[Hunting Patrol] The Raven 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Hunting Patrol] The Raven

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Hunting Patrol] The Raven Daryl-dixon-gif-27
Bo~
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: [Hunting Patrol] The Raven   [Hunting Patrol] The Raven Icon_minitimema 18 feb 2019 - 20:29

Acorndust had aan hem gevraagd om een patrol te leiden; een hunting patrol. En ergens voelde hij zich daar zwaar ongemakkelijk bij, want hij? Een patrol leiden? Hoe was dat ooit in de kop van de kater een goed idee geweest? Maar aan de andere kant moest hij waarschijnlijk ook tevreden zijn met het compliment dat hij als leiding gezet werd? Hij zuchtte even zachtjes, Acorndust had hem opgedragen om met Puffincliff en Stormlily op stap te gaan. Met beide katten had hij nooit echt veel gepraat, maar goed. Het moest maar. Puffincliff viel hem als eerste op, waarna hij naar de poes liep en haar strak aan keek met zijn grijs-blauwe ogen. ”Acorndust wilt dat je met me mee gaat op hunting patrol.” sprak hij stug tegen de poes, zijn ogen iets vernauwd. Goh, hoe zou het nou komen dat zo weinig katten op hem af stapte. Hij zag er niet bepaald aardig uit en zijn stem was nou ook weer niet echt iets wat uitnodigend was. ”Ik zie je zo meteen bij de kamp in en uitgang.” sprak hij met een zwiep van zijn staart, waarna hij zonder ook nog maar iets te zeggen zich omdraaide en naar de andere poes begon te zoeken die ook mee ging: Stormlily.

Met zijn vernauwde ogen liet hij zijn blik rond gaan door het kamp, op zoek naar de calico poes die met hem mee moest gaan. Toen hij haar spotte liep hij naar haar toe zonder ook maar enige twijfel, om recht voor haar tot stand te houden. ”Hunting patrol, van Acorndust moest ik je meenemen.” klonk ook weer zo positief, ja. ”Maak je klaar en meet me bij de uitgang van het kamp. Doe er niet te lang over.” sprak hij neutraaltjes tegen de poes, waarna hij zich omdraaide en rustig ging zitten. Beter deden beide poezen er niet te lang over, want normaliter zou hij veel eerder vertrokken zijn als hij in zijn eentje was gegaan. Hij hoopte ook niet zo dat de poezen praatgraag waren. Of naja, dat mocht wel, maar met elkaar. Hij had geen zin in al die praatjes.

Tag: @Stormlily @Puffincliff
Ɓσ


[Hunting Patrol] The Raven Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Hunting Patrol] The Raven
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: