Robust 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Robust

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Xena
Member
Robust RB4Qe0W
Bunny
39
Actief
One day, I will rule you all.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Xena
BerichtOnderwerp: Robust   Robust Icon_minitimedi 12 feb 2019 - 20:13

Xena was, zeker voor haar leeftijd, een robuuste poes. Ze had brede schouders en grote, gespierde poten. Zeker op dit moment, druk in een training, met zweet die haar glanzende zwarte vacht deed samenklitten en met een uitdrukking op haar snuitje die katten maar al te vaak afschrikte, zag ze er intimiderend uit. Daar ging ze ook voor, natuurlijk. Met een grauw stortte ze zich op de boomstronk, waarna ze zich wervelend omdraaide en de boom achter haar aanviel. Alsof ze twee katten tegelijk aanviel; twee katten die niet terugvochten, natuurlijk. Ze kon een trainingsmaatje best gebruiken.

+Tanguy eerst


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tanguy
Member
Robust Wu2r2a
Femke
32
Actief
Feel like running
And dancing for joy
For I am such a
Perfect wonderful boy

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tanguy
BerichtOnderwerp: Re: Robust   Robust Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 15:46

Met een dikke vacht zoals die van Tanguy viel de kou nog erg goed mee. Hij stoorde zich er niet aan tijdens zijn wandeling, waarbij hij zijn oren gespitst hield en af en toe de lucht op snoof voor het geval dat er een indringer of prooi te vinden zou zijn. Zo kwam er dan ook een bekende geur in zijn neus terecht die hij besloot te volgen, want als zijn zusje in de buurt was kon deze wandeling zomaar een stuk interessanter worden. Het duurde niet lang voordat hij haar aantrof bij een groepje bomen, waar Xena als een wilde aan het vechten was tegen de boomstammen. Tanguy bleef even geamuseerd toekijken, tot hij ook daar genoeg van had en wel wat meer entertainment kon gebruiken. "Zo, die bomen hebben hun lesje wel geleerd," zei hij plagend, met het doel om zijn zusje een beetje uit te lokken om haar aandacht op hem te vestigen.


Robust Dd7654z-5a384dce-a77f-43f6-9c35-da2e11000c64.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2YzN2Y3OTMzLTYyNzktNDNkYy1iYjY2LTUyOGEyYzNkZDQ4MlwvZGQ3NjU0ei01YTM4NGRjZS1hNzdmLTQzZjYtOWMzNS1kYTJlMTEwMDBjNjQucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
IC post count: 27
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Robust
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: