Date night [Special herb patrol] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Date night [Special herb patrol]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Date night [Special herb patrol] Tenor
Mark
488
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Date night [Special herb patrol]   Date night [Special herb patrol] Icon_minitimema 11 feb 2019 - 16:56

Na een paar dagen hier in de medicine cat den hebben te lopen werken was het tijd om een stevige wandel te maken. Even de buitenlucht weer proeven en de frisse zuurstof in zijn longen voelen. Natuurlijk ging hij niet niks doen want ja Bloodpaw was iets wat je een werkhulk noemde en dat merkte je vooral nu. Nu hij even vrij tijd had toch nog denken aan zijn job als medicine cat apprentice. Zijn kopper met groen gekleurde ogen gleden het kamp rond toen hij met een grote blad in zijn bek door de uitgang van de den tuurde. Hij zocht een kandidaat die met hem mee kon om een extra pootje kon helpen, en ja hoor daar liep zijn slachtoffer. Met een valse humorist grimasje op zijn snoet liep hij naar de grijze tom. “Jo Stagpaw” Sprak hij zijn buddy aan. “Ik heb je sterke spierballen nodig.” Geinde hij met een speels knipoogje. Plantjes waren niet zwaar maar wel saai voor de ander, dus om Stagpaw te verleiden om mee te gaan op zijn special kruiden patrol moest hij wel de sfeer feestelijk maken.

+ Stagpaw


Date night [Special herb patrol] Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stagpaw
Member
Date night [Special herb patrol] NecessaryAppropriateAsianwaterbuffalo-max-1mb
Kippetje
109
Actief
When you kill a king, you don't stab him in the dark.
You kill him where the whole court can watch him die

CAT'S PROFILE
Age: ▸ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Stagpaw
BerichtOnderwerp: Re: Date night [Special herb patrol]   Date night [Special herb patrol] Icon_minitimema 11 feb 2019 - 17:56

Date night [Special herb patrol] Prey_by_8_bitspider-dcjxzni

Leafbare eiste zijn tol. Hoewel het de laatste paar dagen weer had gedooid, was de grond nog altijd koud en hadden de voedzame prooidieren zich diep in hun holen verstopt. Stagpaw was het gelukt om een muis uit zijn slaap te trekken en de nek te breken, maar het zou niet genoeg zijn om de clan te voeden. Daarbij was hun systeem zo dat de zwakkeren eerst te eten kregen, waardoor de sterkeren zelf enkel zwakker worden. Wat hem betrof was die 'eerlijke' verdeling van kansen niet altijd de juiste, maar hij wist dat dat een gedachte was waar niet veel katten van hielden. De jonge kater schudde kort zijn kop en wilde zich omdraaien om kort tot adem te komen toen een stem hem riep. “Jo Stagpaw” kort trok hij met zijn oor en vond toen Bloodpaw achter hem. “Ik heb je sterke spierballen nodig.” korte liet hij een schofferend maar goed bedoelt lachje horen, waarna hij de kater met één opgetrokken wenkbrauw aan keek. "Oh?" hij draaide de rest van zijn lichaam om en liep op zijn rood-zwarte vriend af. "Well, wie ben ik om nee te zeggen tegen de Medicine cat's apprentice," klonk er lichtelijk plagend maar niet onvriendelijk van zijn kant, waarna zijn bijzondere ogen die van Bloodpaw ontmoetten. Waar was hij voor nodig?


STAG
trot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Date night [Special herb patrol] Tenor
Mark
488
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Date night [Special herb patrol]   Date night [Special herb patrol] Icon_minitimedi 12 feb 2019 - 11:05

Bloodpaw had zijn grote bladeren neergelegd op de grond toen hij Stagpaw zijn naam had uitgesproken en hem had verteld dat hij zijn sterke spierballen nodig had. De grijze tom draaide zich om, zijn wenkbrauw opgetrokken terwijl een klein lachje klonk vanuit zijn bek. Met een grijns wachtte hij af toen zijn vriend wat dichter bij hem kwam en luisterde met gespitste oren naar zijn woorden. "Well, wie ben ik om nee te zeggen tegen de Medicine cat's apprentice," Klonk het lichtelijk plagend waarop Bloodpaw zijn borstkast naar voren duwde zodat hij op een stoere planten guy leek. “Je kunt inderdaad beter naar me luisteren, anders wikkel ik je in met spinrag.” Sprak hij terug met een uitstekende tong en zijn ogen gefocust op de apart gekleurde van Stagpaw. “Laten we gaan, tijd is geld.” De tom pakte de grote bladeren op en propte deze in de mond Stagpaw. De apprentice van zijn leeftid was vanaf nu zijn persoonlijke bagagedrager. Grinnikend liep hij langs de tom heen en gaf hem een tikje op zijn neus voor hij het kamp verliet om weer naar dagen het vertrouwde bos onder eigen ogen weer terug te kunnen zien. Ah, eindelijk weer frisse lucht!


Date night [Special herb patrol] Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Date night [Special herb patrol]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: