{Settledpaw} The elusive Wall - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Settledpaw} The elusive Wall

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
Peppermint
Medicine cat
{Settledpaw} The elusive Wall - Pagina 3 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Settledpaw} The elusive Wall   {Settledpaw} The elusive Wall - Pagina 3 Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 22:03


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit glimlachte breed naar Settledpaw. Ze vond dat ze gelijk had! Settledpaw was lief, dus dan zou hij fantastisch zijn als warrior. Wist zij veel dat dit vrij weinig correlatie had, wat Pepperkit betrof had ze gelijk. Pepperkit grijnsde vervolgens nog veel breder toen de kater haar naam mooi vond. "Ja! Pepperlight is he-" En toen brak ze zichzelf af. Een windvlaag had haar veer opgetild. Meteen was de kitten haar volledige aandacht kwijt. Haar pupillen werden rond van enthousiasme en ze drukte zich plat tegen de grond in een vreemde, halfbakken jachthouding, waarna ze op haar veer afsprong. Haar veer! Hij ging niet nog een keer ontsnappen. Met een luide lach sprong ze bovenop haar veer, deze weer tegen de grond drukkend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
{Settledpaw} The elusive Wall - Pagina 3 Original
Renske
1903
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: {Settledpaw} The elusive Wall   {Settledpaw} The elusive Wall - Pagina 3 Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 22:12


Settledpaw keek even een paar seconden geschrokken toen Pepperkit haar zin afbrak. Wat was er nu mis? Toen zag hij dat de veer werd opgetild en geschrokken wilde hij alweer snel ingrijpen. Totdat Pepperkit er al helemaal klaar voor zat in een soort van jachthouding. Settledpaw hield zich in en liet de kit zichzelf redden. En ja hoor, ze ving de veer! ‘Goed zo!’ prees hij haar. ‘Blijf zo oefenen, en je wordt een geweldige jaagster!’ snorde hij vriendelijk. ‘En dan zal geen prooi je klauwen ooit meer ontsnappen,’ sprak hij met een brede grijns. Een beetje positieve trainingswijze kon nooit geen kwaad. Toen spitste hij zijn oortjes opeens. Acorndust riep hem voor zijn training. Schuldig keek hij naar Pepperkit. ‘Ik moet gaan,’ sprak hij teleurgesteld. Ja, hij had serieus wel lol gehad met deze optimistische kit. ‘Doei, tot snel bij de elders den,’ sprak hij met een glimlachje op zijn gezicht. Hij stond op en rende naar Acorndust. ‘En pas goed op je veer!’ riep hij nog om zijn schouder, voordat hij bij zijn mentor aansloot en uit het kamp verdween.

- Settled topic uit
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
{Settledpaw} The elusive Wall - Pagina 3 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Settledpaw} The elusive Wall   {Settledpaw} The elusive Wall - Pagina 3 Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 22:25


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit hoorde de woorden van Settledpaw in eerste instantie maar half. De kitten was ontzettend druk bezig met de veer die ze tussen haar pootjes geklemd had. Ze had haar prooi/geïmproviseerde teddybeer stevig tegen de grond gedrukt. Die ging absoluut zeer zeker nergens meer heen. Pas een paar hartslagen later besefte ze zich dat Settledpaw wat gezegd had tegen der. Voor een moment liet ze haar oren hangen toen ze zag dat Settledpaw weg aan het lopen was, totdat ze opmerkte dat hij met Acorndust het kamp uitliep. Pepperkit sprong op en zwaaide nog vrolijk met haar staart in de richting van de twee katers. "Super veel succes met trainen!" Wenste ze ze toe, waarna ze zich weer tot haar veer wendde, veilig en wel tussen haar pootjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Settledpaw} The elusive Wall
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: