Light at the end of the tunnel 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Light at the end of the tunnel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Polarbear
Member
Light at the end of the tunnel QXEYmWXyOcudy
Quinty
279
Actief
There are times when I look at people and see nothing worth liking

CAT'S PROFILE
Age: 82 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Polarbear
BerichtOnderwerp: Light at the end of the tunnel   Light at the end of the tunnel Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 21:15

Hij wist eigenlijk zelf niet eens waarom hij er zo lang over had gedaan om op bezoek te gaan. Misschien omdat het te veel pijn deed, misschien omdat hij het gewoon niet aan had gekund. Ook nu weer stond hij met een huivering te kijken naar de ingang van de nursery. Het moest er dan maar eens van komen. Hij wist dat Firedance hem een slag om de oren gaf als hij zijn eigen kleinkits niet eens kwam bezoeken. Een zacht chuckle klonk, terwijl hij zijn lange witte vacht mee liet varen met de wind. Zijn blauwe ogen stonden dof, zoals ze de laatste tijd veel stonden. Polarbear zuchtte zachtjes en wandelde naar de ingang van de nursery. Het moest gebeuren. Voorzichtig stak hij zijn kop naar binnen en knipperde met zijn ogen. In een flits dacht hij Brightspots te zien liggen, toen .. lang geleden. Maar daarna was het weg en focuste zijn ogen zich op de rode kattin die aanwezig was. "Firedance," miauwde hij zachtjes, terwijl hij naar binnen liep, naar zijn dochter, naar zijn kleinkits.

[@Firedance @Heatherkit. @Stormkit..]


Light at the end of the tunnel FedGvlU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning
Light at the end of the tunnel Fireda11
WazBeer
12033
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: Light at the end of the tunnel   Light at the end of the tunnel Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 21:29

If you are going to walk on thin ice, you might as well dance
Soms was het wel eens beangstigend hoe weinig bezoek ze leek te krijgen. Alsof iedereen met een grote boog om de nursery heen liep. Kwam het door de afkomst van de kittens wellicht? Had ze wel de goede keuze gemaakt? Haar gezicht lichtte echter op bij het zien van een grote witte kater in de ingang. “Polar!” begroette ze haar vader al spinnend. Firedance kwam overeind uit haar nest om de kater een kopje te geven. “Dit zijn Heatherkit, Flintkit en Stormkit,” zei ze, de kits om de beurt aanwijzend met een van haar voorpoten.
F I R E D A N C E


Light at the end of the tunnel RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Light at the end of the tunnel DPKsfdL
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Heatherpaw
BerichtOnderwerp: Re: Light at the end of the tunnel   Light at the end of the tunnel Icon_minitimewo 20 maa 2019 - 22:30

Het was een normale dag in de nursery zoals altijd. En niemand wou mosbal met haar spelen. Zoals altijd. Dus ze was maar saai en verveeld bij haar moeder gaan liggen tot er iets leuks ging gebeuren. Maar dat kon wel eeuwen gaan duren. Heatherkit had al gespeeld met haar eigen staart, maar dat ging ook vervelen na een tijdje. Maar toen gebeurde het ondenkbare.....

Er kwam iemand de nursery in lopen.

Iemand die ze nog niet gezien had! Maar iemand die ze wel herkende van verhalen. En als het klopte.. dan was dit.. "Polar!" riep haar moeder vrolijk. Ja dit was Polarbear, haar opa. Heartkit kwam meteen overeind zitten en keek enthousiast naar het grote figuur wat de vader van haar moeder was. Ze werd voorgesteld en daarna sprong ze met sprongetjes op hem af. "Opa Polar!" gilde haar stemmetje enthousiast terwijl ze zich lanceerde op een van zijn voorpoten.
no one's on my team but me
i'm the ball, the coach, the player
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Light at the end of the tunnel Giphy
Anouk
38
Actief
Good girls don't fight
Be you, dress right
White face, tan skin
Stand out, fit in

29 IC

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Stormpaw..
BerichtOnderwerp: Re: Light at the end of the tunnel   Light at the end of the tunnel Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 22:20

Als je een hele tijd had gespeeld was de volgende stap simpel; slapen. De kitten lag op haar rug in een soort van boogje, haar pootjes wat losjes de lucht in. Heerlijk charmant. Het kon haar niet echt boeien hoe ze lag, tot het moment dat ze wakker werd. Dan was het enorm lastig om weer fatsoenlijk op haar pootjes terecht te komen. Na lang genoeg wroeten wist ze op haar pootjes te belanden en naar hun bezoeker te waggelen. Door haar gevecht met het nest had ze niet mee gekregen wie deze grote witte kater was. Tot ze haar zusje wat hoorde schreeuwen. "Opa Polar!" Het duurde even voor het tot haar door drong wat de woorden betekende. Dit was de papa van hun mama. Meteen verscheen er een glimlachje op haar gezicht. "Opaaa!", riep ze terwijl ze op de nog vrije voorpoot probeerde te springen vanaf de rand van het nest.


She danced in the storm

As if it was meant to take her home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Light at the end of the tunnel
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: