Nelipot 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nelipot

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nelipot OuyEXxt
James
204
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Nelipot   Nelipot Icon_minitimema 11 feb 2019 - 17:37

I admire you...


Whitepaw had zijn eerste training achter de rug en wist meteen wat hij nu moest doen. Hij moest leren lopen, of ja, beter leren lopen dan dat hij nu deed. Afgelopen nacht had hij gemerkt dat zijn mentor heel erg snel liep en het niet leuk vond als hij struikelde of achterbleef. Dus daar moest hij verandering in brengen, hij moest oefenen met beter lopen. Daarbij was er nog weinig anders wat hij kon oefenen, hij had nog geen lessen gehad in jagen of vechten. Op deze manier was zijn tijd nog productief besteed, conditie opbouwen kon geen kwaad. Hij was ook nog maar net uit de Nursery en daar deed je vrij weinig. Natuurlijk wel spelen en rondlopen, maar je bouwde geen spieren op en het meeste van de tijd sliep je gewoon. De kleine apprentice had dan ook geen spiertje in zijn lichaam zitten die écht iets in zich had. En nu liep hij maar, een willekeurige richting in die voor hem te bewandelen was. Sommige plekken waren immers onbereikbaar of heel eng. Hij liep de richting op die voor hem te doen was, windmee. Het ging vrij goed en hoewel hij moe werd voelde hij hoe zijn pas langer en soepeler werd. Hij had er alleen geen rekening mee gehouden dat als je ergens heen ging, je ook weer terug moest komen. Vandaar dat hij pas stopte toen hij compleet op was. Hij zette zijn achterwerk neer op de grond en keek om zich heen, om te realiseren dat hij geen idee had waar hij zich bevond. Een kinderlijke paniek schoot hem in de keel. Waar was hij? Wat was dit? Hij liep verder naar voren en zag hoe de bomen ophielden, ineens, poef. En er was alleen nog maar geel en bruin. Geel en bruin tegenover het blauw van de lucht. Gras hoorde die kleur helemaal niet te hebben, zelfs niet als er wat sneeuw op lag? En het rook raar... en de grond had gaten. Wat was dat? Wat was dat? Het was groot en heel erg lelijk. Was dat een monster? Het moest wel, het had hele grote oren en een gebolde rug. Met kraalogen en een rode vacht. Zijn onderlip begon iets te trillen en hij piepte, om zichzelf kleiner te maken. Toen hij op keek was het monster weg, ineens. Help. Hij keek angstig om zich heen, moe, hongerig en koud nu zijn spieren afkoelde. "I-is er iemand?"

+ openWHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Reignwolf
Member
Nelipot RJa7uqc
San
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Reignwolf
BerichtOnderwerp: Re: Nelipot   Nelipot Icon_minitimema 11 feb 2019 - 17:52

Het rook anders dan normaal, de pure windclan geur was besmeurt met een hint van Shadowclan. Reignwolf gromde zachtjes en liep met een stevig pas op de geur af, ze was woest. Was het zo moeilijk om op je eigen gebied te blijven? Als zij het kon moesten andere dat toch ook kunnen?! Ze deden het gewoon expres, de poes wist het zeker. Gewoon om hun te narren. Het duurde niet lang of de had de troublemaker gespot. Een apprentice- natuurlijk, de jeugd ook van tegenwoordig. Met een dodelijke blik stapte ze op de buitenstander af. 'Hey hey! wat moet dat hier?' haar stem was hard, ze schreeuwde bijna. Het was Reign totaal niet op gevallen dat de andere kat een angstige houding aan had, ze was verblind door woede. Ze moest haar zelf al erg in houden. Het liefst zou ze het mormel nu oppakken en over de border gooien. Niet boeiend hoe of waar hij op de grond zou belanden.


Nelipot Eigwol12
-Reign is blind aan haar rechter oog
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nelipot OuyEXxt
James
204
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: Nelipot   Nelipot Icon_minitimevr 15 maa 2019 - 14:45

I admire you...


Het kleine hoopje ongeluk en angst keek op toen er ineens iemand naar hem toe kwam. Eh was dat ook een monster zoals die rare wezens? Nee. Nee het leek op een kat. Al had ze wel een naar litteken waardoor ze wel een beetje eng was. Meteen drukte hij zich meer tegen de grond aan terwijl tranen zijn ogen vulde. Hij was gewoon heel erg bang en fysiek veel te zwak om uberhoud nog te denken aan de hele wandeling terug te maken. “Sorry- sorry mevrouw ik ben verdwaald en ik weet niet waar ik ben. Ik wil naar huis toe” Piepte hij op een manier zoals kittens vaak deden. Iets wat vele vaak vergaten is dat je niet magisch volwassen werd bij de 6 moons, hij was nog evengoed jong en kinds zoals een maan geleden. En nog onervaren genoeg om niet te weten wat nu werkelijk een haas was en dat je zo iets kon opeten. “Mevrouw ik zag een monster” Besloot hij te delen met het grote boze wezen, al nam hij die boosheid maar voor lief als ze misschien hem kon beschermen tegen dat enge beest want. Zelf lag hij nog compleet plat tegen de sneeuw aan, enkel zijn grote roze/rode oogjes omhoog geheven naar de ander. Oogjes waar ondertussen al tranen uit gleden en zo een spoor trokken over zijn wangen.WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Nelipot 29puumf
~Butter(fly)~
3420
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Nelipot   Nelipot Icon_minitimevr 15 maa 2019 - 20:02

CALM AS THE STORM ON SEA
------------------------------------------------------ oceanstar, windclan leader --------------------

tags ❋ word countHet leek erop dat Windclan en Shadowclan de laatste Moons net wat te vaak op elkaars territorium te vinden waren. Iets dat ze er niet bij konden gebruiken. De laatste keer dat ze de geur van Shadowclan geroken had, was een van haar Warriors gedood omdat hij de Warrior Code aan de laars had gelapt en een kitten en Medicine Cat had aangevlogen. Acefray had hem van het leven beroofd waardoor ze geen passende straf had kunnen geven en in haar achterhoofd mogelijkheden zocht om de regels aan te scherpen zonder dat er problemen van zouden komen. Zoals opstanden en onrust, het enige dat ze kon was erop vertrouwen dat de andere Warriors dezelfde fouten niet zouden maken. Met een kleine beweging van een van haar oren zette ze zo snel mogelijk de pas er in, het was nog steeds niet bijsterend snel; immers moest haar lichaam nog op krachten komen. Toch was ze voldoende hersteld om op zoek te gaan naar de oorzaak van deze geur. Haar passen zagen er van een afstandje krachtig en soepel uit, al zouden de katten die haar goed kenden wel kunnen zeggen dat ze stijf liep. Een klap van een monster was niet bepaald bevorderend op het lichamelijk gestel van een kat. De zorgen van Routnose deden haar echter goed opknappen.


Bij de geur aangekomen zag ze al een van haar Warriors staan. Een kattin die de naam Reignwolf droeg en een kleine kitten. Op het eerste gezicht zag hij er jong en iel uit, wit met rode oogjes en doodsbang. Op onbekend gebied waar hij zich niet hoorde te bevinden en in tranen uitgebarsten door angst. Dat terwijl er nog geen Warrior was die hem naar het andere territorium slingerde. Reignwolf stond er niet om bekend om katten van de andere Clans op hun gebied te accepteren. Zelfs de jongsten en zwaksten niet. De kitten lag plat in de sneeuw terwijl hij met verdrietige oogjes naar Reignwolf keek. Ze had zijn woorden niet gehoord maar besloot nu haar aanwezigheid te melden. "Reignwolf, Shadowclan kit," Sprak ze kalm en rustig uit terwijl ze haar kop nadenkend boog. "Wat doe je hier zo ver van huis?" Mauwde ze verward terwijl ze het trillende bolletje vacht in zich opnam. Haar oren wiebelde ze even verward voordat ze haar aandacht op Reignwolf richtte. "Kan je kijken of er meer sporen van Shadowclanners zijn? Dit is nog een jong. Een kitten of hooguit pas benoemde Apprentice. Het is geen gevecht waard." Mauwde ze, immers konden ze de goede band tussen haar en Tallstar wellicht ooit nog nodig hebben. Haar blauwe ogen stonden warm maar streng terwijl ze de witte kater nogmaals aan keek. "Luister erg goed, je bent over een grens heen gelopen en dit kan als je ouder bent heel wat problemen veroorzaken. Vraag je mentor je te leren over de Warrior Code en de grenzen." Mauwde ze waarna ze de kitten mee wenkte. Ze kon hem niet te lang in de sneeuw laten liggen als een of andere angsthaas.

notes:


Nelipot Oceano10
Nelipot LcrIgCQNelipot JwNO92gNelipot EjrsROFNelipot UK1ajoINelipot 3qCkg2fp_oNelipot 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nelipot
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: