[Ceremonie 02-19'] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Ceremonie 02-19']

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pantherstar
StarClan
[Ceremonie 02-19'] Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: [Ceremonie 02-19']    [Ceremonie 02-19'] Icon_minitimeza 23 feb 2019 - 17:49RC Ceremonie

Opnieuw was het moment aangebroken dat de deputy een ceremonie zou gaan openen. De afgelopen weken was alles hectisch geweest in RiverClan; met het dichtvriezen van de rivier, het weinig beetje prooi dat ze nog maar hadden, en de semi-oorlog met WindClan. Ze zaten werkelijk in het midden van alle rotzooi die nu bezig was. Het werkte allemaal lichtelijk demotiverend op Panther, waardoor hij de afgelopen tijd strenger en humeuriger was geweest dan normaal. Echter zat achter dit chagrijnige gezicht een hele hoop liefde voor zijn clan, en hij glimlachte dan ook toen hij de steen op sprong om de ceremonie te openen.
"Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar eigen prooi te vangen verzamelen voor een clanmeeting!" Rustig wachtte de deputy totdat iedereen die zich geroepen voelde bij hem in de buurt stond, waarna hij vervolgde met de ceremonie. "Ondanks de tegenslagen van de afgelopen tijd, laat RiverClan zich niet uit het veld slaan. Wij zijn de sterkste clan, dit is de laatste paar weken wel gebleken. Probeer je hieraan vast te houden als je buik rommelt. We komen hier weer bovenop." Met een mondhoek lichtjes opgetrokken in een bemoedigende glimlach keek hij een aantal katten aan. "Bovendien hebben bij ook een paar kittens die apprentice mogen worden, wat een reden is tot feest," vervolgde hij warm. Hij was dan misschien ook wel lichtelijk biased, want het waren zijn kittens die hier apprentice waren en StarClan wat was hij trots op hen.
"Rookkit, Honeykit en Rainkit kom maar naar voren," spoorde hij hen met een trots grijnsje aan waarna hij allereerst zijn eerste dochter aankeek. "Rookkit, vanaf nu zal jij Rookpaw heten. Jouw mentor zal Larksong zijn." De kater keek uiterst trots toe hoe zijn dochter haar mentor begroette, waarna hij zich richtte op zijn tweede dochter. "Honeykit, vanaf nu ben jij Honeypaw. Jouw mentor is Mistystep." Panther gaf haar een knikje met een scheve grijns op zijn gezicht. Als laatste was zijn zoontje Rainkit aan de beurt. "Rainkit, jouw naam is vanaf nu Rainpaw, en je zal getraind worden door Futuresong." De kater knipoogde naar zijn zoontje. Ze werden allemaal zo snel groot.. Zijn arme vaderhart bezweek er dalijk nog onder al die schattigheid.
Nu was het tijd voor de rest van de apprentices, die om bepaalde redenen een mentorswitch moesten hebben. "Cocoapaw, Lunarpaw en Omenpaw,"[/b hij knikte naar de drie apprentices en wenkte hen met zijn kop. [b]"Kom naar naar voren. Cocoapaw, jouw mentor zal vanaf nu Chillybreath zijn. Lunarpaw, jij zal door Sunlight getraind worden. En Omenpaw, jouw training zal door Cobradusk opgepakt worden." Alledrie de apprentices boften en zijn ogen met hun mentoren. Hij had veel vertrouwen in hen om deze baan goed te doen.
Dan was er nog een mededeling waardoor er een lichte frons over zijn gezicht heen trok. Hij keek de clan nu serieus aan, waarna hij zijn blik op de she-cat in question richtte. "Roseburn is zwanger en zal binnenkort bevallen. De vader is nog onbekend, dus als de kater wiens kittens dit zijn zich geroepen voelt om naar voren te stappen is nu een goed moment." bromde hij. Hij vertrouwde dit zaakje helemaal niet. Maar kittens krijgen met iemand uit een andere clan was een schande in RiverClan. Dus hij kon alleen maar hopen dat Roseburn niet zover gegaan was als dat.
"Hierbij is de ceremonie beëindigd."


[Ceremonie 02-19'] EHnbxOu        0        [Ceremonie 02-19'] 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunlight
Member
[Ceremonie 02-19'] DPKsfdL
Marco borsato
127
Actief
Be strong, be vigilant, strike first.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Sunlight
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremonie 02-19']    [Ceremonie 02-19'] Icon_minitimeza 23 feb 2019 - 21:28

BIj de oproep van Panthergrowl hief Sunlight haar kop in de richting van de verzamelplaats. Haar maag rommelde als een gek en ze moest toegeven dat door het ijs heen breken bijna weer verleidelijk klonk. Maar toen bedacht ze zich weer hoe steenkoud het was geweest en hoe erg bang ze was geweest dat ze ging verdrinken. Nee, dat was geen stralend succes. De kattin had er zelfs nog een flinke hoest aan over gehouden die ze maar niet los kon schudden uit haar borstkas. Haar mond vertrok eventjes tot een dunne streep toen de kater het over honger had. Oh nou en of, en ze werd helemaal gek van het feit dat ze landprooien moest vangen. Ze kon er helemaal niks mee. Maar goed, daar ging het vandaag niet om. Het ging om het feit dat kittens bij konden gaan dragen aan de clan als apprentices. Ze juichte mee met de rest van de clan. "Rookpaw! Honeypaw! Rainpaw!" bracht de kattin uit. Maar toen gebeurde er nog iets wat ze niet verwacht had. Nou ja, ze had verwacht dat Cocoapaw, Lunarpaw en Omenpaw getraind zouden moeten worden, maar niet dat zij een mentor mocht worden. De kattin knipperde wat verbaasd met haar ogen toen haar naam genoemd werd en keek naar de jonge apprentice, Lunarpaw. Met zware pootstappen stapte ze op de kattin af en drukte ze haar neusje tegen die van de jonge apprentice aan. "Ik zal je alles leren wat ik weet," miauwde de grote tabby, waarna ze weer opkeek voor de laatste mededeling van Panthergrowl. Sunlight vernauwde haar ogen even kort naar Roseburn. Het feit dat Panthergrowl het zo bracht, zei al genoeg over zijn vermoedens.


[Ceremonie 02-19'] C3w4iqyz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Larksong
Member
[Ceremonie 02-19'] DPKsfdL
Cynthia
153
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Larksong
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremonie 02-19']    [Ceremonie 02-19'] Icon_minitimeza 23 feb 2019 - 22:37

Bij de oproep voor de ceremonie stapte Larksong naar voren en zette zich neer tussen de andere katten. Het was nog niet veel beter geworden met de kou en prooi was steeds schaarser aan het worden, waardoor zijn maag rommelde, maar hem hoorde je er niet over klagen. Ze zouden er wel doorheen komen. Hij luisterde naar de woorden van de deputy en stapte naar voren toen zijn naam genoemd werd. Rookpaw had hij als apprentice gekregen en hij besefte zich dat ze de dochter van de deputy was. Niet dat het hem echt uitmaakte of ze dat wel of niet was, hij zou elke apprentice op dezelfde manier trainen. Hij boog zijn kop naar beneden en raakte de neus van de kersverse apprentice aan, waarna hij weer terugging naar zijn plaats om de rest van de ceremonie mee te maken. De opmerking over Roseburn was niet echt onverwacht en de kans dat de vader niet van de clan was, was vrij groot. Daar had hij echter niks over te zeggen, gezien hij ook geen idee had gehad wie zijn vader was en hij wist ook wel vrij zeker dat hij niet van Riverclan was. Hij schudde zijn kop kort en zodra hij de kans had zocht hij Rookpaw weer op. "Ik zal mijn best doen je alles te leren." Sprak hij. "Morgen zullen we beginnen met de trainingen." Ze zouden een aantal dingen nog niet kunnen doen nu het zo koud was, maar hij zou haar in ieder geval alles al kunnen laten zien.


[Ceremonie 02-19'] 4S3LcMU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lunarpaw'
Member
[Ceremonie 02-19'] Xsz2db7
Krelis
56
Actief
liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lunarpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremonie 02-19']    [Ceremonie 02-19'] Icon_minitimezo 24 feb 2019 - 13:42

Eindelijk was het zover. Nou ja, zo lang had het eigenlijk helemaal niet geduurd. Vlak na ze haar vorige mentor toegewezen had gekregen was deze zodanig verongelukt geraakt dat hij niet meer in staat was om de taak als mentor op zich te nemen, wat resulteerde in een ongeduldige Lunarpaw wiens training hierdoor een maan werd opgeschoven. Vandaag was dan eindelijk de dag aangebroken dat ze een nieuwe mentor toegewezen zou krijgen, en bij het horen van Panthergrowl's oproep trippelde de jonge leerling enthousiast haar hol uit, waarbij ze bijna struikelde over haar eigen poten. Eerlijk gezegd ging de hele ceremonie een beetje langs haar heen. De jonge RiverClanner was zo gefocust op het horen van haar eigen naam dat alles haar ene oor in ging en het andere weer uit. Zodra ze echter de namen van zichzelf en haar mede mentor loze leerlingen hoorde vallen sprong ze op van enthousiasme. Haar nieuwe mentor zou Sunlight worden! Het kostte haar nogal wat energie om niet meteen van haar plek te springen en op de jonge warrior af te rennen, maar zo geduldig als ze maar kon wachtte ze tot de grijze deputy de ceremonie eindigde. Meteen hierna sprong ze op en speurde de omgeving af naar haar nieuwe mentor, die haar al eerder gevonden leek te hebben dan zij haar. Met een enthousiaste twinkeling in haar ogen staarde ze haar nieuwe mentor toen deze haar neus tegen de hare drukte. "Dank u, ik zal mijn uiterste best doen!" miauwde ze opgewekt terug. Ze kon nu al niet wachten op de trainingen.''This isn't what I want, yet it's what I ask for,

Curiosity over all my morals"

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobradusk
Member
[Ceremonie 02-19'] DToZYXtE_o
Lianne
108
Actief
Every wound will shape me
Every scar will build my throne!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Cobradusk
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremonie 02-19']    [Ceremonie 02-19'] Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 17:07


Cobradusk keek op toen Panthergrowl zijn stem over het kamp liet horen, en rees overeind om dichter bij de bron te gaan zitten. Hij was benieuwd wat voor mededelingen er gezegd gingen worden. Zijn maag rommelde, net als die van alle andere katten die zich rond Pantergrowl hadden geschaard. De bruine kater slaakte een zucht en besloot het gevoel zo goed mogelijk te negeren. Zo goed als maar kon. Ondanks de tegenslagen van de afgelopen tijd, laat RiverClan zich niet uit het veld slaan. Wij zijn de sterkste clan, dit is de laatste paar weken wel gebleken. Probeer je hieraan vast te houden als je buik rommelt. We komen hier weer bovenop. De kater knikte instemmend en ging wat rechter zitten. RiverClan was de sterkste clan die er bestond, dat hadden ze nu wel laten zien aan alle andere clans. Bevoorrechte en verwende katten, die niets afwisten van het afhankelijk zijn van de rivier. Die achter hun vogels en knaagdieren aanrende en geen vis aan wilde raken. Boos trok hij met zijn snorharen en focuste de breedgeschouderde tom zich weer op de rest wat Panthergrowl te zeggen had.

De benoeming van drie kittens was een stuk lichter onderwerp en daar was Cobradusk dankbaar voor. Hij kon de zorgen van de clan natuurlijk niet helemaal vergeten, maar het was altijd een speciale gelegenheid als een kitten zijn eerste rang ontving. Na de kittens waren drie leerlingen aan de beurt die een nieuwe mentor nodig hadden. Toen zijn eigen naam genoemd werd keek hij verbaasd op, maar ving hij zichzelf nog net op tijd en kwam zijn gebruikelijke kalme, iet wat trotse fonkeling weer in zijn ogen. Uitstekend, zijn eerste leerling! Hij was zo trots dat hij ongemerkt nog rechter ging zitten en zijn borst vooruit stak. Hij zelf was getraind door Galewish, een harde kater die absoluut geen doetje was. Hij was trots op de kater die hij geworden was mede door hem, als door zijn eigen vader. Het onderwerp bleef niet hangen op de laatste groep leerlingen en het leek er op dat Panthergrowl nog één laatste mededeling had. Roseburn die was zwanger, en de kater mocht nu naar voren stappen. Cobradusk maakte een afkeurend geluid en keek om zich heen al verwachtte hij totaal niet dat er ook maar één kater zich kenbaar zou maken. Hij vestigde zijn ogen op Roseburn die een eind van hem vandaan zat en hij voelde een diepgewortelde ongunst. Wat hem betrof was Roseburn al een clanverrader en mochten ze haar de clan uit yeeten.

Cobradusk gunde de gevlekte poes geen verdere blikken en stond op. Nu de ceremonie afgerond was leek het hem een goed idee om Omenpaw te gaan vertellen dat ze al meteen gingen beginnen. Hij vond de gevlekte leerling vooraan de groep katten en boog werktuigelijk om zijn neus tegen die van de jonge leerling aan te drukken, zoals hij vele manen geleden ook had gedaan bij zijn eigen mentor, Galewish. "Omenpaw. Ik stel voor dat we meteen aan de slag gaan. Kom met mij mee." Zei hij direct en hij keerde zich om naar de uitgang van het kamp.

@Omenpaw @Roseburn (indirect)
MADE BY VEL OF GS


[Ceremonie 02-19'] 2Kg1M0q
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roseburn
Dark forest
[Ceremonie 02-19'] VXFylUl
Loïs ❁
255
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: D E A D [25] ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Roseburn
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremonie 02-19']    [Ceremonie 02-19'] Icon_minitimevr 1 maa 2019 - 20:04

Hoe durfde hij. Hoe durfde die idioot van een deputy haar zo in de spotlight te zetten. Haar blauwe ogen spuwden vuur terwijl ze naar hem keek, en vervolgens de clan rondkeek. Ze sloeg haar staart om haar buik heen, om deze als het ware af te schermen van de wereld. Maar ze wist de regels in RiverClan. Het was uiterst verboden om met een kat buiten de clan kinderen te krijgen dus ze moest een leugen zoals dat snel wegwerken. "De vader is uit RiverClan," siste ze Cobradusk toe die haar beschuldigend aankeek. Nu moest ze toch snel met iets komen om haar punt te bekrachtigen. "Warhound is de vader."
@Warhound @Cobradusk


roseburn

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainpaw-
Member
[Ceremonie 02-19'] LZ9ajdK
Wolf
80
Actief
if you wanna
follow • me • back
TO THE HIGH LAND

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Rainpaw-
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremonie 02-19']    [Ceremonie 02-19'] Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 14:44


Eindelijk was het zo ver. Na zes lange moons in de nursery te hebben gespendeerd, zou hij vandaag, samen met zijn siblings, een mentor toegewezen krijgen. Hij had die nacht niet echt lekker geslapen. De adrenaline en stiekem ook de lichte zenuwen hadden hem wakker gehouden. Eenmaal het tijd was, liep hij met zijn sibs mee richting de plek waar de katten samen kwamen voor de ceremonie. Het voelde goed om eindelijk te mogen verzamelen met de rest van de Clan, op uitnodiging van de deputy.

Met grote oogjes volgde hij wat Panthergrowl te zeggen had. Hij miste bijna zijn cue toen hij naar voren moest, maar snel hupte hij naar voren. Toen zijn vader hem zijn nieuwe naam gaf, en een knipoogje volgde, kon hij een brede grijns niet tegenhouden. Hij drukte zijn neusje kort tegen die van zijn mentor aan, zoals hem verteld was, en ging vervolgens weer zitten. Wat trouwens moeilijk was, stilzitten. Hij wilde zo snel mogelijk beginnen!I could see a stranger
she  •  told  •  me
A M E Nson, you'll be forsaken by anger
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Ceremonie 02-19'] NMCtPPd
Yanthe
610
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremonie 02-19']    [Ceremonie 02-19'] Icon_minitimevr 8 maa 2019 - 4:10

Het was eindelijk zo ver, haar kittens zouden benoemd worden. Ze gingen hun apprentice naam krijgen! Net zoals haar eerste nestje, had ze er gemengde gevoelens bij. Ze was blij voor hun, ze had hen dan ook goed voorbereid met de nodige kennis en een aantal skills die hen zouden helpen, maar langs de andere kant moest ze hen ook los laten. Hun training lag nu in de poten van een ander. Een glimlachje stond op haar snoetje terwijl ze met haar kittens naar de grote steen toeliep, waar Panthergrowl stond. Met glinsterende oogjes keek ze naar haar partner, die de ceremonie zou leiden, de ceremonie waarbij hun kittens hun apprentice naam zouden krijgen. Ze zorgde voor de laatste keer dat hun vacht wat netjes lag, zoals elke moeder deed voor zo'n eerste ceremonie en keek vol afwachting naar de groep katten, waar de mogelijke mentoren tussen zaten van haar kits. Ze kregen al snel hun naam toegewezen. Ze waren niet langer kittens, maar échte apprentices en daarmee werd haar rol als queen verleden tijd. Ze zou niet langer in de nursery verblijven. Ze riep samen met de andere katten de nieuwe namen van haar kittens, waarna ze op haar plek bleef ze staan. Ze gaf haar kittens eerst de kans om hun nieuwe mentoren te begroeten, voor ze op hen afliep en hen een trotse begroette met hun nieuwe naam. Haar blik viel ook op Panthergrowl die iets verder stond.

Tag: Haar kits (nadat ze hun mentor hebben begroet)


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Ceremonie 02-19']
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: