{Smoke's kits} Food for the kids 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 {Smoke's kits} Food for the kids

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokebreath
StarClan
{Smoke's kits} Food for the kids DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: {Smoke's kits} Food for the kids   {Smoke's kits} Food for the kids Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 14:27

Het was zwaar in leafbare, maar Smokebreath werkte onvermoeibaar door. Als de kater kortharig was geweest, had je zijn ribben door zijn pels kunnen zien. Hij zou het niet hardop zeggen, maar een groot deel van zijn portie ging naar zijn kinderen en naar Hailstorm. Wat hem betrof hadden zij het harder nodig dan hij. Hij at nog wel genoeg om rond te komen, maar zij gingen voor. Zo ook vandaag. De kater had een houtduif weten te vangen en liep in één streep door naar de nursery. Hij had zichzelf nooit zo sentimenteel verwacht, maar zijn kits waren zijn alles.

De kater wrong zich door de veel te kleine opening van de nursery heen en wist meteen waar hij moest wezen. Met verbazingwekkende zachtaardigheid in zijn bewegingen voor zo'n grote kater, legde hij de houtduif neer. "Hoe is het met mijn kleine etters?" bromde hij de kittens goed gehumeurd toe, waarna de grote kater ging liggen, "geven jullie jullie moeder niet nog meer grijze haren dan dat ze al heeft? " Hij gaf de duif een schuifje in de richting van het nest toe.

{Voor de kits van Smoke en Hail als ze wil}


{Smoke's kits} Food for the kids JtCOU2C
Fun stuff:


{Smoke's kits} Food for the kids J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Marshpaw
Member
{Smoke's kits} Food for the kids DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Marshpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Smoke's kits} Food for the kids   {Smoke's kits} Food for the kids Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 14:46

Ietwat verveeld lag Marshkit een eind verderop van de anderen. Eigenlijk von hij zijn nest genoten en de andere kittens maar gewoon irritant. Ze waren druk, aanwezig en gewoon irritant. Hij lag met zijn kop op zijn poten terwijl hij aan het observeren was met wat er allemaal gebeurde. Marshkit hief zijn kop op toen Smokebreath de nursery binnen gelopen kwam. Zelf zette Marshkit een halve grijns op, al voelde hij zich lang niet zo enthousiast. Het was gedrag wat hij zichzelf aanleerde, want dit was wat hem verwacht werd. "Ik niet, de anderen wel," reageerde Marshkit vervolgens, zijn gelaat bleef neutraal terwijl hij zijn amber gekleurde ogen verplaatste naar zijn moeder en de andere kittens. Hij wist dat hij anders was, hij wist ook dat zijn gedragingen als zorgelijk werden gezien, maar hij wist nog niet precies hoe hij er mee om moest gaan. Het heftige en uitbundige had hij wel al onder controle, al ging het nog wel eens mis.


{Smoke's kits} Food for the kids JhaJskNH_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Sequoiastripe
Member
{Smoke's kits} Food for the kids DPKsfdL
Rebecca
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sequoiastripe
BerichtOnderwerp: Re: {Smoke's kits} Food for the kids   {Smoke's kits} Food for the kids Icon_minitimema 18 feb 2019 - 19:09

Rustig had het smoke poesje liggen dommelen in de warmte van het nest. Pootstappen klonken en wekte haar half uit haar slaap waarna de stem van haar vader te horen was "Hoe is het met mijn kleine etters?" miauwde de kater waarna ze opsprong en naar hem toe trippelde. "Papa!" snorde het poesje waarna ze hem een kopje gaf. "geven jullie jullie moeder niet nog meer grijze haren dan dat ze al heeft? " miauwde haar papa en ze schudde haar kopje. "Alleen jij hebt grijze haren" miauwde ze waarna ze met haar snuitje in zijn dikke kraag verdween. Achter haar klonk de stem van Marshkit "Ik niet, de andere wel," en ze trok haar kopje uit de kraag en keek hem boos aan. "Daar is niks van waar Marshkit" miauwde ze waarna ze haar ogen samenkneep. Haar broer was een apart geval, dat was zeker. Cinnamonkit, Stormkit en Smokekit waren rustiger en leuk om mee te spelen. Marshkit.. niet zo. Ze had hem laatst nog rare dingen zien doen met een muis...


.: Never regret anything that made you smile :.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {Smoke's kits} Food for the kids   {Smoke's kits} Food for the kids Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Smoke's kits} Food for the kids
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: