It's getting late 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's getting late

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brittlepaw
Member
It's getting late Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: It's getting late   It's getting late Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 1:08

De dagen leken langer en langer te worden, want slaap werd steeds minder en minder voor hem. Hij bleef langer wakker en sukkelde ook niet meteen meer in slaap. Nja, het was een verschil van minuten, maar dat was huge in zijn tiny world. Het was iets dat hij niet aan de kanten kon plaatsen... Aangezien hij ook langzaam begon door te krijgen dat die warmtedingen misschien zoals hem waren. Maar het besef dat zij ook een besef konden hebben, dat zat er nog niet in... Daarvoor zou hij misschien eerst moeten weten hoe ze eruit zaten, maar zijn oogjes waren nog dicht en dus was dat alles behalve handig. Hoe dan ook had de kleine Brit er vandaag genoeg van en met een dapper piepje, wat prikte aan zijn longetjes, was hij weer het nest uit gevallen. Het begon wel ambetant te worden hoor, dat kind dat steeds uit het nest tuimelde. Maar het bleek dat als hij uit het nest kwam er altijd iets te doen was, dus waarom niet. Met dappere halen klom hij dan ook verder, de pijn negerende die hij eerder had waargenomen toen hij uit het mosnest was gekomen. Het was koud, ja, maar hij kende enkel dat... En warmte... Dus zo verschrikkelijk was het niet. Niet ideaal, ja. Maar ook geen ramp.

- Warpaw


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Warpaw
Member
It's getting late LZ9ajdK
Wolf
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warpaw
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 1:21When hell seems one step closer than heaven.

Natuurlijk was hij op de hoogte van het nieuwste drama in ShadowClan. Hij wist niet precies wat hij d’r van moest vinden. Het was tragisch, absoluut. En het deed ergens wel pijn om te weten dat het om familie ging. Hij had nooit een goeie band met Lurkingshade kunnen ontwikkelen, omdat hij gewoon te snel was overleden. Maar hij wist dat het zijn vader was, evenveel als Acefray dat was. En wat wenste hij dat Lurkingshade er nog was, nu, en niet was overleden op de reis die de Clans had gemaakt.

Want ergens was er de gedachte dat Lurkingshade het meer met hen zou menen als zijn kinderen dan Acefray momenteel. Misschien had hij dan een echte vader gehad. De kittens die nu geboren waren, zouden hun moeder nooit kennen. Het was tragisch. Warpaw zat in stilte in het hoekje van de nursery, zijn blik gefixeerd op de twee kleine kittens. Brittlekit in het bijzonder. Hij leek exact op Lurkingshade. Het maakte hem oncomfortabel en het integreerde hem tegelijkertijd. Toen de kleine kitten uit het nest kwam gekropen, voelde hij die drang om dichterbij te gaan. Hij boog voorover en tikte met zijn neus tegen de kitten aan, niet helemaal zeker waar hij eigenlijk mee bezig was.

What is left but war?you want battle?
i'll give you war.

Terug naar boven Ga naar beneden
Brittlepaw
Member
It's getting late Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 1:52

Nieuwe geuren kwamen elke dag binnen in het huis waar hij was geboren en elke dag tijd doorbracht. Hij was er duidelijk nog niet buiten geweest want de omgeving bleef, de koelte bleef en de warmte van het nest bleef... Maar de dingen die er waren veranderden soms. Daarvan wist hij dat het een vaste spot moest zijn en dat voelde veilig en goed aan. Het feit dat er iets was dat zou blijven. Hij was er zich niet van bewust dat er kittens waren geweest die dit niet hadden gehad. Die tijdens de journey waren geboren en het volledige drama daarvan hadden moeten meemaken. Of men het hem ooit zou vertellen, over de drama en al de negativiteit was een raadsel... Maar goed. Een nieuwe geur, deze keer specifiek anders omdat het gewoon anders was... Hij trok zijn aandacht wel meteen en met een meer dappere houding dan normaal tilde hij zijn kinnetje wat hoger, een vragend geluidje ontglipte zijn bekje even. Hij viel even stil en trok zachtjes met zijn nog redelijk stompige oortjes... Maar het dier dat deze onbekende geur droeg tikte hem even aan met iets en kort wankelde het wezen... Voordat het met veel moed en spanning even balans zocht... En vervolgens zijn pootje optilde. Met een plofje zette hij zijn ene, zwarte poot op tegen hetgeen dat hem aanraakte en zacht piepend duwde hij hierbij zijn kopje wat meer tegen datgeen aan. Het was alsof hij het onderzocht, zoekende naar een reden waarom dit was en wie dit was.


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Warpaw
Member
It's getting late LZ9ajdK
Wolf
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warpaw
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 2:11When hell seems one step closer than heaven.

Was hij op de een of andere manier familie van deze kitten? Niet in bloed, dat was zeker. Acefray was zijn biologische vader en Puffincliff was zijn biologische moeder. Maar hij was ontstaan uit de liefde tussen de twee tomcats. Iets wat in zijn wereld nu heel normaal was. Hij stelde er zich geen vragen bij. Het enige waar hij het moeilijk mee had, was het feit dat een van zijn vaders zo snel van hem afgenomen was geweest. Hij was te jong toen om te beseffen wat het echt inhield. Nu hij hier zat, werd het hem echter duidelijk. En hij wist geen blijf met die emoties. Het was zo moeilijk om zichzelf een houding te geven.

In bloed was deze kitten een afstammeling van de tomcat die hij ooit vader had genoemd. Van de tomcat die hij nu heel graag aan zijn zijde had gehad. Die hij beter had willen kennen. Het was vreemd om te beseffen dat deze kitten ook nooit zijn moeder zou kennen. Het gaf hem een soort van verbintenis met de kleine kitten die hij nu niet kon plaatsen. De emoties die door hem heen gingen toen hij zijn pootje op zijn borst plaatste, in een poging uit te zoeken met wie hij te maken had, kon hij ook niet gelijk een plekje geven. Warpaw voelde vooral verwarring. Hij hield zijn kopje even scheef terwijl hij de kitten op zijn beurt zijn pootje zacht op de ander zijn kop liet rusten, benieuwd hoe hij daar op zou reageren.

What is left but war?you want battle?
i'll give you war.

Terug naar boven Ga naar beneden
Brittlepaw
Member
It's getting late Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitimedi 5 feb 2019 - 16:22

Het jonge wezen wist weinig over hetgeen dat hier zijn aandacht had getrokken. Hij was zich nog niet bewust van de vele verschillende katten die deel uitmaakten van zijn familie en clan. Hij wist zelfs nog niet want een clan inhield of hoe ver familie wel niet strekte. Voor hem was dat alles nog een raadsel en men zou hem er alles over moeten leren. Maar daar was nog genoeg tijd voor, genoeg dagen voordat zijn tijd over was op deze wereld. Voor nu moest hij nog niet stilstaan bij deze zaken en kon hij er kalm over malen van zodra zijn gedachten dat toelieten. Plots kwam er iets tegen zijn kopje en verbaasd bracht hij zichzelf wat hoger op zijn poten om zacht piepend een van zijn pootjes te verhogen en steun te zoeken tegen hetgeen dat hem had aangeraakt. Hij wilde het voelen en ontdekken wat het was. Hij wilde weten wat dit was en wat het wilde.


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Warpaw
Member
It's getting late LZ9ajdK
Wolf
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warpaw
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 18:34When hell seems one step closer than heaven.

Was hij ook zo enorm hulpeloos geweest als kitten? Hij herinnerde zich er niks meer van. Net zoals Brittlekit zou vergeten wat hier vandaag gebeurd was. Dus wat maakte het uit. Misschien zou hij zelfs nooit weten dat ze soort van familie waren. Lurkingshade was dan wel zijn vader geweest, maar hij was niet zijn bloed. Deze kitten overduidelijk wel. Hij was gewoon.. Kleiner. Een heel stuk, zelfs. Zo klein dat hij zich moest oprichten om in de buurt van zijn kop te komen. Het was wel een nieuwsgierig mannetje, zo te zien. Warpaw keek toe hoe hij zich nog verder uitstrekte en zijn pootje tegen dat van hem liet leunen, om steun te zoeken.

De apprentice zette voorzichtig zijn poot weer op de grond, zodat de kitten niet om zou vallen. Vervolgens draaide hij zich een kwartslag en streek met zijn staart langs de ander zijn neus. Hem deels uitdagend om die ook te pakken te krijgen. Hij had niet eens de neiging om iets te zeggen. Wat kon hij ook zeggen? Brittlekit zou hem toch niet eens verstaan, dus wat had het dan voor nut. Kon hij evengoed gewoon even zitten en kijken. Zich laten verwonderen. Tot nu toe had hij hem namelijk wel kunnen verrassen met zijn reacties.

What is left but war?you want battle?
i'll give you war.

Terug naar boven Ga naar beneden
Brittlepaw
Member
It's getting late Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 15:20

Even snuffelde het kleine wezen. Hij was nog wat hardhorig en zijn oogjes waren nog dicht dus veel anders dan ruiken kon hij niet. Hij mocht van geluk spreken dat zijn zintuigen perfect werkten want anders was hij compleet hulpeloos. Niet dat hij veel kon doen nu. Hij was zo goed als... Well hulpeloos nu ook maar het was het idee. Hij kon zijn poten bewegen, hij kon ademen, eten... Bewegen. Hij was in orde en dat was hetgeen dat het belangrijkste was, niet? Hij snoof even diep.... Tot er plots iets zacht tegen zijn neus kwam. Een verbaasde piep kwam van zijn lippen af, gevolgd door een zacht gesniffel en genies... Ding. Het was niet echt niezen maar het leek erop weet je wel. Even tilde hij zijn pootje weer op, waarbij hij even langs het harige ding streek met zijn kleine, donker pootje. Hallo? Wat was dit!


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Warpaw
Member
It's getting late LZ9ajdK
Wolf
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warpaw
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 16:55When hell seems one step closer than heaven.

Dit was de eerste keer dat hij echt de tijd nam om een kitten te observeren. Ja, hij had al een paar keer als taak de Nursery moeten opruimen. Vers mos halen voor een nest, oude nesten naar buiten slepen. Hij had zelfs een keer voor een korte tijd een oogje in het zeil moeten houden. Maar die taak had hij zo serieus genomen, dat hij meer had zitten opletten of er geen gevaar was, of de kittens nog ok waren, al dat soort dingen. Dit was anders. Brittlekit leek er zijn persoonlijke missie van gemaakt te hebben om te ontdekken wat er gaande was. Hij mocht zijn bevindingen wel delen, eigenlijk. Warpaw had zelf geen enkel idee, namelijk.

Een glimlachje speelde echter om zijn lippen. Hij vond dit wel leuk. Brittlekit streek met zijn pootje langs zijn pluizige staart, en hij tikte hem nog een keer aan, nu op zijn flank. ”Niet met je nagels hoor”, Fluisterde hij tegen de kitten, wetende dat hij hem niet zou verstaan. Het was meer om te kijken hoe hij op het plotse geluid zou reageren dan wat anders.

What is left but war?you want battle?
i'll give you war.

Terug naar boven Ga naar beneden
Brittlepaw
Member
It's getting late Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitimedi 19 feb 2019 - 23:13

Voor de kleine jongeman was dit eigenlijk best geweldig. Het pluizige ding voelde lekker aan tussen zijn pootjes en het prikkelde zijn zintuigen op een gloednieuwe manier. Nja zintuig... dan. Het was immers enkel voelen en ook een beetje veel ruiken he. Er waren niet veel geluiden en dus concentreerde het jonge ding zich op hetgeen waar hij zich echt op kon focussen... tot er iets nieuws kwam. Niet in aard, maar in plaats. Hij kreeg een licht gevoel tegen zijn lichaam aan en verbaasd piepte hij... maar veel piepen was het eigenlijk niet het was eerder een diep gepiep dat op een ah leek. Alsof hij een dogtoy was kinda... maar broken en best versleten... hoe dan ook volgde er een nieuwe prikkel. Dit liet zijn pootje zakken en zijn bolle oortje wipten recht. Als een soort van reactie piepte hij weer op dezelfde manier als eerst, waarna hij een... twee... drie... kleine pasjes naar voren maakte en vervolgens een pootje optilde en weer piepte, wederom... een rare piep. Hij was nu immers aan het zoeken naar het geluid. En hij wilde het aanraken! Oh geluid waar ben je?


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Warpaw
Member
It's getting late LZ9ajdK
Wolf
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warpaw
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitimema 25 feb 2019 - 22:55When hell seems one step closer than heaven.

Het was vreemd hoe hij de kitten zo zat te observeren. Nog nooit had hij zo’n sterke aantrekking gevoeld tot een kitten. Niet op deze manier. Niet op zo’n manier dat hij het moeilijk vond om op te staan en weg te lopen. Nee, hoe langer hij hier zat, hoe meer hij wilde experimenteren. Tot op dit moment had geen enkele Queen hem gezegd dat hij moest oprotten, dus het betekende vast dat hij niet echt iets verkeerd deed, toch? Toen Brittlekit begon te piepen, keek niemand echt in hun richting. Het alarmeerde dus niemand. Warpaw hield zijn kopje een beetje naar rechts terwijl de kitten dichterbij kwam.

Opnieuw klonk er diezelfde vreemde piep als hij eerder had gehoord. Hij kon het niet helpen, maar het liet hem zachtjes lachen. ”Same, Brittlekit, same”, Grinnikte hij geamuseerd. ”Ik moet maar eens gaan”, Zei hij toen. Een heel contrast met de afgelopen minuten, waar hij helemaal niks gezegd had. Nu zat hij tegen een kitten te praten. Gaat lekker War.

What is left but war?you want battle?
i'll give you war.

Terug naar boven Ga naar beneden
Brittlepaw
Member
It's getting late Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 7:52


Zijn gepiep bracht geluiden naar voren en dat gaf hem een tevreden gevoel. Hij wilde nogmaals piepen maar de woorden bleven komen van de ander, waardoor de kleine kitten stil werd en luisterde naar de ander... Ookal kon hij bijna niks verstaan van wat de ander zei was hij toch stil. En met een goede reden ook natuurlijk, hij was gefascineerd geweest door dit dingetje dat zo aardig was geweest. Er klonk een geluid dat hij soms eens had opgevangen en hij lichtte meteen zijn oortjes wat meer op, interesse opspringende in zijn lijfje. Opnieuw woorden... En toen werd het stil. Brit snapte na enkele seconden dat het weer zijn beurt was iets te zeggen en hij liet een paar zachte piepjes horen, niet wetende wat de betekenis van zijn woorden waren... Of dat van de ander. Hij was nog zo klein, een bolletje die amper iets kon. En toch zat hij hier. Oh well...

- Zullen we mss een nieuw topicje doen waar Brit zijn oogjes wat open heeft en mss al een beetje praat? c:


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Warpaw
Member
It's getting late LZ9ajdK
Wolf
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warpaw
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitimewo 27 feb 2019 - 19:24When hell seems one step closer than heaven.

Het was zeker een interessante interactie geweest. Maar nu was het tijd om te gaan. Hoewel hij graag nog wat meer tijd met Brittlekit had willen spenderen, zijn gepiep had nu wel de aandacht van enkele queens getrokken. En op zich deed hij nog steeds niks verkeerd. Maar het werd laat en deze kitten moest waarschijnlijk binnenkort naar bed toe. Dat zou moeilijk gaan als hij hem bleef prikkelen. Hun ‘gesprekje’ liep dus op z’n einde. Zou hij..? Voorzichtig stapte hij dichterbij, kijkend naar het kleine bolletje. Het ging meer op instinct dan wat anders, en het voelde ook heel raar, maar hij tilde de kitten voorzichtig van de grond bij zijn nekvel en droeg hem terug naar zijn nest. ”Goodnight”, Zei hij nog zachtjes, waarna hij de nursery uit schoot. Zijn pels prikte en zijn hart bonkte in zijn keel. Misschien moest hij de nursery even vermijden de komende moons.

What is left but war?you want battle?
i'll give you war.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's getting late   It's getting late Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's getting late
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: