optrekken. Oké, hij bedoelde het metaforisch… maar hè, Cypress wilde dit blijkbaar. ‘Oké. Dat snap ik,’ begon de kater dan ook vervolgens, waarna hij de bruine poes rustig aankeek. ‘Laten we dan zeggen dat we van ver komen?’


Try not to worry - Pagina 2 Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
Try not to worry - Pagina 2 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: Try not to worry   Try not to worry - Pagina 2 Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 16:46

"Als jij dat graag wilt. Het boeit me niet echt." Cypress zuchtte diep en bewoog zich langzaam een stukje bij hem weg, totdat ze het een veilige afstand vond, ook al deed het heel erg veel pijn. Ze staarde hem aan, met een blik met gemengde verveling en desinteresse. "Ben je altijd zo raar of is het alleen maar een fase." Haar verandering van onderwerp was niet geheel subtiel, maar het boeide haar oprecht niet zo heel veel meer. Ook was de opmerking niet onaardig bedoelt. Het kwam er nu eenmaal zo uit. Yep. Zo was Cypress. Niet dat er niet een subtiele diepere laag in de vraag zat, terwijl ze hoopte op wat meer informatie over Bloodclan. Maar ze ging de vragen langzaam opbouwen.


Try not to worry - Pagina 2 Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Try not to worry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: