But now the day bleeds into nightfall 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 But now the day bleeds into nightfall

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Indra
Moderator
But now the day bleeds into nightfall BBTakD
Bunny
1491
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: But now the day bleeds into nightfall   But now the day bleeds into nightfall Icon_minitimeza 16 feb 2019 - 13:51

Elke dag was korter dan de vorige en die langere duisternis beïnvloedde duidelijk de mood van de katten. Amberstorm had niet per se veel last van het donker. Ze besteedde haar dagen normaal ondergronds, in de tunnels. Maar dat kon haar er niet van weerhouden om zich benauwd te voelen in de den waar ze nu al vier manen lang elke dag spendeerde. Het waren steeds dezelfde muren, die op haar af leken te komen, waar nooit iets aan veranderde. De tunnels hadden tenminste steeds een verrassing, iets dat veranderd was; een tunnel was ingestort, een andere was dan weer geopend door verschuivende stenen. De slanke kattin zuchtte toen de zon uiteindelijk volledig onder de horizon verdwenen was en draaide zich om, weg van haar plaats in de ingang vanwaar ze de zonsondergang kon zien. Met zachte pootstapjes wandelde ze terug naar haar nest, waar Falconkit en Hazelkit en de twee pleegkittens vredevol sliepen. Ze liet zich rustig zakken in het nest. Haar poten voelden zwaar van een hele dag niets te doen.

+Abysshowl eerst


But now the day bleeds into nightfall 5FUjk8
But now the day bleeds into nightfall 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Abysshowl
Member
But now the day bleeds into nightfall 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: But now the day bleeds into nightfall   But now the day bleeds into nightfall Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 20:51

De grijze kattin was maar naar de nursery gelopen. Haar maag was opgezwollen en het was duidelijk dat ze zo zou gaan bevallen, al hielt dit haar niet tegen. Ze was vrij streng op regels normaliter maar met zwangerschapshormonen kon iedereen de pot op. Ze nam van niemand wat aan en kon gerust uitvallen wanneer ze aangesproken werd. Geen genade. Al kwam dit ergens omdat haar instinct van vroeger werd aangewakkerd. Ze wilde gewoon haar kroost en jongen veilig houden, maar dit kon alleen wanneer ze op zichzelf stond. Wanneer ze zelf besliste wat er met haar lichaam gebeurde. Vandaar dat ze vaak bij haar partner bleef slapen in de leader den, maar zo nu en dan hier heen kwam voor Fawnkit, zodat het kind ook met de andere kon spelen. Toch overnachtte ze niet vaak hier, te druk, te veel aan haar kop. Vooral na die hersenschudding was het net iets te veel voor haar. Ze was elder voor een rede. Abysshowl nam plaatst in haar nest en zuchtte even, haar ogen zoekende naar Fawnkit in de groep. Kort gleed haar enkele blauwe oog opzij naar Amberstorm, om kort te knikken naar haar in een respectvolle begroeting.


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Moderator
But now the day bleeds into nightfall BBTakD
Bunny
1491
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: But now the day bleeds into nightfall   But now the day bleeds into nightfall Icon_minitimema 22 apr 2019 - 17:46

Toen ze genesteld was in haar nest in een positie die normaal comfortabel was maar nu geen verlichting kon brengen, liet ze haar blik door de nursery glijden. Abysshowl kwam net de nursery in, voor het eerst deze kwartmaan of zo, met een dikke ronde buik en een vacht die naar Oceanstar rook. Amberstorm kneep haar groene ogen tot nieuwsgierige spleetjes toen de grijze kattin zich in het nest naast haar vlijde en knikte de elder beleefd toe toen die haar met een knikje begroette. Vragen stonden in haar blik te lezen, al was het niet de eerste keer dat ze de gelittekende kattin hier zag. Het was gewoon nogal.. Surreëel was misschien het beste woord. Oceanstar, die al zoveel nestjes had gehad met verscheidene katers, die op bepaalde vlakken soms een moeder was voor haar, in een relatie samen met de jonge gelittekende elder die een tijd bij Bloodclan of als rogue geleefd had maar toch haar weg terug naar Windclan gevonden had. Hoe begon zoiets? Hoe kon zoiets? En waar kwamen de kittens vandaan? Ergens vond Amberstorm een relatie tussen twee poezen onnatuurlijk, iets dat voor haar bevestigd werd door het feit dat er -normaal gezien- geen kittens van konden komen. Uit respect voor beide poezen had ze al die twijfels nog niet luidop uitgesproken, want Starclan wist dat dat weer uit zou lopen in een lange, dramatische discussie. Misschien hadden Abysshowl en Oceanstar wel speciaal goedkeuring gekregen van Starclan en was dat de reden dat de grijze poes nu kittens in haar buik had. In ieder geval brandde Amberstorm van nieuwsgierigheid.


But now the day bleeds into nightfall 5FUjk8
But now the day bleeds into nightfall 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: But now the day bleeds into nightfall   But now the day bleeds into nightfall Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
But now the day bleeds into nightfall
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: