Don't go flying 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Don't go flying

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flowpetal
Member
Don't go flying LH5bNQI
Bo ~
595
Actief
Don’t cry, don’t cry little bird
Though you are scared and you’re hurt
You’re gonna wake up
It’s only a dream
And why do dreams make people scream

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Flowpetal
BerichtOnderwerp: Don't go flying   Don't go flying Icon_minitimedo 21 feb 2019 - 13:54

Lucía, Lucía, Todos quieren algo más. Lucía, Lucía, No te dejes llevar. No te vayas volando. Toma tú el mando. Lucía, Lucía, No te dejes engañar
Een lichte zucht verliet de bek van Flow. De laatste dagen waren intens geweest. Haar moeder was drachtig, ze naderde steeds meer de einddatum en ergens maakte dat haar zenuwachtig. Zij was de enige die wist van het geheim, de waarheid achter de kittens. Voor de rest van de Clan was het alsof ze een kater had binnen Riverclan maar de vader niet wilde noemen. Een kater uit een andere clan was één ding, maar een kater uit de elite... Haar moeder had hem zo lief beschreven en.. moest ze hem opzoeken? Hem bedanken voor wat hij voor haar moeder had gedaan? Nee, dat was raar, natuurlijk moest ze dat niet doen. Wat zou ze moeten doen? Het kamp van BloodClan in lopen en vragen wie met haar moeder samen was geweest? Had haar moeder nog contact met hem gehad na die avond? Wist hij van de kittens? Zoveel vragen spookten er door haar hoofd, dat ze er af en toe een beetje duizelig van werd. Ze was ongeconcentreerd, totaal uit haar doen en dat was ook wel te merken in haar doen en laten. Nog nooit had ze zo'n intens geheim moeten bewaren. Naja, op haar vriendschap met Tallstar na dan. Als Butterstar al deze informatie wist zou ze zo de clan uitgetrapt worden omdat ze het niet had doorgegeven en daarmee vriendschap met de leider van een andere clan? En al helemaal de kater waarmee Butterstar vrij weinig had? Dat was vragen om problemen. Toen haar poot weg gleed, verwijdde haar ogen zich en sloeg ze haar nagels uit. Glad. Ijs. Had ze even geluk dat het ijs nog niet te dun was, wie weet wat er zou gebeuren als ze er doorheen gezakt was!

Tag: Whirlpool


Don't go flying 331gcih
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Don't go flying
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: