Something must be missing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Something must be missing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Marshpaw
Member
Something must be missing DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Marshpaw
BerichtOnderwerp: Something must be missing   Something must be missing Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 0:53

Marshkit keek toe hoe het zwakke muisje zich probeerde te verstoppen in de struiken die het kamp van Shadowclan omheinde. Hij vernauwde zijn ogen en sloop langzaam dichterbij. Het muisje deed bijna geen moeite om weg te komen. Toen besloot hij deze met zijn klauwtjes vast te pakken en weg te gooien. Het muisje belande op de grond en bleef daar liggen met een zacht, zwak piepje. Opnieuw vernauwde hij zijn ogen, sprong er achteraan en keek er vervolgens op nieuw. Wat voor geluiden kon dit muisje nog meer maken? Marshkit zette zijn pootje op het lijfje neer en verplaatste vervolgens zijn gewicht. Nu begon het diertje wel tegen te stribbelen en kwamen er zwakke piepjes uit het bekje. Toen stopte hij. Hij pakje het muisje bij het staartje en schudde het heen en weer en vervolgens liet hij het weer los en vloog het muisje door de lucht. Marshkit sprong er achteraan. Hij lachte niet, zijn blik was bloed serieus. Dit was een experiment. Nu was het tijd om met zijn nagels te spelen. Hij zette weer een poot op het lijfje en ditmaal stak hij zijn nagels er in. Het muisje piepte, dit keer met meer kracht, meer angst. Het fascineerde Marshkit, tot er helemaal geen geluid meer uit het muisje kwam. "Hm.. saai," klonk er daarom ook, terwijl hij onderzoekend het muisje bekeek.

- Open


Something must be missing JhaJskNH_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Something must be missing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: