{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Sharing Tongues} Snowflakes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende
Southernwolf
StarClan
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 BBTakD
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimevr 8 feb 2019 - 12:43

Een luide gil galmde door het camp. Southernkit schrok wakker met angst in zijn donkergele oogjes. Dat klonk verbazingwekkend veel als een schreeuw van pijn. Hij haastte zich de nursery uit, zich afvragend wat er aan de hand was - en of hij kon helpen. Zijn blik viel op Pepperkit, die haar snuitje angstig in Tallstar's - haar vaders - vacht had geduwd en op Seagull, die door een aantal andere katten al onder handen genomen werd. Het was niet bijzonder moeilijk om te bedenken wat er gebeurd was. Southernkit had in het begin hetzelfde willen doen - maar hij had gezien dat de kitten enkel bang was, dat ze geen bedreiging vormde. En nu vormde Seagull wel degelijk een bedreiging. Pepperkit was misschien een halfclan kitten.. Maar ze was ook de dochter van de leider, en die moest beschermd worden. De jonge kitten stampte op hen af, zijn kleine gezichtje verwrongen in een boze uitdrukking. "Je bent een clanverrader!", riep hij naar de jonge warrior. Zijn poten jeukten om aan te vallen, om hem te tonen wat hij met clanverraders zou doen; maar het was een gevecht dat hij nooit zou winnen. Starclan, hij haatte het om zo klein en jong te zijn. Hij werd toch al aangevallen door iemand anders. Southernkit draaide zich dan maar om, naar Pepperkit die zich nog steeds in Tallstars vacht verborg. Hij keek even op naar de leider. Iedereen wist wel dat hij geen grote fan was van Tallstar, maar dat had niet zo zeer te maken met de kater zelf maar eerder met het feit dat het niet Acornstar was. Daarna richtte hij zich weer op de jongere poes. Sinds hij gezien had hoe angstig ze was, dat ze geen bedreiging was, had hij het bijna op zich genomen om haar te beschermen. Alsof ze één van zijn siblings was. Zachtjes duwde hij zijn neusje in haar crèmekleurige vacht. Dit was niet iets waar hij veel ervaring mee had. Met vechten en schelden beschermde hij meestal zijn siblings - maar ze hadden dan ook nog nooit echt bescherming nodig gehad.

@Tallstar @Seagull @Pepperkit


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimevr 8 feb 2019 - 15:45


De tomcat was niet zo'n gigantische fan van Sharing Tongues, vooral omdat er nog steeds een deel van hem het vreemd vond om met Shadowclan samen te tongen. Ja, ze waren zijn clan. Maar waren ze zijn familie? Hij had dan ook besloten te gaan jagen toen zijn clangenoten begonnen. Hij zou later wel eten. De flame point had echter niet verwacht dat, toen hij terugkeerde, er een of andere chaos was ontstaan in het midden van het kamp. Hij liet de rat die hij had gevangen ter plekke vallen toen hij zag dat het zijn kleindochter was die daar snikkend stond. Bloed vulde zijn neusgaten, toen hij ook de druppeltjes die langs haar wang glijden zag. In Starclan's naam! Hij sloeg zijn klauwen uit, klaar om de kat die dit had gedaan net zo aan te tasten zoals hij manen geleden bij de kater die Icyrose had proberen te vermoorden had gedaan, maar het was wellicht zijn ouderdom - met leeftijd kwam wijsheid, toch? - waardoor hij zijn klauwen weer insloeg en zich besloot op zijn kleinkind te richten. Snel en lenig baande hij zich langs de katten, totdat hij bij de kitten stond die bijna identiek leek aan zijn dochter. "Pepperkit," Sprak hij bezorgd met zijn zware stem. "Gaat het?" Vroeg hij, waarna hij niet kon laten zijn aandacht op Seagull te richten, die nu doodleuk een opmerking maakte. "Je hebt haar aangevallen omdat ze een halfclanner is?" De flame point vernauwde zijn ogen vijandig. "En daarom is het oké om een KITTEN aan te vallen? Heeft niemand jou ooit de warrior code geleerd?" Hij sloeg kwaad met zijn staart. "Ze is de dochter van jullie leider en MIJN kleindochter. Ik mag dan wel in Windclan zijn geboren en opgegroeid, maar ik ben nu ook een Shadowclanner. Dat maakt haar meer Shadowclan dan Windclan." Gromde hij de jonge warrior toe. waarna hij naar Tallstar deed. Doe er wat aan! Schreeuwde de flame point zijn blik. Het was helaas niet langer zijn taak meer om dit soort situaties af te handelen.

Bij de woorden van Ivywing knikte hij. Ze had gelijk. Pepperkit had hulp nodig. Zijn blauwe ogen gleden naar de jonge, snikkende kitten. Arm ding, zo jong, en weer een trauma erbij. Zijn hart brak bij het aanzicht. "Kom, Pepper, dan gaan we langs ome Ace en dan komt alles weer goed." Hij liet het puntje van zijn staart langs haar rugje glijden, hopend dat ze de moed bijeen kon sparen om uit de vacht van haar vader -ugh- te komen en met hem mee te gaan.


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 DQLb1TP
Yanthe
800
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 0:44


De kater was vanaf het begin al niet echt een fan geweest van Tallstar. De kater gedraagde zich niet naar behoren en had al een aantal steken laten vallen. Als clanleader had hij nog niet echt iets bewezen. Op dat vlak miste hij Innerstar wel. Toen er een aantal geleden een nieuwe kitten het kamp werd ingedragen, was hij alert geweest. Er werd meegedeeld dat deze kitten, een Windclan kit, de dochter was van Tallstar. Een clanleader die een kitten had met een Windclanner? Dat was iets dat regelrecht inging tegen de Warriorcode, iets wat elke warrior, elke apprentice en eender welke kat in Shadowclan had geleerd of moest weten. Toch bleek het heel luchtig behandeld te worden en werd er van de clan verwacht dat men er gewoon mee moest leven. Hazelnut had zich erbuiten gehouden, maar had een duidelijke mening over deze kitten en de vader die hiervoor de oorzaak was geweest. Als strikt opgetrainde kater die zich aan de Warrior Code hield, zou hij de kitten ook nooit accepteren als zijn apprentice. Dat er een confrontatie kwam, was dan ook vanzelfsprekend. Het was een jongere warrior die  naar voren stapte en, op zijn manier, liet weten waar het op stond. De manier waarop het gedaan was, was niet correct, maar er lag waarheid achter de woorden van de kater. Meteen gingen katten tegen hem in. Niemand steunde hem in zijn gedachten en al zeker niet zij die familie waren door één of andere bloedband. Hazelnut vernauwde zijn ogen lichtjes bij de woorden van de andere clankatten, waaronder een shadowclankitten. "Onschuldig? Hoe kan een kitten die half clan is onschuldig zijn? Hoe kunnen jullie accepteren dat jullie leider een kitten heeft gehad met een Windclanner?" Hazelnut mengde zich tussen de menigte. "Een buitenclanse relatie staat gelijk aan ontrouw zijn aan je clan en deze kitten is het gevolg ervan. De warrior code geld blijkbaar niet voor iedereen." stond hij Seagull bij. Het puntje van zijn start zwiepte kort heen en weer waarna hij zijn ogen vernauwde en zich direct tot Tallstar richtte. "Wij, apprentices en warriors, worden gestraft bij een overtreding, maar wie gaat jouw straffen Tallstar?" De kater had zich nu direct op de leader gefocust met een confronterende vraag. Zij werden gestraft bij eender welke overtreding en de leader leek er mee weg te komen? Dat was niet correct! Als senior warrior had hij het volste recht om dit aan te kaarten.

Tag: Seagull, Tallstar, omstaanders


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snakesong
StarClan
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 RB4Qe0W
Bunny
128
Actief
"If the whole world was watching, I'd still dance with you"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (51 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Snakesong
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 13:36

In Starclansnaam, was iedereen gek geworden? Had ze zo lang in de medicine cats den doorgebracht dat niets nog logisch was of was het ook al zo geweest voor haar bijna-dood? Misschien was het gewoon dat dat haar ogen geopend had, waardoor ze nu zag wat er aan de hand was waar ze vroeger zo naïef en blind was geweest. De senior warrior schaarde zich naast Hazelnut. Samen met Seagull leek hij een van de weinigen te zijn die nog voor zichzelf kon denken in deze chaos. "Hazelnut en Seagull hebben gelijk, Tallstar. Hoeveel langer moeten we nog toekijken hoe je alle regels van Starclan negeert?", mauwde ze luid, met een toon die ze voor haar ongeluk nooit aangeslaan zou hebben. Het had haar veranderd; volgens sommigen had het haar verbeterd, volgens haar broer had het haar waarschijnlijk erger gemaakt. Vroeger was Snakesong sowieso een supporter geweest. Ze had het spannend gevonden, een avontuur. Maar ze had met eigen ogen gezien hoe belangrijk de warriorcode was. De Riverclanner die haar bijna vermoord had, had ook geen acht geslaan op de warriorcode: op hoe warriors niet doden tenzij het echt nodig is. En als Tallstar één regel negeerde, wat weerhield hem er dan van om alle andere regels ook aan zijn laars te lappen? Waar lag de grens, waar zou dit gênant vertoon eindelijk stoppen? Hij was een schande voor Shadowclan en alles waar ze voor stonden.

Tag: Iedereen wel; Tallstar, Hazelnut en Seagull in het bijzonder


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 D8ESz5d
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 DPKsfdL
Rebecca
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sequoiastripe
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 13:45

De kitten kantelde haar oortjes naar voren toen Acorndust haar vertelde dat het een van de betere prooien was. Hmm, dan toch maar eens een hapje proberen dacht ze. Ze strekte haar nekje uit en nam een kleine hap van de lijster die ze vermaalde tussen haar witte kittentandjes toen er een rumoer klonk. Ze zag een grijze Warrior naar Pepperkit toelopen die aan het spelen was geweest met Tallstar en voor een kat er een poot tussen had kunnen krijgen haalde de kater uit naar Pepperkit. Geschrokken staarde ze naar de kater die zomaar een kitten had geslagen. Een hoop katten sprongen boos op en riepen nare woorden naar de grijze Warrior. Sequoia legde haar oortjes plat tegen haar schedel aan. Wat was dat? HalfClan? Je was toch gewoon een Clan? dacht ze verward. Tallstar nam Pepperkit in bescherming maar hij gromde ook nog iets naar Waspsting een andere grijze Warrior. Acorndust stond inmiddels op en keek haar aan. "Ga terug naar je moeder of blijf dicht bij me." miauwde de Deputy en ze knikte. "Ik blijf bij jouw" miauwde ze terwij ze achter de grote kater aanliep. Ze zag dat nog meer katten boos naar de grijze Warrior begonnen te sissen totdat er nog een andere kat begon over de Warrior code. Dit ging haar kopje allemaal te boven.


.: Never regret anything that made you smile :.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 15:21

De ander keek inderdaad in zijn ogen, en wist ook het goede antwoord te geven. Hij glimlachte even liefdevol naar haar en knikte trots. "En die van jou zijn blauw," Om maar even random informatie te delen, "Zoals de lucht," Zou ze van de lucht houden? Ze was Windclan ten slotte. Veel tijd om daarover na te denken kreeg hij echter niet aangezien de verrader nog wat moest melden en Ivywing ondertussen vroeg hoe het met haar ging en meldde dat ze naar Ace moest. Daar zat wel wat in, al leek Pepper nu vooral een deel van zijn vacht te willen worden. Ook toen Southernkit er bij kwam en haar nog een beetje wilde troosten. Tall glimlachte even, tot creep erbij kwam en die hem zoals altijd weer wat duidelijk probeerde te maken met die eeuwig dramatische ogen van hem. Tall keek rustig terug, alsof hij zelf niet had bedacht dat hij nog een soort taak had hier. Vandaar dat hij zich naar Pepper toeboog, een lik over haar kopje gevend en haar aankijkend. "Ga jij met opa naar Acefray? Dan gaat papa even duidelijk maken dat de warrior iets deed wat niet mag," Mauwde hij met een zachte glimlach. De woorden van Seagull had hij volledig genegeerd, niet echt geïnteresseerd in wat een kittenkiller te zeggen had.

Dat daarna ook nog een warrior erbij kwam die Tall nota bene meerdere malen tot de orde had geroepen als apprentice deed hem echter wel even voor zich uitkijken en toen hij in zijn blik duidelijk had gemaakt dat Lionroar Pepper even over moest nemen richtte hij zich op, strekte even zijn schouders om ze wat losser te krijgen en torende toen boven Hazelnut uit. Zijn blik stond vragend. "Dat is wat je graag ziet, Hazelnut? Straf?" Hij keek hem nu onderzoekend aan. "Kan je mij, met alle oprechtheid in je hart, zeggen dat jij nooit een fout begaan bent? Het goed had met een kat van een andere clan? Riverclan ofzo?" Zijn hoofd schuin, en zijn ogen spraken boekdelen. Moesten we hier even wat Riverclanners halen om dat te beamen, Hazelnut? Of misschien Winddancer in Starclan vragen of deze kater zich altijd zo netjes aan de grensregels had gehouden?

"Starclan en ik hebben hierover gesproken, zij hebben mij gestraft op een manier die zij rechtvaardig achtten, dat is iets tussen mij en hen," Vervolgde hij rustig. "En mocht iemand daar nog een gesprek met mij over hebben, ik ben best een benaderbaar persoon, maar" en nu werd zijn blik scherp en zijn stem koud. "Ik zal nooit, nooit, tolereren dat iemand daar een kitten bij betrekt, de mijne of enig andere, wie dat als een gang van zaken beschouwd heeft geen plaats in enige clan mét of zonder leider die menselijk is en fouten begaat," Zijn vlammende ogen richtten zich nu op Seagull. "Seagull, sta jij oprecht achter jouw daad om een kitten aan te vallen in de hoop mij daarmee te raken?" Vroeg hij hem, alle moeite doende om zich rustig te houden en niet hier en nu zowel Hazelnut als Seagull van kop tot staart met alle mogelijke halen die hij kende het volgende leven in te helpen. Hij moest de ander een tweede kans geven, zoals hij ook zo vaak van zijn clan verwachtte.

@Hazelnut, Pepperkit, Lionroar, Seagull, Ivywing, indirect: Waspsting, Wolfpaw, Southernkit


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 15:37


De jonge medicine cat apprentice was bezig met de den op te ruimen, een taak dat niet het leukste was maar toch echt nodig. Je kon geen zieke en gewonden helpen wanneer je struikelde over je eigen rotzooi. Daarnaast hield Bloodpaw van structuur en netheid, dat was al aan de eerste dag te zien. Rustig op zijn gemakje was hij dan ook alles aan het sorteren, de nesten aan het opschonen en alle vuiltjes weg te gooien buiten uit het kamp. Hij was druk, drukker dan hij had verwacht van deze rang maar zat zou hij het nooit worden. Dit was zijn droom, zijn passie. Met een bolletje natte mos liep hij terug het kamp in en gaf deze aan een patiënt die last had van zijn keel. Met een glimlachje hielp hij dan ook de ander tot hij zijn zere keel had verdoofd met het ijskoude water, Bloodpaw pakte het beetje mos weer op en legde deze opzij zodat als straks de tom weer een slokje drinken wou hij er snel bij kon. De zwart met rood gevlekte maine coon apprentice wou zich net naar zijn nest begeven om zijn vermoeide pootjes rust te gunnen toen een stem hem terug riep. Met vragende wiebelde oren keek de tom achterom en zag Stagpaw. Hij vroeg als hij samen kwam eten bij de sharing tongues. Meteen trippelde hij naar de grijzig gekleurde apprentice toe en gaf hem een vriendelijke duw. “Dûh, natuurlijk wil ik dat met jou.” Hij gaf de ander een plagende knipoog en liep de medicine cat den uit om een rustig plekje te zoeken waar hij een hapje kon eten met Stagpaw, hij was net gaan liggen toen de grijze apprentice aankwam met een goed uitziende prooi maar voor hij überhaupt zijn tanden in konden zetten hoorde hij een pijnlijke piep door het kamp. Meteen sprong de grote gebouwde medicine cat apprentice omhoog. Zijn oren plat in zijn nek. Seagull had Pepperkit een klap verkocht maar voor hij kon reageren waren al een boel andere katten aangestormd. Verbaasd keek hij naar Stagpaw maar zijn plicht riep, hoe graag hij eventjes tijd wou spenderen met de grijze tom. Snel liep hij de medicine cat den binnen en pakte een klein handje blaadjes, hij verwachte niet dat het een enorme wond zou zijn maar hij nam voor de zekerheid wat spinrag mee. Zenuwachtig kwam hij bij de uitgebroken chaos, dit was zijn eerste echte spoed hulp actie.. Spannend was het zeker wel.. De tom pakte Pepperkit voorzichtig bij zich, bracht haar wat weg van de drukte en bekeek haar wond. Het was een kras over haar wang en een hoekje weg uit haar oor aan de onderkant. Medelijden lag in zijn kopper met groen kleurige ogen toen hij rustig de kleine kitten in zijn vacht propte. Als een soort moederkip die een kuikentje beschermde. “Hey daar, Pepperkit. Maak je geen zorgen, ik ga je helpen.” Hij glimlachte warm. De kruiden’s die hij met zich mee gebracht had legde hij voor zijn poten en begon toen heel voorzichtig haar wond schoon te wassen. “Het kan wat prikken, maar het is noodzakelijk.” Sprak hij. “Wees een grote meid. Een stoere Shadowclan warrior.” Sprak Bloodpaw terwijl hij veder ging met het bloed weg te likken, daarna pakte hij wat van de kruiden’s en kauwde deze samen voor hij voorzichtig op zijn pootkussentje spuugde en het zo op haar wang plus beetje op haar oortje smeerde. Daarna wikkelde hij een laagje spinrag om haar oortje heen en plakte nog een beetje op haar wang zodat het goedje geneeskundige kruiden’s mooi op zijn plek bleef plakken. “Kijk is, je bent weer zo goed als nieuw.” Ondertussen dat hij bezig was Pepperkit was Tallstar gaan spreken, want een stel andere katten waren het eens met Seagull. Niet perse dat hij deze onschuldige had moeten slaan maar dat Tall erg verkeerd had gezeten. “Zullen we anders naar de medicine cat den gaan? Daar is het lekker warm en rustig. En, niet doorvertellen, maar ik heb ook nog wat leuke verhaaltjes en mosballetjes!” Hopelijk kon hij zo de gewonde kit meekrijgen naar binnen, weg van deze rotzooi. Hoe graag hij zich ook eigenlijk wou mengen, want ondanks dat hij zot was op Pepper vond hij wat Tallstar gedaan had niet door de boeg kunnen.

TAG: Stagpaw, Pepperkit (rest indirect)


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Bloodo10

pixie pix:
 


Laatst aangepast door Bloodpaw, op di 19 feb 2019 - 12:00; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Southernwolf
StarClan
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 BBTakD
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 15:42

Het verbaasde hem dat Tallstar zo mild was. Ging hij niet aanvallen, of op zijn minst Seagull een lesje leren? Want dat zou Southernkit absoluut zeker wel doen. De medicine cat apprentice, kwam er ondertussen ook bij en hij begon Pepperkits wond te verzorgen. De kitten wist niet goed wat hij moest doen; hij voelde zich nutteloos. Hij was te jong om zich te mengen in de hele discussie en hij wist überhaupt niet wat hij moest zeggen; en niemand zou naar hem luisteren want hij had toch niets van status. Nog niet, in ieder geval. "Zou hij Seagull gewoon laten gaan?", mauwde hij zachtjes tegen Bloodpaw. De kater scheelde niet veel in leeftijd, maar hij had met zijn rang wel degelijk iets van status. Misschien zou hij een reactie uit kunnen lokken. In ieder geval was hij minder nutteloos dan Southernkit momenteel was. De kitten richtte zijn gele blik weer op Pepperkit. Hoezeer Seagull misschien gelijk kon hebben, over hoe Tallstar alles leek te mogen doen - een kitten aanvallen werd daardoor niet goedgesproken!

Tag: Bloodpaw, Pepperkit


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warpaw
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 LZ9ajdK
Wolf
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 18:22When hell seems one step closer than heaven.

Het duurde niet lang of een andere apprentice kwam op hem afgestapt. Kijk, niet iedereen vond hagedis lekker, maar hij vond het prima smaken. Het was dan ook typische ShadowClan prooi, dus hij had het leren appreciëren. De tabby knikte de ander toe en legde de hagedis tussen hen beide in. ”Settledpaw, toch?” Vroeg hij, op zowaar een vriendelijke toon. Vervolgens wilde hij een hap van de hagedis nemen, toen de rust verstoord werd door een hoog gegil. Een kitten. De voorheen genoemde wuppie, zelfs. Warpaw keek toe hoe de Clan gelijk in actie kwam.

Wat naar zijn mening nogal onnodig was. De aanval van Seagull was onnodig, maar de reactie er op ook. Dit moest Tallstar zelf afhandelen. ”Iedereen moet zich gelijk weer gaan moeien”, Zuchtte hij, terwijl hij kort met zijn ogen draaide. Hij liet er alleszins zijn maaltijd niet door verstoren. Hap. Hagedis smaakte echt best lekker.

Tag: Settledpaw

What is left but war?you want battle?
i'll give you war.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 22:46

Het was een chaos, een luide, schreeuwerige bende die veel te snel ging voor Pepperkit om te begrijpen. Het was net als in het Windclan kamp destijds. De kitten begon nog wat harder te beven en ook zachtjes te hijgen van paniek. Ze had haar ogen ook wijd open gesperd en haar nagels ondertussen in de vacht van Tallstar geslagen. Wat er om haar heen gebeurde kreeg ze niet meer mee, de kitten zat volledig vast in haar eigen paniek. Straks kwamen er weer honden, ze kon ze al horen blaffen. Straks ging haar papa weer dood, straks was ze helemaal alleen.

Ze reageerde ook nauwelijks op de stimuli om haar heen, niet op de aanrakingen van Lionroar, niet op de stemmen. Pas toen ze opgetild werd en weggetrokken werd uit de vacht van haar vader kwam ze in beweging. De kitten slaakte een angstige krijs toen Bloodpaw haar optilde en klauwde naar de vacht van haar vader. De kitten raakte totaal in paniek om hier weggehaald te zijn en stribbelde tegen alsof haar leven ervanaf hing, pure doodsangst in haar ogen. De honden, de schoten! Toen Bloodpaw haar neerzette verstarde de kitten als een standbeeld, alleen maar starend, bevend en hijgend, wegschuwende van zijn tong. Ze was totaal in shock, grotendeels weer terug in het Windclan kamp.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 ZAcrtqy
Daan
1072
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimeza 9 feb 2019 - 23:44

Het arme ding, compleet in paniek omdat een warrior zijn poten niet thuis had kunnen houden. Ivywing knikte kort naar haar oom en keek toen hoe Lionroar en Bloodpaw zich verder over de kit leken te ontfermen. Haar oren gingen iets naar achter toen ze de stem van Hazelnut hoorde. Wat was hij aan het doen? Alsof de situatie nog niet erg genoeg was. Natuurlijk had Tallstar de code gebroken.. net zoals zijzelf manen geleden. Ivywing bleef voor een moment staan en luisterde naar de tirade van haar oom. Vervolgens schudde ze haar kopje en kwam in beweging, om zichzelf vervolgens voor Hazelnut neer te zetten, zijn aandacht op deze manier te trekken. "Hazel.. kom op.. dit is niet het moment.." mompelde ze met een enigszins smekende blik in haar ogen. Ze wilde niet dat Tallstar, Waspsting of Wolfpaw straks zijn ogen uit zou krabben. Haar blauwe kijkers waren omhoog gericht, recht in die van Hazel. Ze hadden hier te maken met een grote, pluizige papabeer en ze wilde niet dat Hazelnut straks problemen kreeg omdat hij juist dit moment gekozen had om commentaar te leveren op Tallstar's leiderschap.

TAG: Hazelnut


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 D1pcPgx
❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 DQLb1TP
Yanthe
800
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimezo 10 feb 2019 - 0:21

De kater was zeer geduldig op alle vlakken en had dan ook bewust gekozen voor de mondelinge opmerking. Hij zou nooit overgaan op de aanval. Het antwoord dat volgde liet hem echter op zijn lip bijten. De essentie van zijn opmerking ging gewoon aan de leader voorbij en meteen werd de focus op hem gelegd. Ging de leader nu een apprentice die ging zwemmen in een rivier, vergelijken met het krijgen van een kitten met een poes uit een andere clan? Hazelnut wilde alleen dat men eerlijk met elkaar omging en dat, ondanks dat je een leader was, je ook de gevolgen moest dragen. Hij had dat in der tijd ook gedaan. Hij was blij dat er nog een poes was die zijn mening deelde. Snakesong had zich bij Seagull en hem gevoegd. Als warrior mocht je je mening delen"Kan je mij, met alle oprechtheid in je hart, zeggen dat jij nooit een fout begaan bent? Het goed had met een kat van een andere clan? Riverclan ofzo?" Dat laatste kon hij niet plaatsen. Hij was nooit intiem geweest met een poes of kater uit een andere clan. Hij had enkele kennissen, vrienden, maar dat was toegestaan volgens de warrior code. Wat wilde Tallstar hiermee zeggen? Ivywing was voor hem gaan zitten, in de hoop om hem te doen zwijgen, maar zover was hij momenteel niet. Hij liet zijn blik langs haar gaan en opende zijn bek. "Ik ben ooit de grens over geweest als apprentice, waarvoor ik gestraft ben geweest, openlijk gestraft ben geweest. Maar een relatie met een buitenclanse kat? Nooit." mauwde hij stevig. Wat ik van jouw niet kan zeggen! ging hij in gedachten verder. Het was iets dat hij voor zich hield. Hij wist heel goed dat je je niet volledig moest laten gaan. Hij wilde dan ook enkel duidelijk maken dat zulke straffen voor iedereen golden. Tallstar kon zeggen wat hij wilde, dat Starclan hem gestraft had, maar dat kwam enkel uit hem. Je moest de kater al volledig vertrouwen om deze woorden te geloven en dat was momenteel niet het geval bij hem, wat begrijpelijk was. De grote kater had geen volledig vertrouwen in de leader, die steeds opnieuw afkwam met gebreken. Je zou voor minder beginnen kraaien. Bij de rest van Tallstar zijn uitspraken bleef hij stil, aangezien dit vooral op Seagull gericht was en de aanval op Pepperkit. Hier stond de warrior niet achter.

Tag: Tallstar, Seagull, Snakesong, Ivywing, indirect alle anderen


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Original
Renske
1903
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimezo 10 feb 2019 - 22:57


Settledpaw knikte net kort toen Warpaw vroeg of hij zijn naam goed had. Tot opeens de hel losbrak. Settledpaw keek om bij het horen van een hoge piep en hoe de halve Clan bovenop een warrior genaamd Seagull sprong. Settledpaw was er toch meer door aangedaan dan zijn mede apprentice. Zijn haren begonnen langzaam overeind te komen. Hij mocht Pepperkit wel, maar hij zag zijn bijdrage niet om er net als de rest bovenop te springen. Warpaw gaf echter wel een opmerking waar hij het mee eens was. ‘Iedereen moet zich even goed voelen,’ voegde hij er zacht aan toe. Toch was hij wel geïnteresseerd hoe Tallstar zou gaan reageren, die zich eerst gemoeid leek te zijn over zijn kitten.
Settledpaw werd wel geraakt door de woorden van Seagull. ”Hoe kan een kitten die half clan is onschuldig zijn?” Settledpaw voelde zich opeens heel klein. Híj was halfclan! Zijn haren stonden nu onbewust helemaal omhoog. Sommige katten vielen Seagull meteen weer aan en opeens ontstond er een discussie over Tallstar, en voornamelijk zijn ontrouw aan de clan om een kit met een Windclanner te krijgen. Ja, Tallstar zat in de fout, Pepperkit kon er niets aan doen en kijk wat er met haar gebeurde. Het was zijn schuld. Net zodat het zijn ouders hun schuld was dat hij halfclan was. Winddancer was daar al voor gestraft, nu was het de beurt aan zijn vader. Verbaasd keek hij opzij hoe Warpaw gewoon door de commotie heen gewoon bezig was zijn maal naar binnen te werken. Settledpaw kon echter zijn ogen niet van het rumoer in de clan afhouden. Hij moest weten hoe het zou eindigen met Seagull, én Tallstar.

- Tag: Warpaw, indirect de rest
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimema 11 feb 2019 - 10:19


De jonge medicine cat apprentice had Pepperkit moeten meeslepen, ook al wou ze het niet. Ze trok aan haar vaders vacht maar Bloodpaw was natuurlijk sterker dan een kitten van vier weken en had haar zonder moeite mee kunnen nemen naar de rand van de chaos. Daar had hij zo snel als hij kon haar wonden verzorgt maar omdat hij nog nieuw was in deze vak had hij niet verwacht dat de kit een paniek aanval of iets in die trend kon krijgen. Starclan, wat gebeurde er? Bloodpaw keek om zich heen, zoekend naar zijn grote grijze pluizige mentor maar Acefray leek afwezig te zijn in het kamp. Ook begon er om zich heen nog keer katten te mengen waardoor de stress van Pepperkit nog erger zou inslaan. Kwaad zette hij zich dan ook op zijn vier sterke poten en zette zijn vacht op. Hopelijk viel hij op... “HEY!” Riep hij met zijn oren in zijn nek. “En nu is het klaar! Er is een kitten gewond, verstijfd van de stress en angst en jullie lopen het nu alsmaar te verergeren door dit gebekvecht! Gebruik jullie verstand an kaap dit geruzie, Pepperkit heeft rust nodig en dat gaat niet gebeuren als jullie hier als boze menigte door het kamp lopen te schreeuwen.” Bloodpaw schrok even van zichzelf dat hij z’n grote groep Shadowclanners zo aansprak. Even wiebelde hij nerveus met zijn snorharen maar probeerde zijn woeste blik even langs iedereen heen te glijden, zodat ze konden zien dat hij geen grapje maakte. Het was klaar nu en hopelijk zouden zijn clangenoten hem wat serieuzer nemen door zijn rang. De stevig gebouwde apprentice pakte zo voorzichtig mogelijk Pepperkit weer op en verdween de medicine cat den in, Southernkit totaal negerend. Geen tijd voor dit geruzie hij had een kitten om te verzorgen!


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimedi 12 feb 2019 - 20:24

Sequoiakit besloot dat ze bij hem wilde blijven, wat betekende dat hij niet te dicht bij het gevecht zou kunnen komen. Dat nam niet weg dat hij nog steeds niet zijn stem zou kunnen laten horen. Hij zorgde ervoor dat hij in de gaten hield waar Sequoiakit was terwijl hij dichter naar het tafereel toeliep. Meerdere katten waren Tallstar nu aan het beschuldigen voor wat hij had gedaan en ook Tallstar mengde zich erin door wat opmerkingen naar Hazelnut te doen die misschien niet geplaatst waren. "Genoeg!" Bulderde hij dan ook, niet wetende of er iemand was die naar hem zou luisteren. "Bloodpaw heeft gelijk! Het gaat er nu niet om dat we elkaar gaan beschuldigen van dingen. Dit valt op een ander moment uit te praten." Was iedereen vergeten dat Seagull een kitten had aangevallen en dat dat veel zwaarder woog dan alles dat er momenteel gaande was. "We hebben hier een kat die een kitten aan heeft gevallen en in plaats van dat jullie hem straffen gaan jullie discussiëren?" Dit was niet het moment, er moest wat gebeuren met Seagull, want dit kon niet. Hij richtte zijn blik naar Wolfpaw die nog in gevecht was met Seagull. "Wolfpaw, laat hem voor nu." Nu hopen dat de poes zou luisteren. "We moeten bepalen wat met hem te doen." Hij vernauwde zijn blik terwijl hij naar de jonge kater staarde. Hij wist wel wat als het aan hem lag, maar het was niet verkeerd om meerdere meningen erover te horen.

Tag: Sequoiakit en de rest


If you are strong, you'll find responsibility
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
919
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimedi 12 feb 2019 - 23:02

{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Dbyufyg-5a1a214a-8dd4-4ab0-ae82-3da045112d6f

Dergelijke dingen gingen altijd heel snel door het kamp, al helemaal als het een kat zoals Sinclaw was die beviel. Al helemaal als het je moeder was die daar lag te creperen om goddeloze kinderen op deze aarde te zetten, alsof er verdomme al niet genoeg waren. Een van de jongere apprentices was op haar af gestuurd om het gelukkige nieuws te vertellen dat ze een grote zus zou worden. Wolfpaw had hem geen blik waardig gegund, met ambere ogen vol koud vuur keek ze slechts star voor zich uit. Ze wilde ze niet zien, nu niet, nooit niet. Toch was er iets dat aan haar knaagde en zonder dat ze het wilde, gleed haar blik toch af naar de nursery. Nog net kon ze zijn pluizige, grijze staart in de schaduwen zien. Een bittere haat joeg door haar lichaam bij zijn aanzicht alleen al, de gore pluisbal die ze als haar stiefpa moest gaan zien. Hij kon dood neer vallen, hij en dat hele nest van hun.
Toch, toen ze beschutting wilde gaan zoeken bij Slatefur in de elders den, kon ze het niet laten. Haar poten staakten hun pas en kwamen tot stilstand voor de elders den, maar weigerden deze in te gaan. Trillerig haalde ze adem en trok kort haar ogen samen, waarna ze zich omdraaide en koers zette naar de nursery, waar ze zou liggen. In het half donker van de gevlochten bramenstruiken die de den afschermden werd de kleur van haar bloed deels verborgen in de schaduwen. Stilletjes en overvallen door ongemak stapte ze toch richting de poes, haar geheime vriend en hun kittens toe; haar uit elkaar geschopte familie. Zonder een woord te zeggen gleed haar blik over het schouwspel, waarbij ze acuut bleven steken bij een dood lichaampje aan de rand. Zijn grijze vacht plakte aan zijn koude lichaampje waar geen beweging in was terug te vinden. Dood, dood zoals de rest ook zou moeten zijn. Het tegendeel was echter waar, toen haar blik afgleed naar de twee katten die innig verstrengeld lagen, kon ze 5 levende, piepende figuren zien krioelen aan haar buik. 5 kittens, 5 half broertjes en zusjes die haar zouden moeten vervangen. Die het beter zouden moeten doen, die succesvol zouden moeten zijn, die perfect moesten worden. Niet zoals zij, die de rode stempel 'mislukt' op haar neus gedrukt had gekregen. Wolfpaw slikte een pijnlijke brok weg in haar keel. "Ma..?" klonk haar stem zacht krakend. "...Gefeliciteerd," iedere letter van het woord stak pijnlijk in haar keel, maar ze forceerde ze eruit. Acrefray, de vervanging van Thornfang, gunde ze geen blik waardig.

{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Wolf_hunch_by_tevros-daz3cxv


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02


Laatst aangepast door *Wolfpaw op di 19 feb 2019 - 21:28; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seagull
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Seagull
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimedi 12 feb 2019 - 23:25

Hij voelde zijn nagels door de vacht van de apprentice gaan en over haar schouders. Maar het was al snel duidelijk dat de apprentice ook niet zou opgeven toen hij haar tanden in een van zijn schouders voelde. Met een grom liet hij zijn slagen nog wat harder gaan, maar op het moment dat er net wat ruimte tussen de twee ontstond kwam de stem van de deputy ertussen en nam Wolfpaw afstand. Wat laconiek schudde hij zijn vacht uit en hield voor een moment de blik van de deputy vast voor hij zich omdraaide naar Tallstar die hem de vraag had gesteld of hij dit serieus met die bedoeling gedaan had. "Dat lijkt me vanzelfsprekend toch. Een van de manieren om iemand te raken is om zijn kitten wat aan te doen. Misschien dat je dan een keer luistert." Dat was niet de enige reden geweest, het was puur een actie geweest vanuit frustratie en jaloezie voor de kater die zoveel leek te kunnen doen en er ook nog mee wegkwam. Of hij zou krijgen wat hij zelf eilde door deze actie was nog maar de vraag.


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 F7dS0bY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warpaw
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 LZ9ajdK
Wolf
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimedo 14 feb 2019 - 20:28When hell seems one step closer than heaven.

Nadat hij zichzelf zo ver gekregen had om toch bij de Sharing Tongues aanwezig te zijn, werd hij zo brutaal verstoord. Het hele drama ging een beetje over hem heen. Het kon hem eigenlijk ook niet zo heel veel schelen. Het waren zijn zaken niet, dus ging hij zich ook niet moeien. Uiteraard ging hij niet akkoord dat er een kitten werd aangevallen, maar het was niet zijn taak om daar iets aan te doen. Hij knikte toen Settledpaw zijn opmerking deelde.

Ineens leek iets de andere tomcat zijn aandacht te trekken. Hij leek ineens heel gefocust op het gesprek dat werd gevoerd. Warpaw ging in tussentijd gewoon verder met de hagedis. Tot zowel Bloodpaw en Acorndust gingen schreeuwen. Way to ruin his appetite. Hij schoof de overgebleven helft richting Settledpaw. ”Als je deze nog wilt..”, Zei hij, met een kleine glimlach. ”En, als je wilt praten, you know”, Voegde hij er nog aan toe, waarna hij kort met zijn staart zwiepte en vervolgens op stond. Tijd om te gaan, naar betere oorden.

Tag: Settledpaw

What is left but war?you want battle?
i'll give you war.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimeza 16 feb 2019 - 11:07

Hazel schoot in de verderging, wat Tall de overhand gaf want een kat in de verdediging zat niet in de aanval, was zijn logica. Daarna kwam Bloodpaw ertussendoor waardoor Tall even beschaamd zijn oren in de nek legde en knikte naar de apprentice. Zijn deputy erkende dit ook nog eens, waardoor Tall zijn rug rechtte en naar de dader keek, wachtend op zijn antwoord. Ondertussen liet Wolf hem los, waardoor Tall even glimlachte - zijn vechtersjas - maar zijn blik verstrakte toen Seagull antwoordde. Right, zo zat het dus echt. ”Right,” Reageerde hij dan ook kort, en keek kort even duidelijk naar Acorn. Hij wist wel wat hier een logische vervolgstap in zou zijn, maar dat was met zoveel katten om hen heen vragen om problemen als Tall het deed. Aan de andere kant.. ”Zou je het opnieuw doen?” Misschien random om een kat dit over zichzelf te vragen, maar Tall had een goeie reden nodig.


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seagull
Member
{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Seagull
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} Snowflakes   {Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 Icon_minitimedi 19 feb 2019 - 17:46

Snapte de kater het nou nog niet? Wat moesten ze met een leider die op de verkeerde momenten geen beslissingen leek te kunnen maken? Hij had allang verwacht dat er iets tegen hem gedaan zou zijn, maar Tallstar leek eerst alleen om zekerheid erover te vragen. "Is het zo lastig te begrijpen dat iemand dit kan doen en misschien ook nog wel een keer zou kunnen doen?" Hij kon tenslotte nooit met zekerheid zeggen dat hij het nog een keer zou doen, maar als het iets was dat nodig was om te krijgen wat hij zou willen zou hij het zo nog een keer doen.


{Sharing Tongues} Snowflakes - Pagina 2 F7dS0bY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Sharing Tongues} Snowflakes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: