[GZ] Lightspell 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [GZ] Lightspell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[GZ] Lightspell XrIzuZf
<3
111
Actief
I gave you a rare gift

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Nightcurse
BerichtOnderwerp: [GZ] Lightspell   [GZ] Lightspell Icon_minitimema 11 feb 2019 - 16:00

We were closer than brothers
search topic for Lightspell
Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, ben ik vrij veel actief met Nightcurse. Echter is zijn karakter nog niet helemaal compleet. En daarvoor is dit topic.

Nightcurse is een charming, cunning tom-cat uit Shadowclan. Zijn ultieme doel is het woud overnemen onder Shadowclans, en zijn, leiding. Een groot doel voor een kater van 15 moons oud, maar dit is iets waar hij een levensduur aan gaat spenderen. Nightcurse is dan ook loyaal aan Shadowclan, al heeft hij momenteel wat problemen met de leiding die de clan krijgt.
Echter is er iemand die zijn loyaliteit zou breken. Immers heeft Nightcurse in zijn apprentice tijd een andere tom leren kennen, een kater genaamd Lightpaw. Hij en Lightpaw konden het super goed met elkaar vinden. Nightpaw kreeg hem zelfs zo ver om mee te gaan dromen over zijn grootse plannen. Eventjes leek het erop alsof Lightpaw helemaal mee ging ermee en ze werden bloedbroeders, sterker nog, ze werden partners. Maar het ging fout toen het jongere zusje van Lightpaw er tussen kwam. Op dit moment waren beide toms net warrior geworden, Lightpaw werd Lightspell en Nightpaw werd Nightcurse. Het zusje van Lightspell was haar broer gevolgd en tijdens een meningsverschil tussen de twee katers liep het uit tot een gevecht. Beide katers kwamen er hevig gewond uit, maar het ergste was dat het jongere poesje overleden was en tot op heden weet nog steeds niemand wie de laatste slag heeft geslagen. Sinds dit incident hebben Lightspell en Nightcurse geen contact meer met elkaar, maar bij beide katers blijft de ander in  hun hoofd rondspelen.

Op dit moment is Nightcurse bezig met wat kittens naar zijn poot te zetten om zo misschien de eerste slag te maken in de leiding van Shadowclan over te nemen. Lightspell zit in zijn eigen clan, niet wetend wat hij moet denken van zijn relatie met Nightcurse en nog steeds schuldig over de dood van zijn zusje.

--

In grote lijnen is dit het verleden tussen de twee katers. En voor de mensen die dit bekend voor komt, ja. Lightspell is gebaseerd op Albus Dumbledore, terwijl Nightcurse gebaseerd is op Gellert Grindelwald. Dit is hun verhaal, gespeeld op 't medium van Warrior Cats.

Wat verder op de planning staat voor deze twee is geen geheim, immers zal in grote lijnen de film gevolgd worden, voor zover dat mogelijk is tenminste. Om spoilers te voorkomen, zal dit dan ook privé besproken worden.

Waar ben ik dan naar op zoek? Nou ja, een speler voor Lightspell.

Lightspell Trivia:
» Lightspell is een kater van 15 moons oud uit een andere clan dan Shadowclan
» Mijn headcanon is dat Lightspell een grijze kater is met heldere blauwe ogen, maar hier kan over gediscussieerd worden.
» Lightspell en Nightcurse hebben een sterke band, zo sterk dat ze bloedbroeders zijn geworden. Echter heeft Lightspell romantische gevoelens ovor Nightcurse, terwijl Nightcurse Lightspell wilt gebruiken voor z'n plannen.
» Lightspell heeft een oudere broer en een jonger zusje. Dit zusje is overleden in een gevecht tussen Night en Light.
» Het einde van Crimes of Grindelwald zal ook in de RPG komen, dit wordt privé besproken.

Eisen:
» Lightspell zal een nieuw account moeten zijn, vanwege de naam.
» Het liefst iemand die een beetje af weet van de HP universe en de Fantastic Beasts films.
» Ik kan soms wat veel eisend zijn met dit soort dingen, maar ik sta open voor discussie als je een beter idee hebt, dus wees niet bang me aan te spreken als je dingen anders wilt hebben c:

Als je je wilt aanmelden, mag je hier onder een aanmelding voor Lightspell plaatsen. Deadline is nog onbekend, dus wees niet bang er over na te denken <3

Gr, Quinty c:[GZ] Lightspell KMULsvl
"Killing must feel good to god, too... He does it all the time, and are we not created in his image?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GZ] Lightspell Tenor
Mark
517
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Lightspell   [GZ] Lightspell Icon_minitimevr 22 feb 2019 - 21:31

LIGHTSPELL
noun
1.the natural agent that stimulates sight and makes things visible.
"the light of the sun"
2. a state of enchantment.
"magic"
Lumos


G E N E R A L

name: Lightspell
previous names Lightkit - Lightpaw
nickname(s): none

age: 15 moons
gender: Male - Tomcat
sexuality Homosexual

bloodline Halfblood
clan: Windclan
born in: Summer - Greanleaf

F A M I L Y

parents: Daisyscent † x Blazespit (exile)
siblings: Amberchant † (younger sister)
other family: Unknown

Daisyscent - Een jonge moederkat die haar leven te vroeg geëindigd had. Ze was altijd puur van hart geweest maar haar leven was uit elkaar gevallen toen haar jongste dochter ter overlijden kwam en haar partner waar ze zielsveel van hield verbannen werd. Ze ontnam haar eigen leven om de pijn te ontsnappen en om weer herenigd te worden met haar dochter.

Blazespit - Een kater die Windclan weer trots maakte maar toen zijn dochter gepest werd door drie apprentices had hij hen aangevallen en werd hierdoor verbannen. Lightspell weet niet als hij nog leeft of niet.

Amberchant - Het liefste zusje die je wensen kon. Erg gesteld om haar familie te beschermen en gelukkig te houden, koste hierdoor haar leven.

O U T S I D E

Fur length: Kort
Fur pattern: Vlekjes
Fur color: Grijs met een beetje wit

Lightspell is bijna volledig grijs gekleurd maar heeft her en der wat witte plekjes te vinden op zijn pels

Eye color: Diep helder blauw
Nose color: Zalmroze
Pawpads color: Zalmroze met zwart

Build: Groter en breder dan een normale Windclanner maar niet extreem veel.

Door zijn gemengde bloedlijn heeft hij een wat grotere bouw dan een gemiddelde Windclanner. Hij is niet enorm groot maar groter dan zijn clangenoten. Zijn achterpoten en schouders zijn sterk en breed door het graven van tunnels.

Scar(s): 1 diepe streep over zijn rechter binnenkant van de achterpoot door Nightcurse


I N S I D E

Good character traits: Trots - Trouw - Geliefd - Romantisch - Wijs - Leergierig - Ontdekker
Normal character traits: Kalm - Beleefd - Opkomen voor andere
Bad character traits: Onvoorspelbaar - Raadselachtig/Mysterieus - Grenzen opzoeken om meer te ontdekken - Niet durven te vechten - Vastplakken in het verleden - Binnenvetter

Lightspell is een koppig ventje maar niet brutaal. Hij staat op zijn eigen mening maar probeert altijd het beste te doen ook al kan hij nog wel is onvoorspelbare dingen uitproberen. Kort had hij plannen staan om samen met zijn ex geliefde het woud over te nemen omdat hij dacht dat dit het juiste was. In zijn kop ging het namelijk om dat er dan eindelijk vrede zou keren tot alle vier de clans en inplaats van elkaar uit te roeien elkaar te helpen. Nightcurse had juist het tegenovergestelde, hij wou het woud overnemen zodat hij het kon leidde en zo werd Lightspell voor een tijd gemanipuleerd. Toen hij er achterkwam hoe Nightcurse werkelijk in elkaar stak keerde de twee tegen elkaar op en ontstond er ruzie. Hier was zijn zusje in gesprongen toen hij en zijn bloedbroeder in een gevecht terechtkwamen en overleed door de verwondingen. Niemand weet wie uit eindelijk de echte oorzaak was van de dood van Amberchant, wie zeg maar de laatste klap uitgedeeld had. Toch blijft het bij Light knagen als uitgehongerde ratten dat hij de schuldige was. Hoewel je het niet van buiten ziet draagt hij dus een grote last op zijn schouders. Vooral toen ook nog zijn moeder haar eigen leven ontnam en zijn pa ook nergens meer leek te bekennen. De kater is dus een erge binnenveter maar laat zijn goeie karakter hier niet door belemmeren. Hij blijft altijd erg beleefd en vriendelijk voor zijn clan genoten hoe erg hij van binnen rot van de pijn en verdriet.

Lightspell is ook erg bescheidde over zijn skills. De Windclanner is namelijk een erg goeie leraar en kan enorm goed omgaan met jongere katten en geniet er echt van om hen dingen bij te leren. Als hij eenmaal het mentorschap geproefd heeft dan zou zijn liefde om andere dingen te leren extra groeien. Lightspell is zelf ook leergierig en probeert alle kennis die er te vinden is in de wereld te ontdekken, op latere leeftijd zou hij dan ook een erg wijze kater worden en zal hij zijn kennis over alles gebruiken om zijn clan te helpen. Maar dat is niet alles. Hij is misschien niet getraind om zijn clan te verdedigen maar om tunnels te graven en te jagen, toch is hij een enorme sterke kat maar durft zijn kracht niet te gebruiken uit angst dat hij hiermee kwaad zal aandoen.

M O T I V A T I E

Motivaties schrijven is niet mijn sterkste punt van de aanmeldingen die ik soms maak toch probeer ik het hier wel- hoe vaak en graag ik dit stukje oversla. Ik probeer het in ieder geval en dat is wat telt right? :")) Hier komt mijn motivatie dan, verwacht niet veel meer dan een stukje stront (sorry)

Waarom wil ik Lightspell? Ten eerste omdat ik een enorme fan ben van de zowel de HP wereld en die van de Fantastic beasts. Ik heb alle films gezien en kan mijn liefde voor dit zowat niet beschrijven met woorden, het is echt mijn leven zowat lol. Het is vreemd dat ik nooit een char heb gebaseerd op een van de personages in harry potter en dus zie ik dit nu als een kans om het eindelijk eens te proberen. Vaak bespeel ik de bad guy omdat dat wel in mijn straatje ligt maar om nu eens een keer de andere kant te bespelen lijkt me heel interessant (en) leuke uitdaging.

Sorry voor deze cracky motivatie maar het is echt heel moeilijk voor mij om zo iets als dit op te schrijven, ik garandeer je wel 100% dat ik super gemotiveerd ben en echt dikke zin heb om Lightspell te bespelen, weet dat ik er alles aan zou doen om hem actief te houden! hierbij stem ik ook in als dit toch niet lukt je altijd iemand anders mag zoeken die dat wel kan, omdat z'n verhaallijn en toffe char zoals deze niet onder een berg stof mag belandden.


Made by Kíli


[GZ] Lightspell Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GZ] Lightspell XrIzuZf
<3
111
Actief
I gave you a rare gift

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Nightcurse
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Lightspell   [GZ] Lightspell Icon_minitimedi 12 maa 2019 - 23:04

Ik verwacht niet echt dat er nog meer mensen zullen zijn die mee willen doen, dus Marlie, van mij mag je c:

Dingen kunnen altijd privé besproken worden, er zullen wat dingen samen met Jamie gedaan worden. Maar zolang haar situatie wat twijfelachtig is momenteel, zal veel alleen tussen Night en Light zich afspelen ^^.


[GZ] Lightspell KMULsvl
"Killing must feel good to god, too... He does it all the time, and are we not created in his image?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GZ] Lightspell E2f9e310
Daniëlle
223
Actief
Have you ever seen the sun after the heartbreak?
Frozen somewhere in time
Have you ever seen the stars after the word goodbye?

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moraine •
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Lightspell   [GZ] Lightspell Icon_minitimeza 23 maa 2019 - 21:06

*kuch*Grindelwald en Dumbledore *kuch*


Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogear | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
On the outside always looking in will I
[GZ] Lightspell XB30tJn
Ever be more than I've always been
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Lightspell   [GZ] Lightspell Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[GZ] Lightspell
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: