Tired of being tired [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Tired of being tired [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Silverdew
Member
Tired of being tired [OPEN] SelfishColdBarnowl-max-1mb
~ Moo Moo
297
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverdew
BerichtOnderwerp: Tired of being tired [OPEN]   Tired of being tired [OPEN] Icon_minitimedi 19 feb 2019 - 21:21


Afgelopen dagen had de kat slecht geslapen, en het effect hiervan was te zien. Ze had steeds minder energie over. Het konijn wat ze had geprobeerd te vangen was te snel voor haar geweest. Een konijn die broodnodig was, en die elke windclanner normaal had kunnen vangen. Behalve zij. Haar poten wilden gewoon niet sneller gaan, en ze zat nu nog steeds na te hijgen. Ze was moe, ze had slaap nodig, maar wanneer zij haar ogen sloot, kon ze de geur van hondenadem nog ruiken. Het geroffel van de paarden, en die knal waarmee Lionbeat werd neergehaald. Ze was niet close geweest met de gevlekte poes, en juist dat raakte haar. Een kat had haar leven gegeven voor haar, haar clan, en haar zusje Burnetbliss, en ze had nooit met die kat gesproken, nooit de kans gehad haar dankbaarheid te uiten. Elke nacht als ze sliep herhaalde het hele tafereel zich. Ze zag de bloedende poes liggen, voelde de angst die ze voelde toen ze rende voor die honden.. Angst voor haar clan en familie. Het was geen dag die ze makkelijk kon vergeten, en ze kon zich niet voorstellen hoe de katten die hun dierbaarste hadden verloren zich nu voelde. Sommige nachten was het erger, sommige nachten minder, maar het begon haar nu zeker aan te tasten. En niet alleen tijdens de nacht.. Telkens wanneer de poes rende, kreeg ze een flashback naar de twolegs, de honden en de paarden. De poes probeerde het beeld, het denkbeeldige getrappel van hoeven wat ze dacht te horen, weg te schudden. Het was niet functioneel met jagen, en aan het verleden kon ze niks veranderen. Ze was nu veilig.. Maar waarom was het zo verdomme lastig om eroverheen te komen? De poes gaf een klein kuchje, en plofte toen neer in het gras. Zo... moe....


Tired of being tired [OPEN] SmkxnBL

Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tired of being tired [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: